Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν ηταν ρε;;;καθαρο μου φανηκε...μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω ρε πουστηπεναλτάρα ήταν
πλάκα κάνεις;
δεν ηταν ρε;;;καθαρο μου φανηκε...μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω ρε πουστηπεναλτάρα ήταν
πλάκα κάνεις;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπέναλτυ ήταν αλλά η αποβολή τραβηγμένη
ρε μαλακα δεν λέω γιαυτό αυτο ηταν ο ορισμός το αλλο που πρόλαβε ενα γυρισμα και χτύπησε στο στηθος του το εγραψα να σε πειράξωποιο λες ρε μαλακα....μακαρι να μην ηταν...αλλα μου φαινεται καθαρο
κανω λαθος;;μονο ποδια βρισκει
α ναι....αυτο γουσταρα να το εδινε αλλα ειναι μαλακςα το κορακι και λεει [αιζετε...θα εχυνα μια σακκουλα σκουπιδιων αμα το εδινε αυτο...ρε μαλακα δεν λέω γιαυτό αυτο ηταν ο ορισμός το αλλο που πρόλαβε ενα γυρισμα και χτύπησε στο στηθος του το εγραψα να σε πειράξω
σ'ωραίοςςςςςςςχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
το ξέρω γιαυτό στα γράφω αν σου ελεγαν ποιο να έδινε ειμαι σίγουρος οτι θα έλεγες το πρωτο.α ναι....αυτο γουσταρα να το εδινε αλλα ειναι μαλακςα το κορακι και λεει [αιζετε...θα εχυνα μια σακκουλα σκουπιδιων αμα το εδινε αυτο...
αρχισαν τα οργανα,επιασε τοπο το κλαψομουνιαποβολη εδωσε ο ρεφερι
κρατατε γερα μαγκες να παρουμε τους 3ις βαθμους ολοι πισω
ζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζενταγκοοοολ 2 μετρα οφφσαιτ
εχουμε λετο αυριοζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζεντα
τι καβλα αυτη σημερα θεε μου..
και βλεπω αυριο να διατηρειται το 50 - 50 !!!!
ε κάτσε τώρα ρε ψηλέ,δηλαδή κι εμείς γιατί να μην έχουμε αύριο ένα ανάλογο 50-50;ζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζεντα
τι καβλα αυτη σημερα θεε μου..
και βλεπω αυριο να διατηρειται το 50 - 50 !!!!
σιγα ρε για 2 μετρα κανεις ετσι !γκοοοολ 2 μετρα οφφσαιτ
αυτο εννοω 50 - 50 ....δηλ.80 αρης 20 εσυε κάτσε τώρα ρε ψηλέ,δηλαδή κι εμείς γιατί να μην έχουμε αύριο ένα ανάλογο 50-50;
μόνο ο βαγγέλας δηλαδή;κι ο τσάκας 600 κιλά είναι,γιατί να αδικηθεί;
φοβήθηκε μήπως τον στέλνανε για β' εθνική κι αυτόναυτο εννοω 50 - 50 ....δηλ.80 αρης 20 εσυ
λοιπον τωρα για να μιλησουμε σοβαρα ...αν αυτος ο εποπτης δεν το εκανε επιτηδες για να εκθεσει τον ολυμπιακο εχει σοβαρο προβλημα...πρεπει να παει οπωσδηποτε γιατρο...
τι εδωσε ρε πουστη;;;