Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φίλε σήμερα το ποδόσφαιρο είναι χρήμα και παίζουν όλα άσε το κοκοκο.

Εφόσον το ποδόσφαιρο είναι χρήμα,θα ήθελες να μας πείς και δυό λόγια για το άρθρο 44?
Ξεκόλλα ρε φίλε
Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο
Το ταβάνι σου είναι η 2η θέση και η 3η θεση ειναι ο ημιοροφος σου.

Επισκέπτης
Εφόσον το ποδόσφαιρο είναι χρήμα,θα ήθελες να μας πείς και δυό λόγια για το άρθρο 44?
Ξεκόλλα ρε φίλε
Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο
Το ταβάνι σου είναι η 2η θέση και η 3η θεση ειναι ο ημιοροφος σου.
το άρθρο 44 ήταν ένας νόμος που υπήρχε στην Ελληνική νομοθεσία πριν το εφαρμόσει η ΑΕΚ αντίθετα ο Ολυμπιακός που είχε δημιουργηθεί με χρήματα που προέρχονταν από απάτη που σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να του γίνει δήμευση περιουσιακών στοιχείων εκποίηση και διάλυση του έγινε ειδική νομοθετική ρύθμιση για αυτόν άρα ποια ομάδα είναι προιόν διαπλοκής και απάτης? 

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
το άρθρο 44 ήταν ένας νόμος που υπήρχε στην Ελληνική νομοθεσία πριν το εφαρμόσει η ΑΕΚ αντίθετα ο Ολυμπιακός που είχε δημιουργηθεί με χρήματα που προέρχονταν από απάτη που σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να του γίνει δήμευση περιουσιακών στοιχείων εκποίηση και διάλυση του έγινε ειδική νομοθετική ρύθμιση για αυτόν άρα ποια ομάδα είναι προιόν διαπλοκής και απάτης? 
O Ολυμπιακος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΕ ειπες με χρηματα απο απατη????
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕ???????  ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΑΙ ΦΙΛΕ.....
Ναι για να ικανοποιηθεις εσυ και καποιοι αλλοι επρεπε να διαλυθει το λαοφιλεστερο σωματειο τησ Ελλαδας επηδη ο Ανδρεας Παπανδρεου ηθελε να ξεπλυνει τα φραγκα του
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ????????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Aν και σημερα δεν θελω να κανω κουβεντα για τετοια ζητηματα αλλα επειδη
εσενα προσωπικα σε συμπαθω πολυ και ας μην εχουμε μιλησει σχεδον ποτε
Θα ηθελες να μου πεις για ποιες Εταιριες εχει εφαρμοστει?
ανεφερε μου αν μπορεις μερικες.....

Επισκέπτης
O Ολυμπιακος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΕ ειπες με χρηματα απο απατη????
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕ???????  ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΑΙ ΦΙΛΕ.....
Ναι για να ικανοποιηθεις εσυ και καποιοι αλλοι επρεπε να διαλυθει το λαοφιλεστερο σωματειο τησ Ελλαδας επηδη ο Ανδρεας Παπανδρεου ηθελε να ξεπλυνει τα φραγκα του
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ????????
τα λεφτά που έριξε ο Κωσκοτάς στον ολυμπιακό ήταν από απάτη ναι η όχι?

Επισκέπτης
Aν και σημερα δεν θελω να κανω κουβεντα για τετοια ζητηματα αλλα επειδη
εσενα προσωπικα σε συμπαθω πολυ και ας μην εχουμε μιλησει σχεδον ποτε
Θα ηθελες να μου πεις για ποιες Εταιριες εχει εφαρμοστει?
ανεφερε μου αν μπορεις μερικες.....
δεκάδες εταιρείες ακόμη και το μινιον είχε ενταχθεί ρώτα τον λογιστή σου να σου πει.

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πες μας και για τον δικηγόρο που χάθηκε στα "καλντερίμια" της Ευελπίδων και το Δημόσιο έχασε την υπόθεση.Δεν μπορούσε να πάρει ένα σύστημα πλοήγησης GPS?
Απο Δευτέρα θα θυμηθείς κι άλλα πολλά και να μου το θυμηθείς...
Αυτό που επιλεκτικά ξεχνάς είναι οτι ο Ολυμπιακός πλήρωσε μεγάλο μέρος των χρεών του καθώς αν δεν κάνω λάθος του "χαρίστηκαν" οι τόκοι και όχι το κεφάλαιο.
Επίσης ξεχνάς να αναφερθείς στον τρόπο που πείστηκαν κάποιοι "αντιφρονούντες" συμ-παίκτες του  Ντέμη Βανδή-Νικολαιδη πείστηκαν να παραιτηθούν των δεδουλευμένων τους,και στις χρυσές δουλειές που κάνανε τα φαναρτζίδικα εκείνες τις μέρες.
Αν σταματήσεις να υποκρίνεσαι λοιπόν οτι η ΑΕΚ είναι προιον παρθενογέννεσης και της χρωστάνε πρωταθλήματα και κύπελλα μιας και κάπου στον τρούλο της Αγιας Σοφιας στην Πόλη γράφει οριτζιναλ 21-παλι με χρονια με καιρους και τα λοιπα και τα λοιπα,τότε μπορεί και να την πάρεις χαμπάρι και να ηρεμήσεις λίγο γιατί είναι κρίμα ένας μεγάλος άνθρωπος όπως ισχυρίζεσαι οτι είσαι-αν και δεν σου φαινεται καθολου απ τον τροπο σκεψης και τα περισεματα καφριλας-να χαλιεται τοσο γιατι μια αλλη ομαδα κερδισε χθες βραδυ.Χαλαρωσε λιγο και απόλαυσε την πορεία σας πρός την 2η θέση το πολύ πολύ...
Υ.Γ.Ακόμα παραμιλάει η Ευρώπη απο το διπλο μέσα στο Μπόλεσλαβ.(Εδώ κι αν χρειάζεται GPS)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ...ειναι μια απο τις εταιριες...ο κορασιδης αλλη μια....

Επισκέπτης
Πες μας και για τον δικηγόρο που χάθηκε στα "καλντερίμια" της Ευελπίδων και το Δημόσιο έχασε την υπόθεση.Δεν μπορούσε να πάρει ένα σύστημα πλοήγησης GPS?
Απο Δευτέρα θα θυμηθείς κι άλλα πολλά και να μου το θυμηθείς...
Αυτό που επιλεκτικά ξεχνάς είναι οτι ο Ολυμπιακός πλήρωσε μεγάλο μέρος των χρεών του καθώς αν δεν κάνω λάθος του "χαρίστηκαν" οι τόκοι και όχι το κεφάλαιο.
Επίσης ξεχνάς να αναφερθείς στον τρόπο που πείστηκαν κάποιοι "αντιφρονούντες" συμ-παίκτες του  Ντέμη Βανδή-Νικολαιδη πείστηκαν να παραιτηθούν των δεδουλευμένων τους,και στις χρυσές δουλειές που κάνανε τα φαναρτζίδικα εκείνες τις μέρες.
Αν σταματήσεις να υποκρίνεσαι λοιπόν οτι η ΑΕΚ είναι προιον παρθενογέννεσης και της χρωστάνε πρωταθλήματα και κύπελλα μιας και κάπου στον τρούλο της Αγιας Σοφιας στην Πόλη γράφει οριτζιναλ 21-παλι με χρονια με καιρους και τα λοιπα και τα λοιπα,τότε μπορεί και να την πάρεις χαμπάρι και να ηρεμήσεις λίγο γιατί είναι κρίμα ένας μεγάλος άνθρωπος όπως ισχυρίζεσαι οτι είσαι-αν και δεν σου φαινεται καθολου απ τον τροπο σκεψης και τα περισεματα καφριλας-να χαλιεται τοσο γιατι μια αλλη ομαδα κερδισε χθες βραδυ.Χαλαρωσε λιγο και απόλαυσε την πορεία σας πρός την 2η θέση το πολύ πολύ...
Υ.Γ.Ακόμα παραμιλάει η Ευρώπη απο το διπλο μέσα στο Μπόλεσλαβ.(Εδώ κι αν χρειάζεται GPS)
εγώ σε ρωτάω ο Κωσκοτάς με τα λεφτά που αγόρασε τον Ολυμπιακό τα είχε κερδίσει με απάτη ναι η όχι?

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
τα λεφτά που έριξε ο Κωσκοτάς στον ολυμπιακό ήταν από απάτη ναι η όχι?
ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
Εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαστε απο τησ ελαχιστοτατες Α.Ε. που ενώ δηλωσαν πτωχευση συνεχιζετε και εχετε ανοιχτο το μαγαζακι σας και πουλατε?????
Αυτο τι ειναι δηλαδη και μην μου απαντησεις διπλωματικα "ΑΡΘΡΟ 44"
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΛΑΨΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επισκέπτης
Δεν εχω καταλαβει το κολλημα σας για το πως ιδρυθηκε η καθε ομαδα.Το θεμα ειναι οτι ιδρυθηκαν και δεν υπαρχει καμια ομαδα παγκοσμιως που να μην εχει κανει απατες ο εκαστοτε προεδρος της.

Επισκέπτης
ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
Εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαστε απο τησ ελαχιστοτατες Α.Ε. που ενώ δηλωσαν πτωχευση συνεχιζετε και εχετε ανοιχτο το μαγαζακι σας και πουλατε?????
Αυτο τι ειναι δηλαδη και μην μου απαντησεις διπλωματικα "ΑΡΘΡΟ 44"
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΛΑΨΑΑΑΑΑΑΑΑ
δεν κάναμε καμιά πτώχευση ένταξη στο άρθρο 44 κάναμε.

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα απαντήσετε ναι η όχι?

Μόλις μας απαντήσεις κι εσύ για το κατά πόσο ήταν καθαρή η υπαγωγή σας στο άρθρο 44.
Τώρα αν μας λές για Μινιον και Ραδιο Κορασιδη τι να πω.
Εχετε καμια καλη τηλεοραση Plasma εκει στα Φιλαδελφεια?
Κανετε και δοσεις?
Ελεος με τις αδοκιμες συγκρισεις.
Το θεμα ειναι ενα,η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.
Ειστε πολυ λιγοι για τον Θρυλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom