ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
επεσε ψωλαρα μεχρι σαγιοναρα λεμε. οκ κοφτε το τωρα
νομιζω extra 5Ο Τσουκαλάς με το μαλλί 80ς Κωφίδη βγαίνει σε κανα μπουρδέλο να γελάσουμε απόψε;
σταμ ευτυχώς τον έπαιξα άντερ το γάβρονομιζω extra 5
είναι ωραία στους -5 βαθμούς κελσίου? κρυώνετε??Χαρείτε το τώρα που σας παίρνει ζελεδάκια,γιατί το Μάη η κούπα θα πάει Πειραιά και εσείς πάλι θα κλαίτε
νομιζω extra 5
εξτρα 3 εννοείς; το εξτρα 5 είναι παχνιδι του οπαπ
Δεν μασάμε ρε...λίγα είναι τα ψωμιά σας ;)είναι ωραία στους -5 βαθμούς κελσίου? κρυώνετε??
μα γιατί κάνεις τέτοιο έγκλημα? παίζεις 2άδα τη μια μέρα με απόδοση σχεδόν 4 και μετά πας και κοπανάς ένα ματς του 1.30? κακό ΄παίξιμο...εγώ το έβαλα άντερ στο 1.8///επαιξα χθες στοουκ και τοτεναμ 100 ευροπουλα και οτι κερδισα το ριξα σημερα στο θρυλο και μας γαμησε τη ζωη
σε θυμόμουν ευγενικό και προσεκτικό στις εκφράσεις σου...τι έγινε? έμπλεξες με τα καθίκια της νέας φιλαδέλφειας??βαζελια και γαυροι
μονο ΑΕΚ ρε μουνια
δυστυχως οταν παιζεις με την καρδια την παταςμα γιατί κάνεις τέτοιο έγκλημα? παίζεις 2άδα τη μια μέρα με απόδοση σχεδόν 4 και μετά πας και κοπανάς ένα ματς του 1.30? κακό ΄παίξιμο...εγώ το έβαλα άντερ στο 1.8///
Εγώ πάντα είμαι ευγενικός ;)σε θυμόμουν ευγενικό και προσεκτικό στις εκφράσεις σου...τι έγινε? έμπλεξες με τα καθίκια της νέας φιλαδέλφειας??
λοιπόν όσο παρατηρώ το αβατάρ σου όλο και νομίζω ότι σου μοιάζει και στην πραγματικότητα...έχει κάτι από εσένα...Εγώ πάντα είμαι ευγενικός ;)
Όλα με την φάση τους
βρισκεις? λες να γινω ναυτικος?λοιπόν όσο παρατηρώ το αβατάρ σου όλο και νομίζω ότι σου μοιάζει και στην πραγματικότητα...έχει κάτι από εσένα...
το νινί σέρνει καράβι....και ναυτικούς ενίοτε...παρ το τσιμπούκι σου και πες μια καλή ιστορία από τα παλιά γερο καπετάνιε!!!βρισκεις? λες να γινω ναυτικος?