Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά σου λέει ο περσόνας...βρήκες και σύ παίχτες να συγκρίνεις....ο κουινσι είναι εξαιρετικός..ο καλύτερος δεξιοφτέρης επιθετικός που έχουμε δεί..μετά τον γκαλέτι.Και οι ζεκά είναι καλός ποδοσαφαιριστής.Για τον κατσουράνη όσα χιλιομετρα του λείπουν τόσο περισσευούμενο μυαλό έχει άσχετα που στο ντέρμπι δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει γιατί τον κατάπιαν στην πίεση...
να μου βαλς κάνα σαριέγκι κάνα βύντρα κάνα καντέ να πω δε γαμιέται έχει δίκιο..........
διάλξε κι αυτός όλους αυτούς για τους οποίους ο βάζελας με ψέμματα είναι φέτος πρόωτος κι όχι δέκατος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ετσι.....

φαντάαου λχ τι θα έκαναν ζιό τζόλε ζέτερμπεργκ με μέλμπεργκ κάνα Γκαλλάς και κάνα δυό χαφ τύπου Ζε ελίας.

και εγώ σόυ λέω τί θα έκανε ο μιραλάς αν είχε τους παραπάνω ως σέντερ φόρι.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ααααααααχαχαχαχαχαχαχα
στην πέταξε την ψωλή έξω όμως ο νερουλάς ο Ζέκα και σ έχυσε στη μάπα παρέα με τον άλλο Νερουλά τον Κουίνσυ.
βρήκες και συ ρε παπάρα το τρίο που σε μπούκωσε απο νωρίς στο τηγάνι να κάνεις συγκρίσεις.......

Ακου πελατακο.. Αναφερθηκα συγκριτικα με τα.... δευτερα της Αρσεναλ οπου ολοι εσεις απαξιωνετε.. Ποιος Κουινσι και ποιος Ζεκα μπροστα τους?

ΕΠΙΜΕΝΩ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γενικα συμφωνω σε οσα λες και για τη φιλοσοφια του βαλβερδε και για το ροστερ οσφπ-παο στην ευρωπη..
ο βαλβερδε εχει καταφερει να κρατησει πολυ κοντα τις γραμμες του μεσω της σκληρης δουλειας στην προπονηση,για αυτο το λογο βλεπεις τον ολυμπιακο να αποδιδει,ως ενα βαθμο και οσο του επιτρεπουν οι δυνατοτητες των παιχτων του,τη συγκεκριμενη τακτικη ..στο να παιξεις ετσι σε βοηθα περα απο τους δραστηριους μπροστινους σου,και η αμυντικη σου 4ραδα και ιδιως τα στοπερ σου που ειναι φανερα πανω απο το επιπεδο του πρωταθληματος και της ομαδας σου γενικοτερα..

η μονη μου ενσταστη στο να παιζει ολη η ομαδα τοσο μακρια απο το τερμα εγκειται στην κοπωση των παιχτων και ιδιαιτερα των 5 μπροστινων που καλουνται να πιεζουν,δημιουργουν,κινουνται στο χωρο μολις γινει το κλεψιμο..

δηλαδη,με αυτην την τακτικη και το μεσο ποδοσφαιριστη που βγαζει το ψωμι του στην ελλαδα,
δε γινεται να βγαλεις πανω απο 50 λεπτα καλης μπαλας..

αν δεν εχεις καθαρισει το ματσ σε αυτον το χρονο,εχεις προβλημα..
το πρέσινκγ που έκανε ο γαβρος στην αρχή στο βάζελο πολύ ψηλά είναι καλό γοα καστανάδες.
εαν ο βάζελος είχε για σέντερ μπακ κάνα μέλμπεργκ ή κάνα αβρααμ και μπορούσε να περάσει τη μπάλλα στα χαφ ο γάβρος τώρα θα έψαχνε προπονητή λόγω αποτελέσματος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γενικα συμφωνω σε οσα λες και για τη φιλοσοφια του βαλβερδε και για το ροστερ οσφπ-παο στην ευρωπη..
ο βαλβερδε εχει καταφερει να κρατησει πολυ κοντα τις γραμμες του μεσω της σκληρης δουλειας στην προπονηση,για αυτο το λογο βλεπεις τον ολυμπιακο να αποδιδει,ως ενα βαθμο και οσο του επιτρεπουν οι δυνατοτητες των παιχτων του,τη συγκεκριμενη τακτικη ..στο να παιξεις ετσι σε βοηθα περα απο τους δραστηριους μπροστινους σου,και η αμυντικη σου 4ραδα και ιδιως τα στοπερ σου που ειναι φανερα πανω απο το επιπεδο του πρωταθληματος και της ομαδας σου γενικοτερα..

η μονη μου ενσταστη στο να παιζει ολη η ομαδα τοσο μακρια απο το τερμα εγκειται στην κοπωση των παιχτων και ιδιαιτερα των 5 μπροστινων που καλουνται να πιεζουν,δημιουργουν,κινουνται στο χωρο μολις γινει το κλεψιμο..

δηλαδη,με αυτην την τακτικη και το μεσο ποδοσφαιριστη που βγαζει το ψωμι του στην ελλαδα,

ναι σαφώς έχεις δίκιο. Ειδίκά αυτόν τον βέλγο τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου...μιλάμε για υπερσιβηρικο....απορώ πώς αντέχει..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Στο 82' το έβαλε ο Φετφατζίδης κ δεν φάνηκε ο γάβρος να είχε κουραστεί ιδιαίτερα,οι Γάλλοι πήγαιναν με τον κώλο σε όλον τον αγώνα.

Και μιλάμε για cl,οπότε μάλλον δεν ισχύει το καλό αγωνιστικό 50λέπτο που λες ως κλισέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εγώ σόυ λέω τί θα έκανε ο μιραλάς αν είχε τους παραπάνω ως σέντερ φόρι.
θα είχε εξαφανιστεί. ο μιραλάς είναι παίκτης εγωισμού και ατομιστής. κάτι σαν τον λέτο. ο λέτος όσο υπήρχε ο σισέ ήταν εξαφανισμένος.
δε συγκρίνουμε δυνατότητες ποδοσφαιριστών. συγκρίνουμε ποδοσφαιρικούς χαρακτήρες.
ο μιραλάς και ο λέτο σε ομάδες με αστέρια απλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
μεγαλουργούν βεβαίως όταν παίζουν φουάν μαν σόου.....
πάρε ένα παράδειγμα..... μόλις έστρωσε ο τρομοκράτης ο μιραλάς δε μπορεί να σκοράρει ούτε στο γουάν ον γουάν απ τα 3 μέτρα. κυρίως γιατί στο μυαλό του παίζει ανταγωνιζόμενος τον τζιμπούρ και όχι για να κερδίσει ο γάβρος. 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο 82' το έβαλε ο Φετφατζίδης κ δεν φάνηκε ο γάβρος να είχε κουραστεί ιδιαίτερα,οι Γάλλοι πήγαιναν με τον κώλο σε όλον τον αγώνα.

Και μιλάμε για cl,οπότε μάλλον δεν ισχύει το καλό αγωνιστικό 50λέπτο που λες.
να γράφεις πιο συχνά στη μπαλλα να σε αρχίσουν στα μπινελίκια και άλλοι πλην των φασιστών.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
το πρέσινκγ που έκανε ο γαβρος στην αρχή στο βάζελο πολύ ψηλά είναι καλό γοα καστανάδες.
εαν ο βάζελος είχε για σέντερ μπακ κάνα μέλμπεργκ ή κάνα αβρααμ και μπορούσε να περάσει τη μπάλλα στα χαφ ο γάβρος τώρα θα έψαχνε προπονητή λόγω αποτελέσματος.

ναι σαφώς!
και αν ο παππούς μου είχε ροδάκια θα ήταν τρόλευ σουπερ μαρκετ...

μας έχετε κουράσει απιστευτα ολοι οι προπονηταραδες της εξέδρας με τα "αν" ...

αντε πηγαινε ρε μαλέα να πιεις κανα καφέ να δεις και κανα μουνι και ασε τις αναλυσεις

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά σου λέει ο περσόνας...βρήκες και σύ παίχτες να συγκρίνεις....ο κουινσι είναι εξαιρετικός..ο καλύτερος δεξιοφτέρης επιθετικός που έχουμε δεί..μετά τον γκαλέτι.Και οι ζεκά είναι καλός ποδοσαφαιριστής.Για τον κατσουράνη όσα χιλιομετρα του λείπουν τόσο περισσευούμενο μυαλό έχει άσχετα που στο ντέρμπι δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει γιατί τον κατάπιαν στην πίεση...
ο κουινσι ειναι εξαιρετικος(υπο προυποθεσεις παντα)επιθετικα..αμυντικα ειναι ανεπαρκεστατος και τακτικα απροσαρμοστος..
ο γκαλετι που αναφερεις ειναι τελειως διαφορετικο επιπεδο απο τον ολ αραουντ μεσοεπιθετικο κουινσι..ηταν ενα τοπ κλασ δεξι χαφ εξτρεμ...
επαιζε μονο σε αυτην τη θεση και ηταν αψογος στις απαιτησεις της θεσης του για οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα εκτος του big5.
γενικα ο γαβρος το ιδιο κανει παντα κοντρα σε ολους τους αντιπαλους..και με τη μαρσειγ και με την αρσεναλ και παντου..
ειτε μας αρεσει αυτο ειτε οχι,πρεπει να αναγνωρισουμε πως εχει μια ταυτοτητα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο μιραλάς και να ξαπλώσει απ την κούραση θα θέλει να μείνει μέχρι το τέλος ξαπλωμένος παρά να γίνει αλλαγη
:2funny:
Αυτό είναι το κουσούρι του....που μπορεί βέβαια να γίνει πλεονέκτημα,μέχρι τώρα πάντως κουσούρι είναι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
ο κουινσι ειναι εξαιρετικος(υπο προυποθεσεις παντα)επιθετικα..αμυντικα ειναι ανεπαρκεστατος και τακτικα απροσαρμοστος..
ο γκαλετι που αναφερεις ειναι τελειως διαφορετικο επιπεδο απο τον ολ αραουντ μεσοεπιθετικο κουινσι..ηταν ενα τοπ κλασ δεξι χαφ εξτρεμ...
επαιζε μονο σε αυτην τη θεση και ηταν αψογος στις απαιτησεις της θεσεις του για οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα εκτος του big5.γενικα ο γαβρος το ιδιο κανει παντα κοντρα σε ολους τους αντιπαλους..και με τη μαρσειγ και με την αρσεναλ και παντου..
ειτε μας αρεσει αυτο ειτε οχι,πρεπει να αναγνωρισουμε πως εχει μια ταυτοτητα..

'αααααλλος πανταγνώστης υπερπροπονητης o pipman21 :pipa1:(αυτός πρεπει να γραφτει στο γκίνες, ειναι προπονηταρας και στο μπασκετ και στο ποδόσφαιρο!, ασχετα να δεν εχει κλωτσησει ποτέ το τόπι ΄η δεν εχει πιασει στα ΄χερια του την σπυριαρα! θα μου πεις και ο Μουρίνιο δεν ηταν ποδοσφαιριστης...!)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά σας αφήνω να τα πείτε...... :P

ΥΓ. τουλαχιστον για τους αλλους 2 υπερκαμμενους φιλους μου περσονα και πάθος ξέρω ότι παιζανε χρόνια μπάλλα...κατι ειναι και αυτό... :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι σαφώς!
και αν ο παππούς μου είχε ροδάκια θα ήταν τρόλευ σουπερ μαρκετ...

μας έχετε κουράσει απιστευτα ολοι οι προπονηταραδες της εξέδρας με τα "αν" ...

αντε πηγαινε ρε μαλέα να πιεις κανα καφέ να δεις και κανα μουνι και ασε τις αναλυσεις

σωστά εμείς σας κουράσαμε με τα αν...
μας πρήξατε τα παπάρια ότι κάνατε 18 τελικές.........
το ότι βάλατε 1 συνηγορεί σε αυτό που λες εσύ.
μας τόπε κι ο μαλάκας ο πρόεδράς σου. 1-1 αντί 5-1.

Υ.Γ.
δε γαμάω δεν εχω λεφτά για καφέ δεν εχω ζωή. μόνη μου απολαυση ο παναθηναικός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ. τουλαχιστον για τους αλλους 2 υπερκαμμενους φιλους μου περσονα και πάθος ξέρω ότι παιζανε χρόνια μπάλλα...κατι ειναι και αυτό... :boobies:

μασαζοκαλσόν πήρες; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

timthumb.php

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166