ραδιοφωνα ακους; σεντρα εφ εμ ,''γκευ'' (τρομαρα του ) εφ εμ κλπ ακους;...σαιτ κλπ διαβαζεις;...ελα ρε...παραδεξου το...ειστε η αγαπημενη ομαδα του συστηματος...και οταν λεω συστημα εννοω αποκλειστικα τα μμε...και δεν ειναι λιγο αυτο κθ'οσον γνωριζεις ο τυπος ειναι η τεταρτη εξουσια ;) ;)και μην αρχισεις να μου λες για τις κοκκινες φυλλαδες μιλαω για μεσαιο (τρομαρα του) χωρο...
για το αλλο θεμα θυμαμαι πολυ καλα τα ματς φυσικα και τα ειδα και σε κανενα δεν ειχες την παραγωγη φασεων που ειχα εγω..σε κανενα δεν επαιξες σαν ΙΣΟΣ προς ΙΣΟ με κανενα αντιπαλο σου εκτος ισως απο την βερντερ...
η κορυφαια στιγμη το απολυτο μονοτερμα ηταν με αγιαξ...μιλαμε για σκανδαλο για να γελαει ο κοσμο;ς ,ειναι ματς που απλα δεν γινεται ....κερδισε ο κατα πολυ πολυ χειροτερος τον πολυ πολυ καλυτερο του.... Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
το ματς ορισμος του ποσο πουτανα και αδικη ειναι η μπαλλα...δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ (αν και θα το ηθελα βεβαια ) και μαλλον δεν θα το κανει κανεις αλλος ...ενας το εκανε στην παγκοσμια ποδοσφαιρικη ιστορια και ησουνα ΕΣΥ!!!!
με ιντερ ...ακολουθει κατα ποδας τον αγιαξ,,,δες τα τελευταια 15 λεπτα ....θα βαλεις τα γελια...δεν υπαρχει αυτη η πολιορκια...δεν γινεται...ολοι μεσα στην ΜΙΚΡΗ (ναι μικρη δεν ειναι τυπογραφικο λαθος δεν εννοω μεγαλη )περιοχη σου....χωρις ανασα...δεστο ψυχραιμα και αν θες με διαψευδεις...
με τις δυο γερμανικες ,παιχνιδι κατοχης στο μισο γηπεδο και η σαλκε και το αμβουργο και κλεβεις με αντεπιθεσεις τα ματς με πολλες χαμενες ευκαιριες των αντιπαλων,επισης μαγικες εικονες και ΄΄κλεψιμο΄΄ το ιδιο και με πορτο ...θυμασαι το σφυροκοπημα;θυμασαι στην μοναδικη σου σχεδον επιθεση το κωλοφαρδο γκολ - καραμπολα του μαρκου;σε μενα λες αν εχω δει τα ματς;εχεις πεσει σε περιπτωση και εκανες γκαφα...βεβαια σε δικαιολογω γιατι με τοση προπαγανδα γυρω απο την ομαδα σου ακομα και εμεις που κοζαρουμε κοντεψαμε να πιστεψουμε το παραμυθακι περι panathinaikos που αποκλειστικα και μονο δημιουργηθηκε απο τα φιλαρακια σου τους δημοσιογραφους για να σου κρατησουν ακμαιο το ηθικο μετα τα απο τα εντος γαμησια του θρυλου...οπου και παλι σου προσφερουν απλοχερα δικαιολογια λογω ''παραγκας''
ειδικα με το αμβουργο σας εχει βαλει στα διχτυα στο τελος ,μιλαμε για κτηφορα κατηφοραρα και θυμαμαι στην τελευται φαση μετα απο κορνερ η φαουλ δεν θυμαμαι ακριβως κεφαλια ενος καλου μαυρου που ειχε τοτε το αμβουργο εξεπαφης στο δοκαρι και γεματα μαλιστα,οχι να το γλυψει...
χρηστιδης εγγυηση...μην με αμφισβητεις ,ψαξτο....
μαλακια σου να με πεις ψευτη...δεν θιχτηκα απλα εσυ εκτιθεσαι ;) ;)