Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Άλλο ένα νταμπλ του Ολυμπιακού απ'ότι φαίνεται.
Τίποτα καινούργιο;
Τίποτα καινούργιο;
Άλλο ένα νταμπλ του Ολυμπιακού απ'ότι φαίνεται.
Τίποτα καινούργιο;
θα χωρεσουν ολοι στην delorean του Doc Brown;Άλλο ένα νταμπλ του Ολυμπιακού απ'ότι φαίνεται.
Τίποτα καινούργιο;
επαθε και αυτος πατατρακ απο το ποδοσφαιρικο υπερθεαμα οσφπ-ξανθη.
Αν πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου, νταμπλ του Ολυμπιακού μετράει.
2 σουπεραδες δειρανεΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΕ??????
Δικοί σας πήγαν σε παιχνίδι εφήβων με το πουστοσκώληκα και έκαναν νταηλίκια σε γριές.
Η μεγαλύτερη οπαδική ξεφτίλα.
ειπαμε,αλλα την εχεις ξεχειλωσει.Αν πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου, νταμπλ του Ολυμπιακού μετράει.
και επειδη κανει κρυο πρεπει να πετας μαλακιες;Ακραία καιρικά φαινόμενα και πάλι, -21.
ολα τα καναλια το εδειξαν,παιδια και κοριτσακια βαραγανε.2 σουπεραδες δειρανε
ουτε γριες ουτε παιδια
ολα τα καναλια το εδειξαν,παιδια και κοριτσακια βαραγανε.
εγω μιλαω για εναν αγωνα τσικο,που μπηκαν κατι παοκτσηδες και βαραγαν οτι φοραγε κιτρινα.εσυ μηπως λες αλλο;
εγω λεω οτι 20 ατομα πηγαν και δειρανε 2 σουπεραδες σε αγωνα τσικοεγω μιλαω για εναν αγωνα τσικο,που μπηκαν κατι παοκτσηδες και βαραγαν οτι φοραγε κιτρινα.εσυ μηπως λες αλλο;
εσεις δεν ησασταν που σπαζατε αμαξια στο φαιναλ φορ στην θεσ/κη με οικογενειες μεσα?και μετα στο οακα οταν πηγανε τα βαζελια και σας καψανε τα αμαξια στο παρκινγκ βγενατε στονν αυτια πρωι-πρωι και κλαιγοσασταν σαν τις πουτανες και λεγατε εμεις ενα ματς ηρθαμε να δουμε και μας καταστρεψανε οι βρωμοαθηναιοι και οτι ειμαστε μεροκαματιαρηδες και τα χαρωσταμε τα αμξια σε δανεια?εγω λεω οτι 20 ατομα πηγαν και δειρανε 2 σουπεραδες σε αγωνα τσικο
υπαρχει και βιντεο
το γεγονος εγινε σημαια τουΣκορδα και μιλουσαν για αγορακια κοριτσακια και γερους
του χρονου στο γαυρος-παοκ να ερθω με πινακιδες Θεσσαλονικης να παρκαρω στο ΣΕΦ?εσεις δεν ησασταν που σπαζατε αμαξια στο φαιναλ φορ στην θεσ/κη με οικογενειες μεσα?και μετα στο οακα οταν πηγανε τα βαζελια και σας καψανε τα αμαξια στο παρκινγκ βγενατε στονν αυτια πρωι-πρωι και κλαιγοσασταν σαν τις πουτανες και λεγατε εμεις ενα ματς ηρθαμε να δουμε και μας καταστρεψανε οι βρωμοαθηναιοι και οτι ειμαστε μεροκαματιαρηδες και τα χαρωσταμε τα αμξια σε δανεια?
αμα εχεις μικτη ασφαλειατου χρονου στο γαυρος-παοκ να ερθω με πινακιδες Θεσσαλονικης να παρκαρω στο ΣΕΦ?
στα λογια μου ερχεσαιαμα εχεις μικτη ασφαλεια