τι εγινε ;;μιλαγανε ενας αιγαλεωτης με εναν ολυμπιακο και σχολιαζανε τα αποτελεσματα της αγωνιστικης...και ρωταει ο αιγαλεωτης τον ολυμπιακο :τι εκανε ρε η κερκυρα;και απανταει ο αλλος :τι με νοιαζει ρε;;στα αρχιδια μου ...ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε...αυτο εγινε ρε τυπε...ειδες να φτιαξανε κανενα ματς για μενα;;;
και στο κατω κατω αυτη η ατακα εχει παιξει χιλιαδες φορες...την εφαγα την λεζα...
η αλλα που εχει να ακνει με σενα τι γινεται;;για εξηγησε μου...δεν λεει κανεις τι με νοιαζει εμενα να κερδαει ο βαζελος παρα στηνει ενα ματς για να εχεις οφελος εσυ...
για πες μου την γνωμη σου και μην απαντησεις με ερωτηση οπως μολις εκανες...
εγω ειχα την παραγκα και εχω κατηγορηθει αποο την κοινη γνωμη γιαυτο
εσυ ο καθαρος ο ασπιλος ερμηνευσε μου το στησιμο στο οφη παοκ...
περιμενω...
ξερεις τι θα πει μαγκα προπαγανδα;;;θα σε μαθω εγω....
ενας λεει δυο πραγματακια...το ενα καιει μια ομαδα και το αλλο καιει μια αλλη...
τα μμε παιζουν μονο την μια...αυτο τυπε ειναι προπαγανδα υπερ της αλλης...
ο σπαθας για δυο πραγματα ειναι γνωστος..
το ενα ειναι ''ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...''
το αλλο ειναι η κασετα που ακουγεται κανονικα να χειραγωγει ματς για να εχει οφελος ο παο...
ενα απο τα δυο εχει παιχτει κατα κορον και το αλλο εχει θαφτει...
κουιζ για δυνατους λυτες...
ποιο εχει παιχτει και ποιο θαφτηκε;;οεο;;
χρηστιδης...την καλησπερα μου και τα σεβη μου...
αστο ρε ιπποτη..καλος εισαι αλλα θες ακομα ψωμακι να φας ;) ;)
Eγώ σου βαλα κάποια νουμεράκια πριν. Εσύ εκεί που έχεις κάνει τα οργια ψάχνεις να βρεις με το τσιγκέλι δικά μου όργια.
Ας δούμε αναλυτικά μια και χτύπησες το 38 πως προέκυψε το νουμεράκι...
Από την αρχή των πρωαταθλημάτων της ΕΠΟ το 28 ως το 59 έχεις 15 πρωταθλήματα.
Στη συνέχεια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ έχεις 5 και μέχρι το 96 δλδ την παράγκα του ρόκο έχεις πάλι 5. Σύνολο 10!
Στη συνέχεια έχεις ΠΑΛΙ 12 ΑΠΟ ΤΟ 96 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!
Δηλαδή υπάρχει μια πλήρης ανομοιομορφία. Πως εξηγείται? Πολύ απλά επι πανελληνίων ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ . Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Στο θεσμό των πανελληνίων λόγω του ότι έπαιζες με άλλες ομάδες ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕΡΙ! Ενώ οι άλλοι έφτυναν αίμα μεταξύ τους!
Και τα επόμενα 12 τα πήρες αέρα με τις γνωστές αβάντες. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. Εγω κατά την περίοδο 60- 70 που δεν ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ! ΕΙΧΑ 9 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Και απο το 80- 96 ΕΠΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΑ 6 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
Εσύ ψάχνεις να βρεις φάσεις μου να πεις πως έκανα τι? Ναι τα έκανα. Δηλαδή ψάχνεις να βρεις σταγόνες για μενα να δικαιολογήσεις το ΒΟΥΡΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Σου βαλα πριν στατιστικα. Εχεις 40 % περισσότερα κερδισμένα πέναλτι απο μενα και κοκκινες καρτες. Τι άλλο θες να πουμε απο εκει και περα?