GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
κοιτα ποιος βαραει προσοχες μαλακα λαπλας.κοιτα πως καθεστε κοτοπουλακια
Καφρίλα :- Υπόκοσμος Αλητεία > Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό ΡΕ....
κοιτα ποιος βαραει προσοχες μαλακα λαπλας.κοιτα πως καθεστε κοτοπουλακια
ολα ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο.αμα δεν υπαρχαν αυτα θα υπηρχαν αλλα.ολα δεκτα!!!!Καφρίλα :- Υπόκοσμος Αλητεία > Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό ΡΕ....
ξυπνησες κ θυμηθηκες τ'αγωνιστικα μετα απ'ολα αυτα...????pleasuregiver γαμα τα αυτα,ας μιλησουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..
τι ειδες αποψε?μιλα μου ΜΟΝΟ αγωνιστικά,τι ειδες?
ειδα μια λατσιο να παιζει αντιποδοσφαιρο,την ομαδα μου να προσπαθει να καταλαβει τι γινεται & πως πρεπει να ανταπεξελθει..ειδα ενα διαιτητη να μας γαμαει στις κιτρινες & να χαριζει ενα γκολ μαιμου στην λατσιο..ειδα ενα νταρκο να γαμαει για αλλη μια φορα..ειδα οτι με ξεπληρωνει ο θεος για τισ πουστιες & τις ατυχιες των προηγουμενων ετων..ειδα 8.000 γαυρους να υποστηριζουν την ομαδα μας & να φευγουν τρισευτυχισμενοι για αλλη μια φορα..ειδα οτι υπαρχει μελλον..pleasuregiver γαμα τα αυτα,ας μιλησουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..
τι ειδες αποψε?μιλα μου ΜΟΝΟ αγωνιστικά,τι ειδες?
ετσι καριολια..ετσι..
ειδα μια λατσιο να παιζει αντιποδοσφαιρο,την ομαδα μου να προσπαθει να καταλαβει τι γινεται & πως πρεπει να ανταπεξελθει..ειδα ενα διαιτητη να μας γαμαει στις κιτρινες & να χαριζει ενα γκολ μαιμου στην λατσιο..ειδα ενα νταρκο να γαμαει για αλλη μια φορα..ειδα οτι με ξεπληρωνει ο θεος για τισ πουστιες & τις ατυχιες των προηγουμενων ετων..ειδα 8.000 γαυρους να υποστηριζουν την ομαδα μας & να φευγουν τρισευτυχισμενοι για αλλη μια φορα..ειδα οτι υπαρχει μελλον..
αυτο ειναι το πρροβλημα. απ το παραληρημα ξεχασαμε τι λεμε..εγω τωρα για ποιο λογο εφαγα το warned???
δηλαδη οταν η ομαδα στεκεται παραπανω απο αξιοπρεπως στην μαδριτη και περνει δυο διπλα να μην δω μελλον???ειμαι υπερβολικος???ελα μουνι στον τοπο σου..Hρεμήστε ρε παιδιά, χαρείτε τη νίκη σας και αφήστε τις υπερβολές "είδα ότι υπάρχει μέλλον". Kάνατε πολύ καλή εμφάνιση ανατρέψατε άδικο σκορ και μπράβο, μην γίνεστε ξανθόπουλοι... Kαι αφήστε την εμπάθεια. Πάμε για φρέσκα. Όλοι μαζί. Για τους ξένους είμαστε "Έλληνες", ούτε Oλυμπιακοί ούτε παναθηναϊκοί...
για πεσμου τι ακριβως απο οσα ειπα ηταν αξιο warned για να καταλαβω & να μην το επαναλαβω(που λεει ο λογος)..αυτο ειναι το πρροβλημα. απ το παραληρημα ξεχασαμε τι λεμε..
δηλαδη οταν η ομαδα στεκεται παραπανω απο αξιοπρεπως στην μαδριτη και περνει δυο διπλα να μην δω μελλον???ειμαι υπερβολικος???ελα μουνι στον τοπο σου..