Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
και ομως καποια κατευθυνομενα αβουλα ζωα βριζουν τη μνημη αυτων των παιδιων και μνημες παιδιων αλλω αδικοχαμενων απο αλλες ομαδες.δεν ηταν προιον βιας αλλα και να ηταν καποιοι θα χαιρονταν επειδη ηταν αλλης ομαδας.
αυτοι ειμαστε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φατε ενα μαλακα...αυτος ο ανθρωπος κυβερναει...

«Αλίμονο αν η τέχνη είναι άβατο. Πρέπει να είναι χώρος απόλυτης έκφρασης. Είμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο μιας αμυνόμενης πολιτείας. Αυτή είναι φασιστοειδή βία, έχει χαρακτηριστικά φασισμού, δηλαδή όποιος δεν είναι μαζί μας προσπαθούμε να τον συνθλίψουμε. Δεν χωράει χιούμορ με αυτές τις καταστάσεις. Ένα παιδί 19 χρονών που έκοβε εισιτήρια είναι στο νοσοκομείο με βαριά διάσειση και αμνησιακά φαινόμενα. Η οπαδική βία δεν έχει χρώμα, δεν θα πάμε στην εύκολη λύση, δεν θα πέσουμε στην παγίδα να συνδέσουμε αυτή την βία με ομάδες. Ο Ολυμπιακός, πάντως, όφειλε να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων στο θέατρο. Εκπορεύονται από όλες τις ομάδες φαινόμενα χουλιγκανισμού, πρέπει να απομακρυνθούν από τις ίδιες τις ομάδες αυτοί που προκαλούν επεισόδια».

ο ανθρωπος εχει ξεφυγει τελειως...πλεον ειναι επικινδυνος...
αντι να κριτικαρει αυτους που με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ καταστρατηγουν και ξεπερνουν το κρατος και λενε κουμαντο στην τουμπα κανουμε εμεις σε συνδυασμο με το ''κυπελλο εμεις η κανεις'' κανει υποδειξεις στον ολυμπιακο...
επρεπε λεει να το καταδικασει ....επρεπε σιγουρα...οσο και ο παο η αεκ ο πανιωνιος οαρης κλπ....
γιατι ρε νουμερο ειδικα ο ολυμπιακος;;;ξερεις κατι που δεν ξερουμε;;;;μαλακα νουμερο....
κοιτα μην αναγκαστει να καταδικασει ο ολυμπιακος τυχον κλωτσες που θα εχεις φαει με τις μαλακιες που λες και κανεις....

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γενικά ο τύπος ειναι για φαπες και ασχετος με το αντικείμενο, πεταει μαλακιες δεξια και αριστερα για ολες τις ομαδες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μαρινακη το ξες καλα το γαμησι που θα φαει ο γαυρος στην σαλονικη
πελατες την εχουμε την ομαδα σου εδω και 3 χρονια
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ
ΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
μαρινακη το ξες καλα το γαμησι που θα φαει ο γαυρος στην σαλονικη
πελατες την εχουμε την ομαδα σου εδω και 3 χρονια
ΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....
σιγά ρε μεγάλε..και να υπήρχε θεός θα καθόταν να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ,τον Άρη ή τον Ολυμπιακό..
επειδή έχω ζήσει και στη Θεσσαλονίκη, το κόμπλεξ που έχουν εκεί πάνω δεν τους αφήνει να προχωρήσουν..για όλα φταίει η Αθήνα κτλ..κτλ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παμε.. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• derby_l.jpg
    derby_l.jpg
    273,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny:

Συνημμένα

• exedra_l.jpg
    exedra_l.jpg
    338 KB · Εμφανίσεις: 17

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• goal_l.jpg
    goal_l.jpg
    328,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny:

Συνημμένα

• sportday_l.jpg
    sportday_l.jpg
    351,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny:υπο διαλυση αλλα κατω κατω στα μουλωχτα καριολια...

Συνημμένα

• exedra_l.jpg
    exedra_l.jpg
    374,8 KB · Εμφανίσεις: 15

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
σιγά ρε μεγάλε..και να υπήρχε θεός θα καθόταν να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ,τον Άρη ή τον Ολυμπιακό..
επειδή έχω ζήσει και στη Θεσσαλονίκη, το κόμπλεξ που έχουν εκεί πάνω δεν τους αφήνει να προχωρήσουν..για όλα φταίει η Αθήνα κτλ..κτλ..

Εχω κι εγω πολλλυχρονη εμπειρια απο Θεσσαλονικη, τα παιδια εκει μεγαλωνουν με διδαχες απο μεγαλυτερους, μ.μ.ε. και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, με την πεποιθηση οτι οι αλλοι φταινε. Αλλωστε μεταβυζαντινοι δεν θελουν να ειναι? γουσταρουν συνομωσια...και οσο η οικονομικη μιζερια θα φουντωνει, τοσο το αθηνοκεντρικο κρατος θα χρησιμοποιειται για αλλοθι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα λαθη και τα παθη...αλλα φερτε μεγεθυντικο φακο γιατι εκει στη γωνιτσα δε φαινεται τιποτα...

Συνημμένα

• goal_l.jpg
    goal_l.jpg
    329,8 KB · Εμφανίσεις: 11

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εχω κι εγω πολλλυχρονη εμπειρια απο Θεσσαλονικη, τα παιδια εκει μεγαλωνουν με διδαχες απο μεγαλυτερους, μ.μ.ε. και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, με την πεποιθηση οτι οι αλλοι φταινε. Αλλωστε μεταβυζαντινοι δεν θελουν να ειναι? γουσταρουν συνομωσια...και οσο η οικονομικη μιζερια θα φουντωνει, τοσο το αθηνοκεντρικο κρατος θα χρησιμοποιειται για αλλοθι.
δε διαφωνώ, είναι το αντίστοιχο αυτού που λένε ορισμένοι ό,τι για την κατάσταση της ελλάδας φταίνε οι ξένες καταχθόνιες δυνάμεις κτλ..επειδή όμως δεν είμαστε στο μεσαίωνα καλό θα είναι οι νέοι να ανοίξουν λίγο τα μάτια και τα μυαλά τους..να αμφισβητήσουν και λίγο αυτά που τους λένε..

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αμοιρος που θα αναλαβει την δουλεια του να κρεμασει πρωτοσελιδα και ρεπορταζ και συνεντευξεις στου ρεντη θα πρεπει να δουλεψει υπερωριακα....
μα τοσο μαλακες ρε παιδακι μου;;;δεν εχουν τοσες δεκαετιες παρει το μαθημα τους;;;;τι ψαχνουν τωρα να κανουν στο -7 μπουρδελο το ματς στο τηγανι;;;;
μια πιθανοτητα να ειχαν να ΄΄κλεψουν΄΄ το ματς θελουν να την εξανεμισουν;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και που ειστε παλληκαρια....ολο ευθεια και μετα αριστερα....μην μπερδευτειτε...
εσεις με το...μεταλλο... ;) ;) ;)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ναι δεν ειπε...απλα μου εκοψε 1.3 απο τον οπαπ για τα εργα στο γήπεδο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ επειδή εγιναν επεισόδια στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ στην Λαμια.

Απο που τα κοψε? τα χε στον κουμπαρα για χαρτζηλικι?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι δεν ειπε...απλα μου εκοψε 1.3 απο τον οπαπ για τα εργα στο γήπεδο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ επειδή εγιναν επεισόδια στο ΧΑΝΤΜΠΟΛ στην Λαμια.
γιατι του τα εκοψε ενω του τα χρωσταγε;;;τι λετε ρε πατε καλα;;;χαριστικα ητανε και καλα εκανε και τα εκοψε...δεν καταλαβα γιατι να πληρωσω εγω τα εργα στο γηπεδο του παοκ...γιατι να μην τα πληρωσει ο παοκ;;;ανωνυμη εταιρια δεν ειναι;;;εχετε καλομαθει μου φαινεται...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κυριος που αν ηταν ινδιανος θα τον λεγανε ''το μεγαλο στομα'' βλεπω να εχει περιοπτη θεση στου ρεντη... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 184135.jpg
    184135.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom