Επισκέπτης
μαρτυρανε χωρις ξυλο τα στρακια..Α ρε βαζελοι για κλωτσιες ειστε
μαρτυρανε χωρις ξυλο τα στρακια..Α ρε βαζελοι για κλωτσιες ειστε
Λινκ ?Φοβερη δηλωση του προπονητη με την εξωφθαλμια νικου νιομπλια.
Αφου ειπε με ποιους παραγοντες εχει συνεργαστει λεει σε μια στιγμη : ''20 χρονια εχω συνεργαστει με την οικογενεια ....βαρδινογιαννη'' !!!!
Καλα αυτος 3 χρονια επαιξε στον παναθηναικο σε ποια ομαδα συνεργαστηκε 20 χρονια με τους βαρδινογιαννηδες ;;;;
Λες να ηταν στον Οφη ;; Μπα δεν το πιστευω ... Βεβαια η παραδοση στη κρητη συνεχιζεται με το καινουργιο μαγαζι.....
Α ρε βαζελοι για κλωτσιες ειστε
ειναι ή δεν ειναι για γελια οι ανθρωποι?μαγαζί είναι ο Τέλης ρε, που μας έκλεινε 2 χρόνια το σπίτι;
Αλλάζουν αυτά...ειναι ή δεν ειναι για γελια οι ανθρωποι?
φυσικα αλλαζουν...αν στο β΄γυρο τσιμπησει κανα "Χ"ικακι θα γινει παλι η ηρωικη ομαδα της κρητης..Αλλάζουν αυτά...
Λινκ ?
γραφικος εισαι ετσι και αλλιως.Αλλά πέρσυ εγώ ήμουν γραφικός που έλεγα βασικοί Σοϊλέδης-Νικλητσιώτης-Φετφατζίδης
και εξέδρα σε Όσκαρ-Ντάτολο (άντε ο Ντάτολο στον πάγκο).
Δικαιώθηκα στο ότι η περσινή χρονιά μπορούσε να σωθεί.
Σίγουρα δε θα βγαίναμε 5οι στα play-ωχ να παίζουμε από 15 Ιουλίου προκριματικά.
για γελια και κλωτσιες ειναι.τωρα που ξαναγυρισε η παραγκα και τους σφυρανε 100-0 ολα ειναι τελεια,στο ελληνικο ποδοσφαιρο.ειναι ή δεν ειναι για γελια οι ανθρωποι?
Προσφορά του Μαρινάκη που δεν έχεις ούτε μαντήλι να κλάψεις με μαύρο δάκρυ.γραφικος εισαι ετσι και αλλιως.
ειναι ή δεν ειναι για γελια οι ανθρωποι?
όταν φραπάς να στοχεύεις απέναντι και όχι ψηλα....για γελια και κλωτσιες ειναι.τωρα που ξαναγυρισε η παραγκα και τους σφυρανε 100-0 ολα ειναι τελεια,στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Σε αυτο τωρα θες και απαντηση...???ο λακαμας φαινεται να προτιμαει τον φουστη ,μαλλον εχει ποσοστα με τα λεπτα συμμετοχης του παιχτη
με τον νεμεθ τι γινεται ρε παιχτες ,ξερει κανενας?
ο λακαμας φαινεται να προτιμαει τον φουστη ,μαλλον εχει ποσοστα με τα λεπτα συμμετοχης του παιχτη
σ'αυτο συμφωνω ,πρεπει να τον βαλει με την ηλιουποληΣωστα....
Αλλωστε την αλλη βδομαδα εχουμε ματς με την Ηλιουπολη, θα παρει τα πρωτα του λεπτα συμμετοχης..