Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσύ μόνο που έχεις κόμπλεξ με το νικ περσόνανονγκράτα ....

Στη Ν. Φιλαδέλφεια έγινε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλου, όπου η ΑΕΚ κέρδιζε 1-0, μέχρι που ο διαιτητής Χέλης (ή Ποντίκης, δεν θυμάμαι καλα, ένα απο τα δύο ερπετά ηταν πάντως) σφυρίζει ένα απίστευτο οφσάιτ, καθυστερημένα, μολις βλέπει τον Κωστή να βγαίνει τετ-α-τετ μετα από πάσα του Ντέμη.
Ο Κωστής διαμαρτύρεται και τρώει τη δεύτερη κιτρινη καρτα = κόκκινη
Ο Ντέμης παει ώς αρχηγός να διαμαρτυρηθεί και τρώει απ ευθείας κοκκινη.

Η ΑΕΚ απο εκει που επρεπε να κερδίζει 2-0, βρίσκεται με 9 παίκτες (και χωρίς Κωστή και Ντέμη) οπότε ο ΟΣΦΠ καταφέρνει να βαλει, Υπερήφανα παντα, 2 γκολ μεχρι το 83'.

Ο κόσμος εξεγείρεται εναντια στον διαιτητη (που σημειωτέον, έπαιξε το πρώτο και τελευτάιο του παιχνίδι τότε) και οι παίκτες της ΑΕΚ επεφταν κατω για να τελειώσει ο αγώνας και να μη γίνουν επεισόδια.

Μετά Γινοται επεισόδια στο MEMBERS club και πέφτουν οι πυροβολισμοί.

Η ΑΕΚ τιμωρειται, ο Κασάπης τρώει 24 αγωνιστικές επειδή λάκτισε το Ποντίκι ( ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει τιμωρηθεί με τόσες αγωνιστικές, και η ενωση αμοιβομένων ποδοσφιαριστών δεν έστειλε επιστολή κατα την εκδίκαση της έφεσης για ελατωση της ποινής (σημειώνεται οτι μέχρι πρόσφατα, τα λακτίσματα ποδοσφαιριστών μεταρέπονταν σε "απώθηση")
αυτά τωρα γιατί τα γράφεις τη θες να μου πεις; οτι αδικήθηκε η αεκ η οτι ευνοήθηκε ο γαυρος;θες εγω να σου πως  με έριξες κατηγορία με το σπανεα και το πέναλτι φαντασμα που πηρε ο μεγαλος παιχτης βαζεχα;θες να σου επίσης πως πήρες τον μαραγκο;θες να παμε στα πιο προφατα μιας και για σένα τα προ 15 ετιας πραγραφονται εστω και νομικα;το περσινο πεναλτυ-μαιμου που ισοφαρισες;θες και αλλα γιατι βαριεμαι να γραφω;στα παπαρια μου πόσες έφαγες και εφόσον λάκτισε το διαιτητή καλα του έκαναν.τωρα στο αν αδικηθηκε η αεκ στο συγκεκριενο..ναι αδικηθηκε αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορεί ο κάθε κασαπης να βαράει οπου βρει και όποιον βρει.το παιζεις αδικημένη χηρα οταν έχεις κάνει οργιά στο παρελθόν.ξεχασες τη εκανες στον ευθυμιαδη και με ποσο τιμωρηθηκες;αυτα ειναι ψιλα γραμματα να βαράει ο πρόεδρος το διαιτητή οι παίχτες και η ποινη χάιδεμα.

Επισκέπτης
αλήθεια η επίθεση σε διαιτητή με μπουνιές και κλωτσιες να του ανοίγουν το κεφάλι παίχτες οπαδοί πρόεδροι με πόσο πρέπει να τιμωρείτε;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ποιος παικτης εχει φαει κοκκινη καρτα και βαση κανονισμων πρεπει να τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες και εφαγε μονο 1 για να προλαβει μεγαλο ντερμπι?? εδω σας θελω αν και ειναι ευκολο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι βρε βλακα γιατι τους εφαρμοζαν κατα το δοκουν, τοσο σκατομυαλος εισαι που δεν καταλαβαινεις τι εννοει!!! ε ρε με εναν στοκο που μπλεξαμε βραδυατικα!! παρακατω τι λεει ρε τετραπερατε;;

με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σύχγιση για το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Αυτή τη φορά, βάλαμε από την αρχή τους κανόνες και είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την στάση από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θέλουμε καθαρό παιχνίδι. Προς όφελος του μπάσκετ και του θεάματος. Ζητάμε να παίζεται μπάσκετ με καθαρούς όρους"  
αυτο λες να το ειπε για πλακα ο ρηγας, ειδικα ο ρηγας!! ξεβρακωθηκες τελειως!!

Κ Ω Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α Σ !!!!
Λέει πουθενά ότι σε άλλες ομάδες τα σφύριζαν και σε άλλες όχι; λέει ξεκάθαρα : δεν εφαρμόζονταν.
ΕΙΣΑΙ Ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ. τέρμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτά τωρα γιατί τα γράφεις τη θες να μου πεις; οτι αδικήθηκε η αεκ η οτι ευνοήθηκε ο γαυρος;θες εγω να σου πως  με έριξες κατηγορία με το σπανεα και το πέναλτι φαντασμα που πηρε ο μεγαλος παιχτης βαζεχα;θες να σου επίσης πως πήρες τον μαραγκο;θες να παμε στα πιο προφατα μιας και για σένα τα προ 15 ετιας πραγραφονται εστω και νομικα;το περσινο πεναλτυ-μαιμου που ισοφαρισες;θες και αλλα γιατι βαριεμαι να γραφω;στα παπαρια μου πόσες έφαγες και εφόσον λάκτισε το διαιτητή καλα του έκαναν.τωρα στο αν αδικηθηκε η αεκ στο συγκεκριενο..ναι αδικηθηκε αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορεί ο κάθε κασαπης να βαράει οπου βρει και όποιον βρει.το παιζεις αδικημένη χηρα οταν έχεις κάνει οργιά στο παρελθόν.ξεχασες τη εκανες στον ευθυμιαδη και με ποσο τιμωρηθηκες;αυτα ειναι ψιλα γραμματα να βαράει ο πρόεδρος το διαιτητή οι παίχτες και η ποινη χάιδεμα.
είδες σε κανένα ποστ μου να μην επιρρίπτω ευθύνες για όσα έκανε ο βάζελας;
για ξαναδιάβασε....
και μιας και θυμάσαι το βαζέχα γιατί ξεχνάς που τα καναν οι γάβροι γης μαδιάμ στη νέα σμύρνη και τους δώσαν πίσω τους βαθμούς και ξαναπαίξατε το παίγνιο;
ο κασάπης δλδ καλα του έκαναν που κλώτσησε το διατητή αλλα οι γάβροι μπορούν να κάνουν ένα γήπεδο εκτός έδρας γης μαδιάμ να διακόπτεται το παίγνιο και μετά σα να μην έγινε τίποτα να ξαναγίνεται το παίγνιο.....
ωραία δικαιοσύνη.....
αλλά η αυστηρότητά μας στον κασάπη......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όταν λέει ότι δεν τα εφαρμόζαμε, τι ακριβώς εννοεί;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε, είσαι αλήθεια τόσο ηλίθιος;
τραβα ρε στοκε διαβασε τι λεει ο κανονισμος για τα σκριν, 44.1.6-44.1.7-44.1.8  ειναι δυνατον αλλα να λενε οι κανονισμοι και αλλες εντολες να παιρνουν οι διαιτητες;; που στα σκατα τα ειδες αυτα που λες;;; απο δω και περα μωκο λοιπον!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλήθεια η επίθεση σε διαιτητή με μπουνιές και κλωτσιες να του ανοίγουν το κεφάλι παίχτες οπαδοί πρόεδροι με πόσο πρέπει να τιμωρείτε;
κανονικά με διακοπή πρωταθλήματος και μηδενισμό της ομάδας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κ Ω Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α Σ !!!!
Λέει πουθενά ότι σε άλλες ομάδες τα σφύριζαν και σε άλλες όχι; λέει ξεκάθαρα : δεν εφαρμόζονταν.
ΕΙΣΑΙ Ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ. τέρμα
ρε γιδι γιατι δεν λες και τα παρακατω;;;;;;;;; οτιειχε διμιουργηθει συγχιση σχετικα με το τι ηταν η τι δεν ηταν! τι σημαινει αυτο, οτι καποιοι τα σφυριζαν και καποιοι οχι, ρε στοκε ουτε τι διαβαζεις δεν καταλαβαινεις;; ημαρτον με τον καθε μαλακα πια!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ποιος παικτης εχει φαει κοκκινη καρτα και βαση κανονισμων πρεπει να τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες και εφαγε μονο 1 για να προλαβει μεγαλο ντερμπι?? εδω σας θελω αν και ειναι ευκολο
κανενας??

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τραβα ρε στοκε διαβασε τι λεει ο κανονισμος για τα σκριν, 44.1.6-44.1.7-44.1.8  ειναι δυνατον αλλα να λενε οι κανονισμοι και αλλες εντολες να παιρνουν οι διαιτητες;; που στα σκατα τα ειδες αυτα που λες;;; απο δω και περα μωκο λοιπον!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε με τι μαλάκα έμπλεξα.
πότε είπα για εντολές ρε;;;
η φιλοσοφία των ευρωπαίων διαιτητών ήταν αυτή για χρόνια. αυτό λέει κι ο ρήγας. μα τόσο ηλίθιος είσαι; διάβασε πάλι:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ

Επισκέπτης
είδες σε κανένα ποστ μου να μην επιρρίπτω ευθύνες για όσα έκανε ο βάζελας;
για ξαναδιάβασε....
και μιας και θυμάσαι το βαζέχα γιατί ξεχνάς που τα καναν οι γάβροι γης μαδιάμ στη νέα σμύρνη και τους δώσαν πίσω τους βαθμούς και ξαναπαίξατε το παίγνιο;
ο κασάπης δλδ καλα του έκαναν που κλώτσησε το διατητή αλλα οι γάβροι μπορούν να κάνουν ένα γήπεδο εκτός έδρας γης μαδιάμ να διακόπτεται το παίγνιο και μετά σα να μην έγινε τίποτα να ξαναγίνεται το παίγνιο.....
ωραία δικαιοσύνη.....
αλλά η αυστηρότητά μας στον κασάπη......
ειδικά για το ματς εκείνο που δεν εγινε στη νεα σμυρνη εχω αναφερθεί οτι έπρεπε ο γαυρος να μηδενιστει να τιμωρηθεί και να αφαιρεθούν και βαθμοί.μην κοιτάς που σε μια νύχτα αλλαξε ο νόμος.απο οτι παραδέχεσαι μια ζωή εμενα με γαμάνε μια εσείς μια οι άλλοι και διαμαρτύρεστε ποιος εχει ευνοηθεί περισσότερο :headbang:και να ξερει ς ολα τα θυμαμαι αλλα εσεις μου εχετε κανει τα χειιροτερα.να θυμηθω πως πηρατε το σαραβακο εκβιαζοντας μας πριν το μπαράζ με τα Γιάννενα;να θυμηθώ πως μου πήρες με το έτσι θέλω το μαραγκο;ολες αυτες τις πρακτικές βαρδινογιαννη της εχεις ξεχάσει η δεν της ξέρεις;αυτες τιμουν την ομαδα που υποστηρηζεις;και ξαναλέω οχι οτι ο γαύρος πάει πισω αλλα ειναι υποκρισία να μιλατε εσεις οι δυο για αδικίες

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε με τι μαλάκα έμπλεξα.
πότε είπα για εντολές ρε;;;
η φιλοσοφία των ευρωπαίων διαιτητών ήταν αυτή για χρόνια. αυτό λέει κι ο ρήγας. μα τόσο ηλίθιος είσαι; διάβασε πάλι:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ
ρε μαλακα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις;;; για ονομα του θεου!! ποια φιλοσοφια και παπαριες;; αρχισες τις κολωτουμπες, αν δεν ρα σφυριζαν ολοι τοτε γιατι να δημιουργηθει συγχιση;; ρε με εναν μαλακα βραδυατικα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειδικά για το ματς εκείνο που δεν εγινε στη νεα σμυρνη εχω αναφερθεί οτι έπρεπε ο γαυρος να μηδενιστει να τιμωρηθεί και να αφαιρεθούν και βαθμοί.μην κοιτάς που σε μια νύχτα αλλαξε ο νόμος.απο οτι παραδέχεσαι μια ζωή εμενα με γαμάνε μια εσείς μια οι άλλοι και διαμαρτύρεστε ποιος εχει ευνοηθεί περισσότερο :headbang:και να ξερει ς ολα τα θυμαμαι αλλα εσεις μου εχετε κανει τα χειιροτερα.να θυμηθω πως πηρατε το σαραβακο εκβιαζοντας μας πριν το μπαράζ με τα Γιάννενα;να θυμηθώ πως μου πήρες με το έτσι θέλω το μαραγκο;ολες αυτες τις πρακτικές βαρδινογιαννη της εχεις ξεχάσει η δεν της ξέρεις;αυτες τιμουν την ομαδα που υποστηρηζεις;και ξαναλέω οχι οτι ο γαύρος πάει πισω αλλα ειναι υποκρισία να μιλατε εσεις οι δυο για αδικίες
οκ ...
να θυμηθείς και το νέο νιόνιο όμως ε;

Επισκέπτης
κανονικά με διακοπή πρωταθλήματος και μηδενισμό της ομάδας.
τώρα μιλάς σωστά.και ρωταω υπαρχει περιπτωση αυτος ο κανονισμός να εφαρμοστεί σε οσφπ παο;ο ολυμπιακός με τα επεισόδια στη νεα σμυρνη ο κανονισμος ελεγε αφαίρεση βαθμων μηδενισμο και πρόστιμο.θυμασαι τη εγινε;μια ζωη ετσι γινετε και ρωτάω αν στη θεση των δυο ηταν ο πανιωνιος ο ηρακλης ο ιωνικος  θα ειχαμε παραδειγματικές τιμωριες;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
dspphoto

Ο Ζε Ελίας είχε αποβληθεί στον αγώνα Ολυμπιακού- SKODA Ξάνθης 1-1, πριν από 15 ημέρες, επειδή χτύπησε με κεφαλιά τον Ζωγραφάκη. Ο διαιτητής Κασναφέρης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι τον απέβαλε «γιατί απώθησε αντίπαλο», κάτι που ο αθλητικός δικαστής ερμήνευσε ως «έργω εξύβριση» (άρθρο 27, παρ. 1γ) και τιμώρησε τον παίκτη με τρεις αγωνιστικές που έγιναν αυτόματα πέντε επειδή ήταν αρχηγός. Χθες, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, οι πέντε εφέτες ερμήνευσαν τον ΚΑΠ διαφορετικά και αντί για «έργω εξύβριση», δέχτηκαν ομόφωνα «ανάρμοστη συμπεριφορά», κάτι που σημαίνει (σύμφωνα με τον ΚΑΠ, άρθρο 27, παρ. 1α) ποινή μίας αγωνιστικής, η οποία μάλιστα δεν διπλασιάζεται αν ο παίκτης είναι αρχηγός.
Η απόφαση αιφνιδίασε και τον Τάκη Λεμονή, που ετοίμαζε τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ζε Ελίας! Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός, που είναι αναγκασμένος πλέον να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας του στο ντέρμπι, εξεπλάγη με την (ευχάριστη για τον Ολυμπιακό) απόφαση, αλλά δεν δέχτηκε να τη σχολιάσει. «Ενας παίκτης παραπάνω για το ντέρμπι», αρκέστηκε να δηλώσει.

;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλακα δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις;;; για ονομα του θεου!! ποια φιλοσοφια και παπαριες;; αρχισες τις κολωτουμπες, αν δεν ρα σφυριζαν ολοι τοτε γιατι να δημιουργηθει συγχιση;; ρε με εναν μαλακα βραδυατικα!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηλίθιοοοοοοοοοοοοοοοος!!!
όταν ο κανονισμός λέει ότι είναι φάουλ, αλλά οι διαιτητές δεν το σφυρίζουν (όπως λέει ο ρήγας, όχι εγώ) αυτό προκαλεί σύγχιση στον κόσμο.
τόσο μαλάκας είσαι που δεν καταλαβαίνεις;
και άντε να δεχτώ ότι υπήρχαν και διαιτητές που σφύριζαν με αυστηρότητα. η πλειοψηφία σφύριζε χαλαρά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom