Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
25
Πόντοι
1
τι βαζέλα θα την κερδίσετε σήμερα? πώς το βλέπετε. ή μήπως περιμένετε κανέναν περισσευούμενο το καλοκαίρι?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Παοκ ειναι η ταναπου του Παο δεν τοε χεις παρει χαμπαρι ακομα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πολύ δυναμικά παίζει ο Πάοκ ρε μάγκες  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
To 'πνιξε πάλι ο Χαλκιάς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
[size=80pt]MVP[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1217873627_300_salpi.jpg
    1217873627_300_salpi.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 18

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
καλύτερα έτσι τα μουνιά. έτσι να ονειρεύονται ότι θα το πάρουνε σαν τον μαλάκα τον χριστοδουλόπουλο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ΛΟΙΠΟΝ....
μιλαω...ο παοκ επαιξε το ματς στα ισα ...
αυτος που ητανε προκλητικα οχι αδιαφορος αλλα μαλλον ενδιαφεροταν για τη νικη του αντιπαλου ηταν ο κοντοπουτανος ο καραφλας...
σε 5 φασεις που βγηκε απο δεξια σε φασεις μισο γκολ σεντραρε συνεχως πανω στους αμυντικους ενω μπορουσε να μπει....δεν κερδισε ουτε μια μονομαχια και εδωσε με τις μαλακιες του τουλαχιστον 7 φορες κατοχη στον παοκ...
ο υπολοιπος παοκ το επαιξε ισα απλα κοιμηθηκε ο θεος....
σαλπιγγιδη καριολη οτι και να κανεις η κουπα ειναι κλειδωμενη γαμημενε κοντορουφιανε...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ΛΟΙΠΟΝ....
μιλαω...ο παοκ επαιξε το ματς στα ισα ...
αυτος που ητανε προκλητικα οχι αδιαφορος αλλα μαλλον ενδιαφεροταν για τη νικη του αντιπαλου ηταν ο κοντοπουτανος ο καραφλας...
σε 5 φασεις που βγηκε απο δεξια σε φασεις μισο γκολ σεντραρε συνεχως πανω στους αμυντικους ενω μπορουσε να μπει....δεν κερδισε ουτε μια μονομαχια και εδωσε με τις μαλακιες του τουλαχιστον 7 φορες κατοχη στον παοκ...
ο υπολοιπος παοκ το επαιξε ισα απλα κοιμηθηκε ο θεος....
σαλπιγγιδη καριολη οτι και να κανεις η κουπα ειναι κλειδωμενη γαμημενε κοντορουφιανε...
κλαψε παλιοπουστα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κλαψε παλιοπουστα
βρε μαλακα την γνωμη μου λεω...τι να κλαψω που ειμαι 7 βαθμους μπροστα και φτιαχνω δεκα φασεις σε καθε ματς ενω εσυ ''κλεβεις'' με κωλοφαρδια νικες ;;;στην πρωτη φαση απο στημενο γκολ...20 τελικες ο παοκ 0 γκολ...
εσυ δεν τα βλεπεις;;;σοβαρα τωρα περα απο αρωστια...
την περασμενη κυριακη παλι δεν εκανες φαση..με την αεκ που μας ζαλισατε τα αρχιδια για την μεγαλη εμφανιση 2 γκολ απο κορνερ βαλατε στο μπουρδελο την αεκ που της κανει πλακα ο αρης...
διαφωνεις;;;σου αρεσει η ομαδα σου;;;ειλικρινα πες...αποτελεσματα παιρνεις...μπαλλα καθολου βλεπεις;;;
εγω που εχασ 1-0 στην τουμπα και κατοχη ειχα και 3 φασεις κουτσα στραβα τις εκανα...μεχρι και στο 93 ειχα τετατετ...
σε δυο κυριακες θα τα πουμε...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
βρε μαλακα την γνωμη μου λεω...τι να κλαψω που ειμαι 7 βαθμους μπροστα και φτιαχνω δεκα φασεις σε καθε ματς ενω εσυ ''κλεβεις'' με κωλοφαρδια νικες ;;;στην πρωτη φαση απο στημενο γκολ...20 τελικες ο παοκ 0 γκολ...
την περασμενη κυριακη παλι δεν εκανες φαση..με την αεκ που μας ζαλισατε τα αρχιδια για την μεγαλη εμφανιση 2 γκολ απο κορνερ βαλατε στο μπουρδελο την αεκ που της κανει πλακα ο αρης...
διαφωνεις;;;σου αρεσει η ομαδα σου;;;ειλικρινα πες...αποτελεσματα παιρνεις...μπαλλα καθολου βλεπεις;;;
εγω που εχασ 1-0 στην τουμπα και κατοχη ειχα και 3 φασεις κουτσα στραβα τις εκανα...μεχρι και στο 93 ειχα τετατετ...
καταρχην τις 10 φασεις της κανεις στα φιλικα σωματια μετα τα 5 σερι φιλικα που δωσατε (κερκυρα-σερρες-τριπολη-βολος-ξανθη) την αλλη εβδομαδα ξεκινανε οι επισημοι αγωνες για τον β γυρο
για πες μου ποιες ειναι οι 3ις φασεις που εκανες με τον παοκ στο κυπελλο? μια εκανες στο 89 καμια αλλη
ας κερδισουμε στην αεκ εμεις και θα τα πουμε

υγ.την καραμελα για τα γκολ-κορνερ λες να την λενε και οι οπαδοι τις μπαγερν στους αντιστοιχους της γιουναιντερ που γυρισε τον τελικο του 1999 στο τσουλου απο 1-0 σε 1-2 με 2 κορνερ στις καθυστερησεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι να πούμε ρε μαλέα.
σέρνεσαι στο χορτάρι κάνεις κανα δυό φάσεις κερδίζεις με μισό μηδέν και όταν εμφανλίζεται μια συγκροτημένη και ποιοτική ομάδα, ακόμα και όταν κανονίζεις να την παίξεις προπονηση σου παίρνει την ταυτότητα.
περαστικά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καταρχην τις 10 φασεις της κανεις στα φιλικα σωματια μετα τα 5 σερι φιλικα που δωσατε (κερκυρα-σερρες-τριπολη-βολος-ξανθη) την αλλη εβδομαδα ξεκινανε οι επισημοι αγωνες για τον β γυρο
για πες μου ποιες ειναι οι 3ις φασεις που εκανες με τον παοκ στο κυπελλο? μια εκανες στο 89 καμια αλλη
ας κερδισουμε στην αεκ εμεις και θα τα πουμε

υγ.την καραμελα για τα γκολ-κορνερ λες να την λενε και οι οπαδοι τις μπαγερν στους αντιστοιχους της γιουναιντερ που γυρισε τον τελικο του 1999 στο τσουλου απο 1-0 σε 1-2 με 2 κορνερ στις καθυστερησεις?
αν σου αρεσει η μπαλλα που βλεπεις απο βαζελο πασο...
εγω ειτε λες εσυ φιλικα ειτε οχι βλεπω και λιγο εως πολυ μπαλλιτσα...
αν εισαι ευχαριστημενος εσυ ολα καλα...εγω μην φοβασαι και εχω αποψη...και δεν μιλαω απο αρρωστεια...αν επαιζες εστω και λιγο τοπι θα το παραδεχομουνα δεν παιρνω χαμπαρι ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι να πούμε ρε μαλέα.
σέρνεσαι στο χορτάρι κάνεις κανα δυό φάσεις κερδίζεις με μισό μηδέν και όταν εμφανλίζεται μια συγκροτημένη και ποιοτική ομάδα, ακόμα και όταν κανονίζεις να την παίξεις προπονηση σου παίρνει την ταυτότητα.
περαστικά.
παλι δεν ειδες ημερομηνια ληξης;;;τι φαεινη ηταν αυτη;;;ποια ομαδα συγκροτημενη που το ειχα κανονισει μου πηρε την ταυτοτητα;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν σου αρεσει η μπαλλα που βλεπεις απο βαζελο πασο...
εγω ειτε λες εσυ φιλικα ειτε οχι βλεπω και λιγο εως πολυ μπαλλιτσα...
αν εισαι ευχαριστημενος εσυ ολα καλα...εγω μην φοβασαι και εχω αποψη...και δεν μιλαω απο αρρωστεια...αν επαιζες εστω και λιγο τοπι θα το παραδεχομουνα δεν παιρνω χαμπαρι ;)
τη μπάλλα που έπαιξε ο βάζελας με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς με ΑΕΚ ακόμα δεν έχεις παίξει.
Σημείωση.
την ομάδα που σου πήρε την ταυτότητα χωρίς οποαδούς την κέρδισε ο βάζελας με 10 αποό το 43.....
όταν τα έκανε αυτά με νιόνιο ο γάβρος ήταν ΟΜΑΔΑΡΑ.
άει γαμήσου τώρα και άνοιξε τα στραβά σου.
μπάλλα ο γάβρος δεν παίζει βά;σει μπάτζετ.
έχεις κάνει ένα κάρο μεταγραφές έχεις δώσει δεκάδες μύρια φέτος και ακόμα μισό μηδέν τη σκόντα κερδίζεις με γκολ από.... γκελ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλι δεν ειδες ημερομηνια ληξης;;;τι φαεινη ηταν αυτη;;;ποια ομαδα συγκροτημενη που το ειχα κανονισει μου πηρε την ταυτοτητα;;;

αυτή που ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τη μπάλλα που έπαιξε ο βάζελας με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς με ΑΕΚ ακόμα δεν έχεις παίξει.
Σημείωση.
την ομάδα που σου πήρε την ταυτότητα χωρίς οποαδούς την κέρδισε ο βάζελας με 10 αποό το 43.....
όταν τα έκανε αυτά με νιόνιο ο γάβρος ήταν ΟΜΑΔΑΡΑ.
άει γαμήσου τώρα και άνοιξε τα στραβά σου.
μπάλλα ο γάβρος δεν παίζει βά;σει μπάτζετ.
έχεις κάνει ένα κάρο μεταγραφές έχεις δώσει δεκάδες μύρια φέτος και ακόμα μισό μηδέν τη σκόντα κερδίζεις με γκολ από.... γκελ.
κ θα μπορουσες να ειχες φαει μια 3αρα....
απλα ο πατος σου δεν εχει ορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom