Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΕ??????

Δικοί σας πήγαν σε παιχνίδι εφήβων με το πουστοσκώληκα και έκαναν νταηλίκια σε γριές.
Η μεγαλύτερη οπαδική ξεφτίλα.
2 σουπεραδες δειρανε
ουτε γριες ουτε παιδια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ακραία καιρικά φαινόμενα και πάλι, -21.

208728-snow%20covered%20shelter.jpg

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
να πει καποιος στο μυτογκα.....υπαρχει και το 4-4-2...με 2!!!!!!!!!!!!!!! κυνηγους....ελεος πια :uglystupid:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω μιλαω για εναν αγωνα τσικο,που μπηκαν κατι παοκτσηδες και βαραγαν οτι φοραγε κιτρινα.εσυ μηπως λες αλλο;
εγω λεω οτι 20 ατομα πηγαν και δειρανε 2 σουπεραδες σε αγωνα τσικο
υπαρχει και βιντεο
το γεγονος εγινε σημαια τουΣκορδα και μιλουσαν για αγορακια κοριτσακια και γερους

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για μένα οι καλύτεροι σήμερα ήταν χολέμπας, μπράβο κ μοντεστό. είχαμε μια ανούσια υπεροχή κυρίως γιατί δεν τράβηξε ο ιμπαγάσα. κατά τ'άλλα δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε χρονιά που να μας κάνουν οι άλλοι τόσες λίγες φάσεις. ο πάρντο ούτε πιάνει την μπάλλα ρε παιδιά. μην μου πείτε ότι δεν θυμόσαστε τι γινόταν πέρσι!

Επισκέπτης
εγω λεω οτι 20 ατομα πηγαν και δειρανε 2 σουπεραδες σε αγωνα τσικο
υπαρχει και βιντεο
το γεγονος εγινε σημαια τουΣκορδα και μιλουσαν για αγορακια κοριτσακια και γερους
εσεις δεν ησασταν που σπαζατε αμαξια στο φαιναλ φορ στην θεσ/κη με οικογενειες μεσα?και μετα στο οακα οταν πηγανε τα βαζελια και σας καψανε τα αμαξια στο παρκινγκ βγενατε στονν αυτια πρωι-πρωι και κλαιγοσασταν σαν τις πουτανες και λεγατε εμεις ενα ματς ηρθαμε να δουμε και μας καταστρεψανε οι βρωμοαθηναιοι και οτι ειμαστε μεροκαματιαρηδες και τα χαρωσταμε τα αμξια σε δανεια?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εσεις δεν ησασταν που σπαζατε αμαξια στο φαιναλ φορ στην θεσ/κη με οικογενειες μεσα?και μετα στο οακα οταν πηγανε τα βαζελια και σας καψανε τα αμαξια στο παρκινγκ βγενατε στονν αυτια πρωι-πρωι και κλαιγοσασταν σαν τις πουτανες και λεγατε εμεις ενα ματς ηρθαμε να δουμε και μας καταστρεψανε οι βρωμοαθηναιοι και οτι ειμαστε μεροκαματιαρηδες και τα χαρωσταμε τα αμξια σε δανεια?
του χρονου στο γαυρος-παοκ να ερθω με πινακιδες Θεσσαλονικης  να παρκαρω στο ΣΕΦ?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τι βαζέλα θα την κερδίσετε σήμερα? πώς το βλέπετε. ή μήπως περιμένετε κανέναν περισσευούμενο το καλοκαίρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom