- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.149
- Πόντοι
- 42.697
ενώ εσύ ε;
ααααααααααααχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχα
σκασε κρυβε λογια...
μασαζοκαλσόν πήρες;
μαυρο πηρα ρε μαλέα, οχι καφετι σαν της φωτογραφιας
ενώ εσύ ε;
ααααααααααααχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχα
μασαζοκαλσόν πήρες;
για να μη φαίνεται η βοιδότριχα ε;σκασε κρυβε λογια...
μαυρο πηρα ρε μαλέα, οχι καφετι σαν της φωτογραφιας
για να μη φαίνεται η βοιδότριχα ε;
σιγά μη σκίσετε κανα μασαζοκαλσόν.ναι ετσι,
φιλια τωρα παω για βολτα.
οταν ερθεις για Χριστουγεννα ο βολταιρος και εγω θα σε ξαναπαρτουζωσουμε
κανονισε να εχεις πλυθει
μαιμου αυτο που εδωσε και πεναλταρα αυτο που επνιξε και μαλιστα εδωσε και κιτρινη καρτα στον μιραλλας...παράγκα παράγκα δώσανε καθαρό πέναλτυ εναντίον του πρέσβη.
αντε μαλακα για γελια εισαιμαιμου αυτο που εδωσε και πεναλταρα αυτο που επνιξε και μαλιστα εδωσε και κιτρινη καρτα στον μιραλλας...
ακριβως οπως το ειπες...
παραγκα...δεν ειναι κακο να το παραδεχτει κανεις...
ρούφεν ο γάβρος....παράγκα παράγκα δώσανε καθαρό πέναλτυ εναντίον του πρέσβη.
Mιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι...!!!!αντε μαλακα για γελια εισαι
με την κωλομαδα σου που σερνεται
να ευχεσαι να παρουμε την βαζελα την επομενη βδομαδα γιατι χαιρετα απο τωρα τον τιτλο κωλογαυρε
γιατι ειπα τιποτα;;;δικαιο μεχρι στιγμης το αποτελεσμα ...δεν υπαρχω στο γηπεδο...ειπα κατι διαφορετικο;;;αντε μαλακα για γελια εισαι
με την κωλομαδα σου που σερνεται
να ευχεσαι να παρουμε την βαζελα την επομενη βδομαδα γιατι χαιρετα απο τωρα τον τιτλο κωλογαυρε
μαιμου αυτο που εδωσε και πεναλταρα αυτο που επνιξε και μαλιστα εδωσε και κιτρινη καρτα στον μιραλλας...
ακριβως οπως το ειπες...
παραγκα...δεν ειναι κακο να το παραδεχτει κανεις...
είμαι σίγουρος πως θυμάμαι πολύ καλά πως όλοι ελεγαν πως ο Αστέρας ήταν παράρτημα του ΟλυμπιακούΠοιος ρε φωστήρα κάνει την παράγκα? Εμείς με τη διαλυμένη δικοίκηση που ψάχνουμε απο δω και απο κει κανα φράγκο? Τόσο πρόβατα είστε, τόσο σας κόβει αυτά λέτε. Μείνετε καλύτερα στο βέλασμα, τουλάχιστον δεν εκτίθεστε. Αιντε αρκετά με το βιασμό της κοινής λογικής από αρούρια!
είμαι σίγουρος πως θυμάμαι πολύ καλά πως όλοι ελεγαν πως ο Αστέρας ήταν παράρτημα του Ολυμπιακού
τώρα βεβαίως είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα και το ματς
κάποια στιγμή οι μαλάκες ένθεν κακείθεν θα καταλάβουνε πως πρέπει να αρχίσουνε να βλέπουνε τα ματς και όχι να οραματίζονται τις παράγκες