Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααχααχαχαχχαχαχαχααχαχχαχαχα  άρχισαν οι κωλοτούμπες. ο χρηστίδης είναι πιο αντικειμενικός.
ααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
αυστηρή κίτρινη ρε κωλοτούμπα.....
αααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και επειδη βαζεις καπιον μαλακα που λεει τις φασεις εγω πρεπει να τις δεχτω :jerking:ρε μαλακα πραγματικα δεν καταλαβαινεις τιποτα.εισαι αδικημένος μια ζωη μεχρι και ο πανιωνιος σε εχει αδικήσει και μάλιστα ποσταρεις γιατι έχασα με 10 παιχτες απο το γαβρο δηλαδή δεν εχεις τα αρχίδια να πεις οτι και καλα το έδωσα και το πας γυρω γυρω :2funny:αλλα δεν μας εχεις πει ακομα πως εχασες τον τελικο με 10 παιτες και ποσες φορες με εχεις σφαξει στο παρελθον με αποκορυφωμα το σπανεα :2funny:και η φαση του μοουν ειπα ηταν τραβηγμενη δευτερη κιτρινη ισως και να μην ηταν αυτο αλλαζει το τη εχεις κανει εσυ;σου αρεσει το παιχνδι να το πας οπού γουστάρεις και επι των σημαντικών ερωτημάτων τελια εισαι αδικημένος η οχι δεν εχεις απαντησει;και για να στο κανω πιο απλο οσο πεναλτυ ηταν το περσινό του βυντρα αλλο τόσο ηταν και η κίτρινη στο μουν ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εμενα δεν μου αρεσε οτι παλι μας εσπρωξε η κωλοδιαιτησία...Ας φέρναμε 0-0 ή 1-0...ή 1-1 ή ας χάναμε!δεν κατάλαβα γιατί πάλι μας βοήθησε ο κύριος επόπτας!!!πάλι τα ίδια σκατα!!!!!όσο για την ομάδα χωρίς μιραλάς-ιμπαγάσα-ολαφ ειναι για πανηγύρια..
κοιτα...συμφωνω...αλλα δεν μας εσπρωξε...ας εδινε το καθαρο πεναλτι στο χερι (δες την φαση και πες μου )
και μετα βλεπαμε...το οφσαιντ στο πρωτο ειναι μαλακια συμφωνω αλλα ας εβγαινε και ας εκανε μια σεντρα της πουτσας και;;η ας εδινε το φαουλ στον αβραμη και τι εγινε;;πιο πολυ σε εκθετει η διαιτησια...
δηλαδη δινει κακως ενα οφσαιτ δικο τους στα πλαγια και δεν δινει ενα φαουλ 10 μετρα απο την περιοχη ...και εσενα δεν σου δινει πεναλτι...και χρονικα πρωτο...
αυτη η διαιτησια μαγκα μου ηταν πολυ υποπτη...
παει και δινει στο 75 με δεκα παιχτες το αγρινιο αυτο το γκολ του τζιμπουρ  :jerking: :jerking: :jerking:
πλακα μου κανεις;;;το χρειαζοσουνα;;
ειδες να γινει τιποτα την περασμενη βδομαδα με το πεναλτι που δεν εδωσε στον αβραμη;;;τι μας λεγανε ολοι;;;50 -50 δεν ελεγαν;;;
κατα τα αλλα συμφωνω οντως ο μιραλλας ειναι απωλεια...αλλα και ο μακουν  και ο καλος ορμπαιθ...
παμε καβλιαρη τωρα για την τριτη να δουμε τι θα δουμε...
και που'σαι...αντε να δεχθω οτι με εσπρωξε σημερα...
κοιτα να δεις ολοι οι αντικειμενικοι που δεν ασχολιοντουσαν μεχρι τωρα με την διαιτησια τι λυσσα θα βγαλουν...

Επισκέπτης
Σε αυτό το ματς ( 1-2  είχε έρθει), έβαλες και γκολ οφσάιντ με τον Κουμορτζί... Μη ξεχνιόμαστε. Και εσύ τώρα τι κλαίγεσαι σου στερήσαμε κανα πρωτάθλημα δηλαδή με τις αδικίες? Αν ήταν να σε αδικήσω θα το κανα στον τελικό το 98 που παιζόταν και τίτλος.

Δε φτάνει σε αφησα να παρεις και κυπελάκι παπαπαπ αχάριστος κόσμος που υπάρχει :grin:
μηπως θυμάσαι και τη έγινε με τον σπανεα που για να παρεις πρωτάθλημα με έριξες κατηγορία;θυμασαι περσι πως ισοφαρισες σε ενα αδιαφορο ματς για σενα και εγω θα μπορούσα να ειχα πεσει κατηγορια.και για να το τελειωνουμε θεωρεις τον ευατο σου αδικημένο με τη διατησια στα μεταξύ μας παιχνίδια;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε αυτό το ματς ( 1-2  είχε έρθει), έβαλες και γκολ οφσάιντ με τον Κουμορτζί... Μη ξεχνιόμαστε. Και εσύ τώρα τι κλαίγεσαι σου στερήσαμε κανα πρωτάθλημα δηλαδή με τις αδικίες? Αν ήταν να σε αδικήσω θα το κανα στον τελικό το 98 που παιζόταν και τίτλος.

Δε φτάνει σε αφησα να παρεις και κυπελάκι παπαπαπ αχάριστος κόσμος που υπάρχει :grin:

την κίτρινη δες.....
στην αρχή ηταν δίκαιη

μετά το πρώτο βίντεο ήταν αυστηρή γιατι δε φαίνεται το τράβηγμα...
στο δεύτερο απο κοντά θα επικαλεστεί τη διαμαρτυρία του μουν που δεν υπήρξε ποτέ...
ααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα...συμφωνω...αλλα δεν μας εσπρωξε...ας εδινε το καθαρο πεναλτι στο χερι (δες την φαση και πες μου )
και μετα βλεπαμε...το οφσαιντ στο πρωτο ειναι μαλακια συμφωνω αλλα ας εβγαινε και ας εκανε μια σεντρα της πουτσας και;;η ας εδινε το φαουλ στον αβραμη και τι εγινε;;πιο πολυ σε εκθετει η διαιτησια...
δηλαδη δινει κακως ενα οφσαιτ δικο τους στα πλαγια και δεν δινει ενα φαουλ 10 μετρα απο την περιοχη ...και εσενα δεν σου δινει πεναλτι...και χρονικα πρωτο...
παει και δινει στο 75 με δεκα παιχτες το αγρινιο αυτο το γκολ του τζιμπουρ  :jerking: :jerking: :jerking:
ειδες να γινει τιποτα την περασμενη βδομαδα με το πεναλτι που δεν εδωσε στον αβραμη;;;τι μας λεγανε ολοι;;;50 -50 δεν ελεγαν;;;
κατα τα αλλα συμφωνω οντως ο μιραλλας ειναι απωλεια...αλλα και ο μακουν  και ο καλος ορμπαιθ...
κοιτα να δεις ολοι οι αντικειμενικοι που δεν ασχολιοντουσαν μεχρι τωρα με την διαιτησια τι λυσσα θα βγαλουν...
ρε μαλακισμένε θα κάνεις ποτέ σοβαρό διάλογο;
το πρώτο πέναλτυ δεν υπάρχει γιατί είναι εξ επαφής το χέρι και όχι σε έκταση.
επειδή ρε μουνιά σας τα διναν αυτά για δεκαετίες νομίζετε ότι έτσι είναι και ο κανονισμός;

Επισκέπτης
εμενα δεν μου αρεσε οτι παλι μας εσπρωξε η κωλοδιαιτησία...Ας φέρναμε 0-0 ή 1-0...ή 1-1 ή ας χάναμε!δεν κατάλαβα γιατί πάλι μας βοήθησε ο κύριος επόπτας!!!πάλι τα ίδια σκατα!!!!!όσο για την ομάδα χωρίς μιραλάς-ιμπαγάσα-ολαφ ειναι για πανηγύρια..
για βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
ειχε αναγκη η ομαδα να την σπρωξουν στο 2 γκολ ενω το ματς ειναι 1-0 και με 10 το αγρινιο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
την κίτρινη δες.....
στην αρχή ηταν δίκαιη

μετά το πρώτο βίντεο ήταν αυστηρή γιατι δε φαίνεται το τράβηγμα...
στο δεύτερο απο κοντά θα επικαλεστεί τη διαμαρτυρία του μουν που δεν υπήρξε ποτέ...
ααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

E ρε φίλε γάμησέ μας ανοίγουμε και κουβέντα και με τα πανιωνάκια... Ως τα σκουλήκια και πολύ...

Ρίξανε και τον Ατρόμητο ενώ τους είχε σώσει το 2006. Έπρεπε να τους έριχνε τότε!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παει και δινει στο 75 με δεκα παιχτες το αγρινιο αυτο το γκολ του τζιμπουρ  :jerking: :jerking: :jerking:
κατα τα αλλα συμφωνω οντως ο μιραλλας ειναι απωλεια...αλλα και ο μακουν  και ο καλος ορμπαιθ...

κοιτα να δεις,η εικονα της ομάδας γηπεδικά και εξωγηπεδικά με έχει ξενερώσει τόσο που δεν μου σηκώνεται πιά ούτε για φράπα ούτε για τσάρκα!αυτό ειναι το χειρότερο κακό που έχει κάνει αυτή η κωλόμπαρη ομάδα στο πουλί μου!την βλέπεις στη καφετέρια και είναι σαν να έχεις πάει ήδη σε ρδέλο-στούντιο-στριπ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
ειχε αναγκη η ομαδα να την σπρωξουν στο 2 γκολ ενω το ματς ειναι 1-0 και με 10 το αγρινιο?
οι ωβάζελοι το έκαναν για να σας δημιουργήσουν πρόβλημα και κλίμα στα επομενα παίγνια.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:2funny: :2funny: :2funny:........ο αμυντικος του αγριννννιιιιουυυυυυ........χαιδευει τον μαρκο....... ;)

Συνημμένα

• 839407.jpg
    839407.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 39

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα ηρεμησε...σου επνιξε καθαρο πεναλτι παλι στο ξεκινημα...μην τρελλαινεσαι...σου λεω οι μαλακιες που εδωσε μετα ειναι ξευτιλα...ας αφηνε και το οφσαιτ ας μην μετραγε και το γκολ του τζιμπουρ...
αντε πάλι.
αχρηστοι αμπαλλοι γαμώ τη ράτσα μου γαμώ.....
ο μέσος μαλάκας ελληνας οπαδός θεωρεί ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης την πρώτη φάσγ πέναλτυ και τη 2η τραβηγμένη κόκκινη.
ελεος ρε μαλακες
ελεος.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
με +1 παίχτη με γκολ off side καθαρό και με γυμνό μάτι μπορει ο Γαυρος να νικάει ομάδα Β εθνικής στο γηπεδό του μετά από 60 λεπτά αγωνίας???

Εεεε ΝΑΙ λοιπον μπορεί!!!!
Ευγε!!!
πατε και την Τρίτη να δείτε τι εστί βερύκοκο!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: μούλικα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα να δεις,η εικονα της ομάδας γηπεδικά και εξωγηπεδικά με έχει ξενερώσει τόσο που δεν μου σηκώνεται πιά ούτε για φράπα ούτε για τσάρκα!αυτό ειναι το χειρότερο κακό που έχει κάνει αυτή η κωλόμπαρη ομάδα στο πουλί μου!την βλέπεις στη καφετέρια και είναι σαν να έχεις πάει ήδη σε ρδέλο-στούντιο-στριπ!
ρε μαλακα εισαι τρελλος...εξωγηπεδικα τι εννοεις;;;την σφαγη στο οακα με αεκ;το οφσαιντ δευτερο γκολ του οφη ,το πεναλτι με την τριπολη που δεν δινει στον αβραμη;
η τις μαιμουδες που παιρνουν καθε κυριακη οι αλλοι;;;καλα δεν βλεπεις τι γινεται; σε ενα ματς που δεν χρειαζοσουνα σπρωξιμο φανηκε οτι σε εσπρωξαν και τωρα θα αρχισουν ολοι τα μπιρι μπιρι ....και μετα θα ξαναπας πουθενα εξω και θα φας καμμια σφαγη παλι στο γονατο και οι ιδιοι μαλακες που απο σημερα το βραδυ θα μιλανε για σφαγη τοτε θα λενε για 50 - 50
ξυπνα ρε πουστη...
εχεις και ματς την τριτη...ευρωπη ...συγκεντρωσου...

Επισκέπτης
με +1 παίχτη με γκολ off side καθαρό και με γυμνό μάτι μπορει ο Γαυρος να νικάει ομάδα Β εθνικής στο γηπεδό του μετά από 60 λεπτά αγωνίας???

Εεεε ΝΑΙ λοιπον μπορεί!!!!
Ευγε!!!
πατε και την Τρίτη να δείτε τι εστί βερύκοκο!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: μούλικα!
μουλος εισαι εσυ μπινε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλακα εισαι τρελλος...εξωγηπεδικα τι εννοεις;;;την σφαγη στο οακα με αεκ;το οφσαιντ δευτερο γκολ του οφη ,το πεναλτι με την τριπολη που δεν δινει στον αβραμη;
η τις μαιμουδες που παιρνουν καθε κυριακη οι αλλοι;;;καλα δεν βλεπεις τι γινεται; σε ενα ματς που δεν χρειαζοσουνα σπρωξιμο φανηκε οτι σε εσπρωξαν και τωρα θα αρχισουν ολοι τα μπιρι μπιρι ....και μετα θα ξαναπας πουθενα εξω και θα φας καμμια σφαγη παλι στο γονατο και οι ιδιοι μαλακες που απο σημερα το βραδυ θα μιλανε για σφαγη τοτε θα λενε για 50 - 50
ξυπνα ρε πουστη...
εχεις και ματς την τριτη...ευρωπη ...συγκεντρωσου...

Γίνομαι βαρετός αλλά στο κοπανάω

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΦΗ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΦΗ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΦΗ!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χαρε,γαμα τον τον πουστη......του λειπουν τα γοβακια του σισε :lheel:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ααααα......σαλιμαλακα,που παιζεις την τριτη εσυ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εν τω μεταξυ ολα τα πουστρακια μαζι με τον τεννε εχουν συνεννοηθει και ολοι λενε τα ιδια...δεν ασχολουμαστε αλλα χασαμε απο την διαιτησια αλλα δεν λεμε τιποτα παραπανω...
οχι πεστε ρε μουνακια,..σε ποια φαση αλλαξε το αποτελεσμα;;στο οφσαιτ στην γραμμη του πλαγιου;στο δευτερο γκολ που παιζατε με δεκα;;;
μηπως στο πεναλτι που δεν εδωσαν σε μας;;
αλλα τα κανουν ετσι αχταρμα γιατι ξερουν οτι θα αναλαβουν οι πρασινοι γκαιμπελς την ''υπερασπιση '' τους...
κωλοτρυπιδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom