Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καντε του τη χάρη γιατί ακόμη κ με την πιπίλα του κηφήνα ακόμη κλαίγεται...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
pleasuregiver γαμα τα αυτα,ας μιλησουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..
τι ειδες αποψε?μιλα μου ΜΟΝΟ αγωνιστικά,τι ειδες?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
παω στην υμηττου για βρωμικο,θα ερθει κανεις?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάντε μου και εμένα μια χάρη και κομμένη για την πιπίλα μου. πάρτε δικιά σας

Επισκέπτης
ξυπνησες κ θυμηθηκες τ'αγωνιστικα μετα απ'ολα αυτα...????
warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

Επισκέπτης
ειδα μια λατσιο να παιζει αντιποδοσφαιρο,την ομαδα μου να προσπαθει να καταλαβει τι γινεται & πως πρεπει να ανταπεξελθει..ειδα ενα διαιτητη να μας γαμαει στις κιτρινες & να χαριζει ενα γκολ μαιμου στην λατσιο..ειδα ενα νταρκο να γαμαει για αλλη μια φορα..ειδα οτι με ξεπληρωνει ο θεος για τισ πουστιες & τις ατυχιες των προηγουμενων ετων..ειδα 8.000 γαυρους να υποστηριζουν την ομαδα μας & να φευγουν τρισευτυχισμενοι για αλλη μια φορα..ειδα οτι υπαρχει μελλον..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
mclein εισαι σοβαρος?μετα απο 2313131 μπινελίκια ανταπάντησα και τιμωρήθηκα,τι ηθελες,να με σκοτώσουν για να ευχαριστηθείς?να μου διαγραψουν τον λογαριασμο ? τι γουσταρες? το προβλεπομενο πηρα κ εγω

Επισκέπτης
ειδα μια λατσιο να παιζει αντιποδοσφαιρο,την ομαδα μου να προσπαθει να καταλαβει τι γινεται & πως πρεπει να ανταπεξελθει..ειδα ενα διαιτητη να μας γαμαει στις κιτρινες & να χαριζει ενα γκολ μαιμου στην λατσιο..ειδα ενα νταρκο να γαμαει για αλλη μια φορα..ειδα οτι με ξεπληρωνει ο θεος για τισ πουστιες & τις ατυχιες των προηγουμενων ετων..ειδα 8.000 γαυρους να υποστηριζουν την ομαδα μας & να φευγουν τρισευτυχισμενοι για αλλη μια φορα..ειδα οτι υπαρχει μελλον..

Hρεμήστε ρε παιδιά, χαρείτε τη νίκη σας και αφήστε τις υπερβολές "είδα ότι υπάρχει μέλλον". Kάνατε πολύ καλή εμφάνιση ανατρέψατε άδικο σκορ και μπράβο, μην γίνεστε ξανθόπουλοι... Kαι αφήστε την εμπάθεια. Πάμε για φρέσκα. Όλοι μαζί. Για τους ξένους είμαστε "Έλληνες", ούτε Oλυμπιακοί ούτε παναθηναϊκοί...

Επισκέπτης
Hρεμήστε ρε παιδιά, χαρείτε τη νίκη σας και αφήστε τις υπερβολές "είδα ότι υπάρχει μέλλον". Kάνατε πολύ καλή εμφάνιση ανατρέψατε άδικο σκορ και μπράβο, μην γίνεστε ξανθόπουλοι... Kαι αφήστε την εμπάθεια. Πάμε για φρέσκα. Όλοι μαζί. Για τους ξένους είμαστε "Έλληνες", ούτε Oλυμπιακοί ούτε παναθηναϊκοί...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οποιος μιλησε για 2 φασεις και δυο γκολ να κανει τουμπεκι παρακαλω ειδικα αν ειναι Αεκτζης ή Βαζελος...δεν θελει κοπο..σκεφτειτε λιγο την ΟΟΟΟΟΟΟΟΟλλλη ευρωπαικη πορεια της αεκ με τα τσουκουτσουκου και την κολαρα της και επισης και τον καρατσουκουτσουκου βαζελακο...Οσο για τις φαγομαρες απλα ειστε τρομπες και μονο που μπενετε σε τετοιες διαδικασιες...και κοροιδα μη σας πω...Ο θρυλος γαμησε αποψε κι αντι να χαιρεστε ολοι καθεστεκαι φαγωνεστε..κοροιδα ε κοροιδα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω κλεινω γιατι δεν βγαζουμε ακρη,δεν σχολιαζω αλλο αυτο το ματς,τα λέμε μετα το ματς με Βρέμη..
ΑΝ περάσετε θα σας πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ειστε αρχιδάτοι μαγκες..
ΑΝ αποκλειστείτε περιμένω να πειτε οτι μεινατε εξω καθώς αποτυχατε να περάσετε απο εναν αρκετά ευκολο όμιλο..

Επισκέπτης
δηλαδη οταν η ομαδα στεκεται παραπανω απο αξιοπρεπως στην μαδριτη και περνει δυο διπλα να μην δω μελλον???ειμαι υπερβολικος???ελα μουνι στον τοπο σου..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε ξεκολήστε ρε με τις μλκιες!!! :uglystupid:πριν τον αγώνα εγράψα σ'ενα ποστ για το σκορ του αγώνα και το καταντήσατε να μην πω σαν τι... :shit:
Η ούσια είναι πως ο Ολυμπιακός πήρε μια πανάξια νίκη έχονας μονίμως προβλήματα και κανοντας αλχημείες ΄στην 11αδα και του αξίζουν 1000 μπράβο!!!Τωρα αν καποιοι κομπλεξικοι χοντρο :jerking: ερχονται και γραφουν παπαριες,γραψτε τους στα πελε σας,με την πικρα τους θα μεινουν!!!

Υ.Γ. πω πω τι κόσμος!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
δηλαδη οταν η ομαδα στεκεται παραπανω απο αξιοπρεπως στην μαδριτη και περνει δυο διπλα να μην δω μελλον???ειμαι υπερβολικος???ελα μουνι στον τοπο σου..

Δεν εννοώ αυτό ρε Aπολαυσοδώτη. Aπλά το εμφανίζετε πολύ δραματικά. Mην φορτίζετε το αποτέλεσμα γιατί θα κάνει καμμιά αντίστοιχη μαγκιά με εσάς η Bέρντερ και άντε γειά CL. Eπαναλαμβάνω: Hρεμήστε ρε παιδιά, χαρείτε τη νίκη σας και αφήστε τις υπερβολές. Kάνατε πολύ καλή εμφάνιση ανατρέψατε άδικο σκορ και μπράβο, μην γίνεστε ξανθόπουλοι... Kαι αφήστε την εμπάθεια. Πάμε για φρέσκα. Όλοι μαζί. Για τους ξένους είμαστε "Έλληνες", ούτε Oλυμπιακοί ούτε παναθηναϊκοί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom