Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη πραγματικα βαριεμαι πλεον να γραφω.... Απλα πες μου ρε μαλεα, ποσο πολυ σε ετσουξε το χθεσινο??????????????? Απο χτες τα μεσανυχτα προσπαθεις να εξηγησεις τα ανεξηγητα....!!!! Α χα χα χα χα χα!!!!  Ενω ησουν χαμενος  καιροοοοοοοοοοοοοοοο τωρα...... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ποσο ποναει οταν Θρυλος γαμαει???? μονο αυτο πες μου????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!     

Αντε bb..!!!
αδερφε δε μ επαιρνε ο υπνος
τετοιο ζόρι έφαγα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προς τον πικραμενο βαζελο που με quote-αρει: Αφου στεκεσαι απ ολο το κατεβατο μου μονο στη διαιτησια, ας κανεις παραθεση ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αναφορα μου σε αυτην και οχι το κομματι που σε συμφερει για να πεις τη μπαρουφα σου. Κουραγιο, σε μερικες ωρες τα νεα πρωτοσελιδα δεν θα υμνουν αλλο τον Ολυμπιακο και θα ηρεμησεις και εσυ ;-)

ΥΓ: Αντε να με βγαλετε και μενα ακραιφνη γαυρο λοιπον οταν εχω πλακωθει με τους μισους 'δικους' μου εδω για θεματα οπως η διαιτησια, μεταξυ αλλων.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Aν καθαρίσετε μέ κανένα ψευτοπέναλτυ ή οφσάιντ έχει καλώς, διαφορετικά θα σάς τόν φερμάρει ο Αστέρας. 
Έχεις καταλάβει πως η απάντηση σου είναι εντελώς, μα εντελώς άσχετη, έτσι;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
οτι προκειμένου ο γάβρος να κερδίσει με το σπαθι του καμπυλώνουμε και τις ευθείες......

Δε σας χάλασε, έτσι;;;
[move] :thefinge:[/move]

offside4.jpg

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Ερε λουκι τα βαζελιααα... ολοι καναπε και θρυλο τριτες και τεταρτες!Ο Φετφα ηταν οφ σαιντ... :2funny:  :2funny: (παγωμενα σκανδιναβικα γελια απ το Οντενσε)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Προς τον πικραμενο βαζελο που με quote-αρει: Αφου στεκεσαι απ ολο το κατεβατο μου μονο στη διαιτησια, ας κανεις παραθεση ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αναφορα μου σε αυτην και οχι το κομματι που σε συμφερει για να πεις τη μπαρουφα σου. Κουραγιο, σε μερικες ωρες τα νεα πρωτοσελιδα δεν θα υμνουν αλλο τον Ολυμπιακο και θα ηρεμησεις και εσυ ;-)

ΥΓ: Αντε να με βγαλετε και μενα ακραιφνη γαυρο λοιπον οταν εχω πλακωθει με τους μισους 'δικους' μου εδω για θεματα οπως η διαιτησια, μεταξυ αλλων.

βρε βρε βρε...
σιγά μην κάθομαι να κοιτάω το ιστορικό δηλώσεων του καθενός.
για να δούμε αν αλλάζει η ουσία στο πώς είδες τη διαιτησία (μετά λέτε κάποιοι ότι έχω πίκρα και τα σκαλίζω, ενώ από μόνοι σας τα σκαλίζετε κι εγώ απλώς τα σχολιάζω)

Μην ακουω υπερβολες για δευτεραντζες αντιπαλους, η Ντορτμουντ μολις το Σαββατο νικησε μεσα στο Μοναχο τη Μπαγερν και μειωσε σε -2 τη διαφορα απο τη κορυφη! Η Αρσεναλ επανερχεται μετα απο πολλους τραυματισμους ενω και η Μαρσειγ ειχε θετικο σερι τελευταια και εχασε απο μιση φαση το Σαββατο απο μια καλη και πρωτοπορο ομαδα! Ισα ισα λοιπον που και οι 3 ομαδες ειναι ανεβασμενες, ειδικα σε σχεση με τον α γυρο του Τσου Λου.

Για μενα οταν μια ομαδα ξεκινα με ηττα εντος εδρας απεναντι στον θεωρητικα πιο βατο αντιπαλο του Ομιλου και γυρναει ως τη 5η αγωνιστικη τουμπα τον ομιλο ειναι αξια συγχαρητηριων. Σημερα ειναι μεγαλη η βραδια, οταν μαλιστα εχεις πειραματικο ΤΕΛΕΙΩΣ κεντρο και οι αλλαγες σου ειναι παικτες με ελαχιστα αγωνιστικα λεπτα στα ποδια τους. Η τυχη χαμογελασε λιγο οταν μας πιεσαν ενω και [size=19pt]η διαιτησια ηταν καλη με τις αμφισβητουμενες φασεις υπερ μας  (αν και αφησαν το σκληρο καμια φορα παιχνιδι των γαλλων[/size]) χωρις να χαλαει η γενικη εικονα, με την ομαδα να εχει το πανω χερι. Τεραστιος ο Αβρααμ με τον Ολαφ, ολοι παντως ηταν θετικοι για μενα

σκληρό παιχνίδι των γάλλων;;;; χαχαχα νέο φρούτο αυτό
καλή διαιτησία όταν έχει αφήσει γκολ οφσαιντ και δεν έχει δώσει πέναλτυ; συμφωνούμε, για τους γαύρους το 60-40 υπέρ είναι καλή διαιτησία

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ερε λουκι τα βαζελιααα... ολοι καναπε και θρυλο τριτες και τεταρτες!Ο Φετφα ηταν οφ σαιντ... :2funny:  :2funny: (παγωμενα σκανδιναβικα γελια απ το Οντενσε)
Το Europa τις Πεμπτες δεν ειναι ρε πελατακο;;;;;;Ποιες Τριτες και Τεταρτες;;;;
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα η Μαρσειγ ειναι δευτερη στην βαθμολογια και απο αυτην εξαρταται.
Εσεις ειστε τριτοι και καταιδρωμενοι ως συνηθως και τυχεροι που η Αρσεναλ θα κατεβει αδιαφορη στο τελευταιο ματς.
Με λιγα λογια απο τα αρχιδια αλλων εξαρταστε :birdman:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Απο ποτε ειμαι πελατακος σου ρε βαζελακο τραβα μαθε ιστορια :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα η Μαρσειγ ειναι δευτερη στην βαθμολογια και απο αυτην εξαρταται.
Εσεις ειστε τριτοι και καταιδρωμενοι ως συνηθως και τυχεροι που η Αρσεναλ θα κατεβει αδιαφορη στο τελευταιο ματς.
με λιγα λογια εμεις παιζουμε τσου λου και εσεις το πουλι του τσακα

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Έναν γαμήσαμε εχτές(Μαρσέϊγ),τρείς πόνεσαν(βάζελοι και οι μακρινοί συγγενείς χάνουμοι).Πώς γίνεται αυτό? :think:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Προς το παρων απολαυσε τον αιωνιο δυναστη σου στο τσου λου ασε τις αερολογιες

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Λεφτά με ουρά...

Στα 30 εκ ευρώ μπορεί να φτάσουν τα έσοδα του Ολυμπιακού από την φετινή πορεία του στο Champions League. Εφόσον, βεβαίως, καταφέρει να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο Market pool, το μπόνους συμμετοχής στον έκτο όμιλο του Champions League, στο μπόνους αγώνων, στο μπόνους βαθμών και τα εισιτήρια από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ άλλα 3,4 μέχρι 3,8 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα που έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα ο πρωταθλήτής Ελλάδας είναι: Market pool 14.370.000 ευρώ. Μπόνους συμμετοχής στον όμιλο 3.900.000 ευρώ. Μπόνους αγώνων στον όμιλο 3.300.000 ευρώ. Μπόνους βαθμών στον όμιλο 1.600.000 ευρώ. Έσοδα από εισιτήρια 2.030.000 ευρώ.

Σε ενδεχόμενη πρόκρισή του στους "16" θα βάλει ακόμη στο ταμείο του: Μπόνους νίκης/ισοπαλίας με Άρσεναλ 800.000/400.000 ευρώ. Μπόνους πρόκρισης στους «16» 3.000.000 ευρώ. Αν πάει και παραπάνω τότε θα εισπράξει: Μπόνους πρόκρισης στους «8» 3.300.000 ευρώ. Εισιτήρια του εντός έδρας ματς 700.000 ευρώ

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
"Δένει" τον Ερνέστο

Η νίκη του Ολυμπιακού στο "Βελοντρόμ" και η γενικότερη παρουσία των "ερυθρόλευκων" στο Champions League έχουν φέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και αναμένεται πρόταση ανανέωσης στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ικανοποιημένος που έφερε πίσω τον Ισπανό τεχνικό το καλοκαίρι του 2010 και στόχος του είναι να τον "δέσει" στον Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού νιώθει δικαιωμένος από τα αποτελέσματα της ομάδας του, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι "ερυθρόλευκοι" κυρίως στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις τους. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε γνωρίζει σχετικά και το πιθανότερο είναι ότι όταν του προταθεί θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Πρόσφατα, άλλωστε, φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Σοσιεδάδ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτήση προπονητή.

novasports.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμ κυρ μπομπα μου τα βλεπεις τωρα που στα ελεγα εγω;;τωρα καταλαβες τι εννοουσα η μαζι μας η με τον οχτρο;;
ξηγησου κανα μπινελικακι να δεις πως θα του στρωσεις το κωλαρακι...ολο τσικι τσικι μαγιονεζα μου εισαι...ριχτου του καραγκιοζη ενα γαμοσταυρο τι τον λυπασαι;τελειωμενος μαλακας ειναι...

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παρακαλω πολυ οι γαυροι να δηλωνουν παρον στο θρεντ και μετα να συνεχισουν να κανουν οτι κανουν..

Μην το εξαφανισουν κιολας.. Ντροπη...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
βρε βρε βρε...
σιγά μην κάθομαι να κοιτάω το ιστορικό δηλώσεων του καθενός.
για να δούμε αν αλλάζει η ουσία στο πώς είδες τη διαιτησία (μετά λέτε κάποιοι ότι έχω πίκρα και τα σκαλίζω, ενώ από μόνοι σας τα σκαλίζετε κι εγώ απλώς τα σχολιάζω)

σκληρό παιχνίδι των γάλλων;;;; χαχαχα νέο φρούτο αυτό
καλή διαιτησία όταν έχει αφήσει γκολ οφσαιντ και δεν έχει δώσει πέναλτυ; συμφωνούμε, για τους γαύρους το 60-40 υπέρ είναι καλή διαιτησία

Σκληρο παιχνιδι οχι, γλυτωσαν παντως 2 καρτες στο 24' κ στο 32' με ατιμωρητα φαουλ και απλες συστασεις στον Μιραλας οταν ο Τορο γυρω στο 30 την εφαγε τη κιτρινη του! Το ματς το ξαναδειχνει η νοβα αυτη τη στιγμη.

Οσο για το οφσαιντ, οταν μετα απο τοσα ριπλει βγαινει το πορισμα πως μαλλον ο Φετφα ειναι 2-5 ποντους (!) μπροστα απο τον αμυντικο, τοτε ναι, ας κρεμασουμε τον αλητη τον εποπτη που δεν ειδε τον παλιοκοντοπιθαρο. Οπως ομως ειπωθηκε κ προηγουμενως, σε οριακες/αμφισβητουμενες φασεις η αμφιβολια ειναι υπερ του επιτιθεμενου.

Περιμενω να ξαναδω το χερι του Μιραλας που ηταν εντος περιοχης. Δεν αμφιβαλλω, αποφασιστε ομως τι διαολο ποδοσφαιρο θελετε οταν φωναζετε (οχι μονο βαζελοι φυσικα) για εκατοστα, λανθασμενα κορνερ,αραουτ, καθυστερησεις και μολις συμβαινουν τρεχετε να σχολιασετε και να βρειτε το βολικο σας αλλοθι, δε πα να χε χασει τα κερατα της η ομαδα σας πριν/μετα. Και με τη Ντορτμουντ τα ιδια ορισμενοι ολυμπιακοι, λες και η αδικια (ακουσια) απο την πλευρα της διαιτησιας ειναι ΕΚΤΟΣ αγωνων! Καλως η κακως οσο δεν μπαινει το βιντεο στα ποδοσφαιρικα γηπεδα αυτα θα συμβαινουν, το θεμα ειναι για μενα να μην υπαρχει προθεση εκ μερους του διαιτητη και σιγουρα ο προχτεσ. διαιτητης δεν ειχε καμια προθεση να αδικησει ή να ευνοησει την ομαδα μου. Αν το εβλεπε εντος περιοχης το χερι του Μιραλας δε θα το εδινε; Φοβοταν την οργη του Μαρινακη;

Ωραιο αρθρο ο Καρπετοπουλος σημερα για τον Ολυμπιακο, οποιος θελει ας το τσεκαρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom