Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (13 μέλη και 42 επισκέπτες)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα, τι κόμπλεξ! αφού είναι όντως οφσάιντ, γιατί ντρέπεσαι να το παραδεχτείς; ενώ το μη δοθέν πέναλτυ με την ντόρτμουντ το φωνάζατε; εγώ ήδη έγραψα ότι δεν καταλογίζω πρόθεση στον λάινσμαν. απλώς ήταν σε λάθος θέση (πιο πίσω από το κανονικό). κι ότι ο οσφπ έπαιξε καλά κι αυτό το παραδέχομαι. με αντεπιθέσεις βέβαια, αφού οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή

Και νομιζω οτι η απαντηση μου πριν ηταν ξεκαθαρη.. Η φαση ηταν τοσο οριακη οσο και το πεναλντυ του Δαλουκα στο Χαριλαου περυσι..

Τι δεν καταλαβαινεις?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σκεψου μονο οτι το ιδιο κανεις και εσυ στα δικα μας ματια με την επιμονη σου στη διαιτησια την χθεσινη...δειχνεις οτι σου εκατσε βαρια  το διπλο ,αρα κομπλεξ ,αρα χυνω εγω  ;) ;)
δεν κανεις κατι διαφορετικο...εγω σου λεω οτι ''εκλεβες'' τα ματς εσυ μου λες οτι το πηρασ με διαιτησια...
φιλακια...χρηστιδης...

δεν επιμένω ρε ομορφούλη μου. μια απλή διαπίστωση έκανα και οι δικοί σου το συνέχισαν κι έτσι έγινε κουβέντα. ότι έχω κλέψει κάποια ματς το παραδέχομαι, αλλά έχω πάρει και πολλά με τα βαριά μου αρχίδια. και όσο να πούμε, άλλο να τα κλέβεις κι άλλο να στα δίνει ο διαιτητής. πιο τίμιο το πρώτο

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φοράς αδιαβροχο και όταν σε φτύνουν;
προσποιήσαι ότι βρέχει;

Εγω λεω μεγαλε να σταματησεις να ψυχανεμιζεσε γιατι υπαρχει κινδυνος να βρεθεις σε ψυχιατρικη κλινικη.. Και δεν το θελουμε αυτο.. Σας θελουμε κοντα μας για να απολαμβανουμε την καταντεια σας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[size=12pt].. κι επειδη πολύ κουβέντα γίνεται για το γκολ, πάρτε μάτι το κούρεμα στο χορτάρι και βγάλτε συμπεράσματα.
Όπως και νά 'χει εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, ας ήταν και offside!!
:dancing: :dancing: :dancing:[/size]
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχχα
η ευθεία για τους γάβρους μετράται με το κούρεμα του γκαζόν και όχι με τις γραμμές του γηπέδου.

ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

Υ.Γ.
είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός.
πέραν αυτού συνεχίστε να μαλακίζεστε.
έχουμε συνηθίσει 15 χρόνια τώρα.
ο καραγκούνης είναι ο καραβούτας αλλά τα πέναλτυ βουτιές των γαννακοπουλοαλεξανδρήδων είναι ο ορισμός της παράβασης.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και νομιζω οτι η απαντηση μου πριν ηταν ξεκαθαρη.. Η φαση ηταν τοσο οριακη οσο και το πεναλντυ του Δαλουκα στο Χαριλαου περυσι..

Τι δεν καταλαβαινεις?

χαχαχαχα ρε κάτι κολλήματα. του Δαλούκα ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. ακόμη αρνείσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. φώναξέ το να ξαλαφρώσεις: "ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ"

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα ρε κάτι κολλήματα. του Δαλούκα ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. ακόμη αρνείσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. φώναξέ το να ξαλαφρώσεις: "ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ"

Χωρις λογια.... :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[size=12pt].. κι επειδη πολύ κουβέντα γίνεται για το γκολ, πάρτε μάτι το κούρεμα στο χορτάρι και βγάλτε συμπεράσματα.
Όπως και νά 'χει εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, ας ήταν και offside!!
:dancing: :dancing: :dancing:[/size]

τι ακριβώς είναι αυτό που δείχνει η φωτο μεγάλε μου;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν επιμένω ρε ομορφούλη μου. μια απλή διαπίστωση έκανα και οι δικοί σου το συνέχισαν κι έτσι έγινε κουβέντα. ότι έχω κλέψει κάποια ματς το παραδέχομαι, αλλά έχω πάρει και πολλά με τα βαριά μου αρχίδια. και όσο να πούμε, άλλο να τα κλέβεις κι άλλο να στα δίνει ο διαιτητής. πιο τίμιο το πρώτο
α μαιστα...να σου θυμισω το πεναλτι με την μπαρτσα που πανηγυρισες ;;;το πεναλτι και αποβολη με γιουβε εδω μεσα που αποβληθηκε απο διαμαρτυριες η μιση γιουβε;;;εχεις αρχιδια να τα παραδεχτεις;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Υ.Γ.
είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός.

τι μαλακίες γράφεις κι εσύ μωρέ; ποιος είναι ο κανονισμός που δίνει τη δυνατότητα στον επόπτη να μην καταλογίζει τα οφσάιντ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
α μαιστα...να σου θυμισω το πεναλτι με την μπαρτσα που πανηγυρισες ;;;το πεναλτι και αποβολη με γιουβε εδω μεσα που αποβληθηκε απο διαμαρτυριες η μιση γιουβε;;;εχεις αρχιδια να τα παραδεχτεις;;;

αυτά γιατί τα γράφεις; για να δείξεις ότι έχω πάρει παιχνίδια με τη διαιτησία; ναι, έχω πάρει και τέτοια. το πέναλτυ με τη μπάρτσα όντως ήταν μούφα, αλλά με τη γιούβε ήταν κανονικότατο. για θύμισέ μου ποιοι είχαν αποβληθεί για διαμαρτυρία σε εκείνη τη φάση.
και φυσικά υπάρχουν και παιχνίδια που έχω αδικηθεί: στη ναντ μου έφαγαν καθαρό πέναλτυ, στον επαναληπτικό με την μπάρτσα το ίδιο, στη βιγιαρεάλ, αντί για 0-2 έφυγα με 1-1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι μαλακίες γράφεις κι εσύ μωρέ; ποιος είναι ο κανονισμός που δίνει τη δυνατότητα στον επόπτη να μην καταλογίζει τα οφσάιντ;
η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.
υπάρχει οδηγία στους επόπτες να μη σηκώνουν σημαία εάν δεν είναι απολυτα σίγουροι.
παλιά ήταν ανάποδα η οδηγία.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.
υπάρχει οδηγία στους επόπτες να μη σηκώνουν σημαία εάν δεν είναι απολυτα σίγουροι.
παλιά ήταν ανάποδα η οδηγία.

άλλο η οδηγία, άλλο αυτό που έγραψες: "είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός."
η συγκεκριμένη οδηγία προφανώς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εφαρμογή του κανονισμού. έχει να κάνει μόνο και μόνο με την πιθανή στραβομάρα του επόπτη

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Τι σκάλωμα έχετε φάει με το αν ήταν οφσάιντ του Φέτφα ή χέρι του Μιραλλάς;
Μια φορά μας ευννόησε τόσο η διαιτησία στην Ευρώπη και αντί για το διπλό κοιτάμε αυτά τα λάθη.
Το ταμπλό έγραψε Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1 και αυτό πρέπει να κρατήσουμε με την εξαιρετική αποδοση της ομάδας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άλλο η οδηγία, άλλο αυτό που έγραψες: "είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός."
η συγκεκριμένη οδηγία προφανώς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εφαρμογή του κανονισμού. έχει να κάνει μόνο και μόνο με την πιθανή στραβομάρα του επόπτη
στην οποία περίπτωση δεν υφίσταται πειθαρχικός έλεγχος και μειωμένη βαθμολογία του επόπτη.
πιο λιανά δε μπορώ να το κάνω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι σκάλωμα έχετε φάει με το αν ήταν οφσάιντ του Φέτφα ή χέρι του Μιραλλάς;
Μια φορά μας ευννόησε τόσο η διαιτησία στην Ευρώπη και αντί για το διπλό κοιτάμε αυτά τα λάθη.
Το ταμπλό έγραψε Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1 και αυτό πρέπει να κρατήσουμε με την εξαιρετική αποδοση της ομάδας.
κανέ σκάλωμα
συχήτηση κάνουμε
πάντως χθες όντως ο γάβρος με εντυπωσίασε με την απόδοσή του κυρίως λόγω των ελλείψεών του.

επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι επιτέλους συμπεριφέρεται σαν ευρωπαική ομάδα, δλδ παίζει το παίγνιο για να κερδίσει και όχι ταμπουρι μπας και μας κάτσει αποτέλεσμα.
με απλά λόγια το να βλέπεις το γάβρο και το βάζελο φέτος δεν είναι βασανιστήριο αλλα μπαλλίτσα.
κοινώς διασκεδάζεις και δεν σιχτιριάζεις.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
κανέ σκάλωμα
συχήτηση κάνουμε
πάντως χθες όντως ο γάβρος με εντυπωσίασε με την απόδοσή του κυρίως λόγω των ελλείψεών του.

επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι επιτέλους συμπεριφέρεται σαν ευρωπαική ομάδα, δλδ παίζει το παίγνιο για να κερδίσει και όχι ταμπουρι μπας και μας κάτσει αποτέλεσμα.
με απλά λόγια το να βλέπεις το γάβρο και το βάζελο φέτος δεν είναι βασανιστήριο αλλα μπαλλίτσα.
κοινώς διασκεδάζεις και δεν σιχτιριάζεις.
επειδη πραγματικα βαριεμαι πλεον να γραφω.... Απλα πες μου ρε μαλεα, ποσο πολυ σε ετσουξε το χθεσινο??????????????? Απο χτες τα μεσανυχτα προσπαθεις να εξηγησεις τα ανεξηγητα....!!!! Α χα χα χα χα χα!!!!  Ενω ησουν χαμενος  καιροοοοοοοοοοοοοοοο τωρα...... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ποσο ποναει οταν Θρυλος γαμαει???? μονο αυτο πες μου????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!     

Αντε bb..!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom