Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
ρε συ δεν απαντας στην ταμπακιερα, εγω ποσταρα πριν ονοματα στο μπασκετ, αν ειναι καποιος γνωστος σου απο αυτους ρωτησε τους αν ειναι ετσι η οχι και τα ξαναλεμε
εδω ρε φιλε περασατε νομο για τους ελληνοποιημενους για να παιξουν σαν ελληνες οι ταρλατς-τομιτς-νακιτς τι μου λες τωρα
τα δηλητιριασμενα νερα στους ρωσους τα ξεχασαμε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο χαλκιάς απλά ειναι απαράδεκτος και αν έχανε η ομάδα χθές εξαιτίας του θα πρέπε να τον στείλουν απο εκει που ηρθε..άντε με τον απαράδεκτο!μιλάμε για χεστη και ειναι και 36 χρονων!
τον ειχε και ο βαζελος και τα εβαζε με την διατησια που εχανε, τι να τους πεις..

Επισκέπτης
Όπως λυπάμαι εξαιρετικά για αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την κακομοίρα την ΑΕΚ πού κάθε χρόνο μικραίνει και άλλο και άλλο και άλλο χωρίς να έχει πάτο το μπουκάλι..ειναι πολύ λυπηρό να παίζει η ΑΕΚ και να προτιμάς να δείς την τρύφωνα..
η αεκ γιαυτό που έχει πάθει δεν της φταίει κάνεις.μόνοι τους την έχουν οδηγήσει εκεί.αυτά να τα λεμε ;)δεν μπορεί για όλα να φταίνε πάντα οι άλλοι ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εδω ρε φιλε περασατε νομο για τους ελληνοποιημενους για να παιξουν σαν ελληνες οι ταρλατς-τομιτς-νακιτς τι μου λες τωρα
παλι δεν απαντας για την ταμπακιερα,,,,,μισουνοφ, σουμποτιτς, στογιακοβιτς, τσακαλιδης και πολλοι αλλοι....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελπιζω να αλλαξατε γνωμη για τον σαλπι(δεν μιλαω προσωπικα)
εμεις τον αγαπησαμε στον παναθηναικο για τα ματς που εκανε σαν το χθεσινο και μιλαω για το παθος απο το 1-95
και τον βριζουν οι μαλακοπιτουρες

καλα αυτά τα άνουν ολοι οι κάφροι όλων των ομάδων.

Επισκέπτης
τους νόμους τους ειχε περάσει πρώτος ο αρης ;)ειδες που δεν εισαι ουτε εδω αντικιεμενικος και βλεπεις με πράσινα γυαλιά .και μετα ειχε ακολουθησει ο παοκ.οχι οτι και εσυ ειχες μεινει απεξω στεργακος ας πουμε ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα αρχίσουμε αυτή τη συζήτηση δε συμφέρει κανέναν μας....
διαγωνισμός στην καφρίλα λέμε.... γουστάρω....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
είμαι σίγουρος.
την τεχνική ποινή σοτν ζέλικο θα την δείξεις με κωλοδάχτυλο.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
κι ομως ο οπραντοβιτς δεν παιρνει ευκολα τεχνικη ποινη γιατι οταν φωναζει στους διαιτητες εχει κατα 99% δικιο,,,ασε που ειναι γαμω τους τυπους...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οσα δεν φτανει η αλεπου.. για το στοιχηματακι που ειχαμε πει ρωτησες;;;; η θα το πας κι αυτο στο ντουκου...

ναι αμέ. στα έγραψα και στο άλλο θρεντ, αλλά μάλλον δεν τα είδες. ρώτησα τον κώστα ρήγα. για διάβασε τι μου είπε:

Κάτω τα χέρια... για το μπάσκετ!

Ο Κώστας Ρήγας εξηγεί στο Sport24.gr γιατί έχει αποφασιστεί να σφυρίζονται οι αντικανονικές επαφές και τα ...χέρια, αλλά και πως γίνεται πιο αυστηρός ο πειθαρχικός έλεγχος σε προπονητές και παίκτες. Διαβάστε για να καταλάβετε πως θα σφυρίζουν φέτος οι διαιτητές στο μπάσκετ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φιλέρης Δημοσίευση: 04 Οκτ. 2011 22:13

Γιατί οι διαιτητές στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης βαρέθηκαν να δίνουν τεχνικές ποινές αλλά και να σφυρίζουν φάουλ, ακόμη και σε φάσεις που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει; Όχι δεν τρελάθηκαν. Απλά, ακολουθούν τις οδηγίες που υπάρχουν πλέον για "καθαρό" μπάσκετ και οι οποίες σημαίνει απλά ...εφαρμογή των κανονισμών, που ήδη υπάρχουν.

Ο Κώστας Ρήγας, μίλησε στο Sport24.gr εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη φιλοσοφία, είναι δεδομένη ως το τέλος της χρονιάς και τιμωρεί το αντικανονικό μπάσκετ, προς όφελος του θεάματος.

"Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, απ' αυτό που συμφωνήσαμε στο πρόσφατο σεμινάριο με τους προπονητές. Να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς, που έχουμε αλλά και να προστατεύσουμε το άθλημα προς όφελος του θεάματος", δήλωσε ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκας.

Με πιο απλά ελληνικά:

“Όπως συμφωνήσαμε και σε αυτό οι πρώτοι που υπερθεμάτισαν ήταν οι ίδιοι οι προπονητές είναι η πλήρης εφαρμογή των κανονισμών. [size=20pt]Από τη στιγμή που η άμυνα με τα δυο χέρια απαγορεύεται[/size], όπως το προτεταμένο χέρι το οποίο εμποδίζει τον επιτιθέμενο αντικανονικά, [size=30pt]αλλά και το κινητό σκριν[/size], [size=20pt]οι διαιτητές έχουν, πλέον, σαφή εντολή να δίνουν την παράβαση[/size]. Το εφαρμόσαμε ήδη στα προκριματικά της Ευρωλίγκας αλλά και στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Σίγουρα, χρειαζόμαστε ομαδική προσαρμογή στη νέα φιλοσοφία, τόσο των αγωνιζόμενων, όσο και των ίδιων των διαιτητών. Όμως αυτό που ξεκινήσαμε είναι δεδομένο και δεν πρόκειται να το αφήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι να γίνει συνείδηση και κατάκτηση του μπάσκετ” ανέλυσε ο Ρήγας.

...............................................................

Ο Κώστας επανέλαβε: "[size=20pt]Δεν πρόκειται για νέους κανονισμούς. Όλα αυτά υπάρχουν[/size]. [size=30pt]Για διάφορους λόγους, δεν τους εφαρμόζαμε[/size] με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σύχγιση για το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Αυτή τη φορά, βάλαμε από την αρχή τους κανόνες και είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την στάση από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλουμε καθαρό παιχνίδι. Προς όφελος του μπάσκετ και του θεάματος. Ζητάμε να παίζεται μπάσκετ με καθαρούς όρους"

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η αεκ γιαυτό που έχει πάθει δεν της φταίει κάνεις.μόνοι τους την έχουν οδηγήσει εκεί.αυτά να τα λεμε ;)δεν μπορεί για όλα να φταίνε πάντα οι άλλοι ;)

οπως και να χει ειναι πολυ λυπηρη η εικονα της και θυμώνεις όταν σκέφτεσαι την ομάδα προ εικοσαετίας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε στράκια.... μιλάμε εδώ και 6 σελίδες χωρίς μπινελίκια....η κρίση φταίει;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι ομως ο οπραντοβιτς δεν παιρνει ευκολα τεχνικη ποινη γιατι οταν φωναζει στους διαιτητες εχει κατα 99% δικιο,,,ασε που ειναι γαμω τους τυπους...
το 1% είναι το κωλοδάχτυλο που θα του δείξεις;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι αμέ. στα έγραψα και στο άλλο θρεντ, αλλά μάλλον δεν τα είδες. ρώτησα τον κώστα ρήγα. για διάβασε τι μου είπε:

Κάτω τα χέρια... για το μπάσκετ!

Ο Κώστας Ρήγας εξηγεί στο Sport24.gr γιατί έχει αποφασιστεί να σφυρίζονται οι αντικανονικές επαφές και τα ...χέρια, αλλά και πως γίνεται πιο αυστηρός ο πειθαρχικός έλεγχος σε προπονητές και παίκτες. Διαβάστε για να καταλάβετε πως θα σφυρίζουν φέτος οι διαιτητές στο μπάσκετ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φιλέρης Δημοσίευση: 04 Οκτ. 2011 22:13

Γιατί οι διαιτητές στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης βαρέθηκαν να δίνουν τεχνικές ποινές αλλά και να σφυρίζουν φάουλ, ακόμη και σε φάσεις που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει; Όχι δεν τρελάθηκαν. Απλά, ακολουθούν τις οδηγίες που υπάρχουν πλέον για "καθαρό" μπάσκετ και οι οποίες σημαίνει απλά ...εφαρμογή των κανονισμών, που ήδη υπάρχουν.

Ο Κώστας Ρήγας, μίλησε στο Sport24.gr εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη φιλοσοφία, είναι δεδομένη ως το τέλος της χρονιάς και τιμωρεί το αντικανονικό μπάσκετ, προς όφελος του θεάματος.

"Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, απ' αυτό που συμφωνήσαμε στο πρόσφατο σεμινάριο με τους προπονητές. Να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς, που έχουμε αλλά και να προστατεύσουμε το άθλημα προς όφελος του θεάματος", δήλωσε ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκας.

Με πιο απλά ελληνικά:

“Όπως συμφωνήσαμε και σε αυτό οι πρώτοι που υπερθεμάτισαν ήταν οι ίδιοι οι προπονητές είναι η πλήρης εφαρμογή των κανονισμών. [size=20pt]Από τη στιγμή που η άμυνα με τα δυο χέρια απαγορεύεται[/size], όπως το προτεταμένο χέρι το οποίο εμποδίζει τον επιτιθέμενο αντικανονικά, [size=30pt]αλλά και το κινητό σκριν[/size], [size=20pt]οι διαιτητές έχουν, πλέον, σαφή εντολή να δίνουν την παράβαση[/size]. Το εφαρμόσαμε ήδη στα προκριματικά της Ευρωλίγκας αλλά και στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Σίγουρα, χρειαζόμαστε ομαδική προσαρμογή στη νέα φιλοσοφία, τόσο των αγωνιζόμενων, όσο και των ίδιων των διαιτητών. Όμως αυτό που ξεκινήσαμε είναι δεδομένο και δεν πρόκειται να το αφήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι να γίνει συνείδηση και κατάκτηση του μπάσκετ” ανέλυσε ο Ρήγας.

...............................................................

Ο Κώστας επανέλαβε: "[size=20pt]Δεν πρόκειται για νέους κανονισμούς. Όλα αυτά υπάρχουν[/size]. [size=30pt]Για διάφορους λόγους, δεν τους εφαρμόζαμε[/size] με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σύχγιση για το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Αυτή τη φορά, βάλαμε από την αρχή τους κανόνες και είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την στάση από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλουμε καθαρό παιχνίδι. Προς όφελος του μπάσκετ και του θεάματος. Ζητάμε να παίζεται μπάσκετ με καθαρούς όρους"

οκ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ!!!!  που λεει αυτο που ισχυριζοσουν εσυ, δηλαδη οτι οι διαιτητες ειχαν εντολες να μην σφυριζουν τα κινητα σκρν και ειδικα αυτα που ηταν με λατη στον αμυντικο;;;;; ΜΩΚΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως οι ρωσοι δεν τα ξεχασαν τυπε :grin:
pano-tsska.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
παλι δεν απαντας για την ταμπακιερα,,,,,μισουνοφ, σουμποτιτς, στογιακοβιτς, τσακαλιδης και πολλοι αλλοι....
o νομος για τους ελληνοποιημενους περασε επι ιωαννιδη ηταν αυτος που ουσιαστηκα πιεσε να γινουν οι πλαστογραφιες με τομιτς-ταρλατς-νακιτς
μετα λογικο να το κανουν ολες οι αλλες ομαδες   ;) αλλα μονο αυτα που μας συμφερουν λεμε γνωστο τωρα

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τωρινές μαρτυρίες παικτών, γιατρών και παραγόντων της ΤΣΣΚΑ για το τι ακριβώς (τους) συνέβη στις 16 Μαρτίου του 1995:

Ερέμιν (προπονητής): «Στη Μόσχα είχαμε διαλύσει τον Ολυμπιακό 95-65. Για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ χρειαζόμασταν μία νίκη στα δύο παιχνίδια της Αθήνας. Ο δεύτερος αγώνας έγινε στις 14 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα και όχι χωρίς τη βοήθεια των διαιτητών με 86-77. Την παραμονή του τρίτου αγώνα συνέβη το απίστευτο...».

Μπαρτσό (μασέρ): «Πριν από το πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, ως είθισται, τοποθέτησαν στον πάγκο της ομάδας μας μπουκάλια με νερό τα οποία ήταν σφραγισμένα. Στην προθέρμανση και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήπιε από αυτά όλη η ομάδα. Μετά τον αγώνα ζήτησα από τους παίκτες να πάρουν μερικά μπουκάλια στο ξενοδοχείο. Ο Μοργκουνόφ πήρε ένα και όπως το πίεσε για να το σηκώσει, είδε ότι υπήρχε διαρροή. Κανείς μας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία».

Κισούριν (παίκτης): «Το πρωί με τον Καράσεφ πήγαμε για καφέ. Περπατήσαμε 50 μ. ως την καφετέρια και αισθανθήκαμε κατάκοποι. Καθήσαμε στην καρέκλα. Αν είναι δυνατόν, σκεφθήκαμε. Χθες το βράδυ πετούσαμε. Ο Βασίλι αρχίζει να έχει συσπάσεις στο πρόσωπο. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και πήγαμε κατευθείαν στον γιατρό της ομάδας. Μας έκανε κάποια ένεση η οποία προς στιγμήν μας ανακούφισε. Αμέσως μετά το παιχνίδι αισθανόμουν κατάθλιψη, μελαγχολία. "Αν είχα πιστόλι αυτή τη στιγμή θα αυτοκτονούσα" μου λέει ο Καράσεφ. "Και εγώ το ίδιο" του απάντησα».

Κουντέλιν (παίκτης): «Στο ξενοδοχείο άρχισα να έχω παραισθήσεις. Τη μια το δωμάτιο κουνιόταν σαν λάστιχο, την άλλη εμφανίζονταν μπροστά μου κάτι αρχαία βάζα. Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν ότι είχα πάθει εγκεφαλική παράλυση. Δεν μπορούσα να εκπνεύσω, είχα πρόβλημα στους πνεύμονες και οι κόρες των ματιών μου κόντευαν να πεταχτούν έξω».

Μοργκουνόφ (παίκτης): «Πριν από την προπόνηση όλη η ομάδα έδειχνε νυσταγμένη. Προσωπικά αισθανόμουν ότι στιγμές στιγμές δεν έλεγχα τον εαυτό μου. Κατά την προθέρμανση αρχίζω τα σουτάκια στο ταμπλό, όταν ακούω τον Ερέμιν: "Νικίτα, σταμάτα να κάνεις βλακείες". Τότε συνειδητοποιώ ότι το κεφάλι μου έχει γύρει στον ώμο. Ακολούθησαν συσπάσεις στους μυς των ποδιών και της μέσης. Μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, όχι όμως και να εκπνεύσουμε. Σοκαρίστηκα. Το νοσοκομείο στο οποίο μας μετέφεραν (σ.σ.: Γενικό Κρατικό Νίκαιας), θύμιζε κλινική σοβιετικής περιόδου. Οι γιατροί όταν μας είδαν πανικοβλήθηκαν. Στην αρχή νόμισαν ότι ήμαστε ναρκομανείς και άρχισαν να μας ρωτάνε κάποια γελοία πράγματα. Στη συνέχεια έκριναν ότι κάτι είχαμε καταπιεί και μας πήγαν για ακτινογραφίες».

Κόρνιεφ (παίκτης): «Εμένα με μετέφεραν στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κατά τη διαδρομή προς το στάδιο αισθάνθηκα σπασμούς στους μυς της πλάτης».

Αβραμένκο (γιατρός): «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετώπιζα ένα τέτοιο περιστατικό. Είχαν διπλώσει η μέση και τα χέρια του Κουντέλιν και του Μοργκουνόφ, ενώ και οι δύο αισθάνονταν ασφυξία. Οι έλληνες γιατροί τα είχαν χαμένα. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει».

Γιουρκόφ (διευθυντής ΤΣΣΚΑ): «Μετά την προπόνηση ο Πανόφ ήταν ο τρίτος τον οποίο μετέφεραν με τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζαμε σε ποιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί ο Κουντέλιν με τον Μοργκουνόφ και τον πήγαν σε κάποιο άλλο (σ.σ.: Ερυθρός Σταυρός). Ο Πανόφ εκτός των άλλων, έβγαζε αφρούς από το στόμα. Αναγκάστηκα να φωνάξω με όλη μου τη δύναμη βοήθεια για να ασχοληθούν έγκαιρα μαζί του. Στη Μόσχα μάς εξήγησαν αργότερα ότι μπορούσε να είχε πάθει αναπνευστική ανεπάρκεια, να πέσει σε κώμα και να σταματήσει η καρδιά του».
Τα σενάρια για τους αυτουργούς

φημες φημες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom