στη μπάλλα δεν πας μακριά όταν γαμιέται η σούφρα σου.
απλά πράγματα.
πας όταν χώνεις φράγκα και φτιάχνεις ομάδα που παίζει μπάλλα επιπέδου.
Υπολόγισε πόσο είναι το μπάτζετ του φετινού γάβρου και πόσο το μπάτζετ αυτού του 2000. στα άλλα περαστικά.
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΧΕΤ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 16 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
1. Αναφερόμουν σε συγκεκριμένη σούφρα αν πρόσεξες. Γαμήθηκε η σούφρα του Ότο λοιπόν, γιατί μπορεί να έπαιζε με πανεξυπνη τακτική, αλλά η κωλάρα του δεν έκλεινε με τίποτα.
2. Δεν χώσαμε φράγκα, δεν έχουμε παίχτες-ΜΟΝΑΔΕΣ όπως παλιά και δεν έχουμε αυτή τη στιγμή ΟΜΑΔΑ.(Αυτά για να διαγράψεις από το μυαλό σου ότι είμαι ΚΑΦΡΟΣ ή ΤΥΦΛΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ).
3. Έχω βαρεθεί να με βλέπω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μην προχωράω, λόγω οικονομικής αδιαφορίας του Θείου και διοικητικών στελεχών που μόλις τελείωσαν το σχολείο.
4. ΑΛΛΑ ειμαι υποχρεωμένος τα περαστικά σου να στα επιστρέφω, γιατί α) εσένα ο κώλος σου έχει λιώσει τον καναπέ σου να μας βλέπεις στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ και β) εγώ χτες έμεινα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, γιατί παίξαμε στα ίσια και το παλέψαμε, με τα κουρασμένα και "ταχύτατα" παλουκάρια που φοράνε τη φανέλα.