Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (17 μέλη και 37 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Τζιμπούρ: "Θέλουμε παραγωγικό παιχνίδι"

Στην τακτική που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Μαρσέιγ στάθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

«Από πλευρά τακτικής ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι, σε αντίθεση με το πως παίξαμε στο Ντόρτμουντ. Νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα του Ολυμπιακού. Θέλουμε να κάνουμε παραγωγικό παιχνίδι. Στο σημερινό ματς ήθελαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν κάποιο γκολ. Η ομάδα που θα έπαιρνε τον έλεγχο θα έπαιρνε και την νίκη. Εμείς το κάναμε αυτό μετά το 15' και γι' αυτό πήραμε τη νίκη».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μέγιερι: "Σπουδαία νίκη"

Εξαιρετική εμφάνιση και μια σπουδαία νίκη πήρε ο Ολυμπιακός επί της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγιερι. Ο ίδιος στάθηκε στην ομαδικότητα και όχι στη δικιά του παρουσία.

«Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από τότε. Σημασία, όμως έχει ότι πήραμε αυτή τη νίκη. Δεν έχω να πω κάτι για τη εμφάνισή μου, είναι μία νίκη που την πήρε όλη η ομάδα. Κάθε ματς που περνάει αισθάνομαι και πιο δυνατός και γεμίζω αυτοπεποίθηση»

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μέλμπεργκ: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ, εμφανίστηκε μετά το ματς ο Όλαφ Μέλμπεργκ. Ο αμυντικός των "ερυθρόλευκων" αναφέρθηκε και στα πρηγούμενα ματς του ομίλου όπου η ομάδα του δεν ήταν τόσο τυχερή.

«Επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Γιατί σε προηγούμενα ματς είχαμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Σήμερα όλα πήγαν καλά και ήμασταν και λίγο τυχεροί», δήλωσε αρχικά ο Μέλμπεργκ.

Και πρόσθεσε: «Είναι πάντοτε δύσκολο να αγωνίζεσαι στο Champions League γιατί δεν γνωρίζουμε τους αντιπάλους όσο καλά τους ξέρουμε στην Ελλάδα. Ετσι σε κάποια παιχνίδια ήμασταν κάπως διστακτικοί. Σήμερα μπήκαμε καλά στο ματς, πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε».

novasports.gr

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ελα ρε μεγαλε τωρα κανε μας την χαρη.. Ο λογος που το συζητας απο χθες πια ειναι εμφανες οτι θες να απαξιωσεις την νικη του γαυρου.. Ασχολεισου με την ομαδα σου και ασε τωρα το γκολ του Φετφατζιδη.. Εμεις κραταμε οτι ο Ολυμπιακος επαιξε μπαλιτσα δεν ταμπουρωθηκε στην αμυνα του παρ ολο που ειχε απουσιες και οτι τελικα καταφερε να παρει το διπλο με πεντε Ελληνες στην συνθεση του.. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.. Η φαση του οφσαιντ ηταν τοσο οριακη οσο και το πεναλντυ που σας εδωσε ο Δαλουκας στο Χαριλαου..

χαχαχαχα, τι κόμπλεξ! αφού είναι όντως οφσάιντ, γιατί ντρέπεσαι να το παραδεχτείς; ενώ το μη δοθέν πέναλτυ με την ντόρτμουντ το φωνάζατε; εγώ ήδη έγραψα ότι δεν καταλογίζω πρόθεση στον λάινσμαν. απλώς ήταν σε λάθος θέση (πιο πίσω από το κανονικό). κι ότι ο οσφπ έπαιξε καλά κι αυτό το παραδέχομαι. με αντεπιθέσεις βέβαια, αφού οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανενας απο αυτα τα αρχιδια δεν ειναι τερστιος...μην θεοποιεις κανεναν...μουνακια ειναι που παιζουν καποιο ρολο...
σε πουλανε και σε αγοραζουν για πλακα αναλογα τα συμφεροντα ...και δεν ειναι κλισε αυτο που λεω...εκατο στα εκατο ειναι ετσι...
Υ.Γ. ρε κομπλεξικε πουσταρα γεωργατε οσο παιχταρας ησουνα τοσο ανθρωπακι εισαι...σαλτα και γαμησου μαλακα.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ραδιοφωνα ακους; σεντρα εφ εμ ,''γκευ'' (τρομαρα του ) εφ εμ κλπ ακους;...σαιτ κλπ διαβαζεις;...ελα ρε...παραδεξου το...ειστε η αγαπημενη ομαδα του συστηματος...και οταν λεω συστημα εννοω αποκλειστικα τα μμε...και δεν ειναι λιγο αυτο κθ'οσον γνωριζεις ο τυπος ειναι η τεταρτη εξουσια  ;) ;)και μην αρχισεις να μου λες για τις κοκκινες φυλλαδες μιλαω για μεσαιο (τρομαρα του) χωρο...
για το αλλο θεμα θυμαμαι πολυ καλα τα ματς φυσικα και τα ειδα και σε κανενα δεν ειχες την παραγωγη φασεων που ειχα εγω..σε κανενα δεν επαιξες σαν ΙΣΟΣ  προς ΙΣΟ με κανενα αντιπαλο σου εκτος ισως απο την βερντερ...
η κορυφαια στιγμη το απολυτο μονοτερμα ηταν με αγιαξ...μιλαμε για σκανδαλο για να γελαει ο κοσμο;ς ,ειναι ματς που απλα δεν γινεται ....κερδισε ο κατα πολυ πολυ χειροτερος τον πολυ πολυ καλυτερο του.... Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
το ματς ορισμος του ποσο πουτανα και αδικη ειναι η μπαλλα...δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ (αν και θα το ηθελα βεβαια ) και μαλλον δεν θα το κανει κανεις αλλος ...ενας το εκανε στην παγκοσμια ποδοσφαιρικη ιστορια και ησουνα ΕΣΥ!!!!
με ιντερ ...ακολουθει κατα ποδας τον αγιαξ,,,δες τα τελευταια 15 λεπτα ....θα βαλεις τα γελια...δεν υπαρχει αυτη η πολιορκια...δεν γινεται...ολοι μεσα στην ΜΙΚΡΗ (ναι μικρη δεν ειναι τυπογραφικο λαθος δεν εννοω μεγαλη )περιοχη σου....χωρις ανασα...δεστο ψυχραιμα και αν θες με διαψευδεις...
με τις δυο γερμανικες ,παιχνιδι κατοχης στο μισο γηπεδο και η  σαλκε και το αμβουργο και κλεβεις με αντεπιθεσεις τα ματς με πολλες χαμενες ευκαιριες των αντιπαλων,επισης μαγικες εικονες και ΄΄κλεψιμο΄΄ το ιδιο και με πορτο ...θυμασαι το σφυροκοπημα;θυμασαι στην μοναδικη σου σχεδον επιθεση το κωλοφαρδο γκολ - καραμπολα του μαρκου;σε μενα λες αν εχω δει τα ματς;εχεις πεσει σε περιπτωση και εκανες γκαφα...βεβαια σε δικαιολογω γιατι με τοση προπαγανδα γυρω απο την ομαδα σου ακομα και εμεις που κοζαρουμε κοντεψαμε να πιστεψουμε το παραμυθακι περι panathinaikos που αποκλειστικα και μονο δημιουργηθηκε απο τα φιλαρακια σου τους δημοσιογραφους για να σου κρατησουν ακμαιο το ηθικο μετα τα απο τα εντος γαμησια του θρυλου...οπου και παλι σου προσφερουν απλοχερα δικαιολογια  λογω ''παραγκας''
ειδικα με το αμβουργο σας εχει βαλει στα διχτυα στο τελος ,μιλαμε για κτηφορα κατηφοραρα και θυμαμαι στην τελευται φαση μετα απο κορνερ η φαουλ δεν θυμαμαι ακριβως κεφαλια ενος καλου μαυρου που ειχε τοτε το αμβουργο εξεπαφης στο δοκαρι και γεματα μαλιστα,οχι να το γλυψει...
χρηστιδης εγγυηση...μην με αμφισβητεις ,ψαξτο....
μαλακια σου να με πεις ψευτη...δεν θιχτηκα απλα εσυ εκτιθεσαι  ;) ;)

επιμένω και είμαι σίγουρος ότι είσαι ψεύτης. ή δεν είδες το σάλκε - παο ή δεν το θυμάσαι ή όταν το είδες ήσουν παντελώς άσχετος από μπάλα και σχημάτισες λάθος άποψη. για άγιαξ και αμβούργο τα ξαναέγραψα: ο άγιαξ πριν λίγους μήνες είχε ξεκωλιάσει τη ρεάλ και την προηγούμενη χρονιά τη μίλαν. αμέτρητο το κόμπλεξ σας για αυτό το διπλό. χαχαχαχαχα χύνω πραγματικά να βλέπω πόσο βαριά το πήρατε. πρωτοσέλιδο ξένης εφημερίδας εκείνη την εποχή "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ". χύνωωωωωωωωωω λέμε. το αμβούργο όντως μας έπαιζε, αλλά στις αντεπιθέσεις είχαμε κι εμείς μεγάλες ευκαιρίες

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα, τι κόμπλεξ! αφού είναι όντως οφσάιντ, γιατί ντρέπεσαι να το παραδεχτείς; ενώ το μη δοθέν πέναλτυ με την ντόρτμουντ το φωνάζατε; εγώ ήδη έγραψα ότι δεν καταλογίζω πρόθεση στον λάινσμαν. απλώς ήταν σε λάθος θέση (πιο πίσω από το κανονικό). κι ότι ο οσφπ έπαιξε καλά κι αυτό το παραδέχομαι. με αντεπιθέσεις βέβαια, αφού οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή

Δεν πειραζει παληκαρι μου.. Πες οτι θελεις.. Αρκει που σε κανουμε να σκουζεις.. Το εχω πει πολλες φορες πως γι αυτη σα την καταντεια αιτια ειμαστε εμεις και τωρα σας απολαμβανουμε..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επιμένω και είμαι σίγουρος ότι είσαι ψεύτης. ή δεν είδες το σάλκε - παο ή δεν το θυμάσαι ή όταν το είδες ήσουν παντελώς άσχετος από μπάλα και σχημάτισες λάθος άποψη. για άγιαξ και αμβούργο τα ξαναέγραψα: ο άγιαξ πριν λίγους μήνες είχε ξεκωλιάσει τη ρεάλ και την προηγούμενη χρονιά τη μίλαν. αμέτρητο το κόμπλεξ σας για αυτό το διπλό. χαχαχαχαχα χύνω πραγματικά να βλέπω πόσο βαριά το πήρατε. πρωτοσέλιδο ξένης εφημερίδας εκείνη την εποχή "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ". χύνωωωωωωωωωω λέμε. το αμβούργο όντως μας έπαιζε, αλλά στις αντεπιθέσεις είχαμε κι εμείς μεγάλες ευκαιρίες
καλα...οτι πεις...δεν προκειται να βγει ακρη οποτε αστο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σκεψου μονο οτι το ιδιο κανεις και εσυ στα δικα μας ματια με την επιμονη σου στη διαιτησια την χθεσινη...δειχνεις οτι σου εκατσε βαρια  το διπλο ,αρα κομπλεξ ,αρα χυνω εγω  ;) ;)
δεν κανεις κατι διαφορετικο...εγω σου λεω οτι ''εκλεβες'' τα ματς εσυ μου λες οτι το πηρασ με διαιτησια...
φιλακια...χρηστιδης...

Επισκέπτης
Έβλεπα τώρα τα βιντεάκια με τα δυο διπλά σε Βέρντερ και Λάτσιο.
Νικοπολίδης,Τζόλε,Γκαλέτι,Ντάρκο... και φυσικά ο Τάκαρος στον πάγκο να πανηγυρίζει.
Κάβλα :bigdick:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατρέ, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο.
- Πάρε αυτά τα φάρμακα σήμερα το βράδυ πριν κοιμηθείς και αύριο θα είσαι καλά.
- Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό;
εχω προσπαθήσει πολλάκις να κάνω διάλογο ποδοσφαιρικό με γάβρο.
έχω καταλήξει ότι γάβρος γίνεσαι όταν
α.
δε γαμάς
β.
γουστάρεις να είσαι με τον πρώτο απο κόμπλεξ
γ.
έχεις παιδικά τραύματα
δ.
είσαι αμπαλλος.
ε.
είσαι λαμόγιο
στ.
είσαι μιζαδόρος

ολα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.

Υ.Γ.
εξαιρούνται πραγματικοί γάβροι τύπου χρηστίδη και πλέζουρα που απαλλάσσονται λόγω γενετικής ανωμαλίας που εκδηλώνεται με οπαδικό τρόπο, συναντάται δε, μόνο σε ολυμπιακούς.

Επισκέπτης
κανενας απο αυτα τα αρχιδια δεν ειναι τερστιος...μην θεοποιεις κανεναν...μουνακια ειναι που παιζουν καποιο ρολο...
σε πουλανε και σε αγοραζουν για πλακα αναλογα τα συμφεροντα ...και δεν ειναι κλισε αυτο που λεω...εκατο στα εκατο ειναι ετσι...
Υ.Γ. ρε κομπλεξικε πουσταρα γεωργατε οσο παιχταρας ησουνα τοσο ανθρωπακι εισαι...σαλτα και γαμησου μαλακα.....
χριστιδη εισαι λαθος για τον καισαρη.
μια κατηγορια μονος του ειναι.ουτε λαμογιο ουτε τιποτα.'
20 χρονια τον διαβαζω απο εποχες αποδητηριακια στο φιλαθλο.
ποδοσφαιρικη και κοινωνικη αποψη με αρχιδια και οχι σαλτσες και γλυψηματα.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχω προσπαθήσει πολλάκις να κάνω διάλογο ποδοσφαιρικό με γάβρο.
έχω καταλήξει ότι γάβρος γίνεσαι όταν
α.
δε γαμάς
β.
γουστάρεις να είσαι με τον πρώτο απο κόμπλεξ
γ.
έχεις παιδικά τραύματα
δ.
είσαι αμπαλλος.
ε.
είσαι λαμόγιο
στ.
είσαι μιζαδόρος

ολα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.

Υ.Γ.
εξαιρούνται πραγματικοί γάβροι τύπου χρηστίδη και πλέζουρα που απαλλάσσονται λόγω γενετικής ανωμαλίας που εκδηλώνεται με οπαδικό τρόπο, συναντάται δε, μόνο σε ολυμπιακούς.

Γεια σου ρε αντικειμενικε και υπερμαχε της ταξης και της ηθικης του Ελληνικου Ποδοσφαιρου..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν πειραζει παληκαρι μου.. Πες οτι θελεις.. Αρκει που σε κανουμε να σκουζεις.. Το εχω πει πολλες φορες πως γι αυτη σα την καταντεια αιτια ειμαστε εμεις και τωρα σας απολαμβανουμε..

ναι ρε γαμότο, έχω πεθάνει στο σκούξιμο. μα τόσο δύσκολο είναι τελοσπάντων να παραδεχτείς το αυτονόητο. πες τη μαγική λέξη να δεις πώς θα αισθανθείς καλύτερα "ναι, ήταν οφσάιντ". χαχαχαχαχα, πες το ρε, θα αισθανθείς καλύτερα, το εγγυώμαι

Επισκέπτης
ξερει κανεις τι ωρα παιζουμε την κυριακη με την τριπολη?

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε γαμότο, έχω πεθάνει στο σκούξιμο. μα τόσο δύσκολο είναι τελοσπάντων να παραδεχτείς το αυτονόητο. πες τη μαγική λέξη να δεις πώς θα αισθανθείς καλύτερα "ναι, ήταν οφσάιντ". χαχαχαχαχα, πες το ρε, θα αισθανθείς καλύτερα, το εγγυώμαι

Παραδεξου πρωτα εσυ οτι ο γαυρος ειναι ''ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ'' και μετα ελα να μιλησουμε..

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

[size=12pt].. κι επειδη πολύ κουβέντα γίνεται για το γκολ, πάρτε μάτι το κούρεμα στο χορτάρι και βγάλτε συμπεράσματα.
Όπως και νά 'χει εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, ας ήταν και offside!!
:dancing: :dancing: :dancing:[/size]

Συνημμένα

• offside.jpg
    offside.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom