Βρε καλώς και τον έτερο Καπαδόκη. Κι εσένα Κάσπερ σε φωνάζουν???αμα βαλει παλι τον 15χρονο στο τερμα,θα κερδίσετε..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ γάβροι..Κ ασε ομιλο της πούτσας με το ΚΤΙΚΙΟ Κ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ παιζετε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αφαιρέστε το...άκυρο γκόλ και είμαι μέσα.....0-2....το έχω απο χθές δηλώσει.....
Επισκέπτης
Pε laplace του έχεις γαμήσει τη μάνα του θέματος... Champion League όλες οι ομάδες είναι καλές και υπολογίσιμες πόσο μάλλον το όνομα Latsio. Άσε τους ανθρώπους να χαρούν τη νίκη τους. Ξεχνάς (εγώ είμαι βάζελος) που πέρσι πανηγυρίζαμε που κερδίζαμε κάτι άγνωστες στο Oυέφα? Πωπω laplace ζαλάδα είσαι. Kαι εσείς ρε γαύροι αφήστε την εμπάθεια. Kάνατε πολύ καλή εμφάνιση, σας έχωσε και ο διαιτητής με το γκολ της λάτσιο, ευχαριστηθείτε το και αφήστε βάζελους, χανούμια κλπ. Eγώ μπήκα να πω μπράβο και μου την πέσατε να με φάτε. Mπράβο μπήκα να πω ρε μάπες ξυπνάτε με τον φανατισμό
Επισκέπτης
τραβα ρε στο κοτετσι σου..ποιο πριν ομως πες μας που εισαι & τι κανεις..αν εισαι ατριχος & ολα τα σχετικα..Ρε μαγκες εγω ΑΕΚτζης ειμαι αλλα με δυο φασεις δυο γκολ βαλατε. Αυτο μονο τελος
Επισκέπτης
εσενα δεν σε ειχε παρατησει η γκομενα σου καποτε ? τωρα καταλαβαινω γιατι.ειστε σε ομιλο ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,η Λατσιο ειναι ομαδα Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ με 45ΧΡΟΝΟ τερματοφύλακα με πατερίτσες κ η Βρεντερ ενα 18χρονο αμουστακο αρχιδάκι ειχε στο τερμα,..
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ..
βρε κατακαημενε κ κατατρεγμενε φιλε μου,ο οσφπ σου δινει συμπονια κ καβλι κ εσυ το ψαχνεις αλλου ρε πουθενα ? ρε ανυπαρκτε με τους περισσοτερους τιτλους.περισσοτερες φαπες μπορει να εχεις φαει,τιτλους δε νομιζω να εχεις.
τι λες ρε κακομοιρε λαγε???που εχεις περισσοτερους τιτλους???στο τραμπολινο???αντε βαλε τα μπρατσακια σου & τραβα για υπνο καραπικραμενε..
Ρε απόγονοι του στόλου σε ένα άθλημα μας νικάτε κ αυτό το θυμάστε μόνο όταν παίζετε μ εμάς. Άντε να χαρείτε με την 2η εκτός έδρας στο CL κ με το πολο σήμερα, γιατί κ πάλι θα κλαίγεστε σε λίγο καιρό, ποδόσφαιρο-μπάσκετ κ βόλευ. Στα 2 τελευταία ακόμη με το πούτσο στο στόμα είστε ρε κοτόπουλα με κράνη κ στο ποδόσφαιρο, πόσα χρόνια έχετε να μας νικήσετε???? Τελικά ο Λεμονής κάτι έμαθε από τον Μαρκαριάν με το τσουκου-τσούκου, κωλοτούμπες...
Τ
Τόσα χρόνια ο βάζελος τι κάνει και το έχουν βαφτήσει επιτυχημένη ευρωπαική ιστορία-πορεία?Ρε μαγκες εγω ΑΕΚτζης ειμαι αλλα με δυο φασεις δυο γκολ βαλατε. Αυτο μονο τελος
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πέσμου τώρα που είσαι και τί κάνεις.........εγω ΑΕΚτζης ...... Αυτο μονο τελος
Επισκέπτης
εγω που σε χυνω οικογενειακως στο ποδοσφαιρο την τελευταια 10ετια τι να πω ρε κακομοιρη αφου το πολο δεν το βλεπει κανενας σοβαρος ανθρωπος???μιλας για το πολο?πολο παιζουν μονο οι γαβροι κ οι ουγγροι..ποιος σοβαρος ανθρωπος βλεπει πολο?
ΣΑΣ ΧΥΣΑΜΕ ΠΕΡΣΙ 2 ΦΟΡΕΣ?ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 243242 ΧΡΟΝΙΑ?
ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 71 Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ 40.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ,ΤΑ ΜΑΡΑΚΑΝΑ Κ ΤΑ ΑΜΕΣΤΕΡΝΤΑΜ?ΝΑΙ Η ΟΥ ΓΑΒΡΙΝΕΣ?
εγω που σε χυνω οικογενειακως στο ποδοσφαιρο την τελευταια 10ετια τι να πω ρε κακομοιρη αφου το πολο δεν το βλεπει κανενας σοβαρος ανθρωπος???
μην λες μαλακιες ρε..
Χαπακώνεται για τα αυριανά.Πέσμου τώρα που είσαι και τί κάνεις.....
Τώρα που δεν παίζει και ο Ρίμπο.....
Επισκέπτης
τραβα ρε ορειβατη στο λαγουμι σου να κλαψεις για τις πουτσες που σε κερναω καθε χρονο..35 πρωταθληματα εχω ρε βλακα & εχεις 21..ακομη μιλας???οσο για το κοτοπουλα ενα θα σου πωΡε απόγονοι του στόλου σε ένα άθλημα μας νικάτε κ αυτό το θυμάστε μόνο όταν παίζετε μ εμάς. Άντε να χαρείτε με την 2η εκτός έδρας στο CL κ με το πολο σήμερα, γιατί κ πάλι θα κλαίγεστε σε λίγο καιρό, ποδόσφαιρο-μπάσκετ κ βόλευ. Στα 2 τελευταία ακόμη με το πούτσο στο στόμα είστε ρε κοτόπουλα με κράνη κ στο ποδόσφαιρο, πόσα χρόνια έχετε να μας νικήσετε???? Τελικά ο Λεμονής κάτι έμαθε από τον Μαρκαριάν με το τσουκου-τσούκου, κωλοτούμπες...
και στην λεοφωρο ηρθαμε
και ξανα σας κυνηγησαμε
για να μην συνεχισω με ΑΣΕΑ & αλλα που πονανε ακομη ποιο πολυ..
αντε πουθεναδες στα λαγουμια σας..
Επισκέπτης
προτείνω στο site να βάλει εξτρά επιλογή στο προφίλ
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά είμαι αντιολυμπιακός
Πέστα κιφίνα με τις πιπίλες σου!
Επισκέπτης
ακριβως οτι βλεπεις στο αβαταρ μου..σκιζω κωλαρακια αλλα οχι αντρικα γι αυτο τραβα στο θρεντ "τραβελια με προσοντα" να βρεις κανενα "μερακλη" να σε φτιαξει για σημερα..Pleasure αν κρινω απο το avatar σου πρεπει να εισαι ο σκυμενος και να το κανεις απο μικρος. Τεσπα βαριεμαι να ασχολουμε. Μια διαπιστωση εκανα για το ματς που το ειδε ολος ο κοσμος. 2 φασεις 2 γκολ. Ουτε στο pro δεν γίνονται αυτα. Πειτε οτι θελετε. Σας διαβαζω και γελαω. Καλη συνεχεια στον gayro
Επισκέπτης
οε 1-4,οε 1-4,οε 1-4 & τραβα για υπνο λεμε πριν εκτραχυνθουν & αλλο τα πραγματα πικραμενε λαγε..ετσι καριολια..ετσι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις