Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Α ναι ε? και εγώ νόμιζα πως βολές δίνουν σε προσπάθεις για σουτ σε όλους. Τι μας λες τώρα.

Εγώ πριν σου έβαλα και τα πέναλτι που πηρες τα μουσαντένια. Μπορείς να μου βάλεις εσύ αντίστοιχες φάσεις ? Για να μη μιλάμε στον αέρα αλλά με γεγονότα.
εγω δεν θα σου βαλω φασεις, θα σου πω τι εχω δει με τα ματια μου, εχω δει τον βορεαδη να μπαινει στον συνδεσμο διαιτητων στην θησεως την επομενη που ειχε σφυριξει ντερμπυ και να λει φωναχτα ''γαυρακια σας γαμισα παλι'' και να κανει και κωλοδαχτυλο, εγω ακουσει τον σχοινια να λεει ''οπου σας βρω γαυρακια εκτος εδρας σας σας πηδηξω, στο σεφ κυρια μην φαμε και κανα ξυλο'', εχω δει τον σημερινο προεδρο των αθηναιων διαιτητων οταν ηταν προεδρος ο ρηγας να μην παιρναει ουτε απ' εξω απο τον συνδεσμο επειδη στο παιγχνιδι παο-αεκ που μπηκε μεσα ο γιαννακοπουλος και πλακωθηκε ο χριστοδουλου με τον γιαννακη δεν εγραψε κουβεντα στην εκθεση για μην μηδενιστη ο παο, θες να σου πω κι αλλα;;;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
δε χρειάζεται ρε αστείε τύπε ούτε σπάθας ούτε κασσέτες ούτε τίποτα.

κουίζ.
σε παίκτη της αεκ κόψαν τη μπάλλα τιμωρώντας τον 17 αγωνιστικές.

σε παίκτη του γάβρου για κροσέ που το είδε όλη η ελλάδα τον τιμώρησαν με .... μια και μάλιστα καθυστέρησε να βγει η απόφαση για να εκτίσει την ποινή με την υποβιβασμένη........παναχαική.

ποιός παίκτης ειναι ο ένας και ποιός ο άλλος;
Υ.Γ.

σε 15 χρόνια σοδομίσατε την απλή λογική και την όραση του απλού οπαδού τόσες φορές που λογικά πρέπει να είστε η μόνη ομάδα που μεσα σε 2 δεκαετίες όλη η ελλάδα ήταν μαζί σας στην ευρώπη πλην των βάζελων πωρωμένων και τώρα χάνετε απ τον αστέρα και σας κυνηγάνε μέχρι και οι καλαμαριώτες.
κασαπης-σκλερανικοβας

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
για να μιλησουμε λιγο για το περιβοητο 2-2 με τον δουρο που λετε

α.ειναι κοκκινη στο καστιγιο ναι η οχι?? (2.45 στο βιντεο)
β.κιτρινη σε γεωργατο?? (3.35)
γ.δευτερη κιτρινη σε γεωργατο?(3.48)
δ.εχει περασει η μπαλα την γραμμη στο γκολ του στολτιδη? (6.28)
ε.επρεπε να αφησει ο δουρος πλεονεκτημα ενω βγαινει μονος του ο Μανωλακης?(10.08)

δεν περιγραφω αλλο  :grin:
που χαθηκατε ρε παιδια ουτε μια απαντηση ??

υγ.μιλανε ολοι μιλανε και αυτοι που εχει βγει ο νυν αντιπροεδρος της ομαδος τους ναμιλαει καθαρα για φισουνες κλπ

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αν τιμωρουσαν τοτε τον καρεμπε ο καφες θα επρεπε να του κοψουν την μπαλα, θυμασαι την υποθεση;;
πίπες.... ο καφές απλά του είπε μια μαλακια..... είστε τελειώς για τα σίδερα μερικοί... λέω να μην απαντήσω αλλα κάθε φορά διαστρεβλώνεται η αλήθεια που ο γκέμπελς φαντάζει ερασιτέχνης μπροστά στο γάβρο-υπουργείο προπαγάνδας.... και μιας και το φερε η κουβέντα εσύ μας είπες ότι είσαι διαιτητής μπάσκετ.... τέτοια πώρωση γάβρικη είναι ότι πρέπει για διαιτησία λέμε.

Επισκέπτης
με τις παπαριες που γράφουν καποιοι εδω στο τέλος θα πρεπει να βγουμε να ζητήσουμε συγνώμη στο βαζελο για ολες αυτες τις αδικιες που του έχουν γινει.σπανεα υπόθεση μαραγκου περσινό πεναλτυ στη νεα σμυρνη και πολλα αλλα.φυσικά τα ιδια ισχύουν και για το γαύρο αλλα με αυτά που βλέπω θα τρελαθώ τελείως.να βγαίνουν και να κλαίγονται και να διαμαρτύρονται αυτοι που εχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο υποκριτικό :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πίπες.... ο καφές απλά του είπε μια μαλακια..... είστε τελειώς για τα σίδερα μερικοί... λέω να μην απαντήσω αλλα κάθε φορά διαστρεβλώνεται η αλήθεια που ο γκέμπελς φαντάζει ερασιτέχνης μπροστά στο γάβρο-υπουργείο προπαγάνδας.... και μιας και το φερε η κουβέντα εσύ μας είπες ότι είσαι διαιτητής μπάσκετ.... τέτοια πώρωση γάβρικη είναι ότι πρέπει για διαιτησία λέμε.

Καλά αυτόν άστον... ο Χρηστίδης είναι λόρδος αριστοκράτης μπροστά του...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο καφες τον ειπε αραπη,ο ρατσισμος εχει βαρεια καμπανα! για την διαιτησια στο μπασκετ γαργαρα ε;;; ο διαιτητης στο κυπελλο που ποσταρες ντρεπεσαι να πεις ποιος ηταν;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καλά αυτόν άστον... ο Χρηστίδης είναι λόρδος αριστοκράτης μπροστά του...
μουγκα ε;; το περιμενα!! εχω να σου πω κι αλλα αμα θες!! ρεεεεεεε μεχρι και σε παιδικο στησατε διαιτητες στο μπασκετ!!!!!! τελικη φαση με δασαλ!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

διαιτητής μπάσκετ είναι ρε, στο βεβαιώνω εγώ. η απόδειξη είναι ότι το boxscore το αποκαλεί "φύλλο αγώνα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρεμπιπτόντως, αν δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα, πού να ξέρουν τι βρισίδια πέφτουν σε κάθε αγώνα από τον ένα παίχτη στον άλλον; αν αντιδρούσαν όλοι σαν τον καρεμπέ, κάθε αγώνας θα τέλειωνε με 5 αποβολές εκατέρωθεν

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
πρέπει να παρακολουθάς καιρό μπάλλα μικρέ.........
:zfuck:
30αρης ειμαι αλλα εχω παθος με την μπαλα
ο Κασαπης ειχε φαει τιμωρια στο περιβοητο ματς στην Νεα Φιλαδελφια στο 0-2 οχι 17 αλλα 24 αγωνιστηκες!
ηταν το ματς που βγηκαν μετα οι διεθνεις της αεκ και ειπαν οτι αποχωρουν απο την εθνικη
τοτε ο Δημητροπουλος δεν ειχε δωσει 2 καθαρα πεναλντι στην αεκ
ηταν τυχερος που ηταν κεκλεισμενων το ματς αλλιως εκει θα ηταν ακομα
το καλυτερο βεβαια εγινε μετα
δειτε απο το 0.58 και μετα
για να θυμουντε οι μεγαλοι και να μαθαινουν οι μικροι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
διαιτητής μπάσκετ είναι ρε, στο βεβαιώνω εγώ. η απόδειξη είναι ότι το boxscore το αποκαλεί "φύλλο αγώνα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρεμπιπτόντως, αν δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα, πού να ξέρουν τι βρισίδια πέφτουν σε κάθε αγώνα από τον ένα παίχτη στον άλλον; αν αντιδρούσαν όλοι σαν τον καρεμπέ, κάθε αγώνας θα τέλειωνε με 5 αποβολές εκατέρωθεν
για πες μου ο σισε ηταν ο πρωτος η ο τελευταιος που τον ειπαν αραπη απο την εξεδρα;;; περισυ στο καραισκακη γιατι εφτασε μεχρι την ουεφα;;; στην αγλλια ποσοι ποδοσφαιριστες εχουν τιμωρηθει για ρατσιστικη συμπεριφορα;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:zfuck:
30αρης ειμαι αλλα εχω παθος με την μπαλα
ο Κασαπης ειχε φαει τιμωρια στο περιβοητο ματς στην Νεα Φιλαδελφια στο 0-2 οχι 17 αλλα 24 αγωνιστηκες!
ηταν το ματς που βγηκαν μετα οι διεθνεις της αεκ και ειπαν οτι αποχωρουν απο την εθνικη
τοτε ο Δημητροπουλος δεν ειχε δωσει 2 καθαρα πεναλντι στην αεκ
ηταν τυχερος που ηταν κεκλεισμενων το ματς αλλιως εκει θα ηταν ακομα
το καλυτερο βεβαια εγινε μετα
δειτε απο το 0.58 και μετα
για να θυμουντε οι μεγαλοι και να μαθαινουν οι μικροι
17 έγιναν μετά..απο 24...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με τις παπαριες που γράφουν καποιοι εδω στο τέλος θα πρεπει να βγουμε να ζητήσουμε συγνώμη στο βαζελο για ολες αυτες τις αδικιες που του έχουν γινει.σπανεα υπόθεση μαραγκου περσινό πεναλτυ στη νεα σμυρνη και πολλα αλλα.φυσικά τα ιδια ισχύουν και για το γαύρο αλλα με αυτά που βλέπω θα τρελαθώ τελείως.να βγαίνουν και να κλαίγονται και να διαμαρτύρονται αυτοι που εχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο υποκριτικό :uglystupid:

σωστά..μιλάμε για βρυκόλακες που κατάπιαν το αίμα του όποιου ελληνικού ποδοσφαίρου μπορούσε να αναπτυχθεί...ειδικά εμείς στο λιμάνι τους γαμήσαμε τον πάτο στην καφρίλα και στην αδικία!δεν μπορούμε να ομιλούμε ούτε για τίτλους ούτε για τίποτα.Είμαστε απλά απαράδεκτοι και πραγματικά στο λέω ντρέπομαι που αγαπάω ακομη αυτήν την ομάδα απο μικρός!να μή σου πώ πώς τις μεγαλύτερες χαρές μου ως ολυμπιακός τις ένιωσα όταν έβλεπα τον μπεν κρίστιενσεν στην 7 μαζί με τον χαντζίδη να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους με την τενερίφε τον νοέμβριο του 93 σε εκεινο το 4-3..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για πες μου ο σισε ηταν ο πρωτος η ο τελευταιος που τον ειπαν αραπη απο την εξεδρα;;; περισυ στο καραισκακη γιατι εφτασε μεχρι την ουεφα;;; στην αγλλια ποσοι ποδοσφαιριστες εχουν τιμωρηθει για ρατσιστικη συμπεριφορα;;
ο μαρινάκης έφαγε κι αυτός 17 αγωνιστικές για το σκορου γιου ε;
αααχαχααχχαχαχααχαχχα ρε λαμόγια δ εθνική που σας χρειάζεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom