Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
δεν ηταν ρε;;;καθαρο μου φανηκε...μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω ρε πουστηπεναλτάρα ήταν
πλάκα κάνεις;
δεν ηταν ρε;;;καθαρο μου φανηκε...μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω ρε πουστηπεναλτάρα ήταν
πλάκα κάνεις;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπέναλτυ ήταν αλλά η αποβολή τραβηγμένη
ρε μαλακα δεν λέω γιαυτό αυτο ηταν ο ορισμόςποιο λες ρε μαλακα....μακαρι να μην ηταν...αλλα μου φαινεται καθαρο![]()
![]()
κανω λαθος;;μονο ποδια βρισκει
α ναι....αυτο γουσταρα να το εδινε αλλα ειναι μαλακςα το κορακι και λεει [αιζετε...θα εχυνα μια σακκουλα σκουπιδιων αμα το εδινε αυτο...ρε μαλακα δεν λέω γιαυτό αυτο ηταν ο ορισμόςτο αλλο που πρόλαβε ενα γυρισμα και χτύπησε στο στηθος του
το εγραψα να σε πειράξω
![]()
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
το ξέρω γιαυτό στα γράφωα ναι....αυτο γουσταρα να το εδινε αλλα ειναι μαλακςα το κορακι και λεει [αιζετε...θα εχυνα μια σακκουλα σκουπιδιων αμα το εδινε αυτο...
αρχισαν τα οργανα,επιασε τοπο το κλαψομουνιαποβολη εδωσε ο ρεφερι![]()
![]()
κρατατε γερα μαγκες να παρουμε τους 3ις βαθμους ολοι πισω![]()
ζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζενταγκοοοολ 2 μετρα οφφσαιτ![]()
![]()
![]()
εχουμε λετο αυριοζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζεντα![]()
![]()
τι καβλα αυτη σημερα θεε μου..
και βλεπω αυριο να διατηρειται το 50 - 50 !!!!
ε κάτσε τώρα ρε ψηλέ,δηλαδή κι εμείς γιατί να μην έχουμε αύριο ένα ανάλογο 50-50;ζω για να δω ανακοινωση γοντυκα και μετα τσακα απο τζεντα![]()
![]()
τι καβλα αυτη σημερα θεε μου..
και βλεπω αυριο να διατηρειται το 50 - 50 !!!!
σιγα ρε για 2 μετρα κανεις ετσιγκοοοολ 2 μετρα οφφσαιτ![]()
![]()
![]()
αυτο εννοω 50 - 50 ....δηλ.80 αρης 20 εσυε κάτσε τώρα ρε ψηλέ,δηλαδή κι εμείς γιατί να μην έχουμε αύριο ένα ανάλογο 50-50;
μόνο ο βαγγέλας δηλαδή;κι ο τσάκας 600 κιλά είναι,γιατί να αδικηθεί;
φοβήθηκε μήπως τον στέλνανε για β' εθνική κι αυτόναυτο εννοω 50 - 50 ....δηλ.80 αρης 20 εσυ![]()
![]()
λοιπον τωρα για να μιλησουμε σοβαρα ...αν αυτος ο εποπτης δεν το εκανε επιτηδες για να εκθεσει τον ολυμπιακο εχει σοβαρο προβλημα...πρεπει να παει οπωσδηποτε γιατρο...
τι εδωσε ρε πουστη;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()