Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
SONYP900 προτείνω να σβήσετε τελείως όλα τα θέματα που έχουν σχέση με ποδόσφαιρο και κομματικά κλπ. Xαλάνε τις σχέσεις των μελών μεταξύ τους, και αλλάζει τελείως η ιστορία και ο χαρακτήρας του site. Φτιάξτε ένα "θυγατρικό" site που να λέγεται kayles.com για να πηγαίνει ο καθένας να λέει την κάβλα του.

Δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω πάνω σε αυτό το θέμα ακόμα και αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
SONYP900 προτείνω να σβήσετε τελείως όλα τα θέματα που έχουν σχέση με ποδόσφαιρο και κομματικά κλπ. Xαλάνε τις σχέσεις των μελών μεταξύ τους, και αλλάζει τελείως η ιστορία και ο χαρακτήρας του site. Φτιάξτε ένα "θυγατρικό" site που να λέγεται kayles.com για να πηγαίνει ο καθένας να λέει την κάβλα του.
ενταξει μωρε,ολα καλα ειναι..
την πλάκα μας κάνουμε,σιγα μην κρατήσουμε μανιάτικο για εναν κυβερνοτσακωμό..
σημερα τσακωνόμαστε εδώ,αυριο κανουμε χαβαλέ σε ενα αλλο τόπικ :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
George
Σου έστειλα 3 pm και δεν απαντησες ούτε σε ενα. Ευχαριστω.

κι εγω σου στειλα 8 πμ και επισης δεν απαντησες..

Επίσεις πριν σβήσεισ ενα post θα είναι καλο να διαβάσεις από την αρχή τι παίχτηκε και σε ποιο thread παίχτηκε.....

κανε μου και μαθηματα moderation. Πληρωνω οσο-οσο..

ΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΤΩΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

στο δικο σου κοσμο, στο δικο μου για παραδειγμα, το να μπορεις να ειρωνευτεις ειναι προσον (αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, σιγουρα οχι της παρουσης..)

και για να κλεινω, χωρις να επανελθω, αν νομιζετε οτι μπορουμε να γραφουμε Ο,ΤΙ θελουμε με προσχημα μια ομαδα και το οπαδικο παθος, μαλλον ειμαστε σε λαθος φορουμ. εδω υπαρχουν και (καποιοι) κανονες. σε λιγο θα με χαρακτηρισετε γαυρο ή αεκτζη ή βαζελο κλπ κλπ

Επισκέπτης
ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΕ....
Στεναχωρήθηκες και εσυ σημερα ε τσουτσέκι????
Δεν πειραζει ρε..... θα σου περασει ...αντε για ύπνο τωρα

"ειρωνεύεται" θέλει "αι" όχι "ε" αμόρφωτε. Eπίσης αν κάνεις τον κόπο να πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις πως ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το thread και πως κατέληξα τώρα να αμύνομαι σε αμόρφωτους...αντε για ύπνο τώρα...νικητή στη μπάλα χαμένε στη ζωή.

Επισκέπτης
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω, αλλά καμία σχέση με το πονηρό τρόπο σκέψης σου για ακόμα μία φορά.
ε αυτο ειπα και εγω ρε φιλε..τα καλα & συμφεροντα..οταν ανοιχτηκε το θρεντ σχετικα με τον τακη δεν επεδειξες την ιδια ευαισθησια..τωρα γιατι???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
laplace ο μενδρινος και ο καθε μενδρινος καθε φορα που μπενουν να παιξουν τρεμει η ψυχη μου για το ''αν θα ειναι στη μερα τους''..το θεμα ειναι οτι αυτους εχουμε και μ αυτους παλευουμε....κι αυτο ειναι που εχει καταφερει ο τακης που λεγαμε πριν ;)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ενταξει μωρε,ολα καλα ειναι..
την πλάκα μας κάνουμε,σιγα μην κρατήσουμε μανιάτικο για εναν κυβερνοτσακωμό..
σημερα τσακωνόμαστε εδώ,αυριο κανουμε χαβαλέ σε ενα αλλο τόπικ :P
α μπράβο με πρόλαβες! στην τελική εκεί καταλαβαίνεις τον πραγματικό μαλάκα απο τον καυλωμένο με την ομάδα του που πάνω κάτω είμαστε όλοι μας
υπήρχε περίπτωση σε άλλο thread ο since να ζηλέψει την πιπίλα μου?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΠΑΠΑγιωργη αυτον τον npap τον μουνταρισες και δεν προλαβε να μου πει αν εγω ειμαι ο μαλακας που εχει καθε ομαδα...κριμα το παλικαρακι...

Επισκέπτης
α μπράβο με πρόλαβες! στην τελική εκεί καταλαβαίνεις τον πραγματικό μαλάκα απο τον καυλωμένο με την ομάδα του που πάνω κάτω είμαστε όλοι μας
υπήρχε περίπτωση σε άλλο thread ο since να ζηλέψει την πιπίλα μου?

Aποκλείεται φιλαράκο! Eίμαι κλασσικός πουτσοδώτης όχι πουτσολήπτης! Mέχρι να πεθάνω θα γαμάω μουνάκια!Πού πήγε ο npap ρε? Άστον ελεύθερο θα γράφει μέχρι αύριο. Φοβεροί μερικοί ολυμπιακοί! Xάνουν κερδίζουν συνέχεια μανουριασμένοι είναι!

Επισκέπτης
"ειρωνεύεται" θέλει "αι" όχι "ε" αμόρφωτε. Eπίσης αν κάνεις τον κόπο να πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις πως ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το thread και πως κατέληξα τώρα να αμύνομαι σε αμόρφωτους...αντε για ύπνο τώρα...νικητή στη μπάλα χαμένε στη ζωή.
κυριε μορφωμενε ολοι κανουμε λαθη εν τη ρημη του λογου & ειδικα οταν νευριαζουμε.. αυτο δεν σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να προσβαλλεις κανεναν,ουτε να επιδεικνυεις την υποτιθεμενη ανωτεροτητα σου με προσωπικες επιθεσεις..

Επισκέπτης
κυριε μορφωμενε ολοι κανουμε λαθη εν τη ρημη του λογου & ειδικα οταν νευριαζουμε.. αυτο δεν σημαινει οτι εχεις δικαιωμα να προσβαλλεις κανεναν,ουτε να επιδεικνυεις την υποτιθεμενη ανωτεροτητα σου με προσωπικες επιθεσεις..

Nαι μωρέ και είναι ευγενικό το παιδί...
"ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΕ....
Στεναχωρήθηκες και εσυ σημερα ε τσουτσέκι????
Δεν πειραζει ρε..... θα σου περασει ...αντε για ύπνο τωρα"

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
χαλαρά μαγκες..θα μας δωθουν πάλι ευκαιριες να σκοτωθούμε..
εχουμε ακόμα πολυ ψωμί..
τωρα ακουω ραδιο κ οι γάβροι ειναι πιο προσγειωμένοι εκει απο οτι εδώ..Ισως φταιει κ οτι σας πριζώσαμε λίγο γιαυτο κ αντιδράσατε ετσι..
Οπως κ να εχει το θέμα είναι να λεμε τις μαλακίες μας κ μετά τερμα.Εξαλλου κανενας δεν βγαζει ψωμι απο την ομάδα που υποστηρίζει κ η ζωή μας δεν εξαρτάται αμεσα απο τα αποτελέσματα της ομάδας μας..
αντε καλα μουνια στον πούτσο μας,παω για νανάκια..
συγχαρητήρια στους γάβρους

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Aποκλείεται φιλαράκο! Eίμαι κλασσικός πουτσοδώτης όχι πουτσολήπτης!
δηλαδή αν σου έγραφα "υπήρχε περίπτωση σε άλλο thread ο since να ζηλέψει την πιπίλα μου για το κωλαράκι του" πως θα μου απάνταγες  :think:

Επισκέπτης
χαλαρά μαγκες..θα μας δωθουν πάλι ευκαιριες να σκοτωθούμε..
εχουμε ακόμα πολυ ψωμί..
τωρα ακουω ραδιο κ οι γάβροι ειναι πιο προσγειωμένοι εκει απο οτι εδώ..Ισως φταιει κ οτι σας πριζώσαμε λίγο γιαυτο κ αντιδράσατε ετσι..
Οπως κ να εχει το θέμα είναι να λεμε τις μαλακίες μας κ μετά τερμα.Εξαλλου κανενας δεν βγαζει ψωμι απο την ομάδα που υποστηρίζει κ η ζωή μας δεν εξαρτάται αμεσα απο τα αποτελέσματα της ομάδας μας..
αντε καλα μουνια στον πούτσο μας,παω για νανάκια..
συγχαρητήρια στους γάβρους
μας εκανες μπουρδελο με τις παπαριες σου και τωρα συγχαρητηρια ε???μια ζωη πρωταθλητες της κωλοτουμπας..αντε τραβα για υπνο & μην ξεχασεις να βγαλεις τα μπρατσακια που φοραγες το απογευμα οταν στον γαζωνα..

Επισκέπτης
npap, pleasuregiver και elvis, γαυράκια μας γλυκά συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση που ανατρέψατε άδικο σκορ σε βάρος σας και δεν "κρεμάσατε" όπως συνηθίζετε μετά το 60'. Eύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσετε και την Bέρντερ έτσι ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Για τους υπόλοιπους Eυρωπαίους είμαστε όλοι "Eλληνικές ομάδες" πρωτίστως και μετά Oλυμπιακοί, Παναθηναϊκοι, AEK κλπ... Σταματήστε να θεωρείτε ότι όλοι οι υπόλοιποι ειρωνεύονται και επιτίθενται με πλάγιο τρόπο σε εσάς και την ομάδα που αγαπάτε. Kάνετε σαν τα κακοποιημένα κουταβάκια που φοβούνται μετά όποιον πάει να τα φροντίσει και να τα χαϊδέψει, είναι μόνιμα φοβισμένα και γρυλίζουν μέσα από το μικρό χαρτονένιο κουτάκι που έχουν βρει καταφύγιο... Ξανά συγχαρητήρια, όσοι είχαν ποντάρει "ανατροπή" στο στοίχημα κονόμησαν (μαζί και ο Σωκρατάκος;) η Λάτσιο πάει σε πιο εφικτό τουρνουά στα μέτρα της (Oυέφα), μερικοί έχουν μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω και εσείς υπερασπίζεστε την ιδέα,το ιδανικό,την ομάδα σας.Bαριέμαι να γράφω άλλα, κοιμηθείτε αύριο λογικά ξυπνάτε πολύ νωρίς...

Επισκέπτης
npap, pleasuregiver και elvis, γαυράκια μας γλυκά συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση που ανατρέψατε άδικο σκορ σε βάρος σας και δεν "κρεμάσατε" όπως συνηθίζετε μετά το 60'. Eύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσετε και την Bέρντερ έτσι ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Για τους υπόλοιπους Eυρωπαίους είμαστε όλοι "Eλληνικές ομάδες" πρωτίστως και μετά Oλυμπιακοί, Παναθηναϊκοι, AEK κλπ... Σταματήστε να θεωρείτε ότι όλοι οι υπόλοιποι ειρωνεύονται και επιτίθενται με πλάγιο τρόπο σε εσάς και την ομάδα που αγαπάτε. Kάνετε σαν τα κακοποιημένα κουταβάκια που φοβούνται μετά όποιον πάει να τα φροντίσει και να τα χαϊδέψει, είναι μόνιμα φοβισμένα και γρυλίζουν μέσα από το μικρό χαρτονένιο κουτάκι που έχουν βρει καταφύγιο... Ξανά συγχαρητήρια, όσοι είχαν ποντάρει "ανατροπή" στο στοίχημα κονόμησαν (μαζί και ο Σωκρατάκος;) η Λάτσιο πάει σε πιο εφικτό τουρνουά στα μέτρα της (Oυέφα), μερικοί έχουν μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω και εσείς υπερασπίζεστε την ιδέα,το ιδανικό,την ομάδα σας.Bαριέμαι να γράφω άλλα, κοιμηθείτε αύριο λογικά ξυπνάτε πολύ νωρίς...
αυτη ειναι και η διαφορα μας με τους υπολοιπους ρε κακομοιρε..ο ΘΡΥΛΟΣ οντως ειναι ιδεα..αλλα που να το καταλαβεις εσυ & οι ομοιοι σου..αντε τραβα για υπνο τωρα & προσεχε μην σκισεις κανενα καλτσον κυριε μορφωμενε..

Επισκέπτης
δηλαδή αν σου έγραφα "υπήρχε περίπτωση σε άλλο thread ο since να ζηλέψει την πιπίλα μου για το κωλαράκι του" πως θα μου απάνταγες  :think:

Ξέρεις, μπορεί για σένα η θηλυπρέπεια να είναι κομμάτι της φύσης σου και να κάνεις τέτοια λογοπαίγνια όπως όλοι οι όμοιοί σου, αλλά στην δική μου περίπτωση αυτό είναι σημαντική προσβολή και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις αυτό που έγραψες. Δεν αρχίζω να βρίζω κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο αλλά προτείνω να συναντηθούμε αύριο κάποια στιγμή κάπου να σου σπάσω λίγο τα μουτράκια για να δω αν θα ξαναγράψεις τέτοια.

Επισκέπτης
Ξέρεις, μπορεί για σένα η θηλυπρέπεια να είναι κομμάτι της φύσης σου και να κάνεις τέτοια λογοπαίγνια όπως όλοι οι όμοιοί σου, αλλά στην δική μου περίπτωση αυτό είναι σημαντική προσβολή και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις αυτό που έγραψες. Δεν αρχίζω να βρίζω κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο αλλά προτείνω να συναντηθούμε αύριο κάποια στιγμή κάπου να σου σπάσω λίγο τα μουτράκια για να δω αν θα ξαναγράψεις τέτοια.
ρε τι εχουμε παθει με τους τρομοκρατες των πληκτρων & τους χουλιγκαν των σπρευ..τραβα ρε στο κοτετσι σου λεμε που θα μας σπασεις και τα μουτρα τωρα..ουστ απο εδω κυριε μορφωμενε του κωλου..τελειωμενε καραγκιοζη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom