Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΑΚΟΥΣΤΕ Γεωργιου τοτε αφου δεν ακουτε εμας..Στον ρεαλ φμ, ΤΩΡΑ:ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Cl H ΛΑΤΣΙo..Κιολα αυτα απο τον φιλογάβρο Γεωργίου..

Επισκέπτης

σας εχω χυσει ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ σε ολα τα σπορ αυτα τα 2 τελευταια χρόνια..
και εχω σε ολα τα σπορ 3πλασιους τιτλους απο τον ΘΡΗΝΟ..
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΥΒΕ,ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ?
τι λες ρε κακομοιρε λαγε???που εχεις περισσοτερους τιτλους???στο τραμπολινο???αντε βαλε τα μπρατσακια σου & τραβα για υπνο καραπικραμενε..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι λες ρε κακομοιρε λαγε???που εχεις περισσοτερους τιτλους???στο τραμπολινο???αντε βαλε τα μπρατσακια σου & τραβα για υπνο καραπικραμενε..
λαθος διατυπωση..ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ολα τα αθληματα εχω 3πλασιους τιτλους..
να ξεκινήσω απο μπασκετ?

Επισκέπτης
Σωστό ας μπει τέλος. Aυτό συμβαίνει με τους ολυμπιακούς. Kαι μπράβο να θες να τους πεις σου ορμάνε. Γι αυτό είναι πάντα οι Oλυμπιακοί υπάλληλοι με εργοδότες βάζελους. Γιατί είναι κομπλεξικοί. Zητώ συγνώμη από τους έξυπνους και σωστούς ολυμπιακούς και πάλι συγχαρητήρια.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Oλυμπιακός-Wender Bremen  1-2

Kαι για αλλη μια  φορα στο καναβατσο... ;) ;)

Επισκέπτης
σας εχω χυσει ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ σε ολα τα σπορ αυτα τα 2 τελευταια χρόνια..
και εχω σε ολα τα σπορ 3πλασιους τιτλους απο τον ΘΡΗΝΟ..
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΥΒΕ,ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ?
κ εσυ να προσεχεις τον κωλο σου.αν σε τσουζει να βαζεις ταλκ.κ δειξε μας τι εχεις κανει με τα δικα σου φρυδια.οχι με της γιουβε κλπ.

[youtube=425,350]YODHta6EuN0[/youtube]

[youtube=425,350]i8cEuACO7e8[/youtube]

[youtube=425,350]bdhWI6C5Wow[/youtube]

[youtube=425,350]O_DBpFrEkL8[/youtube]

παρε ενα ωραιοτατο καβλι.καβαλα το κ παμε.

Επισκέπτης
λαθος διατυπωση..ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ολα τα αθληματα εχω 3πλασιους τιτλους..
να ξεκινήσω απο μπασκετ?
τραγουδα οσο θελεις παυλο θεε παρε την παε..σημερα ομως εγω σε γαζωσα για αλλη μια φορα..τουμπεκιασου λοιπον..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γι αυτό είναι πάντα οι Oλυμπιακοί υπάλληλοι με εργοδότες βάζελους. Γιατί είναι κομπλεξικοί.
εγω που σαν υπάλληλος έχω πέσει σε εργοδότες μουναπανάκια να το συνδυάσω επίσης οπαδικά?

Επισκέπτης
ΑΚΟΥΣΤΕ Γεωργιου τοτε αφου δεν ακουτε εμας..Στον ρεαλ φμ, ΤΩΡΑ:ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Cl H ΛΑΤΣΙo..Κιολα αυτα απο τον φιλογάβρο Γεωργίου..
τα αρχιδια μου κουνιονται,ποιος τα ενοχλει ? οι παπαριες του γεωργιου κ του λαπλας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειστε σε ομιλο ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,η Λατσιο ειναι ομαδα Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ με 45ΧΡΟΝΟ τερματοφύλακα με πατερίτσες κ η Βρεντερ ενα 18χρονο αμουστακο αρχιδάκι ειχε στο τερμα,..
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ..

Επισκέπτης
Oλυμπιακός-Wender Bremen  1-2

Kαι για αλλη μια  φορα στο καναβατσο... ;) ;)
ρε χαζοχαζουλη & αυτο να γινει ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τα δυο γιατι πολυ απλα ειμαστε αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ & δεν μας ενδιαφερουν οι πορειες..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άλεξ αδερφέ.....τί θα γράφει αύριο η κωλοφυλλάδα η Ντέρμπυ???Ούστ ρεεεεε.....ήδη κάποιοι εδώ άρχισαν τις παπαριές....μυαλό δεν βάζουν....σε αυτή την περίπτωση τους βάζουμε...κεφάλι(το κάτω)...ούστ άμπαλοι απο εδώ......

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο.Σπουδαια νικη.Τελικα το ξεπαρθενιασμα ειναι μεγαλο πραμα.Μετα την πρωτη εκτος εδρας νικη πηρε μπροστα για τα καλα.Οπως και η αρρωστεια περυσι,πρωτα Λιλ μετα Μιλαν.Παμε και αυριο ολοι γερα να ανεβασουμε το συλλογικο Ελληνικο ποδοσφαιρο γιατι μας βλεπω πρωταθλητες Ευρωπης με μια ομαδα Τσου λου και αυτη απο γ προκριματικο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αμα βαλει παλι τον 15χρονο στο τερμα,θα κερδίσετε..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ γάβροι..Κ ασε ομιλο της πούτσας με το ΚΤΙΚΙΟ Κ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ παιζετε..

Επισκέπτης
ειστε σε ομιλο ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,η Λατσιο ειναι ομαδα Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ με 45ΧΡΟΝΟ τερματοφύλακα με πατερίτσες κ η Βρεντερ ενα 18χρονο αμουστακο αρχιδάκι ειχε στο τερμα,..
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ..
κουνησου λεμε να πεσουν οι 21 καποτες απο τα μανικια που σου εριξα το απογευμα & ασε τα κουλα με τα ξενα κολλυβα..

Επισκέπτης
[youtube=425,350]GOTI4o0z0X8[/youtube]

[youtube=425,350]OGnPuhGHL98[/youtube]

[youtube=425,350]O_DBpFrEkL8[/youtube]

[youtube=425,350]k-H6-3CnBGc[/youtube]

αυτα ειναι τα καβλια του θρυλου μας στον κωλο σας βαζελια.σας γαζωνουμε κ πονατε κ μας παρακαλατε ακομα.

οσο για τους τιτλους,καθε καλοκαιρι λετε-> Κ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ,ΚΟΥΠΕΣ.

Επισκέπτης
αμα βαλει παλι τον 15χρονο στο τερμα,θα κερδίσετε..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ γάβροι..Κ ασε ομιλο της πούτσας με το ΚΤΙΚΙΟ Κ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ παιζετε..
κουνησου λεμε να πεσουν οι 21 καποτες απο τα μανικια που σου εριξα το απογευμα & ασε τα κουλα με τα ξενα κολλυβα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom