Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή ημουν και στα δυο θελω να μου πεις άδικα έπαιζες με 10; η άδικα επαιζε και ο γάβρος με 10; το πρόβλημα σου ειναι οτι έχασα απο το γαυρο και οχι οτι πέρσι με κάλπικο πέναλτι ισοφάρισες.και επειδη σου αρεσουν οι γριφοι μπορεις να μου πεις γιατι έχασες τον τελικο το 99 οταν ο γαβρος αγωνιζόταν επι 75 λεπτα με 10 παίχτες; :2funny:
σαφώς και έπαιζα αδικα με 10. θα μας τρελλάνεις εσύ τελείως.......
μισό να βρω τη δεύτερη φάση ν αρχίσιες πάλι τις κωλοτούμπες.
και ο γάβρος εμεινε με 10 με πολύ αυστηρή πρώτη κίτρινη.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
,εγω θελω να παιρνω τα ππεναλτι που παιρνεις εσυ στην κερκυρα στην ξανθη με τον οφη κλπ κλπ...
τι μηνυματα και αρχιδιες....
δωσε πρωτα 3-4 πρωταθληματα πισω στον Παναθηναικο και 3-4 στην αεκ απο τα κλεμενα που εχεις παρει τα τελευταια χρονια και μετα να ζητας τα ιδια σφυριγματα για ολους ΜΑΛΑΚΑ

Επισκέπτης
στο αλλο δεν απαντάς γιατι έχασες τελικο κυπέλλου που έπαιζε ο γάβρος ,με 10;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο δαλουκας σταματησε μονος του ,δεν τον σταματησε κανενας ..ο καλοπουλος επανηλθε μετα απο δεκα μηνες ενω κακως τον ειχαν σταματησει στην ουσια...
και στα αρχιδια μου εμενα ο καλοπουλος...τι μηνυματα και μαλακιες ...εγω δεν θελω νηνυματα,εγω θελω να παιρνω τα ππεναλτι που παιρνεις εσυ στην κερκυρα στην ξανθη με τον οφη κλπ κλπ...
τι μηνυματα και αρχιδιες....

Εμ δε παίρνεις αυτά που ΟΛΑ ΗΤΑΝ. Παίρνεις κάτι αέρινες βουτιές...

Επισκέπτης
αρα λίγα λόγια εισαι αδικημένος με αυτα που λες και αδίκησα και τον γαβρο :2funny:εξηγησε μου τη θες να σου πω και θα στο πω

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
H ομάδα είναι εμφανώς σκασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά έχει ελλείψεις που είναι εμφανείς. Το πέναλντυ ήταν καθαρό, η αποβολή τραβηγμένη και το δεύτερο γκολ οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός πήρε σφυρίγματα στο συγκεκριμένο ματς, ασχέτως αν η αποβολή και το οφσάιντ ήταν αχρείαστα γιατί ο Παναιτωλικός δεν υπήρχε περίπτωση να ισοφαρίσει. Φυσικά αύριο θα έχουμε πάλι το πανηγύρι των μουρλών. Υπάρχει ένα έντονο άγχος και αγωνία στα λαγουδάκια, πιθανότατα γιατί θα τελειώσουν από εβδομάδα τα αραβικά παραμύθια. Πως έλεγε και ο πλύστης της μπουγάδας στις κασέτες "έχει βάλει ο τζίγγερ τους δικούς του και φωνάζουν"; Ε αύριο θα ξαναδούμε το έργο...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
H ομάδα είναι εμφανώς σκασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά έχει ελλείψεις που είναι εμφανείς. Το πέναλντυ ήταν καθαρό, η αποβολή τραβηγμένη και το δεύτερο γκολ οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός πήρε σφυρίγματα στο συγκεκριμένο ματς, ασχέτως αν η αποβολή και το οφσάιντ ήταν αχρείαστα γιατί ο Παναιτωλικός δεν υπήρχε περίπτωση να ισοφαρίσει. Φυσικά αύριο θα έχουμε πάλι το πανηγύρι των μουρλών. Υπάρχει ένα έντονο άγχος και αγωνία στα λαγουδάκια, πιθανότατα γιατί θα τελειώσουν από εβδομάδα τα αραβικά παραμύθια. Πως έλεγε και ο πλύστης της μπουγάδας στις κασέτες "έχει βάλει ο τζίγγερ τους δικούς του και φωνάζουν"; Ε αύριο θα ξαναδούμε το έργο...
ναι ναι σε λιγο θα πεις πως η διαιτησια δεν καθορισε το αποτελεσμα του Ματς  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και γιατι δεν του το εκοψαν οι θεσμοι οταν εδινε μεσα στο τηγανι εκεινη την μαιμου στον παπαδοπουλο;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί λάθη γίνονται αλλά να κατακυρώσει γκολ καλυπτόμενου του σκόρερ από 4 (!) αμυντικούς δεν έχει γίνει ούτε σε ερασιτεχνικό αιγύπτου. Συν γκολ οφσάιντ στο τέλος. αλλά αυτό πες γίνεται. Τώρα να μη τιμωρηθεί διαιτητής που κατακύρωσε τέτοιο γκολ βρες μου ένα λόγο. Είτε προφανής δολιότητα είτε αν είναι ανθρώπινο λάθος είναι πολύ χοντρό και δείχνει πως ή στραβός είναι ή χαζός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες θα μάθετε επιτέλους κανονισμούς γαμώ την αμπαλλία σας;
το πέναλτυ είναι ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

τι διάλο κάθομαι και χάνω το χρόνο μου δεν μπορώ να καταλάβω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκες θα μάθετε επιτέλους κανονισμούς γαμώ την αμπαλλία σας;
το πέναλτυ είναι ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

τι διάλο κάθομαι και χάνω το χρόνο μου δεν μπορώ να καταλάβω.
βαλε ρε μουνακι βαθμολογια να κοζαρω...εχεις αρχιδια;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί λάθη γίνονται αλλά να κατακυρώσει γκολ καλυπτόμενου του σκόρερ από 4 (!) αμυντικούς δεν έχει γίνει ούτε σε ερασιτεχνικό αιγύπτου. Συν γκολ οφσάιντ στο τέλος. αλλά αυτό πες γίνεται. Τώρα να μη τιμωρηθεί διαιτητής που κατακύρωσε τέτοιο γκολ βρες μου ένα λόγο. Είτε προφανής δολιότητα είτε αν είναι ανθρώπινο λάθος είναι πολύ χοντρό και δείχνει πως ή στραβός είναι ή χαζός.
και πού να το δει ρε παπάρα; ο επόπτης έχει τον πρώτο λόγο.
που να δει ρε μαλάκα ο διαιτητής απο τα 10 μέτρα όταν ο άλλος είναι στην ευθεία;
γαμώ την μπανακόλα μου εδώ μεσα καμμένη οπαδίαση γαμώ το ξεσταύρι μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαλε ρε μουνακι βαθμολογια να κοζαρω...εχεις αρχιδια;;;
ααααααααααααχχααχχαχαχαχααχαχ του 24ώρου πρωτοπόρος με 2 ματς παραπανω.
βάλτην εσύ αν είσα άντρα μωρή λουμπίνα.

Επισκέπτης
επειδη η φαση δεν τη δειχνει καθαρά ο μουν τον τραβάει έξυπνα και του κανει φράγμα.μπορεί να ηταν τραβηγμένη η δεύτερη κάρτα αλλα αν εσυ μιλάς για αδικιες τοτε θα πεσει το ταβανι να σε πλακωσει :headbang:τη να προτοθυμηθω θα με πάρει πολύ ωρα αφήνω εσένα να θυμηθείς τη μου έχεις κάνει.αλλα παλι δεν απαντας γιατι εχασες τελικο με παιχτη παραπανω :idiot:δεν εχεις απαντήσει  ;)

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γεια σου ρε αθανατε γαυρε.........+ ξανα προς τη δοξα τραβας.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αναλυση....
η ομαδα δεν μου αρεσε σημερα...νευρα αγχος και καθολου ρυθμος...
το αγρινιο πολυ καλο θα δυσκολεψει πολλους ...
ο τεννες μαλακιες δηλωσεις...ξερει γιατι τα λεει...γιατι θα βρει ευκολα παπαγαλακια που θα τα αναπαραγουν...

εμενα δεν μου αρεσε οτι παλι μας εσπρωξε η κωλοδιαιτησία...Ας φέρναμε 0-0 ή 1-0...ή 1-1 ή ας χάναμε!δεν κατάλαβα γιατί πάλι μας βοήθησε ο κύριος επόπτας!!!πάλι τα ίδια σκατα!!!!!όσο για την ομάδα χωρίς μιραλάς-ιμπαγάσα-ολαφ ειναι για πανηγύρια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη η φαση δεν τη δειχνει καθαρά ο μουν τον τραβάει έξυπνα και του κανει φράγμα.μπορεί να ηταν τραβηγμένη η δεύτερη κάρτα

αααααααααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχααχαχχαχαχα  άρχισαν οι κωλοτούμπες. ο χρηστίδης είναι πιο αντικειμενικός.
ααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
αυστηρή κίτρινη ρε κωλοτούμπα.....
αααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

στο κυκλάκι είναι ο λάινσμαν που δεν έχει σηκώσει ούτε σημαία για φάουλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επειδη η φαση δεν τη δειχνει καθαρά ο μουν τον τραβάει έξυπνα και του κανει φράγμα.μπορεί να ηταν τραβηγμένη η δεύτερη κάρτα αλλα αν εσυ μιλάς για αδικιες τοτε θα πεσει το ταβανι να σε πλακωσει :headbang:τη να προτοθυμηθω θα με πάρει πολύ ωρα αφήνω εσένα να θυμηθείς τη μου έχεις κάνει.αλλα παλι δεν απαντας γιατι εχασες τελικο με παιχτη παραπανω :idiot:δεν εχεις απαντήσει  ;)

Σε αυτό το ματς ( 1-2  είχε έρθει), έβαλες και γκολ οφσάιντ με τον Κουμορτζί... Μη ξεχνιόμαστε. Και εσύ τώρα τι κλαίγεσαι σου στερήσαμε κανα πρωτάθλημα δηλαδή με τις αδικίες? Αν ήταν να σε αδικήσω θα το κανα στον τελικό το 98 που παιζόταν και τίτλος.

Δε φτάνει σε αφησα να παρεις και κυπελάκι παπαπαπ αχάριστος κόσμος που υπάρχει :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μακάρι να μας γαμανε ολοι οπου και να παιζουμε....θελω πετρινα χρονια!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εμενα δεν μου αρεσε οτι παλι μας εσπρωξε η κωλοδιαιτησία...Ας φέρναμε 0-0 ή 1-0...ή 1-1 ή ας χάναμε!δεν κατάλαβα γιατί πάλι μας βοήθησε ο κύριος επόπτας!!!πάλι τα ίδια σκατα!!!!!όσο για την ομάδα χωρίς μιραλάς-ιμπαγάσα-ολαφ ειναι για πανηγύρια..

Ντάξει δίκαια νικήσατε  σήμερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom