Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
o νομος για τους ελληνοποιημενους περασε επι ιωαννιδη ηταν αυτος που ουσιαστηκα πιεσε να γινουν οι πλαστογραφιες με τομιτς-ταρλατς-νακιτς
μετα λογικο να το κανουν ολες οι αλλες ομαδες   ;) αλλα μονο αυτα που μας συμφερουν λεμε γνωστο τωρα

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τωρινές μαρτυρίες παικτών, γιατρών και παραγόντων της ΤΣΣΚΑ για το τι ακριβώς (τους) συνέβη στις 16 Μαρτίου του 1995:

Ερέμιν (προπονητής): «Στη Μόσχα είχαμε διαλύσει τον Ολυμπιακό 95-65. Για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ χρειαζόμασταν μία νίκη στα δύο παιχνίδια της Αθήνας. Ο δεύτερος αγώνας έγινε στις 14 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα και όχι χωρίς τη βοήθεια των διαιτητών με 86-77. Την παραμονή του τρίτου αγώνα συνέβη το απίστευτο...».

Μπαρτσό (μασέρ): «Πριν από το πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, ως είθισται, τοποθέτησαν στον πάγκο της ομάδας μας μπουκάλια με νερό τα οποία ήταν σφραγισμένα. Στην προθέρμανση και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήπιε από αυτά όλη η ομάδα. Μετά τον αγώνα ζήτησα από τους παίκτες να πάρουν μερικά μπουκάλια στο ξενοδοχείο. Ο Μοργκουνόφ πήρε ένα και όπως το πίεσε για να το σηκώσει, είδε ότι υπήρχε διαρροή. Κανείς μας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία».

Κισούριν (παίκτης): «Το πρωί με τον Καράσεφ πήγαμε για καφέ. Περπατήσαμε 50 μ. ως την καφετέρια και αισθανθήκαμε κατάκοποι. Καθήσαμε στην καρέκλα. Αν είναι δυνατόν, σκεφθήκαμε. Χθες το βράδυ πετούσαμε. Ο Βασίλι αρχίζει να έχει συσπάσεις στο πρόσωπο. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και πήγαμε κατευθείαν στον γιατρό της ομάδας. Μας έκανε κάποια ένεση η οποία προς στιγμήν μας ανακούφισε. Αμέσως μετά το παιχνίδι αισθανόμουν κατάθλιψη, μελαγχολία. "Αν είχα πιστόλι αυτή τη στιγμή θα αυτοκτονούσα" μου λέει ο Καράσεφ. "Και εγώ το ίδιο" του απάντησα».

Κουντέλιν (παίκτης): «Στο ξενοδοχείο άρχισα να έχω παραισθήσεις. Τη μια το δωμάτιο κουνιόταν σαν λάστιχο, την άλλη εμφανίζονταν μπροστά μου κάτι αρχαία βάζα. Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν ότι είχα πάθει εγκεφαλική παράλυση. Δεν μπορούσα να εκπνεύσω, είχα πρόβλημα στους πνεύμονες και οι κόρες των ματιών μου κόντευαν να πεταχτούν έξω».

Μοργκουνόφ (παίκτης): «Πριν από την προπόνηση όλη η ομάδα έδειχνε νυσταγμένη. Προσωπικά αισθανόμουν ότι στιγμές στιγμές δεν έλεγχα τον εαυτό μου. Κατά την προθέρμανση αρχίζω τα σουτάκια στο ταμπλό, όταν ακούω τον Ερέμιν: "Νικίτα, σταμάτα να κάνεις βλακείες". Τότε συνειδητοποιώ ότι το κεφάλι μου έχει γύρει στον ώμο. Ακολούθησαν συσπάσεις στους μυς των ποδιών και της μέσης. Μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, όχι όμως και να εκπνεύσουμε. Σοκαρίστηκα. Το νοσοκομείο στο οποίο μας μετέφεραν (σ.σ.: Γενικό Κρατικό Νίκαιας), θύμιζε κλινική σοβιετικής περιόδου. Οι γιατροί όταν μας είδαν πανικοβλήθηκαν. Στην αρχή νόμισαν ότι ήμαστε ναρκομανείς και άρχισαν να μας ρωτάνε κάποια γελοία πράγματα. Στη συνέχεια έκριναν ότι κάτι είχαμε καταπιεί και μας πήγαν για ακτινογραφίες».

Κόρνιεφ (παίκτης): «Εμένα με μετέφεραν στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κατά τη διαδρομή προς το στάδιο αισθάνθηκα σπασμούς στους μυς της πλάτης».

Αβραμένκο (γιατρός): «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετώπιζα ένα τέτοιο περιστατικό. Είχαν διπλώσει η μέση και τα χέρια του Κουντέλιν και του Μοργκουνόφ, ενώ και οι δύο αισθάνονταν ασφυξία. Οι έλληνες γιατροί τα είχαν χαμένα. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει».

Γιουρκόφ (διευθυντής ΤΣΣΚΑ): «Μετά την προπόνηση ο Πανόφ ήταν ο τρίτος τον οποίο μετέφεραν με τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζαμε σε ποιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί ο Κουντέλιν με τον Μοργκουνόφ και τον πήγαν σε κάποιο άλλο (σ.σ.: Ερυθρός Σταυρός). Ο Πανόφ εκτός των άλλων, έβγαζε αφρούς από το στόμα. Αναγκάστηκα να φωνάξω με όλη μου τη δύναμη βοήθεια για να ασχοληθούν έγκαιρα μαζί του. Στη Μόσχα μάς εξήγησαν αργότερα ότι μπορούσε να είχε πάθει αναπνευστική ανεπάρκεια, να πέσει σε κώμα και να σταματήσει η καρδιά του».
Τα σενάρια για τους αυτουργούς

φημες φημες
παλι δεν μιλας για την ταμπακιερα!!!! η διαιτησια στο μπασκετ οταν χρειστηκε σας βοηθησε ναι η οχι!! απλα πραγματα! με ενα ναι η με ενα οχι!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οκ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ!!!!  που λεει αυτο που ισχυριζοσουν εσυ, δηλαδη οτι οι διαιτητες ειχαν εντολες να μην σφυριζουν τα κινητα σκρν και ειδικα αυτα που ηταν με λατη στον αμυντικο;;;;; ΜΩΚΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

χαχαχαχαχα είσαι μαλάκας ή τον παριστάνεις; ή απλώς κάνεις κωλοτούμπα για μην δεχτείς ότι έχασες το στοίχημα;
βάλε μου τώρα το ποστ που λέω ότι οι διαιτητές είχαν εντολή να μην τα σφυρίζουν

Επισκέπτης
o νομος για τους ελληνοποιημενους περασε επι ιωαννιδη ηταν αυτος που ουσιαστηκα πιεσε να γινουν οι πλαστογραφιες με τομιτς-ταρλατς-νακιτς
μετα λογικο να το κανουν ολες οι αλλες ομαδες   ;) αλλα μονο αυτα που μας συμφερουν λεμε γνωστο τωρα

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τωρινές μαρτυρίες παικτών, γιατρών και παραγόντων της ΤΣΣΚΑ για το τι ακριβώς (τους) συνέβη στις 16 Μαρτίου του 1995:

Ερέμιν (προπονητής): «Στη Μόσχα είχαμε διαλύσει τον Ολυμπιακό 95-65. Για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ χρειαζόμασταν μία νίκη στα δύο παιχνίδια της Αθήνας. Ο δεύτερος αγώνας έγινε στις 14 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα και όχι χωρίς τη βοήθεια των διαιτητών με 86-77. Την παραμονή του τρίτου αγώνα συνέβη το απίστευτο...».

Μπαρτσό (μασέρ): «Πριν από το πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, ως είθισται, τοποθέτησαν στον πάγκο της ομάδας μας μπουκάλια με νερό τα οποία ήταν σφραγισμένα. Στην προθέρμανση και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήπιε από αυτά όλη η ομάδα. Μετά τον αγώνα ζήτησα από τους παίκτες να πάρουν μερικά μπουκάλια στο ξενοδοχείο. Ο Μοργκουνόφ πήρε ένα και όπως το πίεσε για να το σηκώσει, είδε ότι υπήρχε διαρροή. Κανείς μας δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία».

Κισούριν (παίκτης): «Το πρωί με τον Καράσεφ πήγαμε για καφέ. Περπατήσαμε 50 μ. ως την καφετέρια και αισθανθήκαμε κατάκοποι. Καθήσαμε στην καρέκλα. Αν είναι δυνατόν, σκεφθήκαμε. Χθες το βράδυ πετούσαμε. Ο Βασίλι αρχίζει να έχει συσπάσεις στο πρόσωπο. Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και πήγαμε κατευθείαν στον γιατρό της ομάδας. Μας έκανε κάποια ένεση η οποία προς στιγμήν μας ανακούφισε. Αμέσως μετά το παιχνίδι αισθανόμουν κατάθλιψη, μελαγχολία. "Αν είχα πιστόλι αυτή τη στιγμή θα αυτοκτονούσα" μου λέει ο Καράσεφ. "Και εγώ το ίδιο" του απάντησα».

Κουντέλιν (παίκτης): «Στο ξενοδοχείο άρχισα να έχω παραισθήσεις. Τη μια το δωμάτιο κουνιόταν σαν λάστιχο, την άλλη εμφανίζονταν μπροστά μου κάτι αρχαία βάζα. Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν ότι είχα πάθει εγκεφαλική παράλυση. Δεν μπορούσα να εκπνεύσω, είχα πρόβλημα στους πνεύμονες και οι κόρες των ματιών μου κόντευαν να πεταχτούν έξω».

Μοργκουνόφ (παίκτης): «Πριν από την προπόνηση όλη η ομάδα έδειχνε νυσταγμένη. Προσωπικά αισθανόμουν ότι στιγμές στιγμές δεν έλεγχα τον εαυτό μου. Κατά την προθέρμανση αρχίζω τα σουτάκια στο ταμπλό, όταν ακούω τον Ερέμιν: "Νικίτα, σταμάτα να κάνεις βλακείες". Τότε συνειδητοποιώ ότι το κεφάλι μου έχει γύρει στον ώμο. Ακολούθησαν συσπάσεις στους μυς των ποδιών και της μέσης. Μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, όχι όμως και να εκπνεύσουμε. Σοκαρίστηκα. Το νοσοκομείο στο οποίο μας μετέφεραν (σ.σ.: Γενικό Κρατικό Νίκαιας), θύμιζε κλινική σοβιετικής περιόδου. Οι γιατροί όταν μας είδαν πανικοβλήθηκαν. Στην αρχή νόμισαν ότι ήμαστε ναρκομανείς και άρχισαν να μας ρωτάνε κάποια γελοία πράγματα. Στη συνέχεια έκριναν ότι κάτι είχαμε καταπιεί και μας πήγαν για ακτινογραφίες».

Κόρνιεφ (παίκτης): «Εμένα με μετέφεραν στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Κατά τη διαδρομή προς το στάδιο αισθάνθηκα σπασμούς στους μυς της πλάτης».

Αβραμένκο (γιατρός): «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετώπιζα ένα τέτοιο περιστατικό. Είχαν διπλώσει η μέση και τα χέρια του Κουντέλιν και του Μοργκουνόφ, ενώ και οι δύο αισθάνονταν ασφυξία. Οι έλληνες γιατροί τα είχαν χαμένα. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει».

Γιουρκόφ (διευθυντής ΤΣΣΚΑ): «Μετά την προπόνηση ο Πανόφ ήταν ο τρίτος τον οποίο μετέφεραν με τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζαμε σε ποιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί ο Κουντέλιν με τον Μοργκουνόφ και τον πήγαν σε κάποιο άλλο (σ.σ.: Ερυθρός Σταυρός). Ο Πανόφ εκτός των άλλων, έβγαζε αφρούς από το στόμα. Αναγκάστηκα να φωνάξω με όλη μου τη δύναμη βοήθεια για να ασχοληθούν έγκαιρα μαζί του. Στη Μόσχα μάς εξήγησαν αργότερα ότι μπορούσε να είχε πάθει αναπνευστική ανεπάρκεια, να πέσει σε κώμα και να σταματήσει η καρδιά του».
Τα σενάρια για τους αυτουργούς

φημες φημες
δυστυχώς εχεις ασθενή και επιλεκτική μνήμη :2funny:ο ιωαννιδης ορθως ξεκίνησε τις ελληνοποιήσεις αλλα οχι απο τον ολυμπιακό αλλα από τον αρη ;)αλλα ξεχνάς οτι εσυ πρώτος εκανε ς το μεγάλο βήμα με τον στεργακο ;)αυτά μην τα ξεχνάς τυπε ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
παντως οι ρωσοι δεν τα ξεχασαν τυπε :grin:
pano-tsska.jpg
ο πιλοιδης και ο σχινας φταινε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα είσαι μαλάκας ή τον παριστάνεις; ή απλώς κάνεις κωλοτούμπα για μην δεχτείς ότι έχασες το στοίχημα;
βάλε μου τώρα το ποστ που λέω ότι οι διαιτητές είχαν εντολή να μην τα σφυρίζουν
για πες μου τι ισχυριζοσουν;;;;;;;;;;;;;;; οτι δεν τα σφυριζαν στον μπατιστ γιατι τετοιες εντολες ειχαν!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
δυστυχώς εχεις ασθενή και επιλεκτική μνήμη :2funny:ο ιωαννιδης ορθως ξεκίνησε τις ελληνοποιήσεις αλλα οχι απο τον ολυμπιακό αλλα από τον αρη ;)αλλα ξεχνάς οτι εσυ πρώτος εκανε ς το μεγάλο βήμα με τον στεργακο ;)αυτά μην τα ξεχνάς τυπε ;)
οι ελληνοαμερικανοι ειναι τελειως διαφορετικο
νικ καλαθης πατ καλαθης μαικ μπραμος ιδια φαση ειναι αυτοι με τον στεργακο και παιζουν κανονικα παιδια μεταναστων δευτερης και τριτης γενιας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για πες μου τι ισχυριζοσουν;;;;;;;;;;;;;;; οτι δεν τα σφυριζαν στον μπατιστ γιατι τετοιες εντολες ειχαν!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα ούτε τα απλά δεν καταλαβαίνεις; καλά λέω ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς!
βρες τα ποστς μου λέω αυτά τα πράγματα και κάθομαι να με  :fuck1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νικ καλαθης πατ καλαθης μαικ μπραμος ιδια φαση ειναι αυτοι με τον στεργακο και παιζουν κανονικα παιδια μεταναστων δευτερης και τριτης γενιας
σωστο αλλωστε οι ελληνες εξ αίμαοτς διακιούνται ιθαγένειας ακόμα κι αν δεν μιλάνε ελληνικά.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
δε χρειάζεται ρε αστείε τύπε ούτε σπάθας ούτε κασσέτες ούτε τίποτα.

κουίζ.
σε παίκτη της αεκ κόψαν τη μπάλλα τιμωρώντας τον 17 αγωνιστικές.

σε παίκτη του γάβρου για κροσέ που το είδε όλη η ελλάδα τον τιμώρησαν με .... μια και μάλιστα καθυστέρησε να βγει η απόφαση για να εκτίσει την ποινή με την υποβιβασμένη........παναχαική.

ποιός παίκτης ειναι ο ένας και ποιός ο άλλος;
Υ.Γ.

σε 15 χρόνια σοδομίσατε την απλή λογική και την όραση του απλού οπαδού τόσες φορές που λογικά πρέπει να είστε η μόνη ομάδα που μεσα σε 2 δεκαετίες όλη η ελλάδα ήταν μαζί σας στην ευρώπη πλην των βάζελων πωρωμένων και τώρα χάνετε απ τον αστέρα και σας κυνηγάνε μέχρι και οι καλαμαριώτες.

ρε φίλε, αεκτσής είμαι αλλά τι παπαριές λες εδώ; Ο Κασάπης έφαγε 24 (που μετά έγιναν 17) αγωνιστικές, γιατί έριξε κλωτσιά στον διαιτητή. Καμιά σχέση με τον Καρεμπέ.

Και τώρα συνεχίστε τα μπινελίκια!

Επισκέπτης
επειδή εισαι μικρός σου θυμίζω μισουνοφ πετσαρσκι πρελιεβιτς ;)ο στεργακος δεν ειναι ιδια περιπτωση με αυτους που αναφερεις ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φίλε, αεκτσής είμαι αλλά τι παπαριές λες εδώ; Ο Κασάπης έφαγε 24 (που μετά έγιναν 17) αγωνιστικές, γιατί έριξε κλωτσιά στον διαιτητή. Καμιά σχέση με τον Καρεμπέ.

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
δλδ η κλωτσιά στο διαιτητή (δλδ δυσφημιση του αθλήματος) στον αεκτζή είναι 24 αγωνιστικές και το ντιρεκτ στον αντίπαλο που είναι και πάλι δυσφήμιση του αθλήματος τιμωρείται με μια αγωνιστική όταν είσαι ολυμπιακός.
αααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα

κάτσε να σου θυμίσω... όταν ο γκούμας έριξε κουτουλιά στο διαιτητή εφαγε κίτρινη... στο δικαστήριο είπε ότι παραπάτησε και ο διαιτητής τον υπερασπίστηκε....... τελικά έφαγς μου φαίνεται 3 αγωνιστικές. 2+1 επειδή ήταν αρχηγός.
ααααααααααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχχαχααχχαχαα

Επισκέπτης

τολμάς να αμφισβητείς τον ξερόλα του σαιτ; :2funny:θα σε μαλώσω :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

georgebest: τα κινητά σκριν μόνο στο ΝΒΑ σφυρίζονται με αυστηρότητα. στην ευρώπη, χρόνια τώρα όταν ο ψηλός είναι με πρόσωπο στον αμυντικό δεν το σφυράνε ακόμα κι αν κινηθεί. το σφυράνε μόνο αν γίνει με τον κώλο ή με το πλάι

aigeas (aka κωλοτούμπας): αυτο που το ειδες;;;;;;;;;;;;;;;

θα μου πάρεις πίπα τώρα ή μετά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
883
Πόντοι
96
επειδή εισαι μικρός σου θυμίζω μισουνοφ πετσαρσκι πρελιεβιτς ;)ο στεργακος δεν ειναι ιδια περιπτωση με αυτους που αναφερεις ;)
τι σχεση εχουν αυτοι που αναφερεις με τον στεργακο??
αυτο το θεμα ξεκινησε με τους πρωην γιουγκοσλαβους και το ξεκινησε ο ιωαννιδης
ιδια σχεση εχουν ολοι αυτοι παιδια ελληνων μεταναστων ειναι
σαν να ερχοταν ο πιτ σαμπρας να παρει την ελληνικη υπ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε φολε ο στεργακος ειναι 100% αμερικανος!! ελεος πια, μου αρεσει που εισαι και βαζελος!! ντειβιντ νελσον ειναι το κανονικο του ονομα!! μου αρεσει που ασχολεισαι και με το μπασκετ!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τολμάς να αμφισβητείς τον ξερόλα του σαιτ; :2funny:θα σε μαλώσω :2funny:

ελα στράκι ....πάλι κωλοτρίβεσαι....

Η τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά το ματς της 15ης Νοεμβρίου 1999 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ήταν πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα.24 αγωνιστικές επειδή προσπάθησε να κλωτσήσει τον διαιτητή Δημητρόπουλο...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
.... συνέχεια διαλόγου:

aigeas (aka κωλοτούμπας): μηπως μπερδευεις το τι σφυριζαν στον παναθηναικο με το τι ισχυει;;; απο την στιγμη που ειναι κινητο σκριν ειναι φαουλ [size=30pt]και σφυριζεται[/size], η με τον κωλο η με τον πουτσο το κανεις ειναι φαουλ!!!!

ο ρήγας λέει ότι ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΙ και τώρα δώσαμε εντολές να σφυρίζονται. λέτε ο ρήγας να αναφέρεται αποκλειστικά στον μπατιστ;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
georgebest: τα κινητά σκριν μόνο στο ΝΒΑ σφυρίζονται με αυστηρότητα. στην ευρώπη, χρόνια τώρα όταν ο ψηλός είναι με πρόσωπο στον αμυντικό δεν το σφυράνε ακόμα κι αν κινηθεί. το σφυράνε μόνο αν γίνει με τον κώλο ή με το πλάι

aigeas (aka κωλοτούμπας): αυτο που το ειδες;;;;;;;;;;;;;;;

θα μου πάρεις πίπα τώρα ή μετά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος ειναι ο κωλοτουμπας;;;; εγω που σου ειπα οτι αυτα που λες ειναι παπαριες και εφευρεσεις για να μην τα σφυριζουν στον μπατιστ!! δεν βαλαμε στοιχημα να μου φερεις αν υπαρχουν οδηγιες η κανονισμος που δεν τα σφυριζουν οι διαιτητες;;; αυτο που ποσταρες με τον ρηγα ποιον δικαιωνει;;; σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom