Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα warned σε ενα thread!!!

Ποιοι απο αυτους θα φανε ban τελικα?? Κανενας?

ΑΝΑΚΩΧΗ παιδια!!! ;) ;) ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η μαλακια παλικαρια μου ειναι οτι με νικη η βερντερ περναει και θα την κυνηγησει πολυ τη νικη...βεβαια και η λατσιο την ηθελε αλλα αλλο λατσιο αλλο βερντερ..απ την αλλη θα μου πεις οτι την βερντερ την πηραμε εκτος οταν η βερντερ εδερνε...αλλα...αλλα αλλα...κτλ κτλ...κι ετσι ξεκιναει το μπερδεμα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το παρόν thread και το σκορ με λάτσιο συγχωνεύτηκαν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
η μαλακια παλικαρια μου ειναι οτι με νικη η βερντερ περναει και θα την κυνηγησει πολυ τη νικη...βεβαια και η λατσιο την ηθελε αλλα αλλο λατσιο αλλο βερντερ..απ την αλλη θα μου πεις οτι την βερντερ την πηραμε εκτος οταν η βερντερ εδερνε...αλλα...αλλα αλλα...κτλ κτλ...κι ετσι ξεκιναει το μπερδεμα...
να κ ενας που βλεπει μπάλα..πες τα ρε φίλε..γιατι σε 1 εβδομαδα στα ιδια τοπικ θα εχουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ του Τάκαρου..εδω θα είμαστε

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...
ΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΤΩΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ
ετσι ακριβως..

Επισκέπτης
να κ ενας που βλεπει μπάλα..πες τα ρε φίλε..γιατι σε 1 εβδομαδα στα ιδια τοπικ θα εχουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ του Τάκαρου..εδω θα είμαστε
αυτο δεν προκειται να το δεις οσο & να το ευχεσαι..ισως ο μεγιστος αναλυτης vasos βγαλει την χολη του..κανενας γαυρος δεν μπορει να πει κουβεντα για τον ΤΑΚΑΡΟ μονο & μονο για το 1-4..ξερεις εσυ.. ;)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ασε pleasure αγορι μου το 1-4 γιατι και στο 0-1 περσυ στο καραιταβλι αυτος ηταν....

Επισκέπτης
ασε pleasure αγορι μου το 1-4 γιατι και στο 0-1 περσυ στο καραιταβλι αυτος ηταν....
τι ωραια συγκριση..στο πρωτο σας γαζωσαμε κανονικα και με τον νομο,ενω περισυ ενω σας παιζαμε μονοτερμα 90 λεπτα εκανε την μαλακια ο ανατολ & τωρα μιλατε..εισαστε πολυ λιγοι λεμε..κακομοιρηδες..

Επισκέπτης
Δεν αφήνετε την  :jerking: να πάτε να ρίξετε κανένα πραγματικό :knockinb:. Tα κορίτσια στα κόκκινα φωτάκια θα έχουν αναδουλειές σήμερα με όλους τους "καυλωμένους" που έκατσαν σπίτια τους και θα έχουν καλύτερες παροχές... Άντε κορόϊδα θα σας την κάνει καμμία βέρντερ και να δω μετά που θα αρχίσετε τ'ανάποδα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ευχομαι να μην εχουμε σταυρωμα λαπλας αλλα να τον κανουμε ηρωα...κι εγω με τον τακη τα περνω αλλα το θεμα ειναι οτι του τακη του βγαινουν οσα κανει...σημερα ο μενδρινος εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αθτο που επρεπε...ο Νταρκο εκανε οτι χρειαζοταν...στο 1-3 με τη βερντερ κι εγω μαζι τον εβριζα οταν εβγαλε γκαλετι...σημερα οταν και οι 11 δικοι μας παιζανε πισω απ τη σεντρα ο τακης φωναζε μπροστα...δεν ξερω αν ειναι κολοφαρδος η ξερει να κοουτσαρει (νομιζω οτι συνδιαζονται απο λιγο και τα δυο) αλλα εγω πρωσοπικα πηγα στη μαδριτη με πιστη οτι θα δω κατι καλο και το ειδα κι ας ηταν το μονο εκτος που χασαμε...

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε καθε ομάδα υπάρχουν και οι μαλάκες....εγω κάθε κυριακη τσακωνομαι στο γύπεδο με κατι βλαχομιζερους που στείνουν τον λεμονή (και διαφόρους άλλους που πριν 15 μερες μπορεί και να τούς είχαν θεούς)στο τοίχο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
psaxnw ο Μενδρινός τρομαχτική βελτίωση απο πέρσι..Κ τσαμπουκάς φάνηκε..

Επισκέπτης
Δεν αφήνετε την  :jerking: να πάτε να ρίξετε κανένα πραγματικό :knockinb:. Tα κορίτσια στα κόκκινα φωτάκια θα έχουν αναδουλειές σήμερα με όλους τους "καυλωμένους" που έκατσαν σπίτια τους και θα έχουν καλύτερες παροχές... Άντε κορόϊδα θα σας την κάνει καμμία βέρντερ και να δω μετά που θα αρχίσετε τ'ανάποδα...
το πρωταθλημα της κωλοτουμπας το εχουμε εκχωρησει σε εσας ρε κοροιδο..οτι και να γινει στα αρχιδια μας τα δυο,παντα αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
και εγω με την λογικη σου αλλα δεν μου απαντησες..και το αν θα βγαλει την παρελαση ο λεμονης,θεμα του ΘΡΥΛΟΥ ειναι..γιατι δεν το συγχωνευσες???

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω, αλλά καμία σχέση με το πονηρό τρόπο σκέψης σου για ακόμα μία φορά.

Επισκέπτης
SONYP900 προτείνω να σβήσετε τελείως όλα τα θέματα που έχουν σχέση με ποδόσφαιρο και κομματικά κλπ. Xαλάνε τις σχέσεις των μελών μεταξύ τους, και αλλάζει τελείως η ιστορία και ο χαρακτήρας του site. Φτιάξτε ένα "θυγατρικό" site που να λέγεται kayles.com για να πηγαίνει ο καθένας να λέει την κάβλα του.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σε καθε ομάδα υπάρχουν και οι μαλάκες....εγω κάθε κυριακη τσακωνομαι στο γύπεδο με κατι βλαχομιζερους που στείνουν τον λεμονή (και διαφόρους άλλους που πριν 15 μερες μπορεί και να τούς είχαν θεούς)στο τοίχο
δεν καταλαβα ρε...εμενα ειπες μαλακα της ομαδας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom