Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
για πες μου ο σισε ηταν ο πρωτος η ο τελευταιος που τον ειπαν αραπη απο την εξεδρα;;; περισυ στο καραισκακη γιατι εφτασε μεχρι την ουεφα;;; στην αγλλια ποσοι ποδοσφαιριστες εχουν τιμωρηθει για ρατσιστικη συμπεριφορα;;

ρε καλά όλα αυτά. τον καφέ ποιος τον άκουσε να λέει τον καρεμπέ αράπη;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο μαρινάκης έφαγε κι αυτός 17 αγωνιστικές για το σκορου γιου ε;
αααχαχααχχαχαχααχαχχα ρε λαμόγια δ εθνική που σας χρειάζεται.
εδω δεν πηγατε εσεις με τον μπουμπλη, αγια βαρβαρα ειπαμε η καταγωγη;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σωστά..μιλάμε για βρυκόλακες που κατάπιαν το αίμα του όποιου ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούσε να αναπτυχθεί...ειδικά εμείς στο λιμάνι τους γαμήσαμε τον πάτο στην καφρίλα και στην αδικία!δεν μπορούμε να ομιλούμε ούτε για τίτλους ούτε για τίποτα.Είμαστε απλά απαράδεκτοι και πραγματικά στο λέω ντρέπομαι που αγαπάω ακομη αυτήν την ομάδα απο μικρός!να μή σου πώ πώς τις μεγαλύτερες χαρές μου ως ολυμπιακός τις ένιωσα όταν έβλεπα τον μπεν κρίστιενσεν στην 7 μαζί με τον χαντζίδη να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους με την τενερίφε τον νοέμβριο του 93 σε εκεινο το 4-3..
μακάρι όλοι οι οπαδοί να σκεφτόντουσαν όπως εσυ ;)το ποδόσφαιρο θα ηταν πολύ καλύτερο.και καποιοι δεν θα παραμυθιαζόντουσαν τοσο πολυ με αυτά που τους πασάρουν γιατι ο ενας κοροϊδεύει τον αλλον και οι δυο ομως δεν βλέπουν την πραγματικότητα ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και πραγματικά λυπάμαι που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δούν τα αυτονόητα και μπαίνουν στη διαδικασία της αντιπαράθεσης με τους βαζελες και τους υπολοιπους...εγώ ας πούμε ποτέ δεν έχω δεί την ομάδα να παίζει με τέτοιο πάθος απλήρωτοι όντας όπως χθές αυτοί οι ψυχωμένοι παοκτζήδες με εξαίρεση αυτόν τον χεσμένο και βλάκα χαλκιά!Αυτή ναί είναι ομάδα πραγματική και αξιζει να είσαι οπαδός της!!!΄χθές με συγκινησαν βαθυτατα και με έκαναν να στεναχωριέμαι για τους δικούς μου τους λεγεωνάριους.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
[quote author=kompe link=to :pipa1:pic=3922.msg3324130#msg3324130 date=1322773308]
καλα εσυ αγορι μου ξεπερνας την μαλακια ακομα και τον χριστιδη
[/quote]ρε συ δεν απαντας στην ταμπακιερα, εγω ποσταρα πριν ονοματα στο μπασκετ, αν ειναι καποιος γνωστος σου απο αυτους ρωτησε τους αν ειναι ετσι η οχι και τα ξαναλεμε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
και να χε και αδικο... :2funny:!

Έχει δεν έχει, αυτός δεν μπορεί να μιλάει καν.
Καλύτερα να καθίσει να σκεφτεί πως χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟ είναι έτοιμοι να τον πάρουν με τα αυγά,
παρά να το παίζει παράγοντας και να βγάζει και ανακοινώσεις ο χλαπάτσας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και πραγματικά λυπάμαι που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δούν τα αυτονόητα και μπαίνουν στη διαδικασία της αντιπαράθεσης με τους βαζελες και τους υπολοιπους...εγώ ας πούμε ποτέ δεν έχω δεί την ομάδα να παίζει με τέτοιο πάθος απλήρωτοι όντας όπως χθές αυτοί οι ψυχωμένοι παοκτζήδες με εξαίρεση αυτόν τον χεσμένο και βλάκα χαλκιά!Αυτή ναί είναι ομάδα πραγματική και αξιζει να είσαι οπαδός της!!!΄χθές με συγκινησαν βαθυτατα και με έκαναν να στεναχωριέμαι για τους δικούς μου τους λεγεωνάριους.
του χαλκια του ειχαν πει οτι παιζουν με παο....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μακάρι όλοι οι οπαδοί να σκεφτόντουσαν όπως εσυ ;)το ποδόσφαιρο θα ηταν πολύ καλύτερο.και καποιοι δεν θα παραμυθιαζόντουσαν τοσο πολυ με αυτά που τους πασάρουν γιατι ο ενας κοροϊδεύει τον αλλον και οι δυο ομως δεν βλέπουν την πραγματικότητα ;)

Όπως λυπάμαι εξαιρετικά για αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την κακομοίρα την ΑΕΚ πού κάθε χρόνο μικραίνει και άλλο και άλλο και άλλο χωρίς να έχει πάτο το μπουκάλι..ειναι πολύ λυπηρό να παίζει η ΑΕΚ και να προτιμάς να δείς την τρύφωνα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Έχει δεν έχει, αυτός δεν μπορεί να μιλάει καν.
Καλύτερα να καθίσει να σκεφτεί πως χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟ είναι έτοιμοι να τον πάρουν με τα αυγά,
παρά να το παίζει παράγοντας και να βγάζει και ανακοινώσεις ο χλαπάτσας.
μέχρι και μέλη του υπάρχοντος διοικητικού τον έχουν για ομελέτα...
τι να λέμε.... η ελλάδα δε σταματάει να σε εκπλήσσει ποτέ με το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ελπιζω να αλλαξατε γνωμη για τον σαλπι(δεν μιλαω προσωπικα)
εμεις τον αγαπησαμε στον παναθηναικο για τα ματς που εκανε σαν το χθεσινο και μιλαω για το παθος απο το 1-95
και τον βριζουν οι μαλακοπιτουρες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
του χαλκια του ειχαν πει οτι παιζουν με παο....

ο χαλκιάς απλά ειναι απαράδεκτος και αν έχανε η ομάδα χθές εξαιτίας του θα πρέπε να τον στείλουν απο εκει που ηρθε..άντε με τον απαράδεκτο!μιλάμε για χεστη και ειναι και 36 χρονων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom