Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
2ον ο χώρος που κατασκευάστηκε το Καραισκάκη που ανήκει ? σε ποιόν παραχωρήθηκε και σε ποιόν ανήκει το σημερινό γήπεδο για 49 χρόνια?

Ποιός πήρε την καφετιέρα απο το Members Club όταν κάνατε πλιάτσικο στην Φιλαδέλφεια?
Ποιός εξαφάνισε τον Τζον Αυλακιώτη?
και άλλα κρίσιμα ερωτήματα περιμένουν απάντηση απο έναν άνθρωπο που ήξερε πολλά...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
2ον ο χώρος που κατασκευάστηκε το Καραισκάκη που ανήκει ? σε ποιόν παραχωρήθηκε και σε ποιόν ανήκει το σημερινό γήπεδο για 49 χρόνια?
Κοιταξε ερωτήσεις μπορεί να κάνει ο καθένας .... για γήπεδα για άρθρα 44 .... για όλα .... η ουσία είναι ότι η μπάλα παίζεται μέσα στο γήπεδο .... και δεν με νοιάζει σε ποιον ανήκει για 1049 χρόνια .... εγώ μπάλα θέλω να βλέπω .... όταν βλέπω τηλεόραση δεν με νοιάζει σε ποιον ανήκει το κάθε κανάλι

Επισκέπτης
Κοιταξε ερωτήσεις μπορεί να κάνει ο καθένας .... για γήπεδα για άρθρα 44 .... για όλα .... η ουσία είναι ότι η μπάλα παίζεται μέσα στο γήπεδο .... και δεν με νοιάζει σε ποιον ανήκει για 1049 χρόνια .... εγώ μπάλα θέλω να βλέπω .... όταν βλέπω τηλεόραση δεν με νοιάζει σε ποιον ανήκει το κάθε κανάλι
φίλε σήμερα το ποδόσφαιρο είναι χρήμα και παίζουν όλα άσε το κοκοκο.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν θέλεις τα κουβεντιάζουμε και σε ρωτάω στον φάκελο ολυμπιάδα 2004 ποιο γήπεδο ήταν στον σχεδιασμό?
Να σε ρωτησω εγω για της σχεσεις Γιδοπουλου, Μελισανιδη, Καρρα με το Πασοκ οταν περνατε τα πρωταθληματα?
Τοτε ειχατε της ακρες ενω τωρα που δεν υπαρχουν πλεον το ριξατε στο κλαμα.
Για το γηπεδο αν θυμασε ο Ολυμπιακος το εφτιαξε με δικα του χρηματα ενω η Φιλαδελφεια αν φτιαχνωταν θα γινοταν με χρηματα του δημοσιου.
Τι παραπονιεστε που δεν σας εφτιαξαν τσαμπα γηπεδο?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Eιλικρινά παίδες με το χέρι στην καρδιά : Aν είσαι Oλυμπιακός τότε οι Λαγοί και οι Kότες και όλοι είναι για κλωτσιές. Aν είσαι ΠAO τότε οι Γαύροι και οι Kότες και όλοι είναι για μπουνιές. Aν είσαι AEK τότε οι Λαγοί και οι Γαύροι και όλοι είναι για κλωτσομπουνιές. Aν δεν είσαι τίποτα; Ξέρετε τί εικόνα δίνετε σε κάποιον που σαν και εμένα δεν είναι κάποια ομάδα, αλλά απλά είναι φίλαθλος? Σαν τους γέρους στα καφενεία ή σαν τις θείτσες στο κουμ καν που η μία ρίχνει μπηχτές στην άλλη και η μία λέει "Tα ξεχνάς τα δικά σου μωρή!"...και η άλλη "Nαι αλλά πήγαινε μάζεψε τον άντρα σου που μπεκροπίνει μωρήηηη και την αδερφή σου την ξετσίπωτηηη.."

(ελπίζω βέβαια από αυτά που έχω κάνει να έχετε καταλάβει ότι χαίρομαι για όλες τις ομάδες χωρίς να είμαι καμμία)
Αφου ρε Since Δεν εισαι καμια ομαδα οπως λες (και ειναι σεβαστο αυτο) Και αφου εδω μεσα ειμαστε σαν τους γερους στους καφενεδες και σαν της κατινες στο κουμ-καν θα μου λυσεις μια απορία????
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΡΥΓΙΡΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΠΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ....?????
Ειληκρινα θελω να μου πεις ΓΙΑΤΙ

Επισκέπτης
Αφου ρε Since Δεν εισαι καμια ομαδα οπως λες (και ειναι σεβαστο αυτο) Και αφου εδω μεσα ειμαστε σαν τους γερους στους καφενεδες και σαν της κατινες στο κουμ-καν θα μου λυσεις μια απορία????
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΡΥΓΙΡΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΠΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ....?????
Ειληκρινα θελω να μου πεις ΓΙΑΤΙ

Έτσι θα απαντούσε και η θεία Kική "Eσύ τι ανακατεύεσαι? ε? κοίτα τη δουλειά σου" Kαι θα είχε δίκιο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σε ρωτησω εγω για της σχεσεις Γιδοπουλου, Μελισανιδη, Καρρα με το Πασοκ οταν περνατε τα πρωταθληματα?
Για το γηπεδο αν θυμασε ο Ολυμπιακος το εφτιαξε με δικα του χρηματα ενω η Φιλαδελφεια αν φτιαχνωταν θα γινοταν με χρηματα του δημοσιου.
Με δικά του χρήματα?????????? :helpplea: :headbang:

Επισκέπτης
είδες που είσαι εκτός το γήπεδο Καραισκάκη ανληκει στην ολυμπιακή επιτροπή ο χώρος δηλαδή. αυτή την στιγμή δεν ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά παραχωρήθηκε στον Κόκκαλη δηλ σε έναν ιδιώτη για 49 χρόνια αυτό δεν είναι διαπλοκή? να εκμεταλεύεται ιδιώτης χώρο που ανήκει στον Ελληνικό λαό  και ότι κατασκεβάσει εντός αυτού μετά από 49 χρόνια να αποδοθούν στο δημόσιο? και μετά από 49 χρόνια όλα αυτά θα είναι ένα ερείπιο.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μα είναι μαλακία .... λες και παίζουν κάθε Κυριακή στους Θρακομακεδόνες ...ήμαρτον
Ας μπαίναν στους ομίλους να μαζεύανε και 60.000 τστο καλύτερο στάδιο της Ελλάδας παίζουν
40 χρόνια παίζαμε Ποδηλατοδρόμιο  και Λεωφόρο και τα παίρναμε όλα ...αμαν πια η κλάψα τους

Επισκέπτης
Μα είναι μαλακία .... λες και παίζουν κάθε Κυριακή στους Θρακομακεδόνες ...ήμαρτον
Ας μπαίναν στους ομίλους να μαζεύανε και 60.000 τστο καλύτερο στάδιο της Ελλάδας παίζουν
40 χρόνια παίζαμε Ποδηλατοδρόμιο  και Λεωφόρο και τα παίρναμε όλα ...αμαν πια η κλάψα τους
πολύ τραγουδάς ο Σαλαμπάσης είσαι?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι θα απαντούσε και η θεία Kική "Eσύ τι ανακατεύεσαι? ε? κοίτα τη δουλειά σου" Kαι θα είχε δίκιο.
Γιατι αποφευγεις να απαντησεις ρε φιλε....
Εγω πολυ ευγενικα σε ρωτησα κατι....Και εσυ πολυ ειρωνικα αποφευγεις να απαντησεις...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
είδες που είσαι εκτός το γήπεδο Καραισκάκη ανληκει στην ολυμπιακή επιτροπή ο χώρος δηλαδή. αυτή την στιγμή δεν ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά παραχωρήθηκε στον Κόκκαλη δηλ σε έναν ιδιώτη για 49 χρόνια αυτό δεν είναι διαπλοκή? να εκμεταλεύεται ιδιώτης χώρο που ανήκει στον Ελληνικό λαό  και ότι κατασκεβάσει εντός αυτού μετά από 49 χρόνια να αποδοθούν στο δημόσιο? και μετά από 49 χρόνια όλα αυτά θα είναι ένα ερείπιο.
Ελευθέριος Βενιζέλος... Αττική οδός... Το τούνελ στην Μάγχη άλλα 100.000 όμοια έργα συγρηματοδότησης και συνεκμετάλευσης στην Ευρώπη και εκκατομύρια σε όλον τον κόσμο
"ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ" !!!!!

Επισκέπτης
Ελευθέριος Βενιζέλος... Αττική οδός... Το τούνελ στην Μάγχη άλλα 100.000 όμοια έργα συγρηματοδότησης και συνεκμετάλευσης στην Ευρώπη και εκκατομύρια σε όλον τον κόσμο
"ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ" !!!!!
τώρα κάνεις το παγώνι?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με δικά του χρήματα?????????? :helpplea: :headbang:
Ναι με δικα του χρηματα.

Ναι ειναι διαπλοκη.
Εσεις και ο παο ετσι δεν θελετε να φτιαξεται γηπεδο ? εσας δεν θα σας δωσουν εκτασει? για αυτο δεν τρεχει απο εδω και απο εκει ο κοντος?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Η ομάδα μας έπαιξε ψύχραιμα και στα 90'. Η πρόκριση ήταν δίκαια και αποτελεί δικαίωση του κόπου και της υπομονής πολλών ετών.

Ο Θρύλος ευτύχησε να 'χει στις τάξεις του, παίκτες που προσφέρουν ποιότητα και ρυθμό αγωνιστικά. Τα κλειδιά της επιτυχίας σίγουρα είναι η καλή σαιζόν του Νικοπολίδη, η ηρεμία του Άντζα, η κορυφαία απόδοση του Στολτίδη, ο εξαιρετικός Λεντέσμα, ο Γκαλέτι (ότι προσδιορισμό και να του αποδώσεις θα τον αδικήσεις), ο περήφανος πολεμιστής Κοβάσεβιτς, ο σχετικά ξεκούραστος φέτος Τζώρτζεβιτς και ο ταλαντούχος (αλλά πολύ απειθάρχητος που να πάρει η οργή) Λούα Λούα.

Για τη συνέχεια, τίθενται οι ακόλουθες σαφείς προτεραιότητες:

Ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας εκεί που πραγματικα έχει ανάγκη.
- Όποιος πιστεύει πώς με Νικοπολίδη, Σηφάκη, Μπούτινα και Παναγόπουλο δεν είμαστε καλυμμένοι στη θέση του τερματοφύλακα, πρέπει να 'ναι κουτός.
- Με τους συνεχείς τραυματισμούς Ραούλ Μπράβο και Ντομί, έχουμε σαφές πρόβλημα στη θέση του δεξί μπάκ. Ειδικά με το Ραούλ Μπράβο, πιστεύω ακράδαντα πώς πρέπει να πάρει την υπόθεση πάνω του ο ίδιος ο Κόκκαλης και να του ψιθυρίσει δύο γράμματα. Δεν είναι δυνατό να έχει τέτοιο συμβόλαιο στην ομάδα, και να είναι, ή μάλλον, να δηλώνει συνέχεια τραυματίας.  
- Στα αριστερά, λογικά έχουμε κάλυψη, καθώς είναι διαθέσιμοι οι Τοροσίδης, Πατσατζόγλου και Ζέβλακοφ.
- Τον Πάντο, για τον οποίο έχω επανειλλημένως τοποθετηθεί, δεν τον υπολογίζω. Τον τιμώ ως φιλότιμο άνθρωπο, συνεπή επαγγελματία και μαχητή παίκτη, αλλά είναι άμπαλος. Δεν είναι τυχαίο πώς Λεντέσμα τη μία, Στολτίδης την άλλη πάλευαν για να κλείσουν τις τρύπες από τα αριστερά, πριν η μπάλα φτάσει στη πλάγια γραμμή της περιοχής. Και όποτε έφτανε τελικά η μπάλα εκεί, ευτυχώς, πήγαινε ο Άντζας για να καθαρίσει. Μοναδική καλή επέμβαση, η πίεση στο Σανόγκο στη μικρή περιοχή όταν ο τελευταίος σούταρε άουτ.
- Στα κεντρικά μπάκ, είναι διαθέσιμοι οι Άντζας, Σέζαρ, Ζέβλακοφ. Στο κέντρο της άμυνας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και ο Τοροσίδης. Αναντίρρητα, όλο και περισσότερος χρόνος συμμετοχής πρέπει να προσφέρεται στον Παπαδόπουλο. Έχει προϋποθέσεις για να γίνει καλός σέντερ μπακ και πρέπει να του δίνεται χρόνος τώρα, όχι όταν ξεπεράσει τα είκοσι. Επιτέλους, ας μπούμε στη λογική ότι ταλέντο που προωθείται είναι κάποιος στα δέκα-έξι, δέκα-εφτά του. Φυσικά, απαιτείται μία δυνατή προσθήκη στο κέντρο της άμυνας. Και αυτή, δεν πρέπει να είναι άλλη από τον κορυφαίο Έλληνα σέντερ-μπακ και από τους καλύτερους στην Ευρώπη, το Σωτήρη Κυριάκο. Το δίδυμο Άντζας-Κυριάκος θα 'ναι το ιδεώδες. Ο ένας με πλαστικές κινήσεις και κοντρολαρισμένος, ο άλλος τραχύς και αποτελεσματικός.
- Στα αμυντικά χάφ, υπάρχει ποικιλία με τη χρησιμοποίηση Τοροσίδη, Μενδρινού και Πατσατζόγλου και εξαιρετική ποιότητα με την παρουσία Λεντέσμα και Στολτίδη. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο Μενδρινό που είναι ένας μυαλωμένος και πολύ κοντρολαρισμένος παίκτης, με ουσία και αποτέλεσμα στο παιγνίδι του. Δενείναι τυχαίο πώς ο Ολυμπιακός απέκτησε πιο μεγάλη μεστότητα και στιβαρότητα στο παιχνίδι του όταν ο Μενδρινός αντικατέστησε τον Πατσατζόγλου. Το Νέ, δεν τον λογαριάζω καν. Ότι ήταν να δείξει, το έδειξε.
- Στα δεξιά υπάρχει ο μέγας Γκαλέτι, αλλά είναι εμφανές πώς αν και ως δεξιός μεσοεπιθετικός μπορούν να αγωνιστούν και οι Λούα-Λούα και Τζώρτζεβιτς, υπάχει ανάγκη για ένα καλό μπάκ-απ.
- Στα αριστερά ο Τζώρτζεβιτς αποτελεί εγγύηση για φέτος, ενώ στη συγκεκριμένη θέση, πέρα από το Λούα-Λούα, μπορεί να αγωνιστεί και ο Νούνιες. Επιμένω πώς η θέση του Νούνιες είναι πλάγιος μεσοεπιθετικός και είναι ώρα να του δίνονται περισσότερες ευκαιρίες και χρόνος συμμετοχής. Έχει πολύ καλά στοιχεία και χρειάζεται απλά δουλειά στον τομέα της αγωνιστικής ψυχολογίας. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να δούμε τον Αρτσούμπι να αγωνίζεται σε αρκετά παιγνίδια, πρν αποφασίσουμε να τον αποδεσμεύσουμε. Αξίζει να δούμε επίσης αγωνιζόμενους όλο και περισσότερο τους Φακίνο, Κατσικογιάννη και Σοϊλέδη, καθώς οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν ζωηρό ενδιαφέρον.
- Στην επίθεση, παρουσιάζεται πληρότητα αφού υπάρχει αξιόλογο δυναμικό τόσο σε επιθετικούς κρούσης (Κοβάσεβιτς και Μήτρογλου), όσο και παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιούνται ως περιφερειακοί στην περίπτωση 4-4-2: Λούα-Λούα, Νούνιες, ακόμη και ο Ματσούκας που είναι απαραίτητο να αποκτά αγωνιστικές εμπειρίες επιπέδου Σούπερ Λίγκα όλο και περισσότερο. Τον Κωνσταντίνου, επιτρέψτε μου να μην τον υπολογίζω, όχι λόγω της αγωνιστικών του ικανοτήτων που είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά λόγω των ψυχικών του ισορροπιών που είναι εντελώς ακατάλληλες για επαγγελματία παίκτη και μάλιστα σε μία ομάδα σαν τη δική μας.

Σαφής προτεραιότητα πρέπει επίσης να αποτελεί η ΜΗ απώλεια των σκήπτρων του Πρωταθλητή στη Σούπερ Λίγκα. Είναι κακή νοοτροπία να μπαίνουμε σε λεονταρισμούς ενόψει του επομένου γύρου του Τσάμπιονς Ληγκ. Θα μας πέσει μία κορυφαία ομάδα, θα αγωνιστούμε με την ίδια (ελπίζω) ψυχραιμία, μεθοδικότητα και ομαδικότητα και αν είναι, θα έρθει και η επόμενη επιτυχία. Είναι βασικό όμως να μη χάσουμε το βασικό προσανατολισμό μας που πρέπει να 'ναι η κυριαρχία μας εντός του ελλαδικού χώρου.

Για το Λεμονή, αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά φυσικά η γνώμη μου δεν αλλάζει. Μπορεί σε δέκα χρόνια να αποτελεί τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, αλλά μέχρι τότε έχει πολύ δρόμο και μάλιστα ανηφορικό να διανύσει και πρέπει να ξεπεράσει καθαρά δικές του αδυναμίες με κυριότερη, την ατολμία του και το σύμπλεγμα μετριότητας που έχει ο ίδιος επιβάλει στον εαυτό του. Η επιτυχία της πρόκρισης στους "16" αποτελεί βήμα και όχι προορισμό στο να καταξιωθεί ένας κόουτς. Τι είναι σήμερα ο Γκμοχ, τι είναι σήμερα ο Ρότσα, που είχαν φτάσει το Βαζέλα στους "4" του Πρωταθλητριών; Ορισμένα πράγματα είναι είτε συγκυριακά, είτε γενικότερα οφειλόμενα σε ποικιλία θετικών συνθηκών και όχι στην ικανότητα ή στο άστρο ενός μόνο ανθρώπου.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα το οτι εισαι 50 χρονω και βαλε(αν ισχυουν το οτι εχεισ δει Σιδερη Μποτινο κτλ και μπαινεις εδω μεσα και προκαλεις δεν σε τιμα και ιδιαιτερα.
Δυστιχως για σενα γεννιοντουσαν και το 1974 παιδια και το 1980 παιδια και σημερα γεννιουνται παιδια....Αυτο δεν σημενει οτι θα τους αφαιρεσεις εσυ ο "παλιος¨το δικαιωμα να ειναι περιφανοι και να ειναι και να αισθανονται πρωταθλητες.
Ζησε λοιπον παλιε εσυ με της αναμνησεις σου και ασε εμας τους "νεους" να ειμαστε πανω απο λαγους και κοτες και ΣΗΜΕΡΑ η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ακομα δεν απαντησες φιλε μου ARIWN1955...
Τελικα θα μας αφησεις ολουσ εμασ που εχουμε δει λιγοτερη μπαλα απο εσενα να αισθανομαστε και να ειμαστε ΣΗΜΕΡΑ πολυ πιο πανω απο εσενα??????

Επισκέπτης
Γιατι αποφευγεις να απαντησεις ρε φιλε....
Εγω πολυ ευγενικα σε ρωτησα κατι....Και εσυ πολυ ειρωνικα αποφευγεις να απαντησεις...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

Δεν σου απάντησα ειρωνικά.Σου απάντησα στο ίδιο στυλ με την ερωτησή σου.

Pώτα τον Bρασίδα να σου πει αν είμαι οπαδός κάποιας ομάδας ή καμμίας ομάδας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι με δικα του χρηματα.
Ναι ειναι διαπλοκη.
Εσεις και ο παο ετσι δεν θελετε να φτιαξεται γηπεδο ? εσας δεν θα σας δωσουν εκτασει? για αυτο δεν τρεχει απο εδω και απο εκει ο κοντος?
Ξέρεις...ότι γράφει ο "Πρωταθλητής" δεν είναι πάντα αλήθεια!Συμφωνώ πάντως στο ότι και εμείς και οι βάζελοι προσπαθούμε να φτιάξουμε γήπεδο με παρόμοιο τρόπο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom