Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τη μπάλλα που έπαιξε ο βάζελας με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς με ΑΕΚ ακόμα δεν έχεις παίξει.
Σημείωση.
την ομάδα που σου πήρε την ταυτότητα χωρίς οποαδούς την κέρδισε ο βάζελας με 10 αποό το 43.....
όταν τα έκανε αυτά με νιόνιο ο γάβρος ήταν ΟΜΑΔΑΡΑ.
άει γαμήσου τώρα και άνοιξε τα στραβά σου.
μπάλλα ο γάβρος δεν παίζει βά;σει μπάτζετ.
έχεις κάνει ένα κάρο μεταγραφές έχεις δώσει δεκάδες μύρια φέτος και ακόμα μισό μηδέν τη σκόντα κερδίζεις με γκολ από.... γκελ.
επειδη προκειτε να μου ζαλισεις τα παπαρια ,ιας και μπηκες κατακαυλωμενος...
μια ερωτηση ποιος παιζει καλυτερο τοπι εγω η εσυ;;;ασε τα μπατζετ και απαντα εγω η εσυ;;;πολυ η λιγο η πιο πολυ η ποσο ακριβως δεν με νοιαζει...
μια απαντησουλα θελω,,,,

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε όχι και κατακαυλωμένος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κλάψε.
και πες μας για την κόκκινη στον σπυρόπουλο.
θεωρεις οτι δεν ηταν?
δεν κλαιω φιλος....σε περιμενω στα πλει οφ,μεχρι τοτε θα εχει τελειωσει η κωλοφαρδια σου

ο καραγκουνης δεν ντρεπεται να παιζει ετσι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θεωρεις οτι δεν ηταν?
δεν κλαιω φιλος....σε περιμενω στα πλει οφ,μεχρι τοτε θα εχει τελειωσει η κωλοφαρδια σου

ο καραγκουνης δεν ντρεπεται να παιζει ετσι?
κάτσε μην περιμένεις πάλι κάνα γάβρο.

Υ.Γ.
φέτο θα ξεκινήσεις απ το -4 με όποιον και να παίξεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θεωρεις οτι δεν ηταν?
όχι δεν ήταν. ο παίκτης πάει για τη μπάλλα ο παοκτσής έρχεται από πίσω και δεν τον βλέπει.
δεν υπάρχει πρόθεση.

Υ.Γ.
πες μας και για την αγκωνιά του μουσλίμοβιτς που είναι βάσει κανονισμών ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
όχι δεν ήταν. ο παίκτης πάει για τη μπάλλα ο παοκτσής έρχεται από πίσω και δεν τον βλέπει.
δεν υπάρχει πρόθεση.

Υ.Γ.
πες μας και για την αγκωνιά του μουσλίμοβιτς που είναι βάσει κανονισμών ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ.
αντε να μας πεις κ εσυ για τον λετο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν υπάρχει πρόθεση.

Υ.Γ.
δεν μου απαντησες ...αν θεωρεις οτι δεν ηταν κιτρινη του γυφτου τι να σου πω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΛΟΙΠΟΝ....
μιλαω...ο παοκ επαιξε το ματς στα ισα ...
αυτος που ητανε προκλητικα οχι αδιαφορος αλλα μαλλον ενδιαφεροταν για τη νικη του αντιπαλου ηταν ο κοντοπουτανος ο καραφλας...
σε 5 φασεις που βγηκε απο δεξια σε φασεις μισο γκολ σεντραρε συνεχως πανω στους αμυντικους ενω μπορουσε να μπει....δεν κερδισε ουτε μια μονομαχια και εδωσε με τις μαλακιες του τουλαχιστον 7 φορες κατοχη στον παοκ...
ο υπολοιπος παοκ το επαιξε ισα απλα κοιμηθηκε ο θεος....
σαλπιγγιδη καριολη οτι και να κανεις η κουπα ειναι κλειδωμενη γαμημενε κοντορουφιανε...

ΜΟΝΟ ένα άρρωστο μυαλό σαν το δικό σου-όσο υπάρχει-θα έλεγε κάτι τέτοιο!!!

Πρώτη φορά ακούω στημένος παίκτης να φαίνεται από τις σέντρες του!!!!!!!!!έλεος!!!!!!

οι σέντρες είναι κάτι εντελώς τυχαίο ρε καραγκιόζη,τη βγάζεις και περιμένεις να πεταχτεί ένα πόδι να την καρφώσει μέσα!!!

μπορεί να βγάλεις την καλύτερη αλά Μπέκαμ και να μην γίνει τίποτα....και το αντίστροφο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Πρώτη φορά ακούω στημένος παίκτης να φαίνεται από τις σέντρες του!!!!!!!!!έλεος!!!!!!

οι σέντρες είναι κάτι εντελώς τυχαίο ρε καραγκιόζη,τη βγάζεις και περιμένεις να πεταχτεί ένα πόδι να την καρφώσει μέσα!!!

μπορεί να βγάλεις την καλύτερη αλά Μπέκαμ και να μην γίνει τίποτα....και το αντίστροφο
σαλτα και γαμησου κωλοτρυπα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε να μας πεις κ εσυ για τον λετο....

με τον τρόπο που χειριζόταν τις κάρτες το κοράκι ο λέτο έπρεπε να έχει πάρει κόκκινη.
ποτέ δε θα με ακούσεις να γράφω οπαδικά.
όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο πιο γρήγορα θα συνεννοούμαστε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με τον τρόπο που χειριζόταν τις κάρτες το κοράκι ο λέτο έπρεπε να έχει πάρει κόκκινη.
ποτέ δε θα με ακούσεις να γράφω οπαδικά.
όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο πιο γρήγορα θα συνεννοούμαστε.
εδω εσυ μας εβγαλες τον βαζελο καλυτερο σημερα κ μου λες οτι δεν το βλεπεις οπαδικα?
ποιος υπηρχε σημερα μεσα στο γηπεδο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τον παιχτη της ξανθης που επρεπε απλα να ακουμπησει με μια τριχα την μπαλα για να μπει γκολ στο πρωτο ημιχρονο,και αυτος εκανε κεφαλια τον....αερα,αυτον δεν τον θεωρει στημενο ο χρηστιδης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδω εσυ μας εβγαλες τον βαζελο καλυτερο σημερα κ μου λες οτι δεν το βλεπεις οπαδικα?
οση ατυχια ειχε ο βαζελος με εμας στο κυπελλο,τοση τυχη ειχε σημερα.αλλα και εσεις ρε τυπε,εχετε ανικανους επιθετικους.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον παιχτη της ξανθης που επρεπε απλα να ακουμπησει με μια τριχα την μπαλα για να μπει γκολ στο πρωτο ημιχρονο,και αυτος εκανε κεφαλια τον....αερα,αυτον δεν τον θεωρει στημενο ο χρηστιδης.
οτι μαρκαραν με τα ματια οι ξανθιωτες κ εκαναν τον ριερα στο τελευταιο 20λεπτο να μοιαζει με τον μεσι δεν το ειδες?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οση ατυχια ειχε ο βαζελος με εμας στο κυπελλο,τοση τυχη ειχε σημερα.αλλα και εσεις ρε τυπε,εχετε ανικανους επιθετικους.
καλα αυτο να λεγεται...αυτος ο ιβιτς ρε πουστη εστω μια φορα δεν μπορουσε να την σπρωξει μεσα?
εγω κ τα 2 θα εβαζα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ωραίο για αυτόν ακριβώς το λόγο.
γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
και προχθές ο καλύτερος ήταν ο βάζελας και αποκλείστηκε.
τι μαλακία σχέση έχει τώρα η μπάλλα με το αποτέλεσμα μόνο εσύ μπορείς να τη βρεις.
εγώ είπα ότι ο βάζελας με έναν πολύ καλό παοκ και με 10 ένα ημίχρονο κέρδισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της ελλάδας αυτή τη στιγμή.
και συ πέρσι είχες κερδίσει το βαζέλα που έπαιζε τότες την καλύτερη μπάλλα με έν κωλόφαρδο γκολ.
ε και;
το αποτέλεσμα έγραψε ότι η ομάδα παίρνει αποτέλεσμα όταν έχει άντερα όχι όταν είναι καλύτερη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτος ο ιβιτς ρε πουστη εστω μια φορα δεν μπορουσε να την σπρωξει μεσα?
εγω κ τα 2 θα εβαζα
γιατί ρε παλλίκαρε δεν παίρνεις τηλ το χάβο να του λύσεις το πειθετικό του πρόβλημα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ωραίο για αυτόν ακριβώς το λόγο.
γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
και προχθές ο καλύτερος ήταν ο βάζελας και αποκλείστηκε.
τι μαλακία σχέση έχει τώρα η μπάλλα με το αποτέλεσμα μόνο εσύ μπορείς να τη βρεις.
εγώ είπα ότι ο βάζελας με έναν πολύ καλό παοκ και με 10 ένα ημίχρονο κέρδισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της ελλάδας αυτή τη στιγμή.
και συ πέρσι είχες κερδίσει το βαζέλα που έπαιζε τότες την καλύτερη μπάλλα με έν κωλόφαρδο γκολ.
ε και;
το αποτέλεσμα έγραψε ότι η ομάδα παίρνει αποτέλεσμα όταν έχει άντερα όχι όταν είναι καλύτερη.
το κωλοφαρδο γκολ του ΠΑΟΚ περσυ πιο ηταν?
του γκαρσια που παντα επιδιωκει τετοια γκολ η του μουσλι που την κατεβασε απο 50 μετρα κ πλασαρε οπως θα επρεπε να κανει ενας σωστος σεντερ φορ?
κ πριν επειδη ειπες οτι μολις εμεινα με 10 ηρθε στα ισια του το παιχνιδι,ουτε τοτε ηρθε στα ισια του....απλα ο κοντος ηταν για μια ακομαφορα ασφαιρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom