alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
NAI πολυ λιγο!!!!γιατί λίγο κόσμο απασχολεί μια ΠΑΕ σαν την ΑΕΚ?
ουτε 20 ατομα!!!!
εγω μιλαω για εταιριες που αποσχολουν 500 1000 ατομα!!!!!!
γι αυτες εγινε το 44
NAI πολυ λιγο!!!!γιατί λίγο κόσμο απασχολεί μια ΠΑΕ σαν την ΑΕΚ?
σε πληροφορώ ότι μια ΠΑΕ σαν την ΑΕΚ απασχολεί τουλάχιστον 100 άτομα.NAI πολυ λιγο!!!!
ουτε 20 ατομα!!!!
εγω μιλαω για εταιριες που αποσχολουν 500 1000 ατομα!!!!!!
γι αυτες εγινε το 44
ο ΟΣΦΠ που είναι προιόν απάτης μούγκα τα παλικάρια κοκοκοΑλλαντικά Θράκη.Το ξέρω προσωπικά γιατί μου χρωστάει λεφτά που μου τα έφαγε με το 44.Δεν ειναι δα κ μικρή εταιρεία.
Σους τώρα.
πάνω από 100 απασχολεί μια ΠΑΕ μόνο οι επαγγελματίες είναι περίπου 30 ημιεπαγγελματίες? προπονητές? σκαουτερ?υπάλξλοι γηπέδουTο πνευμα του αρθρου 44 ειναι να "σωθουν" εταιριες που απασχολουν ΠΟΛΥ κοσμο ΠΑΝΩ απο 150 ατομα για να μην χασει ο κοσμακης την δουλεια του!!!
η αεκ απασχολει 20 ατομα !!!!!
ενώ για τον ΟΣΦΠ κατασκεβάσθηκε νόμος και δεν εφαρμόστηκε ο υπάρχον που σήμαινε κατάσχεση και στο σφυρί.Αλέξανδρε συμφωνώ ότι το πνεύμα του νόμου είναι αυτό που λες.Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι η ΑΕΚ απλώς εκμεταλλεύτηκε ένα νόμο που προυπήρχε και κατάφερε να μπει επειδή τα χρέη της προς ΕΝΙΚ και Νετμεντ ξεπερνούσαν το 60% όπως ορίζει ο νόμος.Πιθανόν αν η ΕΝΙΚ και Νετμεντ δε συμφωνούσαν να μπει η ΑΕΚ στο 44 να φτιαχνόταν κάποιος νόμος φωτογραφικός για να σωθεί η ΑΕΚ αλλά δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις.
270 ?????Η ΑΕΚ απασχολεί περίπου 270 άτομα.Το ξέρω γιατί έχω δουλέψει ένα φεγγάρι
Μακης ΤριανταφυλοπουλοςΜπάμπης Χριστόγλου:΄΄Η πιο ευνοημένη ομάδα από το Ελληνικό δημόσιο είναι ο Ολυμπιακός΄΄.Τάδε έφη ο μεγάλος αυτός γαύρος σε ραδιοφωνική του εκπομπή.όποιος δεν με πιστεύει τον παίρνει τηλ κ τον ξαναρωτάει στην εκπομπή του στον Σπορ ΦΜ κα΄θε μέρα 3-5.Εδώ μέσα έχουμε κανα΄-δυο που την ψάχνουν γιατί το παίζουν δικηγόροι του ασώματου.Ας τον πάρει τηλ.κ ας του ζητήσει τα ρέστα.Γεια σας τώρα ξεχασιάρηδες.