Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο τελος απλα ανεβασαν στροφες, εσπρωξε και η κερκιδα και γινανε αυτες οι φασεις. εκτος αν εννοεις αυτο τρεξιμο οκ. αλλα δεν ειναι αυτος ο ολυμπιακος ομαδα που μπορει να ΤΡΕΧΕΙ και να πρεσαρει με την καμια (σε διαρκεια λεω)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος νοιάζεται για το επιθετκό ποδόσφαιρο...
Ταχύτητα θέλω, επιθετική άμυνα, πίεση παντού, αλληλοκάλυψη.
Να είμαι πίσω μπετόν και να κάνω 4-5 φάσεις.
Αυτό είναι ποδόσφαιρο.
Τα άλλα είναι για μανατζερ λιγκ και πλειστέσιον.

θες 5-6 παιχτες στο χαλαρο για να γινει αυτο που λες (και μαζι σου ειμαι εννοειται οσον αφορα τα αμυντικα, αλλα πουυυ) :zzzzz:

εντιτ: εγω θελω και επιθετικο ποδοσφαιρο ομως

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Αν σκεφτείτε ότι
1. Έχουμε αλλάξει ήδη 2 προπονητές.
2. Έφυγε ο Λέτο και δεν μου έφερες μεγάλο αριστερό χαφ.
3. Στον πάγκο έχουμε Μπάντοβιτς
4. Χρήμα δεν έπεσε καθόλου
5. Είχαμε 60 τραυματισμούς μέσα σε 4 μήνες

Εγώ είμαι ευχαριστημένος για χθες. Άσχετα αν το ματς έπρεπε να λείξει 1-1. Αυτή η Μπορντό από εμάς τουλάχιστον δεν παίζεται.

Όταν όμως ο μέγας Βαλβέρδε ζήτησε από τον θείο ανανέωση συμβολαίου και όρο να φέρει τον τεράστιο Ταμούδο στο γαύρο, ο θείος και τα λαμόγια που είναι δίπλα του, τον θεώρησαν υπερήλικα τον 32-33χρονο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ταμούδο, ο οποίος θα μου είχε ήδη βάλει 20 γκολ μέχρι τώρα και ίσως ξυπνούσε την αδερφή τον Βραζιλιάνο...Ο νταρκο όμως και ο Γκόγκιτσ σε μεγαλύτερη ηλικία πρόσφεραν στο θρύλο τεράστιες επιτυχίες. Αφήστε ρε αρρωσταίνω και μ΄νο που τα σκέφτομαι...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν σκεφτείτε ότι
1. Έχουμε αλλάξει ήδη 2 προπονητές.
2. Έφυγε ο Λέτο και δεν μου έφερες μεγάλο αριστερό χαφ.
3. Στον πάγκο έχουμε Μπάντοβιτς
4. Χρήμα δεν έπεσε καθόλου
5. Είχαμε 60 τραυματισμούς μέσα σε 4 μήνες

Εγώ είμαι ευχαριστημένος για χθες. Άσχετα αν το ματς έπρεπε να λείξει 1-1. Αυτή η Μπορντό από εμάς τουλάχιστον δεν παίζεται.

Όταν όμως ο μέγας Βαλβέρδε ζήτησε από τον θείο ανανέωση συμβολαίου και όρο να φέρει τον τεράστιο Ταμούδο στο γαύρο, ο θείος και τα λαμόγια που είναι δίπλα του, τον θεώρησαν υπερήλικα τον 32-33χρονο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ταμούδο, ο οποίος θα μου είχε ήδη βάλει 20 γκολ μέχρι τώρα και ίσως ξυπνούσε την αδερφή τον Βραζιλιάνο...Ο νταρκο όμως και ο Γκόγκιτσ σε μεγαλύτερη ηλικία πρόσφεραν στο θρύλο τεράστιες επιτυχίες. Αφήστε ρε αρρωσταίνω και μ΄νο που τα σκέφτομαι...

για ευχαριστημενος διαφωνω, συμβιβασμενος ισως... και ο ντατολο που ηρθε παντως, 2ος λετο μου κανει οπως ελεγε και ο φαφουτης εχτες ευστοχα. ΑΥΤΗ η μπορντο εχτες μια χαρα παιζοταν θεωρω...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
θες 5-6 παιχτες στο χαλαρο για να γινει αυτο που λες (και μαζι σου ειμαι εννοειται οσον αφορα τα αμυντικα, αλλα πουυυ) :zzzzz:

εντιτ: εγω θελω και επιθετικο ποδοσφαιρο ομως

Εγώ πάλι ρε φίλος ξέρεις τι θέλω, αλλά το κόβω να μην το ζήσω ποτέ?
Μετά από 50 χρόνια στο τσάμπιονς λιγκ να δω κάτι διαφορετικό. Να σω η ομάδα να προχωράει και να έχω το Καραϊσκάκη φρούριο. Στην Ελλάδ κι εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα μαζί σου θέλω να βλέπω μπάλα και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά στην Ευρώπη θέλω να παίζω σαν τη Μπορντό, γρήγορα, αποφασιστικά με μαγκιά και τσαμπουκά, αλλά με αυτό το ρόστερ στην άλλη ζωή ίσως...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτό είναι ποδόσφαιρο.
ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.τι περιμενεις?σου βρηκα τον man for the job... :grin:
URL]]

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι ρε φίλος ξέρεις τι θέλω, αλλά το κόβω να μην το ζήσω ποτέ?
Μετά από 50 χρόνια στο τσάμπιονς λιγκ να δω κάτι διαφορετικό. Να σω η ομάδα να προχωράει και να έχω το Καραϊσκάκη φρούριο. Στην Ελλάδ κι εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα μαζί σου θέλω να βλέπω μπάλα και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά στην Ευρώπη θέλω να παίζω σαν τη Μπορντό, γρήγορα, αποφασιστικά με μαγκιά και τσαμπουκά, αλλά με αυτό το ρόστερ στην άλλη ζωή ίσως...

Και επιθετικα να παιζεις σαν την λυον ομως δεν ειναι προτιμοτερο? γιατι η λυον οταν ξεκινησε να γινεται καλη  ομαδα, ηταν χειροτερη απο μας, και την ειχαμε του χεριου μας τοτε... εννοω δεν ειναι τοοοσο ανεφικτο. δεν λεω να γινεις μπαρτσα η μαντσεστερ γιατι τα λεφτα που παιζουν εκει ειναι απλα διαστημικα, αλλα δινοντας φραγκα & κανοντας σωστες επιλογες ο ολυμπιακος μπορει να φτασει σε επιπεδα λυον ευκολα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
για ευχαριστημενος διαφωνω, συμβιβασμενος ισως... και ο ντατολο που ηρθε παντως, 2ος λετο μου κανει οπως ελεγε και ο φαφουτης εχτες ευστοχα. ΑΥΤΗ η μπορντο εχτες μια χαρα παιζοταν θεωρω...

Εγώ πάλι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ για χτες, με βάση τους πάιχτες που έχω και με βάση την φυσική τους κατάσταση και τις ικανότητές τους.  
Χωρίς παρεξήγηση, μην μπερδεύεσαι από την μαγική εικόνα μετά το 80' . Η Μπορντό ήδη είχε βάλει το γκολάκι της και ήταν σταρχίδια της.
Μια χαρά παιζόταν η Μπορντό χτες, ΣΥΜΦΩΝΩ, αλλά μετά το 0-1. Στην αρχή πως έπαιξα?
Μέσα στην έδρα μου με όποια άλλη ομάδα και αν έπαιζα δεν θα έχανα, αλλά αυτοί μας γάμησαν στο πρέσσινγκ. Τρελό τρέξιμο.
Ο φαφούτης δεν είναι ούτε ο Νοστράδαμος, ούτε ο πάπας. ¨εχει πει και σοφίες, αλλά έχει πετάξει και χοντρές μαλακίες. Η θέση του Ντάτολο δεν είναι 10άρι, αλλά αριστερό χαφ. Και έχει ακόμα να προσφέρει. Αυτόν ακόμα δεν τον κρίνω. Όλοι οι Αργεντινοί παίζουν μπάλα μετά από 20 ματς και θέλουν στήριξη. Ποιος παίχτης καλύπτει τον Ντάτολο? Ο κανένας. Αργεντίνος είναι, κωλοπαιδαράς και δανεικός. Με το χτεσινό σχήμα δεν μπορούσε να παίξει μπάλα.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Και επιθετικα να παιζεις σαν την λυον ομως δεν ειναι προτιμοτερο? γιατι η λυον οταν ξεκινησε να γινεται καλη  ομαδα, ηταν χειροτερη απο μας, και την ειχαμε του χεριου μας τοτε... εννοω δεν ειναι τοοοσο ανεφικτο. δεν λεω να γινεις μπαρτσα η μαντσεστερ γιατι τα λεφτα που παιζουν εκει ειναι απλα διαστημικα, αλλα δινοντας φραγκα & κανοντας σωστες επιλογες ο ολυμπιακος μπορει να φτασει σε επιπεδα λυον ευκολα

Η Λυών όταν πρωτοβγήκε στην πιάτσα έπαιζε επιθετικά, γιατί από πίσω είχε κάτι χαφ που κάνανε τα 100 μέτρα σε 10 δεύτερα. Εγώ πως να παίξω επιθετικά όταν τα χαφ μου τα κάνουν σε 15??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό είναι ποδόσφαιρο.

τι λες ρε τεράστιε;
ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΗΡΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ;
ή μήπως το ΤΣΟΥ ΛΟΥ νομίζεις πως είναι πλέι στέισιον;

Υ.Γ.
μόνο ο μουρίνιο το κατάφερε...
μόλις τον πήραν πρέφα που το πάει του κοψαν τους τελικούς ΟΣΑ και να έχωναν οι πρόεδροι για πάρτη του.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Και κάτι τελευταίο και κλείνω. Σχετικά με την ΕΥΝΟΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ πυ είχαμε φέτος.
Καλύτερα να έπαιζα με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα παρά με Μπορντό.
Την φοβόμουν την πουτάνα αυτή την ομάδα, γιατί δεν θα μας υποτιμούσε με τίποτα, φέτος όλοι το λένε στην Γαλλία ότι είναι η χρονιά τους. Προχωράνε αργά αλλά σταθερά.
Θα δεις φίλε στην επόμενη φάση τι θα κάνει η Μπορντό. Δύσκολα θα πέσει, αν και νομίζω ότι φέτος φορμαρίστηκε πολύ από την αρχή και τα αραπόνια της μπορεί να κλατάρουν.  

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι λες ρε τεράστιε;

Υ.Γ.
μόνο ο μουρίνιο το κατάφερε...
μόλις τον πήραν πρέφα που το πάει του κοψαν τους τελικούς ΟΣΑ και να έχωναν οι πρόεδροι για πάρτη του.
εφιαλτης σας εχει γινει πουστρες..τριτος χρονος και η τσελσι παει σε αυτοματο πιλοτο...
ερχεται και θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για τους καφενόβιους που γράφουν εδώ ό,τι να ναι...
αυτός ο γάβρος ΔΕΝ ανήκει στις 16 καλύτερς της Ευρώπης..
έλειπε η Ρόμα, η Λίβερπουλ......

ο γάβρος του Τζιό ήταν στις 8 καλύτερς τότε.

κάντε συγκρίσεις γραμμών και μελαγχολείστε.....
ο γάβρος έχω ξαναπεί είχε το μομέντουμ να είναι τώρα η Λυόν της Ελλάδας. Και παίκτες θα έρχονταν και όνομα θα είχε δημιουργήσει
Τώρα πάπαλα.
με δύο ήττες θα αποκλειστεί. Οσα φράγκα πήρε για τα χρωστούμενα πήρε.
του χρόνου πάλι.

Υ.Γ.
δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι έλληνες με το τσου λου.

πρώτος στόχος θα έπρεπε να είναι οι 4 στο ουέφα...
αλλά στη χώρα των ευρωπαικών υπερομάδων λέμε ΠΟΙΟ ΟΥΕΦΑ; Το πρωτάθλημα μετράει.
χου ρε καστανάδες νούμερα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εφιαλτης σας εχει γινει πουστρες..τριτος χρονος και η τσελσι παει σε αυτοματο πιλοτο...
ερχεται και θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του...

αμα έρθει αποχαιρέτησε το τσουλου όσο είναι προπονητής.
περαστικά σας. σου αρέσει η πλάτη μου;
ααααααααχχαχααχαχαχχααχχααχαχαχαχα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
τι λες ρε τεράστιε;

Ποιος μίλησε για τελικό τσάμπιονς λιγκ ρε ιδιοφυία?? :headbang:

Τι συγκρίνεις δηλαδή εσύ? Ολυμπιακό με Μπάρτσα? Λαπόρτα με Κόκκαλη? Μέσι με Μαρέσκα? Ιμπραίμοβιτς με Μήτρογλου? Τσάβι με Στολτίδι ή Ινιέστα με Λεντέσμα?
1. Δεν πάω για να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ.
2. Δεν πάιζω επιθετικά, γιατί δεν μπορώ να αντέξω με αυτό το ρόστερ.
3. Αν θελήσω να πάω πολύ μακριά στο τσάμπιονς θα παίξω αλλιώς.
4. Μην πας μακριά. Δες τον Πάοκ πως κοντράρει στα ίσα Ολυμπιακό και Πάο, δες και τον Ότο πως γαμήθηκε η σούφρα του στο 2004 και παίζαμε για πλάκα ΠορτογαλοΓαλλους.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι....
Λουκουμάκι το διπλό της Μπορντώ και πλήρωνε πολύ καλά εχτές...
Και άσε να διαμαρτύρονται για την αγκωνιά του κατσικανιάρη στον Καρασό...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
για τους καφενόβιους που γράφουν εδώ ό,τι να ναι...
αυτός ο γάβρος ΔΕΝ ανήκει στις 16 καλύτερς της Ευρώπης..
έλειπε η Ρόμα, η Λίβερπουλ......

ο γάβρος του Τζιό ήταν στις 8 καλύτερς τότε.

κάντε συγκρίσεις γραμμών και μελαγχολείστε.....
ο γάβρος έχω ξαναπεί είχε το μομέντουμ να είναι τώρα η Λυόν της Ελλάδας. Και παίκτες θα έρχονταν και όνομα θα είχε δημιουργήσει
Τώρα πάπαλα.
με δύο ήττες θα αποκλειστεί. Οσα φράγκα πήρε για τα χρωστούμενα πήρε.
του χρόνου πάλι.

Υ.Γ.
δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν οι έλληνες με το τσου λου.

πρώτος στόχος θα έπρεπε να είναι οι 4 στο ουέφα...
αλλά στη χώρα των ευρωπαικών υπερομάδων λέμε ΠΟΙΟ ΟΥΕΦΑ; Το πρωτάθλημα μετράει.
χου ρε καστανάδες νούμερα...

Σου μίλησα εγώ ότι πάω να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ?
Κατάλαβες μήπως τι έγραψα ή γράφεις εδώ αυτά που θέλεις να πεις και αναφερεσαι σε μένα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιος μίλησε για τελικό τσάμπιονς λιγκ ρε ιδιοφυία?? :headbang:

Τι συγκρίνεις δηλαδή εσύ? Ολυμπιακό με Μπάρτσα? Λαπόρτα με Κόκκαλη? Μέσι με Μαρέσκα? Ιμπραίμοβιτς με Μήτρογλου? Τσάβι με Στολτίδι ή Ινιέστα με Λεντέσμα?
1. Δεν πάω για να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ.
2. Δεν πάιζω επιθετικά, γιατί δεν μπορώ να αντέξω με αυτό το ρόστερ.
3. Αν θελήσω να πάω πολύ μακριά στο τσάμπιονς θα παίξω αλλιώς.
4. Μην πας μακριά. Δες τον Πάοκ πως κοντράρει στα ίσα Ολυμπιακό και Πάο, δες και τον Ότο πως γαμήθηκε η σούφρα του στο 2004 και παίζαμε για πλάκα ΠορτογαλοΓαλλους.

στη μπάλλα δεν πας μακριά όταν γαμιέται η σούφρα σου.
απλά πράγματα.
πας όταν χώνεις φράγκα και φτιάχνεις ομάδα που παίζει μπάλλα επιπέδου.
Υπολόγισε πόσο είναι το μπάτζετ του φετινού γάβρου και πόσο το μπάτζετ αυτού του 2000. στα άλλα περαστικά.
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΧΕΤ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 16 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
Συνεχείστε να με διασκεδάζετε με αναλύσεις και μαιμούδες διαιτητές.
λες και άμα το σκορ ήταν 1-1 είχε ελπίδα αυτός ο γάβρος να πάει στους 8...
όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Η ομάδα πρέπει να επενδύσει σε 4 παίχτες στον άξονα...εκεί να ρίξει το χοντρό πακέτο:τερματοφύλακα-αμυντικό χάφ-επιθετικό χαφ-επιθετικό...να κρατήσει Ντάτολο...να δει αν είναι καλά ο Γκαλέτι...
μετά να γεμίσει το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές...και αν είναι δυνατόν έλληνες(Τζαβέλας-Μώρας π.χ)...

πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα χοντρό...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τεσπα... Οι γάλλοι έπαιξαν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο που εχω δει έως τώρα και παρόλα αυτά πήραν το ματσάκιον. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και οι γαυροι αποκοιμήθηκαν και θυμήθηκαν να ξυπνήσουν στις καθυστερήσεις. Αν το είχαν κάνει νωρίτερα μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό και το παιχνίδι όχι σούπα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

για αυτο ομως ειναι μεγαλη ομαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom