Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τι 9 μηνο ρε πουστη....εγω στους 9 μηνες ημουνα ακομα νεος9μηνο προς το παρόν.
τι 9 μηνο ρε πουστη....εγω στους 9 μηνες ημουνα ακομα νεος9μηνο προς το παρόν.
τι μαλακας εισαι ρε....Λαθος εποχη γεννηθηκα, έπρεπε να παρω 25 χρονια αναβολη
xristidi πως το βλεπεις το ματς στου χαριλαου;τι 9 μηνο ρε πουστη....εγω στους 9 μηνες ημουνα ακομα νεος
Και οταν μπαιναμε στον δεκατο μηνα λεγαμε ΜΠΗΚΕ Ο ΑΣΟΣ, ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΑΣΟΣ.τι 9 μηνο ρε πουστη....εγω στους 9 μηνες ημουνα ακομα νεος
ζορικο...δυσκολο...δεν χωραει προβλεψη...ολα ανοιχτα...xristidi πως το βλεπεις το ματς στου χαριλαου;
αφου τα ΥΠΕΚ υπηρεταγαν 12μηνο και μας φαινοτανε ελαχιστο...και τωρα λεει 9μηνο...Και οταν μπαιναμε στον δεκατο μηνα λεγαμε ΜΠΗΚΕ Ο ΑΣΟΣ, ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΑΣΟΣ.
μηδεν μηδεν.ζορικο...δυσκολο...δεν χωραει προβλεψη...ολα ανοιχτα...
οτι και να κανουμε με τα αρειανα το θεμα ειναι οτι με βαζελο ειναι ασσος απο εδω μεχρι καραισκακη και ξανα πισω...μηδεν μηδεν.
Δεν θα φερετε και μια ισοπαλια σε ολοκληρο το πρωταθλημα?
οτι και να κανουμε με τα αρειανα το θεμα ειναι οτι με βαζελο ειναι ασσος απο εδω μεχρι καραισκακη και ξανα πισω...
και εχει φροντισει ο βαζελος με τους οσφυοκαμπτες του γιαυτο...
τι 9 μηνο ρε πουστη....εγω στους 9 μηνες ημουνα ακομα νεος
Κι αλλο μηδεν μηδεν.οτι και να κανουμε με τα αρειανα το θεμα ειναι οτι με βαζελο ειναι ασσος απο εδω μεχρι καραισκακη και ξανα πισω...
και εχει φροντισει ο βαζελος με τους οσφυοκαμπτες του γιαυτο...
ρε κραταω οχι καλαθι αλλα μπετονιερα λεμε...κράτα μικρό καλάθι... ;)
για εμας ειναι τελικος χριστιδηζορικο...δυσκολο...δεν χωραει προβλεψη...ολα ανοιχτα...
ε λοιπον;;αμα παιξεις καλυτερα παρτο...θα γινει μαχη....για εμας ειναι τελικος χριστιδη
αν χασουμε χανουμε την 5αδα
ρε κραταω οχι καλαθι αλλα μπετονιερα λεμε...
καραασσος του κερατα...
οκ, ρίξε κανένα σκούντημα στον ύπνο που έχουμε στον πάγκο..
σε περίπτωση που δεν βγει ο καραάσσος που λες..
αμα στηριζομουνα στον ισπανο για να παρω αυτο το ματς καληνυχτα ;) ;) ;)οκ, ρίξε κανένα σκούντημα στον ύπνο που έχουμε στον πάγκο..
σε περίπτωση που δεν βγει ο καραάσσος που λες..
για εμας ειναι τελικος χριστιδη
αν χασουμε χανουμε την 5αδα
Δεν πουλαει το ηρεμο στυλακι στον υπεροχο λαο του θρυλου ε?
Θελουμε κατι πιο Brutal?
αμα στηριζομουνα στον ισπανο για να παρω αυτο το ματς καληνυχτα ;) ;) ;)
γιατι να σε μπαναρουν ρε;;;εσυ εισαι ηρεμος....με μαλάκες κ καναπεδάτους δεν μιλάω, τρίψου αλλού. μην παραθέτεις στα οπαδικά μαζί μου.
ότι πεις..εδώ θα είμαστε..(άμα δεν έχει πέσει μπανάρισμα).