Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και χωρις να θελω να γινομαι κουραστικος δεν ειδα αν μου απαντησες για την κασετα που εδινε οδηγιες ο σπαθας πως να ευνοησουν τον παο...το θυμασαι;;γιατι το αποφευγεις;;εκτος αν απαντησες και μου διεφυγε οποτε συγνωμη...αν θες βαλε την απαντηση παλι γιατι δεν την εχω δει

Αν απαντήσεις και συ για το " ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πα να γαμηθούν".

Στην Κέρκυρα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

www.youtube.com/watch?v=mQak-HvUww4]http://www.youtube.com/watch?v=mQak-HvUww4[/url[/video]]

Πάμε τώρα εδώ. Και πες μου ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡΕΡ?

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

"Η σημερινή ανακοίνωση της ΠAE Ολυμπιακός προκαλεί όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Προβληματίζει ακόμα και τους, υγιώς σκεπτόμενους, φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο κατά τ’ άλλα συμπαθής πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότι δε μιλούν ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε πολλά, με αποκορύφωμα όλων το πιο βρώμικο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Για αυτό εξάλλου κατηγορείται. Οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο η ομάδα του θα έπαιζε σε άλλη κατηγορία και ο ίδιος πιθανόν να «απολάμβανε» την ξεκούραση του κου Γιλντιρίμ.

Οι φαιδρότητές σας, οι σπάνιες και συλλεκτικές δηλώσεις για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» και το περίφημο «διδάξαμε ήθος» μετά την Καλοπούλεια παράσταση στο Καραϊσκάκη, δικαίως και πανηγυρικώς  απένειμαν σ’ εσάς το χαρακτηρισμό ΚΑΙ του γραφικού. Μη σας τον στερησουμε…

Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να καλωσορίζατε το ενδιαφέρον της Αυτού Υψηλότητός του σε ένα ποδόσφαιρο που εσείς και οι όμοιοί σας το καταντήσατε περίγελο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν, κατανοούν και προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους. Λάθος μεγάλο. Συνεχίζετε να είστε ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός κύριε Μαρινάκη.

Να γνωρίζετε όμως ότι με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό της Αυτού Υψηλότητος, οι τζάμπα μάγκες τέλος!

Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή είναι η δική μας πεποίθηση και το πιστεύω μας και αυτό θα γίνεται, είτε το θέλετε είτε όχι.

Βλάσσης Τσάκας"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν απαντήσεις και συ για το " ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πα να γαμηθούν".

Στην Κέρκυρα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

www.youtube.com/watch?v=mQak-HvUww4]http://www.youtube.com/watch?v=mQak-HvUww4[/url[/video]]

Πάμε τώρα εδώ. Και πες μου ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡΕΡ?
τι εγινε ;;μιλαγανε ενας αιγαλεωτης με εναν ολυμπιακο και σχολιαζανε τα αποτελεσματα της αγωνιστικης...και ρωταει ο αιγαλεωτης τον ολυμπιακο :τι εκανε ρε η κερκυρα;και απανταει ο αλλος :τι με νοιαζει ρε;;στα αρχιδια μου ...ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε...αυτο εγινε ρε τυπε...ειδες να φτιαξανε κανενα ματς για μενα;;;
και στο κατω κατω αυτη η ατακα εχει παιξει χιλιαδες φορες...την εφαγα την λεζα...
η αλλα που εχει να ακνει με σενα τι γινεται;;για εξηγησε μου...δεν λεει κανεις τι με νοιαζει εμενα να κερδαει ο βαζελος παρα στηνει ενα ματς για να εχεις οφελος εσυ...
για πες μου την γνωμη σου και μην απαντησεις με ερωτηση οπως μολις εκανες...
εγω ειχα την παραγκα και εχω κατηγορηθει αποο την κοινη γνωμη γιαυτο
εσυ ο καθαρος ο ασπιλος ερμηνευσε μου το στησιμο στο οφη παοκ...
περιμενω...
ξερεις τι θα πει μαγκα προπαγανδα;;;θα σε μαθω εγω....
ενας λεει δυο πραγματακια...το ενα καιει μια ομαδα και το αλλο καιει μια αλλη...
τα μμε παιζουν μονο την μια...αυτο τυπε ειναι προπαγανδα υπερ της αλλης...
ο σπαθας για δυο πραγματα ειναι γνωστος..
το ενα ειναι ''ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...''
το αλλο ειναι η κασετα που ακουγεται κανονικα να χειραγωγει ματς για να εχει οφελος ο παο...
ενα απο τα δυο εχει παιχτει κατα κορον και το αλλο εχει θαφτει...
κουιζ για δυνατους λυτες...
ποιο εχει παιχτει και ποιο θαφτηκε;;οεο;;
χρηστιδης...την καλησπερα μου και τα σεβη μου...
αστο ρε ιπποτη..καλος εισαι αλλα θες ακομα ψωμακι να φας  ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δε χρειάζεται ρε αστείε τύπε ούτε σπάθας ούτε κασσέτες ούτε τίποτα.

κουίζ.
σε παίκτη της αεκ κόψαν τη μπάλλα τιμωρώντας τον 17 αγωνιστικές.

σε παίκτη του γάβρου για κροσέ που το είδε όλη η ελλάδα τον τιμώρησαν με .... μια και μάλιστα καθυστέρησε να βγει η απόφαση για να εκτίσει την ποινή με την υποβιβασμένη........παναχαική.

ποιός παίκτης ειναι ο ένας και ποιός ο άλλος;
Υ.Γ.

σε 15 χρόνια σοδομίσατε την απλή λογική και την όραση του απλού οπαδού τόσες φορές που λογικά πρέπει να είστε η μόνη ομάδα που μεσα σε 2 δεκαετίες όλη η ελλάδα ήταν μαζί σας στην ευρώπη πλην των βάζελων πωρωμένων και τώρα χάνετε απ τον αστέρα και σας κυνηγάνε μέχρι και οι καλαμαριώτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τι εγινε ;;μιλαγανε ενας αιγαλεωτης με εναν ολυμπιακο και σχολιαζανε τα αποτελεσματα της αγωνιστικης...και ρωταει ο αιγαλεωτης τον ολυμπιακο :τι εκανε ρε η κερκυρα;και απανταει ο αλλος :τι με νοιαζει ρε;;στα αρχιδια μου ...ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε...αυτο εγινε ρε τυπε...ειδες να φτιαξανε κανενα ματς για μενα;;;
και στο κατω κατω αυτη η ατακα εχει παιξει χιλιαδες φορες...την εφαγα την λεζα...
η αλλα που εχει να ακνει με σενα τι γινεται;;για εξηγησε μου...δεν λεει κανεις τι με νοιαζει εμενα να κερδαει ο βαζελος παρα στηνει ενα ματς για να εχεις οφελος εσυ...
για πες μου την γνωμη σου και μην απαντησεις με ερωτηση οπως μολις εκανες...
εγω ειχα την παραγκα και εχω κατηγορηθει αποο την κοινη γνωμη γιαυτο
εσυ ο καθαρος ο ασπιλος ερμηνευσε μου το στησιμο στο οφη παοκ...
περιμενω...
ξερεις τι θα πει μαγκα προπαγανδα;;;θα σε μαθω εγω....
ενας λεει δυο πραγματακια...το ενα καιει μια ομαδα και το αλλο καιει μια αλλη...
τα μμε παιζουν μονο την μια...αυτο τυπε ειναι προπαγανδα υπερ της αλλης...
ο σπαθας για δυο πραγματα ειναι γνωστος..
το ενα ειναι ''ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...''
το αλλο ειναι η κασετα που ακουγεται κανονικα να χειραγωγει ματς για να εχει οφελος ο παο...
ενα απο τα δυο εχει παιχτει κατα κορον και το αλλο εχει θαφτει...
κουιζ για δυνατους λυτες...
ποιο εχει παιχτει και ποιο θαφτηκε;;οεο;;
χρηστιδης...την καλησπερα μου και τα σεβη μου...
αστο ρε ιπποτη..καλος εισαι αλλα θες ακομα ψωμακι να φας  ;) ;)

Eγώ σου βαλα κάποια νουμεράκια πριν. Εσύ εκεί που έχεις κάνει τα οργια ψάχνεις να βρεις με το τσιγκέλι δικά μου όργια.

Ας δούμε αναλυτικά μια και χτύπησες το 38 πως προέκυψε το νουμεράκι...

Από την αρχή των πρωαταθλημάτων της ΕΠΟ το 28 ως το 59 έχεις 15 πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ έχεις 5 και μέχρι το 96 δλδ την παράγκα του ρόκο έχεις πάλι 5. Σύνολο 10!

Στη συνέχεια έχεις ΠΑΛΙ 12 ΑΠΟ ΤΟ 96 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Δηλαδή υπάρχει μια πλήρης ανομοιομορφία. Πως εξηγείται? Πολύ απλά επι πανελληνίων ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ . Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Στο θεσμό των πανελληνίων λόγω του ότι έπαιζες με άλλες ομάδες ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕΡΙ! Ενώ οι άλλοι έφτυναν αίμα μεταξύ τους!

Και τα επόμενα 12 τα πήρες αέρα με τις γνωστές αβάντες. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. Εγω κατά την περίοδο 60- 70 που δεν ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ! ΕΙΧΑ 9 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Και απο το 80- 96 ΕΠΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΑ 6 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Εσύ ψάχνεις να βρεις φάσεις μου να πεις πως έκανα τι? Ναι τα έκανα. Δηλαδή ψάχνεις να βρεις σταγόνες για μενα να δικαιολογήσεις το ΒΟΥΡΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Σου βαλα πριν στατιστικα. Εχεις 40 % περισσότερα κερδισμένα πέναλτι απο μενα και κοκκινες καρτες. Τι άλλο θες να πουμε απο εκει και περα?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

"Η σημερινή ανακοίνωση της ΠAE Ολυμπιακός προκαλεί όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Προβληματίζει ακόμα και τους, υγιώς σκεπτόμενους, φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο κατά τ’ άλλα συμπαθής πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότι δε μιλούν ποτέ για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε πολλά, με αποκορύφωμα όλων το πιο βρώμικο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Για αυτό εξάλλου κατηγορείται. Οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο η ομάδα του θα έπαιζε σε άλλη κατηγορία και ο ίδιος πιθανόν να «απολάμβανε» την ξεκούραση του κου Γιλντιρίμ.

Οι φαιδρότητές σας, οι σπάνιες και συλλεκτικές δηλώσεις για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» και το περίφημο «διδάξαμε ήθος» μετά την Καλοπούλεια παράσταση στο Καραϊσκάκη, δικαίως και πανηγυρικώς  απένειμαν σ’ εσάς το χαρακτηρισμό ΚΑΙ του γραφικού. Μη σας τον στερησουμε…

Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να καλωσορίζατε το ενδιαφέρον της Αυτού Υψηλότητός του σε ένα ποδόσφαιρο που εσείς και οι όμοιοί σας το καταντήσατε περίγελο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι βλέπουν, κατανοούν και προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους. Λάθος μεγάλο. Συνεχίζετε να είστε ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός κύριε Μαρινάκη.

Να γνωρίζετε όμως ότι με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό της Αυτού Υψηλότητος, οι τζάμπα μάγκες τέλος!

Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή είναι η δική μας πεποίθηση και το πιστεύω μας και αυτό θα γίνεται, είτε το θέλετε είτε όχι.

Βλάσσης Τσάκας"

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλοι.
Βγήκε ο ροφός που δουλεύει τους βάζελους ψιλό γαζί να μιλήσει. :jerking: :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακες δε πατε καλα. σε δυο θρεντ κανετε την ιδια κουβεντα ακαθεκτοι με σεντονια επι σεντονιων?
οχι δε γαματε απλως, αλλα δε κατουρατε και σταλα. πατε βουρ για ουρολοιμωξη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Eγώ σου βαλα κάποια νουμεράκια πριν. Εσύ εκεί που έχεις κάνει τα οργια ψάχνεις να βρεις με το τσιγκέλι δικά μου όργια.

Ας δούμε αναλυτικά μια και χτύπησες το 38 πως προέκυψε το νουμεράκι...

Από την αρχή των πρωαταθλημάτων της ΕΠΟ το 28 ως το 59 έχεις 15 πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ έχεις 5 και μέχρι το 96 δλδ την παράγκα του ρόκο έχεις πάλι 5. Σύνολο 10!

Στη συνέχεια έχεις ΠΑΛΙ 12 ΑΠΟ ΤΟ 96 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Δηλαδή υπάρχει μια πλήρης ανομοιομορφία. Πως εξηγείται? Πολύ απλά επι πανελληνίων ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ . Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Στο θεσμό των πανελληνίων λόγω του ότι έπαιζες με άλλες ομάδες ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕΡΙ! Ενώ οι άλλοι έφτυναν αίμα μεταξύ τους!

Και τα επόμενα 12 τα πήρες αέρα με τις γνωστές αβάντες. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. Εγω κατά την περίοδο 60- 70 που δεν ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ! ΕΙΧΑ 9 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ! Και απο το 80- 96 ΕΠΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΑ 6 ΕΝΑΝΤΙ 5 ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Εσύ ψάχνεις να βρεις φάσεις μου να πεις πως έκανα τι? Ναι τα έκανα. Δηλαδή ψάχνεις να βρεις σταγόνες για μενα να δικαιολογήσεις το ΒΟΥΡΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Σου βαλα πριν στατιστικα. Εχεις 40 % περισσότερα κερδισμένα πέναλτι απο μενα και κοκκινες καρτες. Τι άλλο θες να πουμε απο εκει και περα?
ρε τυπε μην εκνευριζεσαι που δεν μπορεις...δεν το'χεις ακομα μαζι μου...εχεις καιρο θα προσπαθησεις ,μη βιαζεσαι...
αλλο σε ρωτησα απαντηση δεν πηρα και δεν θα παρω μαλλον παρα κατι στατιστικα αλα γαλανης σπορτς ντατα που για να ειμαι καιε ειλικρινης χωρις διαθεση να σε προσβαλλω καν δεν τα ειδα...
τεσπα...πας καλα αλλα θες δουλιτσα ακομα...
παντως καλουτσικα πας δε λεω  ;)
αλλα για παρτη μου ακομα δεν εισαι ετοιμος...
για μπομπες και λοιπα εισαι αρχοντας
Υ.Γ.μπομπα σε αγαπαω ...χωρις παρεξηγα ετσι; :-* :-*

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαλακες δε πατε καλα. σε δυο θρεντ κανετε την ιδια κουβεντα ακαθεκτοι με σεντονια επι σεντονιων?
οχι δε γαματε απλως, αλλα δε κατουρατε και σταλα. πατε βουρ για ουρολοιμωξη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μοναδικη σωστη κουβεντα που εχεις πει τους τελευταιους δυο μηνες...
γιαυτο και αποχωρω...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αγαπητέ το 2004 δεν είπα πως είχες παράγκα. Αλλά πως ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.

Αλλά συνολικά σε όλα τα χρόνια και οι κάρτες και τα πέναλτι είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ! ΚΑΤΑ 30-40 %!

Αντίθετα στο ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ! ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ! ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

Εμείς 60 περισσότερα κερδισμένα φάουλ συνολικά. Σε περίπου 6000 . Ωραία εύνοια 1 %.

ΕΧΕΤΕ 140 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ! ΔΛΔ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ! ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Καλά να μη πάμε στα οφσάιντ , ανάποδα φάουλ κλπ...
μα την παναγια κατι παιρνεις ληγμενο, δεν εξηγειται αλλιως!!! ειναι δυνατον να λες οτι δεν ειχατε την ευνοια της διαιτησιας στο μπασκετ οταν και οπου χρειαζεται;;; οπως και εμεις την ειχαμε στο ποδοσφαιρο!! για να μην αρχισεις παλι τα στατιστικα σου λεω ενα, ΑΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ!! αν θες να πουμε και αλλα για το μπασκετακι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε τυπε μην εκνευριζεσαι που δεν μπορεις...δεν το'χεις ακομα μαζι μου...εχεις καιρο θα προσπαθησεις ,μη βιαζεσαι...
αλλο σε ρωτησα απαντηση δεν πηρα και δεν θα παρω μαλλον παρα κατι στατιστικα αλα γαλανης σπορτς ντατα που για να ειμαι καιε ειλικρινης χωρις διαθεση να σε προσβαλλω καν δεν τα ειδα...
τεσπα...πας καλα αλλα θες δουλιτσα ακομα...
παντως καλουτσικα πας δε λεω  ;)
αλλα για παρτη μου ακομα δεν εισαι ετοιμος...
για μπομπες και λοιπα εισαι αρχοντας
Υ.Γ.μπομπα σε αγαπαω ...χωρις παρεξηγα ετσι; :-* :-*

Στην ταμπακιερα ομως? Μου κοπανάς 38 πρωταθλήματα. Στο ένα βάζεις τα 15 που είχες με ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΟ στον οποία ήσουνα ευνοημένος καταφανέστατα από τον τρόπο διεξαγωγής. Οκ κράτα τα αυτά τα 15 αλλά μη τα βάζεις με τα άλλα. Στη συνέχεια έχεις 10 και μετά ξαφνικά εκτοξεύεσαι σε 13.

13/15 . Δηλαδή ξαφνικά ξεπετάχτηκες έκανες το θαύμα. Ενώ πριν είχες σε 36 χρόνια 10.
Καμιά εύνοια δεν είχες τα κερδισμένα σου πέναλτι ΟΟΟΛΑ ήταν πέναλτι. Ξέρεις τι θα πει 140 πέναλτι? 70 τη χρονιά. 70 γκολ σκοράρει μια ομάδα σε μια σαιζον. 2 πρωταθλήματα είναι μόνο τα πεναλτι. Τι να λέμε τώρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μα την παναγια κατι παιρνεις ληγμενο, δεν εξηγειται αλλιως!!! ειναι δυνατον να λες οτι δεν ειχατε την ευνοια της διαιτησιας στο μπασκετ οταν και οπου χρειαζεται;;; οπως και εμεις την ειχαμε στο ποδοσφαιρο!! για να μην αρχισεις παλι τα στατιστικα σου λεω ενα, ΑΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ!! αν θες να πουμε και αλλα για το μπασκετακι!

Α ναι ε? και εγώ νόμιζα πως βολές δίνουν σε προσπάθεις για σουτ σε όλους. Τι μας λες τώρα.

Εγώ πριν σου έβαλα και τα πέναλτι που πηρες τα μουσαντένια. Μπορείς να μου βάλεις εσύ αντίστοιχες φάσεις ? Για να μη μιλάμε στον αέρα αλλά με γεγονότα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μοναδικη σωστη κουβεντα που εχεις πει τους τελευταιους δυο μηνες...
γιαυτο και αποχωρω...

νομιζεις. ειπα και κλαφτα χαραλαμπε σε εναν μπαμπη που δανεισε λεφτα καπου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το πρωτάθλημα του 2004 και του 2009 ήταν προκαθορισμένο που θα πάει απ την αρχή όπως και όλα τα αλα του κρόκους.
το 2003 πριν το ντέρμπυ στη Ριζούπολη συνάντησα τον Ανατολάκη τυχαία σε καφετέρια...
κάνοντας καζούρα του λέω καλά ειλικρινά πιστεύετε ότι θα νικήσετε με 3 γκολ διαφορά και θα πάρετε κούπα;
η απάντηση ήταν αποστομωτική.
δεν πιστεύω.
Είμαι σίγουρος. Και 5 να χρειαζόταν θα τα βάζαμε.
το πώς βεβαίως παρέμεινε αδιευκρίνιστο μέχρι το παίγνιο. ΤΗν ημέρα εκείνη του απαντησα περαστικά. μετά το ντέρμπυ χρειάστηκα καινούργια τηλεόραση.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Παραμενει...πρωτος ο ΠΑΟΚ!

Στην ψηλότερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, από πλευράς ελληνικών ομάδων, σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου.
Διαβάστε επίσης...

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σύμφωνα τα στοιχεία της «IFFHS» παραμένει στην 35η θέση για το μήνα Νοέμβριο. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ υποχώρησε έξι θέσεις και βρίσκεται στην 102η, ενώ ο Ολυμπιακός σημείωσε άνοδο 40 θέσεων και είναι 144ος.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, υποχώρησε στην θέση 208 σημειώνοντας πτώση 32 θέσεων. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
για πες και το ονομα του διαιτητη!!!!!!

Και ? φταίει.. .η παράγκα του Βαρδινογιάννη? Γιατί... το πήρατε αν θυμάσαι το πρωτάθλημα τότε. α ρε ρόκο με την κακιά " παράγκα" σου...

Και μια και έχεις καλή μνήμη πες μας πως νικήσατε 3-4 τη Ρόδο το 79 έτσι για να εθυμήσουμε λιγάκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom