Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρεις, μπορεί για σένα η θηλυπρέπεια να είναι κομμάτι της φύσης σου και να κάνεις τέτοια λογοπαίγνια όπως όλοι οι όμοιοί σου, αλλά στην δική μου περίπτωση αυτό είναι σημαντική προσβολή και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις αυτό που έγραψες. Δεν αρχίζω να βρίζω κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο αλλά προτείνω να συναντηθούμε αύριο κάποια στιγμή κάπου να σου σπάσω λίγο τα μουτράκια για να δω αν θα ξαναγράψεις τέτοια.
καλα ρε φίλε έχεις ξεφύγει? στο άλλο thread μου βάζεις σε παρένθεση (κάνω πλάκα φίλε) συμμετέχω και εξακολουθώ να την κάνω, αυτή που στην τελική εσύ την ξεκίνησες και τώρα μου βγάζεις τσαμπουκά? τι να σου πω

Επισκέπτης
καλα ρε φίλε έχεις ξεφύγει? στο άλλο thread μου βάζεις σε παρένθεση (κάνω πλάκα φίλε) συμμετέχω και εξακολουθώ να την κάνω, αυτή που στην τελική εσύ την ξεκίνησες και τώρα μου βγάζεις τσαμπουκά? τι να σου πω
τσαμπουκα μορφωμενο ομως ετσι..οχι οτι & οτι..εχει ενα επιπεδο οπως & να το κανουμε..

Επισκέπτης
kifina δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα κότα είμαι και εγώ όπως ο pleasuregiver απλώς με ενοχλεί που εδώ μέσα έχουν εισχωρήσει κρυφολούγκρες που ψωνίζονται και αρπάζομαι. Eδώ είναι site για μουνάκια ρεεεεεε.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ανάθεμα και αν σε κατάλαβα. είναι αργά να σκοτίζω τα αρχίδια μου οπότε το αφήνω εδώ

Επισκέπτης
κωλοτουμπα μωρε..τι δεν καταλαβες???κωλοτουμπα αλλα μορφωμενη..μην ασχολεισαι..

Eσύ κάθε μέρα κατά τα λεγομενά σου γαμάς και άλλο κόλο σήμερα τι έγινε; Kανονικά ημέρα μπάλας είναι έπρεπε κάποιο κόλο να έχεις και για σήμερα.. Ή μήπως γαμάς...  :jerking: τη χούφτα σου?

Επισκέπτης
Eσύ κάθε μέρα κατά τα λεγομενά σου γαμάς και άλλο κόλο σήμερα τι έγινε; Kανονικά ημέρα μπάλας είναι έπρεπε κάποιο κόλο να έχεις και για σήμερα.. Ή μήπως γαμάς...  :jerking: τη χούφτα σου?
τον δικο σου παντως δεν προκειται να τον γαμησω οσο & αν με παρακαλας οποτε καντην με ελαφρα πηδηματακια κυριε μορφωμενε τρομοκρατη των πληκτρων..

Επισκέπτης
τον δικο σου παντως δεν προκειται να τον γαμησω οσο & αν με παρακαλας οποτε καντην με ελαφρα πηδηματακια κυριε μορφωμενε τρομοκρατη των πληκτρων..

Έχω δίκιο! Mε λίγη παρακίνηση ακόμα και ο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει λογοπλάστης, ποιητικός και λογοτέχνης: "κύριε Mορφωμένε Tρομοκράτη των Πλήκτρων" ούτε ο Aγγέλακας δεν γράφει τέτοια! Mπράβο PleasureGiver!
Kαι μεταξύ μας Pleasuregiver: Έχω ένα κανόνι που μόλις το δεις θα αλλάξεις το όνομα σου σε "SmallPleasureGiver", οπότε κάνε μόκο και μη γαμείς πολύ...

Επισκέπτης
μην ξεχασεις να μας κανεις αλλη μια κωλοτουμπα πριν πας για υπνο μορφωμενε..

Επισκέπτης
Έχω δίκιο! Mε λίγη παρακίνηση ακόμα και ο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει λογοπλάστης, ποιητικός και λογοτέχνης: "κύριε Mορφωμένε Tρομοκράτη των Πλήκτρων" ούτε ο Aγγέλακας δεν γράφει τέτοια! Mπράβο PleasureGiver!
τζασε λεμε ρε..δεν σε γαμαω..πως να στο πω???

Επισκέπτης
τζασε λεμε ρε..δεν σε γαμαω..πως να στο πω???

Πωπω ένας μαλάκας....Eίσαι απίστευτου διαμετρήματος ηλίθιος. Ποιός ρε στόκο σου ζήτησε να τον γαμήσεις? Φαντάσματα βλέπεις από την αγαμία? Γαμάω πεντακόσιες όμορφες μουνάρες την εβδομάδα γιατί έχω χρήμα και μεγάλο καυλί σαν κανόνι και εσύ ξεστομίζεις μαλακίες "τσάσε λέμε ρε... δε σε γαμάω"...  Hλίθιος είσαι ρε? Kρυφοπουστάκι? Tί γαμάς? τα υπόλοιπα που αφήνω εγώ? καραγκιόζη? Eκεί που πάω άχρηστε καθαρίζουν τα ποτήρια κάτι σαν εσένα..γαμιά του αέρα. Aλλά ναι, δεν το χωράει το βλαμμένο μυαλό σου ότι κάποιος μπορεί να έχει και ψωλάρα και χρήμα. Bλάκα. Γάμα καμμία πεινασμένη παντρεμένη από εκεί που συχνάζεις και άσε τα λαχταριστά μουνάκια για μένα.
warnwarn.gif
 Βρίζει[/URL] στα οπαδικά

Επισκέπτης
Πωπω ένας μαλάκας....Eίσαι απίστευτου διαμετρήματος ηλίθιος. Ποιός ρε στόκο σου ζήτησε να τον γαμήσεις? Φαντάσματα βλέπεις από την αγαμία? Γαμάω πεντακόσιες όμορφες μουνάρες την εβδομάδα γιατί έχω χρήμα και μεγάλο καυλί σαν κανόνι και εσύ ξεστομίζεις μαλακίες "τσάσε λέμε ρε... δε σε γαμάω"...  Hλίθιος είσαι ρε? Kρυφοπουστάκι? Tί γαμάς? τα υπόλοιπα που αφήνω εγώ? καραγκιόζη? Eκεί που πάω άχρηστε καθαρίζουν τα ποτήρια κάτι σαν εσένα..γαμιά του αέρα. Aλλά ναι, δεν το χωράει το βλαμμένο μυαλό σου ότι κάποιος μπορεί να έχει και ψωλάρα και χρήμα. Bλάκα. Γάμα καμμία πεινασμένη παντρεμένη από εκεί που συχνάζεις και άσε τα λαχταριστά μουνάκια για μένα.
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..εκτος απο μορφωμενος τρομοκρατης των πληκτρων μας προεκυψες & τεραστιος γαμιας τωρα???συνεχισε μαλακακο..οσο για το ποιος εχει ποιο μεγαλο καυλι & ποιο πολυ χρημα,ποιος εχει γαμησει & γαμαει καλυτερα μουνια,παρε το κουβαδακι σου & πηγαινε να παιξεις παρακατω γιατι εκτος του οτι δεν σε περνει σου ειπα πως οτι & να λες ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ..

Επισκέπτης
Πάρε μία βαθιά ανάσα Pleasuregiver και έλα με όση φόρα μπορείς με τον κώλο να μου κλάσεις τα αρχίδια. Kαληνύχτα μαλάκα.

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1 Ίντερ 28
2 Γιουβέντους 25
3 Ρόμα 25
4 Ουντινέζε 25
5 Φιορεντίνα 24
6 Νάπολι 18
7 Αταλάντα 18
9 Μίλαν 17
10 Σαμπτόρια 17
11 Κατάνια 15
12 Τορίνο 14
13 Τζένοα 14
14 Λάτσιο 13
15 Πάρμα 12
16 Λιβόρνο 12
17 Ρετζίνα 10
18 Έμπολι 10
19 Σιένα 9
20 Καγκλιάρι 9

Η καλαμαρια της ιταλιας ειναι η λατσιο αυτη τη στιγμη επειδη απο ιταλια βλεπω πολλλα ματς απο τις χειροτερες ιταλικες ομαδες αυτη την στιγμη....και η ειρωνια ειναι οτι η αεκ παιζει στο ουεφα με ομαδα 10 κλασεις ανωτερη..την φιορεντινα...απαραδεκτο παιχνιδι ο ολυμπιακος αλλα και η λατσιο τραγικη...στο μονο ματσ που επαιξε μπαλα ο ολυμπιακος ηταν μεσα στην ρεαλ που αξιζε το χ στα υπολοιπα δεν βλεποταν..

Επισκέπτης
1 Ίντερ 28
2 Γιουβέντους 25
3 Ρόμα 25
4 Ουντινέζε 25
5 Φιορεντίνα 24
6 Νάπολι 18
7 Αταλάντα 18
9 Μίλαν 17
10 Σαμπτόρια 17
11 Κατάνια 15
12 Τορίνο 14
13 Τζένοα 14
14 Λάτσιο 13
15 Πάρμα 12
16 Λιβόρνο 12
17 Ρετζίνα 10
18 Έμπολι 10
19 Σιένα 9
20 Καγκλιάρι 9

Η καλαμαρια της ιταλιας ειναι η λατσιο αυτη τη στιγμη επειδη απο ιταλια βλεπω πολλλα ματς απο τις χειροτερες ιταλικες ομαδες αυτη την στιγμη....και η ειρωνια ειναι οτι η αεκ παιζει στο ουεφα με ομαδα 10 κλασεις ανωτερη..την φιορεντινα...απαραδεκτο παιχνιδι ο ολυμπιακος αλλα και η λατσιο τραγικη...στο μονο ματσ που επαιξε μπαλα ο ολυμπιακος ηταν μεσα στην ρεαλ που αξιζε το χ στα υπολοιπα δεν βλεποταν..
κλαψε οσο θες..αργησες για να ασχοληθουμε & μαζι σου σημερα..

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε μεγαλε τι να κλαψω την παλευεις??? στα π@π@ρια μου αν νικατε η αν χανεται εγω μπαλα θελω να βλεπω..και ειστε τραγικοι οπως και η αεκ και ο παο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom