Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα απαντήσετε ναι η όχι?
Σου απανταω εγώ
Ναι τα κερδισε με απάτη.
Εσυ μου απαντας κατι αλλο????
α?Προυγουμενα κεφαλαια απο αυτα της απατης ο ολυμπιακοσ δεν ειχε?????
β?Ο κοκκαλης οταν ανελαβε τον ολυμπιακο δεν ξεχρεωσε αυτα τα περιφιμα λευτα της απατης????
γ?Επρεπε να κλεισει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επηδη καποιοι ηθελαν να γινει αυτο και μεσα στουσ καποιουσ ηταν και ο τοτε πρωθηπουργος του κρατουσ ο οποιοσ παραπεμφθηκε για αυτην την απατη και την γλιτωσε απο την πισω πορτα βαζοντας μονο τον κωσκοτα στην στενη ενω θα επρεπε να του κανει και παρεα????
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Επισκέπτης
Δεν εχω καταλαβει το κολλημα σας για το πως ιδρυθηκε η καθε ομαδα.Το θεμα ειναι οτι ιδρυθηκαν και δεν υπαρχει καμια ομαδα παγκοσμιως που να μην εχει κανει απατες ο εκαστοτε προεδρος της.
σοβαρά ρε φίλε όταν τον πρόεδρο της μιας ομάδας τον χρηματοδοτεί το κράτος μέσα από διαπλεκόμενες συμφωνίες και ένα μέρος από αυτά τα κέρδη πάνε στην ομάδα του και από την άλλη την άλλη την ομάδα την αναγκάζει το κράτος και γκρεμίζει το γήπεδο για να γίνει ολυμπιακό γήπεδο και μόλις το γκρεμίζει με πλάγιο τρόπο μεταφέρεις τον ολυμπιακό φάκελο αλλού και την αφ΄ξνεις χωρίς γήπεδο ενώ τον άλλο που χρηματοδοτείς μέσα από τα διαπλεκόμενα του χαρίζεις στην ουσία και τον χώρο για γήπεδο αυτό δεν είναι άνιση συμπεριφορά?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν κάναμε καμιά πτώχευση ένταξη στο άρθρο 44 κάναμε.
Εγω αν πτωχευσει η εταιριουλα που εχω θα με ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 $$$$
Η Πρεπει να μιλισω στον ΡΟΥΦΟΝΤΕΜΗ να το κανονισει??????????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Fiasco ο Βανδης ΠΛΗΡΩΣΕ με διακανονισμο που εκανε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με καθε παικτη οσα χρηματα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ πριν γινει το 44..
Μονο ο Τσιαρτας διαφωνησε κ πηγαν δικαστηρια αν θυμαμαι καλα..
Ο ΑΡΗΣ θυμαμαι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΠΤ στους παικτες του κ εβαζε κ οπαδους του να τους βαρανε για να μην ζητησουν τα λεφτα τους..ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ?
Απο αυτη την πλευρα ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΗ η κινηση του Βανδη να πληρωσει,εστω και τα μισα(40 αν θυμαμαι) σε καποιους..

Επισκέπτης
Σου απανταω εγώ
Ναι τα κερδισε με απάτη.
Εσυ μου απαντας κατι αλλο????
α?Προυγουμενα κεφαλαια απο αυτα της απατης ο ολυμπιακοσ δεν ειχε?????
β?Ο κοκκαλης οταν ανελαβε τον ολυμπιακο δεν ξεχρεωσε αυτα τα περιφιμα λευτα της απατης????
γ?Επρεπε να κλεισει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επηδη καποιοι ηθελαν να γινει αυτο και μεσα στουσ καποιουσ ηταν και ο τοτε πρωθηπουργος του κρατουσ ο οποιοσ παραπεμφθηκε για αυτην την απατη και την γλιτωσε απο την πισω πορτα βαζοντας μονο τον κωσκοτα στην στενη ενω θα επρεπε να του κανει και παρεα????
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!
εσύ αν κλέψεις λεφτά και με τα κλεμένα εσύ αποκτήσεις μια σειρά αγαθά όταν σε ποιάσουν αυτά που απόκτησες παράνομα δεν σου τα κατάσχουν και τα εκποιούν?

άρα ο ολυμπιακός σαν περιουσιακό κομάτι του Κωσκοτά που το πήρε στην κατοχή του με κλεμένα κεφάλαια την ίδια τύχη δεν έπρεπε να έχει βάση του νόμου?

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι κακό να είμαστε οπαδοί,εξάλλου και εγώ είμαι,όταν όμως αναφερόμαστε σε ορισμένα θέματα καλό είναι να τα γνωρίζουμε και όχι απλά να πετάμε λάσπη.Το αρθρο 44 είναι νόμος του κράτους από το '92 και λέει ότι για να υπαχθεί μια εταιρεία σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουν το 60% των πιστωτών της.Στη περίπτωση της ΑΕΚ αυτό το 60% το υπερκάλυπταν τα χρέη προς ΕΝΙΚ και ΝΕΤΜΕΝΤ που δέχθηκαν να μπει η ΑΕΚ στο άρθρο όχι για την ψυχή της μάνας τους βέβαια αλλά επειδή έτσι νομιμοποιούσαν το ξέπλυμα χρήματος που έκαναν για κάμποσα χρόνια στην Ελλάδα,ενώ η Νέτμεντ είχε και άλλα συμφέροντα να σας θυμίσω πως η ΑΕΚ είναι στο σουπερσπρτ ακόμα.Το δημόσιο λοιπόν ΔΕΝ μπορούσε να κάνει τίποτα.Επίσης στη περίπτωση της ΑΕΚ και σε αντίθεση με αυτή του Αρη στο άρθρο δε μπήκαν χρέη προς παίκτες,ο Τσάρτας και ο Οκκάς για παράδειγμα τα πήραν μέχρι δεκάρα.Μάλιστα ο αεκάρας Τσάρτας δε δέχτηκε ούτε μια ρύθμιση που του πρότεινε η ΑΕΚ σε αντίθεση με τον Οκκά που δέχτηκε.Αυτά γιατί δεν είναι ωραίο να πετάμε αβασάνιστα λάσπη τυφλωμένοι από τον οπαδισμό μας.

Επισκέπτης
Εγω αν πτωχευσει η εταιριουλα που εχω θα με ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 $$$$
Η Πρεπει να μιλισω στον ΡΟΥΦΟΝΤΕΜΗ να το κανονισει??????????
εφ όσον ο νόμος είναι σε ισχύ μπορείς να το κάνεις.
μάλιστα η Θεμελειοδομή αυτή την εποχή είναι σε αυτό το στάδιο εξυγίανσης.

Επισκέπτης
σοβαρά ρε φίλε όταν τον πρόεδρο της μιας ομάδας τον χρηματοδοτεί το κράτος μέσα από διαπλεκόμενες συμφωνίες και ένα μέρος από αυτά τα κέρδη πάνε στην ομάδα του και από την άλλη την άλλη την ομάδα την αναγκάζει το κράτος και γκρεμίζει το γήπεδο για να γίνει ολυμπιακό γήπεδο και μόλις το γκρεμίζει με πλάγιο τρόπο μεταφέρεις τον ολυμπιακό φάκελο αλλού και την αφ΄ξνεις χωρίς γήπεδο ενώ τον άλλο που χρηματοδοτείς μέσα από τα διαπλεκόμενα του χαρίζεις στην ουσία και τον χώρο για γήπεδο αυτό δεν είναι άνιση συμπεριφορά?
Δηλαδη θες να πεις οτι μονο ο προεδρος του Ολυμπιακου και κανεις αλλος εχει προβει σε διαπλοκες ?
και στο κατω κατω δεν ειμαστε αρμοδιοι να το εξετασουμε εμεις απλα μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας κυριως ποδοσφαιρικα και οπαδικα και οχι για το ποσο κλεβει ο καθε προεδρος ομαδας.Αυτο μπορει να αποδειχτει μεσα απο εγγραφα και οχι με λογια.Αν εχεις συγκεκριμενα στοιχεια μπορεις να τα παραθεσεις.Εγω επειδη δεν εχω θα συνεχισω να ασχολουμε με την ομαδα και οχι με το ποσο κλεβει ο προεδρος..

Επισκέπτης
Fiasco ο Βανδης ΠΛΗΡΩΣΕ με διακανονισμο που εκανε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με καθε παικτη οσα χρηματα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ πριν γινει το 44..
Ο ΑΡΗΣ θυμαμαι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΠΤ στους παικτες του κ εβαζε κ οπαδους του να τους βαρανε για να μην ζητησουν τα λεφτα τους..ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ?
Απο αυτη την πλευρα ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΗ η κινηση του Βανδη να πληρωσει,εστω και τα μισα(40 αν θυμαμαι) σε καποιους..
ο Νικολαΐδης σε πολλούς  μπορούσε να δώσει λιγότερα αλλά δεν το έκανε σεβάστηκε τα δεδουλεμένα παικτών και υπαλήλων,

όσο για τον Τσιάρτα δεν δέχθηκε μόνο και μόνο την διευκόλυνση προς την ομάδα γιατί απλά η κίνηση του Ντέμη έδειχνε την αληθινή αγάπη προς τον σύλλογο και ο Τσιάρτας να είναι αυτός που πήρε πολλά και έδωσε λίγα στην ομάδα

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Εγω γιατι θυμαμαι τον Κασαπη να ουρλιαζει για τα λεφτα του?
Γιατι θυμαμαι σπασμενα αμαξια?
Πανω στο κεφι για τον διακανονισμο θα τα εσπασαν οι παιχτες μαλλον...

Και η καφετιερα ακομα αγνοειται...

Επισκέπτης
Δηλαδη θες να πεις οτι μονο ο προεδρος του Ολυμπιακου και κανεις αλλος εχει προβει σε διαπλοκες ?
και στο κατω κατω δεν ειμαστε αρμοδιοι να το εξετασουμε εμεις απλα μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας κυριως ποδοσφαιρικα και οπαδικα και οχι για το ποσο κλεβει ο καθε προεδρος ομαδας.Αυτο μπορει να αποδειχτει μεσα απο εγγραφα και οχι με λογια.Αν εχεις συγκεκριμενα στοιχεια μπορεις να τα παραθεσεις.Εγω επειδη δεν εχω θα συνεχισω να ασχολουμε με την ομαδα και οχι με το ποσο κλεβει ο προεδρος..
τώρα την κάνουμε?απλά δεν έχεις καταλάβει ότι εσείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποτελείται ένα εργαλείο πίεσης για να θησαυρίζει εις βάρος του λαού ο Κόκκαλης.

Επισκέπτης
Εγω γιατι θυμαμαι τον Κασαπη να ουρλιαζει για τα λεφτα του?
Γιατι θυμαμαι σπασμενα αμαξια?
Πανω στο κεφι για τον διακανονισμο θα τα εσπασαν οι παιχτες μαλλον...

Και η καφετιερα ακομα αγνοειται...
αυτά δεν ήταν πράξεις του Ντέμη απλά άλοι κινούσαν τους οπαδούς αυτούς σε αυτές της πράξεις με το πρόσχημα ότι οι παίκτες έδειξαν αδιαφορία σε ωρισμένα παιχνίδια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα απαντησετε τελικα ΠΟΣΕΣ εταιριες εχουν μπει στο 44???
ποιες ειναι ???
και ΚΥΡΙΩΣ ποσα ατομα απασχολουν!!!!!
γιατι γι αυτο εγινε το αρθρο44
για τις εταιριες που απασχολουν ΠΟΛΛΑ ατομα πχ κορασιδης - Πειραικη Πατραικη ωστε να ΜΗΝ χασει ο κοσμακης τα λεφτα του!!!!
ισχυει κατι τετοιο στην αεκ?????
ΟΧΙ!!!!!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
να προσθεσω πως αυτα που λεει ο pamtax21 ειναι σωστα μεχρι ενα σημειο.. το δημοσιο μπορουσε  να παει στο δικαστηριο κ να δηλωσει την αντιθεση του στην υπαγωγη της αεκ στο 44 ως καταχρηστικη... δεν το εκανε κ αυτη ηταν κ η μονη ευνοια που ειχε η αεκ στο θεμα αυτο... δεν σημαινει ομως οτι αν το εκανε αυτοματως η αποφαση του δικαστηριου θα ηταν κατα της αεκ.. μπορει παλι να υπαγωταν απλα θα υπηρχε κ η αντιθετη αποψη.. εν κατακλειδι ναι υπηρχε ευνοια στο θεμα του αρθρου 44, απο κει κ περα ομως να την τοποθετουμε στη σωστη βαση γτ ακουγονται οι χιλιες δυο μαλακιες οπως οτι πληρωσε 170 εκ ευρω ο ελληνικος λαος κλπ. μονο το ενα τριτο λοιπον ηταν χρεη προς το δημοσιο κ απο αυτα το 80% (νομιζω) ηταν προστιμα κ προσαυξησεις... η αεκ εκμεταλευτηκε εναν νομο που υπηρχε κ της εγινε διευκολυνση στο να μπει κ δεν δημιουργηθηκε γιαυτην νομος... για να ξερουμε κ τι λεμε...

Επισκέπτης
ποιες ειναι ???
για τις εταιριες που απασχολουν ΠΟΛΛΑ ατομα πχ κορασιδης - Πειραικη Πατραικη ωστε να ΜΗΝ χασει ο κοσμακης τα λεφτα του!!!!
ΟΧΙ!!!!!
γιατί λίγο κόσμο απασχολεί μια ΠΑΕ σαν την ΑΕΚ?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
να προσθεσω πως αυτα που λεει ο pamtax21 ειναι σωστα μεχρι ενα σημειο.. το δημοσιο μπορουσε  να παει στο δικαστηριο κ να δηλωσει την αντιθεση του στην υπαγωγη της αεκ στο 44 ως καταχρηστικη... δεν το εκανε κ αυτη ηταν κ η μονη ευνοια που ειχε η αεκ στο θεμα αυτο... δεν σημαινει ομως οτι αν το εκανε αυτοματως η αποφαση του δικαστηριου θα ηταν κατα της αεκ.. μπορει παλι να υπαγωταν απλα θα υπηρχε κ η αντιθετη αποψη.. εν κατακλειδι ναι υπηρχε ευνοια στο θεμα του αρθρου 44, απο κει κ περα ομως να την τοποθετουμε στη σωστη βαση γτ ακουγονται οι χιλιες δυο μαλακιες οπως οτι πληρωσε 170 εκ ευρω ο ελληνικος λαος κλπ. μονο το ενα τριτο λοιπον ηταν χρεη προς το δημοσιο κ απο αυτα το 80% (νομιζω) ηταν προστιμα κ προσαυξησεις... η αεκ εκμεταλευτηκε εναν νομο που υπηρχε κ της εγινε διευκολυνση στο να μπει κ δεν δημιουργηθηκε γιαυτην νομος... για να ξερουμε κ τι λεμε...
ποιες ειναι ???
ΟΧΙ!!!!!

Επισκέπτης
τώρα την κάνουμε?απλά δεν έχεις καταλάβει ότι εσείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποτελείται ένα εργαλείο πίεσης για να θησαυρίζει εις βάρος του λαού ο Κόκκαλης.
Δεν την κανω απλα δεν πιστευω οτι χρειαζεται να συμμετασχω σε μια συζητηση που δεν θα βγει ακρη γιατι ολοι κλεβουν και κανενας δεν εξαιρειτε.Τωρα αν θες να συγκρινεις ποιος κλεβει τα περισσοτερα μαγκια σου μπορεις να το κανεις με οποιον αλλον θελει να συζητησετε εγω δεν γουσταρω γιατι ειναι γνωστο οτι ακρη δεν θα βγει.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο Νικολαΐδης σε πολλούς  μπορούσε να δώσει λιγότερα αλλά δεν το έκανε σεβάστηκε τα δεδουλεμένα παικτών και υπαλήλων,

όσο για τον Τσιάρτα δεν δέχθηκε μόνο και μόνο την διευκόλυνση προς την ομάδα γιατί απλά η κίνηση του Ντέμη έδειχνε την αληθινή αγάπη προς τον σύλλογο και ο Τσιάρτας να είναι αυτός που πήρε πολλά και έδωσε λίγα στην ομάδα
συμφωνω..
επισης πρεπει να μιλαμε με γεγονότα..
Ο ΟΣφΠ εχει 2-3 προεδρους που περασαν απο φυλακή..η Αεκ κανέναν..
Αλεξανδρε στο 44 μπηκε αλλη μια εταιρια ΙΔΩΤΙΚΗ το 89-90 κ επειδη ειχε γινει ενα μπλεξιμο(δεν θυμαμαι επακριβως τι)καταδικάσθηκε ο δικηγορος αυτης της εταιριας ο Τσοβόλας..

Επισκέπτης
αλλά να απαντάς και εσύ γιατί στο ζήτημα του παράνομου χρήματος Κοσκωτά δεν εφαρμόστηκε ο νόμος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom