Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (14 μέλη και 34 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλαντικά Θράκη.Το ξέρω προσωπικά γιατί μου χρωστάει λεφτά που μου τα έφαγε με το 44.Δεν ειναι δα κ μικρή εταιρεία. :grin:

Σους τώρα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Tο πνευμα του αρθρου 44 ειναι να "σωθουν" εταιριες που απασχολουν ΠΟΛΥ κοσμο ΠΑΝΩ απο 150 ατομα για να μην χασει ο κοσμακης την δουλεια του!!!
η αεκ απασχολει 20 ατομα !!!!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Faxanadu συμφωνώ σε αυτό που λες για τη στάση του Δημοσίου στην υπόθεση, εξάλλου το Δημόσιο δεν το συνέφερε να χάσει η ΑΕΚ την υπόθεση,όχι πως ήταν δυνατον να συμβεί γιατί πληρούσε τις προυποθέσεις,γιατί τότε θα έχανε όλα όσα του χρωστούσε η ΑΕΚ ενώ τώρα πήρε γύρω στα 25 εκ.ευρώ.

Επισκέπτης
Έχω έναν μπάρμπα Eισαγγελέα/Aθλητικό Δικαστή, θα του τυπώσω το thread καθώτι περιέχει ενδιαφέρουσες και συγκεντρωμένες πληροφορίες :dancing:

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αληθεια τοσο πολυ ποναει ακομα ε η προκριση? Λασπολογια και αναμοχλευση του παρελθοντος... :2funny:  Ερχεται και η Κυριακη αλανια  :rockon:

Επισκέπτης
Tο πνευμα του αρθρου 44 ειναι να "σωθουν" εταιριες που απασχολουν ΠΟΛΥ κοσμο ΠΑΝΩ απο 150 ατομα για να μην χασει ο κοσμακης την δουλεια του!!!
η αεκ απασχολει 20 ατομα !!!!!
πάνω από 100 απασχολεί μια ΠΑΕ μόνο οι επαγγελματίες είναι περίπου 30 ημιεπαγγελματίες? προπονητές? σκαουτερ?υπάλξλοι γηπέδου

? γραφειου? μπουτικ? φροντιστες? κηπουροι γεωπόνοι?............................

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ΑΕΚ απασχολεί περίπου 270 άτομα.Το ξέρω γιατί έχω δουλέψει ένα φεγγάρι

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλέξανδρε συμφωνώ ότι το πνεύμα του νόμου είναι αυτό που λες.Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι η ΑΕΚ απλώς εκμεταλλεύτηκε ένα νόμο που προυπήρχε και κατάφερε να μπει επειδή τα χρέη της προς ΕΝΙΚ και Νετμεντ ξεπερνούσαν το 60% όπως ορίζει ο νόμος.Πιθανόν αν η ΕΝΙΚ και Νετμεντ δε συμφωνούσαν να μπει η ΑΕΚ στο 44 να φτιαχνόταν κάποιος νόμος φωτογραφικός για να σωθεί η ΑΕΚ αλλά δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις.

Επισκέπτης
Αλέξανδρε συμφωνώ ότι το πνεύμα του νόμου είναι αυτό που λες.Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι η ΑΕΚ απλώς εκμεταλλεύτηκε ένα νόμο που προυπήρχε και κατάφερε να μπει επειδή τα χρέη της προς ΕΝΙΚ και Νετμεντ ξεπερνούσαν το 60% όπως ορίζει ο νόμος.Πιθανόν αν η ΕΝΙΚ και Νετμεντ δε συμφωνούσαν να μπει η ΑΕΚ στο 44 να φτιαχνόταν κάποιος νόμος φωτογραφικός για να σωθεί η ΑΕΚ αλλά δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις.
ενώ για τον ΟΣΦΠ κατασκεβάσθηκε νόμος και δεν εφαρμόστηκε ο υπάρχον που σήμαινε κατάσχεση και στο σφυρί.
άντε γεια προς το παρόν τα λέμε αργότερα.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και το βραδυ το βραδακι που θα εχουμε πια προκριθειιιιι ο Περαιας θα καειιιιιιιιιιιι γιατι θα ειμαστε ολοι τρελοιιιιιιιι......
Και το βραδυ το βραδακι που θα εχουμε πια προκριθειιιιι ο Περαιας θα καειιιιιιιιιιιι γιατι θα ειμαστε ολοι τρελοιιιιιιιι......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπάμπης Χριστόγλου:΄΄Η πιο ευνοημένη ομάδα από το Ελληνικό δημόσιο είναι ο Ολυμπιακός΄΄.Τάδε έφη ο μεγάλος αυτός γαύρος σε ραδιοφωνική του εκπομπή.όποιος δεν με πιστεύει τον παίρνει τηλ κ τον ξαναρωτάει στην εκπομπή του στον Σπορ ΦΜ κα΄θε μέρα 3-5.Εδώ μέσα έχουμε κανα΄-δυο που την ψάχνουν γιατί το παίζουν δικηγόροι του ασώματου.Ας τον πάρει τηλ.κ ας του ζητήσει τα ρέστα.Γεια σας τώρα ξεχασιάρηδες.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ τοσο ΠΟΛΥ τους πειραξε η προκριση στους 16?????
Φαντασου τι εχουμε να ακουσουμε την κυριακη το βραδι που θα τουσ κοψουμε μαχαιρι τα ονειρα για πρωταθλημα......

ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε τους πουθεναδες μερα που βρηκαν...Αυτο που ειδατε χθες το βραδυ μαγκες ηταν μια ομαδα που δεν επρεπε να υπαρχει λογο των παρανομιων της..Πηγε εκει που θα κανετε πολλα χρονια να πατε...αιντε μαγαρισατε το θρεντ μερα που ειναι..νουμερα!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ απασχολεί περίπου 270 άτομα.Το ξέρω γιατί έχω δουλέψει ένα φεγγάρι
270 ?????

θα τρελαθουμε τελειως!!!!

λοιπον
Παο παε 75 ατομα
Ολυμπιακος Παε 50 ατομα
αεκ παε 30 ατομα
αεκ καε 4(τεσσερα) ατομα!!!!

ποια 270 ουτε η Ρεαλ δεν εχει τοσα Ρε!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς έβαλες μόνο των γραφείων τα άτομα.Δεν έβαλες ακαδημίες,γιατρούς κ.λ.π ,κ.λ.π.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπάμπης Χριστόγλου:΄΄Η πιο ευνοημένη ομάδα από το Ελληνικό δημόσιο είναι ο Ολυμπιακός΄΄.Τάδε έφη ο μεγάλος αυτός γαύρος σε ραδιοφωνική του εκπομπή.όποιος δεν με πιστεύει τον παίρνει τηλ κ τον ξαναρωτάει στην εκπομπή του στον Σπορ ΦΜ κα΄θε μέρα 3-5.Εδώ μέσα έχουμε κανα΄-δυο που την ψάχνουν γιατί το παίζουν δικηγόροι του ασώματου.Ας τον πάρει τηλ.κ ας του ζητήσει τα ρέστα.Γεια σας τώρα ξεχασιάρηδες.
Μακης Τριανταφυλοπουλος
Η μονη ομαδα που το ονομα της εχει σπιλωθει απο δωροδωκια ειναι η αεκ στην περιπτωση ΠΑΠΙΛΙΑ!!!!
οποιος απο τους δικηγορους της ακεφαλης κοτας δεν το πιστευει τον παιρνει τηλεφωνο και τον ρωταει!!!!!

ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι εινε αυτοι ρε οι τελειομενοι βγαλανε και γλοσσα απο πανο..πολοι κομπλεξικοι ρε τα βαζελοχανουμακια...γουσταρο ακομα πιο πολυ ετσι να τουσ τσουζει που οι θρυλαρα γαμαει στην ευροπη...ρε χανουμακια που εισαστε 13 χρονια τορα στο πουθενα..θελετε και 2 στο καραισκακη ...2 μπαλακια και λιγα θα εινε να μασ πειτε και ευχαριστο μετα...οσο για τουσ λαγουσ τι να πουμε αιονια 2οσσσσσσσ.........ANTE GEIA...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom