1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φοράς αδιαβροχο και όταν σε φτύνουν;Γεια σου ρε αντικειμενικε και υπερμαχε της ταξης και της ηθικης του Ελληνικου Ποδοσφαιρου..
προσποιήσαι ότι βρέχει;
φοράς αδιαβροχο και όταν σε φτύνουν;Γεια σου ρε αντικειμενικε και υπερμαχε της ταξης και της ηθικης του Ελληνικου Ποδοσφαιρου..
χαχαχαχα, τι κόμπλεξ! αφού είναι όντως οφσάιντ, γιατί ντρέπεσαι να το παραδεχτείς; ενώ το μη δοθέν πέναλτυ με την ντόρτμουντ το φωνάζατε; εγώ ήδη έγραψα ότι δεν καταλογίζω πρόθεση στον λάινσμαν. απλώς ήταν σε λάθος θέση (πιο πίσω από το κανονικό). κι ότι ο οσφπ έπαιξε καλά κι αυτό το παραδέχομαι. με αντεπιθέσεις βέβαια, αφού οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή
σκεψου μονο οτι το ιδιο κανεις και εσυ στα δικα μας ματια με την επιμονη σου στη διαιτησια την χθεσινη...δειχνεις οτι σου εκατσε βαρια το διπλο ,αρα κομπλεξ ,αρα χυνω εγω ;) ;)
δεν κανεις κατι διαφορετικο...εγω σου λεω οτι ''εκλεβες'' τα ματς εσυ μου λες οτι το πηρασ με διαιτησια...
φιλακια...χρηστιδης...
φοράς αδιαβροχο και όταν σε φτύνουν;
προσποιήσαι ότι βρέχει;
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχχα[size=12pt].. κι επειδη πολύ κουβέντα γίνεται για το γκολ, πάρτε μάτι το κούρεμα στο χορτάρι και βγάλτε συμπεράσματα.
Όπως και νά 'χει εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, ας ήταν και offside!!
[/size]
μόνο που οι γάβροι προτιμάνε πάντα το δεύτερο.και όσο να πούμε, άλλο να τα κλέβεις κι άλλο να στα δίνει ο διαιτητής. πιο τίμιο το πρώτο
Και νομιζω οτι η απαντηση μου πριν ηταν ξεκαθαρη.. Η φαση ηταν τοσο οριακη οσο και το πεναλντυ του Δαλουκα στο Χαριλαου περυσι..
Τι δεν καταλαβαινεις?
χαχαχαχα ρε κάτι κολλήματα. του Δαλούκα ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. ακόμη αρνείσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. φώναξέ το να ξαλαφρώσεις: "ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ"
[size=12pt].. κι επειδη πολύ κουβέντα γίνεται για το γκολ, πάρτε μάτι το κούρεμα στο χορτάρι και βγάλτε συμπεράσματα.
Όπως και νά 'χει εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, ας ήταν και offside!!
[/size]
α μαιστα...να σου θυμισω το πεναλτι με την μπαρτσα που πανηγυρισες ;;;το πεναλτι και αποβολη με γιουβε εδω μεσα που αποβληθηκε απο διαμαρτυριες η μιση γιουβε;;;εχεις αρχιδια να τα παραδεχτεις;;;δεν επιμένω ρε ομορφούλη μου. μια απλή διαπίστωση έκανα και οι δικοί σου το συνέχισαν κι έτσι έγινε κουβέντα. ότι έχω κλέψει κάποια ματς το παραδέχομαι, αλλά έχω πάρει και πολλά με τα βαριά μου αρχίδια. και όσο να πούμε, άλλο να τα κλέβεις κι άλλο να στα δίνει ο διαιτητής. πιο τίμιο το πρώτο
Υ.Γ.
είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός.
α μαιστα...να σου θυμισω το πεναλτι με την μπαρτσα που πανηγυρισες ;;;το πεναλτι και αποβολη με γιουβε εδω μεσα που αποβληθηκε απο διαμαρτυριες η μιση γιουβε;;;εχεις αρχιδια να τα παραδεχτεις;;;
η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.τι μαλακίες γράφεις κι εσύ μωρέ; ποιος είναι ο κανονισμός που δίνει τη δυνατότητα στον επόπτη να μην καταλογίζει τα οφσάιντ;
οτι προκειμένου ο γάβρος να κερδίσει με το σπαθι του καμπυλώνουμε και τις ευθείες......τι ακριβώς είναι αυτό που δείχνει η φωτο μεγάλε μου;
η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.
υπάρχει οδηγία στους επόπτες να μη σηκώνουν σημαία εάν δεν είναι απολυτα σίγουροι.
παλιά ήταν ανάποδα η οδηγία.
στην οποία περίπτωση δεν υφίσταται πειθαρχικός έλεγχος και μειωμένη βαθμολογία του επόπτη.άλλο η οδηγία, άλλο αυτό που έγραψες: "είπαμε οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί έτσι έκρινε ο επόπτης αφού του δίνει τέτοια δυνατότητα ο κανονισμός."
η συγκεκριμένη οδηγία προφανώς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εφαρμογή του κανονισμού. έχει να κάνει μόνο και μόνο με την πιθανή στραβομάρα του επόπτη
κανέ σκάλωμαΤι σκάλωμα έχετε φάει με το αν ήταν οφσάιντ του Φέτφα ή χέρι του Μιραλλάς;
Μια φορά μας ευννόησε τόσο η διαιτησία στην Ευρώπη και αντί για το διπλό κοιτάμε αυτά τα λάθη.
Το ταμπλό έγραψε Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1 και αυτό πρέπει να κρατήσουμε με την εξαιρετική αποδοση της ομάδας.
ξερει κανεις τι ωρα παιζουμε την κυριακη με την τριπολη?
επειδη πραγματικα βαριεμαι πλεον να γραφω.... Απλα πες μου ρε μαλεα, ποσο πολυ σε ετσουξε το χθεσινο??????????????? Απο χτες τα μεσανυχτα προσπαθεις να εξηγησεις τα ανεξηγητα....!!!! Α χα χα χα χα χα!!!! Ενω ησουν χαμενος καιροοοοοοοοοοοοοοοο τωρα...... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑκανέ σκάλωμα
συχήτηση κάνουμε
πάντως χθες όντως ο γάβρος με εντυπωσίασε με την απόδοσή του κυρίως λόγω των ελλείψεών του.
επίσης μου αρέσει το γεγονός ότι επιτέλους συμπεριφέρεται σαν ευρωπαική ομάδα, δλδ παίζει το παίγνιο για να κερδίσει και όχι ταμπουρι μπας και μας κάτσει αποτέλεσμα.
με απλά λόγια το να βλέπεις το γάβρο και το βάζελο φέτος δεν είναι βασανιστήριο αλλα μπαλλίτσα.
κοινώς διασκεδάζεις και δεν σιχτιριάζεις.