Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ρε pleasure οκ καταλαβαινω οτι εισαι μες την καβλα!!10 χρονια περιμενες να το ζησεις αυτο.....10 χρονια σε διεσυραν ομαδες σαν την μολντε και την χερενφεν(εκεινη με τις καρδουλες ναι)....αλλα μην μου μιλας για μελλον του γαυρου και με λεμονη στον παγκο!!!μην μου μιλας για μελλον κι ενω ακομα κα ισημερα τα περιμενεις ολα απο τον τζολε!!

κανατε μια νικη σημαντικη και μεγαλη αλλα ως εδω,θελεις πολυ ακομα για να μιλας για μελλον!!βλεπεις ποσο για το πεος εισαι στην ελλαδα φετος μονο και μονο επειδη πας καλα ευρωπη..

αρα ακομα δεν μπορεις να εχεις ομαδα και εντος και εκτος!!και μου μιλας για μελλον!!

τοσο αισιοδοξος εισαι για την ομαδα σου?τετοιες βλεψεις εχεις?
κατσε λοιπον και σκεψου ποση αξια δινεις στην νικη αυτη!!
μεχρι κι εγω που φοραω πρασινα γυαλια σας επαιξα διπλο!γιατι απλα η lacio ειναι απαραδεκτη ομαδα....

Υ.Γ Ο παλοτα(γκολκιπερ lacio)ηταν ιδια σειρα με τον πατερα μου!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οκ ρε παλικάρια μηδαμινό το μπάτζετ της λάτσιο, γέρος ο τέρμας, αμούστακο αρχιδάκι ο άλλος, κωλόφαρδος ο γαύρος, ξεπέρασε τον εαυτό του ο κυρ τάκης
εσείς βρεθήκατε να παίζετε με την πολωνική απο το πουθενά με την ιστορία μετις γούνες, νικήσατε γιουβέντους όταν αποβλήθηκε ο ζιντάν, γκολ στην αντεπίθεση με νασιόπουλο, στον άγιαξ με τον βαζέχα μια φάση ενα γκολ και στους 4 με τον ρότσα που πέρα απο μισό φεγγάρι στον άρη σε ποιον άλλο πάγκο έκατσε?
και μιλάτε για πορεία και ευρώπη και που έχω ταξιδέψει εγώ
βλέπετε ομοιότητες ε? πότε λέγατε λοιπόν παπαριές τότε ή τώρα.
απλό το ερώτημα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πολυ καλη η νικη του Ολυμπιακου σημερα.Χρησιμη για την Ελλαδα/(επιτελους)

Ομως αυτος ο Laplace που τα βρισκει αυτα τα video..

Πολυ γέλιο!!  (αντικειμενικα :cheesy:)

Επισκέπτης
ρε pleasure οκ καταλαβαινω οτι εισαι μες την καβλα!!10 χρονια περιμενες να το ζησεις αυτο.....10 χρονια σε διεσυραν ομαδες σαν την μολντε και την χερενφεν(εκεινη με τις καρδουλες ναι)....αλλα μην μου μιλας για μελλον του γαυρου και με λεμονη στον παγκο!!!μην μου μιλας για μελλον κι ενω ακομα κα ισημερα τα περιμενεις ολα απο τον τζολε!!

κανατε μια νικη σημαντικη και μεγαλη αλλα ως εδω,θελεις πολυ ακομα για να μιλας για μελλον!!βλεπεις ποσο για το πεος εισαι στην ελλαδα φετος μονο και μονο επειδη πας καλα ευρωπη..

αρα ακομα δεν μπορεις να εχεις ομαδα και εντος και εκτος!!και μου μιλας για μελλον!!

τοσο αισιοδοξος εισαι για την ομαδα σου?τετοιες βλεψεις εχεις?
κατσε λοιπον και σκεψου ποση αξια δινεις στην νικη αυτη!!
μεχρι κι εγω που φοραω πρασινα γυαλια σας επαιξα διπλο!γιατι απλα η lacio ειναι απαραδεκτη ομαδα....

Υ.Γ Ο παλοτα(γκολκιπερ lacio)ηταν ιδια σειρα με τον πατερα μου!!
εισαστε αξιοθρηνητοι τελικα..τα ειπε ολα κηφηνας..δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας..οσο για την ελλαδα..παλι εγω θα το σηκωσω οσο & να χτυπατε τον κωλο σας κατω..γκεγκε???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ξου βρε.
Φύγε μην σου διαβάσουμε καμιά ευχή, Κασπεράκο

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Neoklis που είσαι ρε ψυχη??? είχαμε πολλά κέφια και έχασες που δεν ήρθες στο red cafe.σε περιμέναμε 2000 άτομα με τιν πούτσα κάγκελο.....
Ας είναι καλά ο georgepapa που μου έσβησε όλα τα post χωρις καν να μπει στον κόπο να μου απαντήσει σε 3 pm που του έστειλα επειδή έκρινε ότι ήμουν λάθος που έβριζα αυτό το τσουτσέκι που ειρωνευόταν εμένα και άλλα 15 άτομα μέσα σε αυτό το thread.
Δεν πειράζει.... Μπορει να με κάνει και ban τώρα αλλά εγώ τον προτιμούσα πριν γίνει global moderator.....ήταν ένας από εμάς....
ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Neoklis που είσαι ρε ψυχη??? είχαμε πολλά κέφια και έχασες που δεν ήρθες στο red cafe.σε περιμέναμε 2000 άτομα με τιν πούτσα κάγκελο.....
Ας είναι καλά ο georgepapa που μου έσβησε όλα τα post χωρις καν να μπει στον κόπο να μου απαντήσει σε 3 pm που του έστειλα επειδή έκρινε ότι ήμουν λάθος που έβριζα αυτό το τσουτσέκι που ειρωνευόταν εμένα και άλλα 15 άτομα μέσα σε αυτό το thread.
Δεν πειράζει.... Μπορει να με κάνει και ban τώρα αλλά εγώ τον προτιμούσα πριν γίνει global moderator.....ήταν ένας από εμάς....
ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

Τι σου κάνει το τυφλό οπαδιλίκι..........και οι παρωπίδες.

Επισκέπτης
ΜΜπράβο ρε ......Είσαι και επίκαιρος......γελασαμε
Λαγός ι νερόκοτα είσαι????
τελειωμενος ορειβατης που δεν προκειται να μαθει ποτε μπανιο..21 του εριξα σημερα & δεν μπορουσε να το χωνεψει..ηρθε & η σφαλιαρα στους φιλους του τους φασιστες της λατσιο & επαθε νταρακουλο..μην ασχολεισαι..

Επισκέπτης
Pε τι και αν μιλάμε τι και αν δεν μιλάμε αυτοί το χαβά τους...
O ένας γαμάει τον άλλον... :jerking:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
kifinas φιλε μου ημουν τυχερος με την κληρωση με legia!!μονο αυτο,τιποτα αλλο!ο ζινταν  δεν αποβληθηκε με μας καν,επειπε λογω τιμωριας!και?που κολλαει αυτο?ας προσεχε....το γκολ του νασιοπουλου ηταν με το αμβουργο...και μετα λες για τον αγιαξ!!μαλλλον εχεις μπερδεψει τις χρονιες φιλαρακι!

και οντως δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στον τροπο που παιζει ο γαυρος τωρα!!τον παναθηναικο παει να μιμηθει ο τακαρος!μην φαω γκολ και οσα βαλω δηλαδη!!δεν το βρισκω κακο εγω!!απλα εγω δεν το εκανα τοσο θεμα!!οταν ας πουμε πηρα διπλο στο αμβουργο δεν βγηκα στους δρομους οπως εσεις!!ουτε φωταγωγησα την ομονοια...αλλα εχουν ενα μετρο...απλα για εσας ηταν απλησιαστο..γιαυτο και αντιδρατε ετσι..για μενα λογικο!

Επισκέπτης
Λεμονής:"Δείχνουμε χαρακτήρα"

Οι δηλώσεις από τη Ρώμη

--------------------------------------------------------------------------------
Μικτή Ζώνη
--------------------------------------------------------------------------------

Τάκης Λεμονής: "Νομίζω ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει σήμερα για εμάς. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Τώρα έχουμε το ματς με τη Βέρντερ που είναι καθοριστικό. Αυτή η ομάδα αρχίζει και δείχνει χαρακτήρα στα ευρωπαϊκά ματς. Από πλευράς τακτικής η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Στο γκολ της Λάτσιο η μπάλα ήταν άουτ καθαρά. Μας έβγαλε λίγο από τα νερά μας το γκολ. Στο ημίχρονο είπαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω επιθετικά. Στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλοί και πιέσαμε. Δεν σας κρύβω ότι ξέραμε ότι με νίκη ήταν πολύ κοντά η πρόκριση. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Είναι επικίνδυνο να κυνηγάς δύο αποτελέσματα. Η απώλεια του Τζόρτζεβιτς είναι πλήγμα. Πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν αυστηρός στην κίτρινη κάρτα. Εχουμε χρόνο μέχρι το παιχνίδι με τη Βέρντερ. Εχουμε χρόνο να σκεφτούμε τον αντικαταστάτη του Τζόρτζεβιτς".

"Πλέον, αλλάξαμε τελείως τη λογική των περασμένων ετών. Δημιούργησαμε μια ομάδα που βασίζεται στο σύνολο. Μόνο έτσι μπορείς να επιβιώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα έχουμε δρόμο. Σε λίγα χρόνια μπορεί ο Ολυμπιακός να γίνει μία πολύ καλή ομάδα που η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα περνάει απαρατήρητη. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο γιατί και το πρωτάθλημα είναι ένας μεγάλος στόχος. Είμαστε σε καλό δρόμο, απλώς ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι θα υπάρχουν αυξομειώσεις στην απόδοση αφού η ομάδα τώρα χτίζεται".

Βασίλης Τοροσίδης: "Σίγουρα χαίρονται όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού για αυτό το διπλό. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό με τη Βέρντερ, αλλά και ένα δύσκολο αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο. Φέτος πιστεύω ότι είναι η χρονιά μας. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και καλά παιδιά. Εχουν μπει στο κλίμα της ομάδας και μας βοηθούν. Εχουμε γίνει μια καλή παρέα και γι’αυτό είμαστε ομάδα. Καλό θα ήταν να πάρουμε από σήμερα την πρόκριση, αλλά δεν πειράζει".

Τάσος Πάντος: "Πολύ μεγάλη η σημερινή νίκη. Γυρίσαμε ένα αποτέλεσμα που ήταν εις βάρος μας. Κάθε νίκη στην Ευρώπη την πανηγυρίζουμε δεόντος, πόσο μάλλον αν είναι εκτός. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να σιγουρέψουμε την πρόκριση. Θα περιμένουμε τη συγκεκριμένη μέρα για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Γίνεται ομαδική δουλειά και εφαρμόζουμε την τακτική μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Θέλω να χαρίσω τη νίκη στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Και φυσικά στον κόσμο".

Αντώνης Νικοπολίδης: "Τη διαφορά δεν την κάνω μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κοιτάει την Ευρώπη και θέλει να κάνει το άλμα. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό. Αυτό που σκέφτομαι είναι να χαίρομαι το κάθε παιχνίδι και να βοηθάω τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους στόχους του".

Επισκέπτης
kifinas φιλε μου ημουν τυχερος με την κληρωση με legia!!μονο αυτο,τιποτα αλλο!ο ζινταν  δεν αποβληθηκε με μας καν,επειπε λογω τιμωριας!και?που κολλαει αυτο?ας προσεχε....το γκολ του νασιοπουλου ηταν με το αμβουργο...και μετα λες για τον αγιαξ!!μαλλλον εχεις μπερδεψει τις χρονιες φιλαρακι!

και οντως δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στον τροπο που παιζει ο γαυρος τωρα!!τον παναθηναικο παει να μιμηθει ο τακαρος!μην φαω γκολ και οσα βαλω δηλαδη!!δεν το βρισκω κακο εγω!!απλα εγω δεν το εκανα τοσο θεμα!!οταν ας πουμε πηρα διπλο στο αμβουργο δεν βγηκα στους δρομους οπως εσεις!!ουτε φωταγωγησα την ομονοια...αλλα εχουν ενα μετρο...απλα για εσας ηταν απλησιαστο..γιαυτο και αντιδρατε ετσι..για μενα λογικο!
δικαιο εχεις μωρε..για πες μας ομως..μπανιο ποτε θα μαθετε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16

φίλε δεν μπέρδεψα καμιά χρονιά έγραψα περιστατικά που ήρθαν πρώτα στο νου σε σχέση με αυτά που μας καταλογίζουν σήμερα. περι ζιντάν έχει να κάνει όταν μας ζαλίζουν για ελλείψεις στην ενδεκάδα κλπ
τώρα τι κάνει ο τάκαρος ευχαρίστως να το κουβεντιάσω και μαζί σου και με όποιον θέλεις αλλά όχι σήμερα που γίνετε πουτάνα.
το ποστ πήγαινε σε συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένα σχόλια  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλοι γαβροι σας ειπαμε ΜΠΡΑΒΟ..
ομως ΜΗΝ μπερδευετε καποια πργμτ..
σαν ενα παιδακι 19χρονων να ψευτογαμησει 2 φορες σε μπουρδελο, να θέλει να συγκριθεί με πχ τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ που εχει γαμήσει ολο το χόλυγουντ..
ηρεμήστε λίγο,σκεφτειτε λογικά..

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τι σου κάνει το τυφλό οπαδιλίκι..........και οι παρωπίδες.
Ρε φιλε επειδή μπορείς κοίτα λίγο τα σβησμένα post και πές μου μετά προφεσορίες για τυφλα οπαδιλικια και αλλες διάφορες σοφίες....
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ????? Το να ειρωνεύεσε και να το παιζεις κάποιος είναι προσόν γυναικείο. Αν εσείς και κάτι neoklides79 που σκυλοβρισα το θεωρητε οκ τοτε μπράβο σας. Κάντε παρεουλα με τίποτα γυναικούλες που συμπεριφέρονται αναλόγως....
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΒΡΙΖΩ....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
λογική ερώτηση σου έκανα, άσχετη απάντηση πήρα
όσα μου καταλογίζεις για φέτος ομίλους της πούτσας και κωλοφαρδία άλλα τόσα έχω και εγώ.
αρα κάπου κάνεις λάθος, ή τότε ή τώρα

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα, και αλλοι οταν τους βριζεις σε πυροβολουν, αλλα αυτο δεν βγαζει πουθενα βρε παληκαρια..

ας χαλαρωσουμε λιγο..
George
Σου έστειλα 3 pm και δεν απαντησες ούτε σε ενα. Ευχαριστω.
Επίσεις πριν σβήσεισ ενα post θα είναι καλο να διαβάσεις από την αρχή τι παίχτηκε και σε ποιο thread παίχτηκε..... Οταν υπάρχει ενα thread με θέμα και posters που είναι γαύροι μεχρι το κόκκαλο και εσύ βγεις και τους ειρωνευτεις ειναι φυσικο οτι θα αφηνιάσουν,,,,, Οπως είπα και πρίν
ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...
ΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΤΩΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom