Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
cretan η παραθεση βγηκε....
αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με αυτο που ειπα εγω.....
εσυ ποσες πιθανοτητες δινεις στην ΑΕΚ να κερδισει?
Κι όμως έχει Νικ.
Αν γυαλίσει πάλι το ματάκι τους, και παίξουν για τη φανέλλα, δεν σας δίνω ούτε μια πιθανότητα.
Απο την άλλη είναι η χαρά της πρόκρισης, είναι και η κούραση.
Ίσως 40% να το πάρετε.
Αν και θα πρέπει να γυρίσει η γη ανάποδα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχθές παίζανε δυο καφενεία αναμεταξύ τους την Κυριακή θα παίζει το ένα από τα δυο καφενεία με μια ομάδα ποδοσφαίρου τι μέτρο σύγκρισης να βάλουμε με το καφενείο σας και την ομάδα μας.
[move] :2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:   :2funny:[/move]

Επισκέπτης
Α καλα εσυ πηρες πολλα ηρεμιστικα χθες....
Ακομα δεν εχει περασει η επιρεια..Γιαυτο μαλλον τα λες αυτα...ΑΛΛΙΩΣ ΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ
κοίτα να σου πω το ποδόσφαιρο που έχω δει εγώ εσύ ούτε στην τηλεόραση δεν θα το δεις εσύ αν και γαύρος έχεις δει ποτέ Γ Σιδέρη? Γιούτσο? Μποτίνο?Παπάζογλού και λίγοι είναι για να δεις τι παικτούρες είχατε σε σχέση με αυτά τα τσαπατώρια που έχεται τώρα και το παίζουν θρύλος με τα αρχίδια των παλιών.

Επισκέπτης
Τωρα μου το χαλασες ρε ariona ....Ειναι δυνατον να πιστευεις οτι εχετε ομαδα κι εμεις καφενειο;;, Γαμω την αντικειμενικοτητα της σκεψης σου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δημοκρατία έχουμε ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει ας έχουμε υπομονή για το ποιος θα δικαιωθεί.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κι όμως έχει Νικ.
Αν γυαλίσει πάλι το ματάκι τους, και παίξουν για τη φανέλλα, δεν σας δίνω ούτε μια πιθανότητα.
Απο την άλλη είναι η χαρά της πρόκρισης, είναι και η κούραση.
Ίσως 40% να το πάρετε.
Αν και θα πρέπει να γυρίσει η γη ανάποδα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ας προσπαθησουμε να κανουμε κουβεντα αναμεσα στα πυρρα( :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)
το 40% που λες ΔΕΝ ειναι λιγο!!!!!!
αν γυαλιζει?
αν παιξουν για την φανελα?
....χμ.... αν ΔΕΝ γινουν αυτα υπαρχει προβλημα.......
η χαρα της προκρισης και η κουραση ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ παραγοντας και μπραβο σου που το προβλεπεις!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
cretan η παραθεση βγηκε....
αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με αυτο που ειπα εγω.....
εσυ ποσες πιθανοτητες δινεις στην ΑΕΚ να κερδισει?
Ενταξει ενας αγωνας ειναι δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει το παιχνιδη αλλα εσυ πιστευεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο?
Εγω παντος λεω οτι αν ο Ολυμπιακος πιασει καλη αποδοσει δεν εχεται καμια τυχη.

Επισκέπτης
Προς οπαδούς άλλων ομάδων:

Πρέπει να σέβονται την χαρά των οπαδών του Oλυμπιακού που πραγματικά έκανε κάτι μεγάλο,φαίνεται να έχει διαγράψει τον παλιό κακό του εαυτό και είναι μία ομάδα με χημεία,φιλότιμο,δύναμη και προοπτική στην Eυρώπη.

Tις ημέρες της χαράς του άλλου όταν μπαίνεις και κάνεις κάζο θα τα ακούσεις και είναι λογικό.

Aπό την άλλη πλευρά οι Oλυμπιακοί MHN TΣIMΠATE.Πολλοί θα γράψουν κάτι για καθαρό καλαμπούρι,κάποιοι άλλοι επειδή βλέπουν τώρα πια ότι ο Oλυμπιακός γίνεται πραγματική ομάδα με ευρωπαϊκό προφίλ (ανατρέπει σκορ,ρίχνει τριάρες κλπ) και ζηλεύουν.Mην τσιμπάτε.

Eπίσης δείτε ΠPIN μπουν οι άλλοι και αρχίσουν να γράφουν για "μακαρόνι" και "μία νύχτα δική μου η ζωή η δική σου", τι γράφετε εσείς: "Tώρα θα έρθει η σειρά των αεκτζίδων γιατί έχουν σηκώσει κεφάλι","κοτοπουλα κ κοτες"...και δε μιλάω μόνο για χτες. Όποτε γράφει κάτι κάποιος ολυμπιακός για οτιδήποτε, στο τέλος απαξιώνει προκλητικά με μία φράση που δεν έχει σχέση με το θέμα τις άλλες ομάδες.

Πρέπει οι Έλληνες φίλαθλοι να χαίρονται ο ένας για την πορεία του άλλου και να πάψει αυτό το κατινίστικο στυλ αντεκκλήσεων από όλους.

Επισκέπτης
quote author=gatto link=topic=816.msg303924#msg303924 date=1197449107]
Και για να μην ξεχνάμε,σαν σήμερα :
12/12/1975 Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Ανδριανόπουλος δηλώνει “δεν επείσθην περί της ενοχής του σωματείου” και αθωώνει πρακτικά τον “αιώνιο” αντίπαλό του Παναθηναϊκό που κατηγορείται ότι ο πρώην παίκτης του, Γιώργος Ροκίδης, δέχθηκε πρόταση του Αντώνη Μαντζαβελάκη και πρότεινε χρήματα στους παίκτες του Ηρακλή, Χαλαμπάλια και Νικολούδη, για να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 1-2, γνωστή ως «υπόθεση των λουλουδιών»

Οι απατ-αιώνιοι "εχθροί"!!!

και στην γωνία το ΑΕΚάκι .... το κοριτσάκι με τα σπίρτα...14 χρονών .... πρωτάθλημα δεν έχει δει για το 1975 μιλάει ....
Χριστούγεννα ....Χριστούγεννα δυστυχισμένα .....
Η γιαγιά Μάρθα (Βούρτση) και η μαμά Ρούλα (Βροχοπούλου).... μαζί με τον μικρό λουστράκο Γκα(Ντέμη) (Βασιλάκης Καϊλας)...προσεύχονται κλαίγοντας στην εικόνα ..... να γίνει το θαύμα (Πρωτάθλημα)..... ο παπα-Ρίμπο (Λαυρέντης Διανέλλος) δίνει κουράγιο ...και η γειτονιά ....(η Original όχι η μαϊμού) ....συμπάσχει και συμμετέχει δίνοντας τον όβολο της ...
Αλλά ο σκληρός και άκαρδος ....βιομήχανος (Μάνος Κατράκης) έκλεψε όλα τα κουτιά με τα σπίρτα και το ΑΕΚάκι κρυώνει .... μια χούφτα μόνο μείνανε ....και ανάβει από ένα κάθε φορά που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας .... αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ .... σβήνει γρήγορα ... και το ΑΕΚάκι πάλι κρυώνει και δυστυχώς κάθε χρόνο το βρίσκει η Άνοιξη πεθαμένο ... το μικρό και απροστάτευτο ΑΕΚάκι
Υ.Γ. για αυτούς που θα ρωτήσουν .... Ναι και Ελληνικές ταινίες βλέπω ... και Ελληνικό Πρωτάθλημα ....
αν θέλεις μπορούμε να το δούμε και λίγο αντικειμενικά ότι βασικά η ΑΕΚ για το δεινά που πέρασε είναι στην ουσία θύμα πολιτικό που ξεκίνησε από την διαπλοκή του πράκτορα της Στάζι και υπαλήλου της siemens πρόεδρου σας με της κυβερνήσεις κύρια του ΠΑΣΟΚ και κατά 2ον και της ΝΔ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι μόνο που παραβλέπεις την τελευταία μου πρόταση  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Και που να άκουγες τον πρόεδρο χθες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και επειδή πρέπει να την κάνω για την ώρα.
Η μεγαλύτερη επιτυχία εως τώρα για τον Λεμονή είναι οτι κατάφερε να μεταφέρει το πάθος του για την φανέλλα στους παίχτες.

Επισκέπτης
Προς οπαδούς άλλων ομάδων:

Πρέπει να σέβονται την χαρά των οπαδών του Oλυμπιακού που πραγματικά έκανε κάτι μεγάλο,φαίνεται να έχει διαγράψει τον παλιό κακό του εαυτό και είναι μία ομάδα με χημεία,φιλότιμο,δύναμη και προοπτική στην Eυρώπη.

Tις ημέρες της χαράς του άλλου όταν μπαίνεις και κάνεις κάζο θα τα ακούσεις και είναι λογικό.

Aπό την άλλη πλευρά οι Oλυμπιακοί MHN TΣIMΠATE.Πολλοί θα γράψουν κάτι για καθαρό καλαμπούρι,κάποιοι άλλοι επειδή βλέπουν τώρα πια ότι ο Oλυμπιακός γίνεται πραγματική ομάδα με ευρωπαϊκό προφίλ (ανατρέπει σκορ,ρίχνει τριάρες κλπ) και ζηλεύουν.Mην τσιμπάτε.

Eπίσης δείτε ΠPIN μπουν οι άλλοι και αρχίσουν να γράφουν για "μακαρόνι" και "μία νύχτα δική μου η ζωή η δική σου", τι γράφετε εσείς: "Tώρα θα έρθει η σειρά των αεκτζίδων γιατί έχουν σηκώσει κεφάλι","κοτοπουλα κ κοτες"...και δε μιλάω μόνο για χτες. Όποτε γράφει κάτι κάποιος ολυμπιακός για οτιδήποτε, στο τέλος απαξιώνει προκλητικά με μία φράση πιυ δεν έχει σχέση με το θέμα τις άλλες ομάδες.
εμείς χαρήκαμε για εσάς και σεβαστήκατε την χαρά σας μερικοί από εσάς δεν σεβαστήκατε τον εαυτό σας και αν γυρίσεις πίσω το θρέντ και το διαβάσετε προσεκτικά θα δεις ποιοι άρχισαν να προκαλούν.

Επισκέπτης
εμείς χαρήκαμε για εσάς και σεβαστήκατε την χαρά σας μερικοί από εσάς δεν σεβαστήκατε τον εαυτό σας και αν γυρίσεις πίσω το θρέντ και το διαβάσετε προσεκτικά θα δεις ποιοι άρχισαν να προκαλούν.

Aυτό γράφω αρίων στην τελευταία παράγραφο

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοίτα να σου πω το ποδόσφαιρο που έχω δει εγώ εσύ ούτε στην τηλεόραση δεν θα το δεις εσύ αν και γαύρος έχεις δει ποτέ Γ Σιδέρη? Γιούτσο? Μποτίνο?Παπάζογλού και λίγοι είναι για να δεις τι παικτούρες είχατε σε σχέση με αυτά τα τσαπατώρια που έχεται τώρα και το παίζουν θρύλος με τα αρχίδια των παλιών.
Κοιτα το οτι εισαι 50 χρονω και βαλε(αν ισχυουν το οτι εχεισ δει Σιδερη Μποτινο κτλ και μπαινεις εδω μεσα και προκαλεις δεν σε τιμα και ιδιαιτερα.
Δυστιχως για σενα γεννιοντουσαν και το 1974 παιδια και το 1980 παιδια και σημερα γεννιουνται παιδια....Αυτο δεν σημενει οτι θα τους αφαιρεσεις εσυ ο "παλιος¨το δικαιωμα να ειναι περιφανοι και να ειναι και να αισθανονται πρωταθλητες.
Ζησε λοιπον παλιε εσυ με της αναμνησεις σου και ασε εμας τους "νεους" να ειμαστε πανω απο λαγους και κοτες και ΣΗΜΕΡΑ η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
αν θέλεις μπορούμε να το δούμε και λίγο αντικειμενικά ότι βασικά η ΑΕΚ για το δεινά που πέρασε είναι στην ουσία θύμα πολιτικό που ξεκίνησε από την διαπλοκή του πράκτορα της Στάζι και υπαλήλου της siemens πρόεδρου σας με της κυβερνήσεις κύρια του ΠΑΣΟΚ και κατά 2ον και της ΝΔ

Όχι άλλο κλάμα .... όχι άλλο κλάμα .... όχι άλλο κλάμα
ρίξε καλύτερα ...κάρβουνο !!!

Επισκέπτης
Όχι άλλο κλάμα .... όχι άλλο κλάμα .... όχι άλλο κλάμα
ρίξε καλύτερα ...κάρβουνο !!!
αν θέλεις το κουβεντιάζουμε το ζήτημα αλλά θα ανοίξω άλλο θρεντ γιατί αυτό το έχει ανοίξει ο νταρκ και πρέπει να σεβόμαστε την δουλειά του άλλου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει ενας αγωνας ειναι δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει το παιχνιδη αλλα εσυ πιστευεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο?
Εγω παντος λεω οτι αν ο Ολυμπιακος πιασει καλη αποδοσει δεν εχεται καμια τυχη.
φετος ΔΕΝ παιζουμε καλο ποδοσφαιρο!!!
εχουμε παρει αρκετα καλα αποτελεσματα ομως....με εξαιρεση το ματς με τον παο που ΔΕΝ ειμασταν στο γηπεδο και το ματς με ηρακλη που ειχαμε καθαρη ατυχια σε ολα τα υπολοιπα ματς κερδισαμε σχετικα ευκολα.....
λες αν πιασει ο οσφπ καλη αποδοση...χμ....ναι αν πιασει ο οσφπ και η ΑΕΚ οχι τοτε εχετε προβαδισμα..
αν παιξουν και οι δυο στο μαξιμουμ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
φετος ουτε και εσεις στην ελλαδα παιζετε καλα...
θα δουμε ομως τι θα γινει...

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όχι για το καλύτερο καφενείο αλλά αν το καφενείο σας παίξει καλύτερα η η ομάδα μου.είπαμε παίζει καφενείο εναντίον ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τα καφενεία όλα κλειστά...
Τι άλλο θα μας πούνε δηλαδή?
Θυμήθηκε και την Στάζι το άτομο αλλά αυτό έχει μια λογική και θα φανεί στο κυριακάτικο στάξιμο...
Καλά ήταν ως εδώ για τους υπόλοιπους αλλά ο Θρύλος βρήκε ρυθμό και σύντομα θα βλέπετε την γνώριμη εδώ και μια δεκαετία εικόνα.Την πλάτη του...

Επισκέπτης
2ον ο χώρος που κατασκευάστηκε το Καραισκάκη που ανήκει ? σε ποιόν παραχωρήθηκε και σε ποιόν ανήκει το σημερινό γήπεδο για 49 χρόνια?

Επισκέπτης
Eιλικρινά παίδες με το χέρι στην καρδιά : Aν είσαι Oλυμπιακός τότε οι Λαγοί και οι Kότες και όλοι είναι για κλωτσιές. Aν είσαι ΠAO τότε οι Γαύροι και οι Kότες και όλοι είναι για μπουνιές. Aν είσαι AEK τότε οι Λαγοί και οι Γαύροι και όλοι είναι για κλωτσομπουνιές. Aν δεν είσαι τίποτα; Ξέρετε τί εικόνα δίνετε σε κάποιον που σαν και εμένα δεν είναι κάποια ομάδα, αλλά απλά είναι φίλαθλος? Σαν τους γέρους στα καφενεία ή σαν τις θείτσες στο κουμ καν που η μία ρίχνει μπηχτές στην άλλη και η μία λέει "Tα ξεχνάς τα δικά σου μωρή!"...και η άλλη "Nαι αλλά πήγαινε μάζεψε τον άντρα σου που μπεκροπίνει μωρήηηη και την αδερφή σου την ξετσίπωτηηη.."

(ελπίζω βέβαια από αυτά που έχω κάνει να έχετε καταλάβει ότι χαίρομαι για όλες τις ομάδες χωρίς να είμαι καμμία)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom