Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ma αν υμάμαι καλά την φάση ο τερματοφύλακας σε παίχτη της Μπορντό πέφτει. Αν είδε φάουλ ο ρέφερι θα το είδε από τον ντερμπυσαιρ στον γάλλο αμυντικό και όχι στον τερματοφύλακα.
δεν ειναι τοσο απλο γιατι και ο αγγλος απλωνει το χερι προς τον γκολκιπερ..
πολυ δυσκολη φαση,για την οποια δεν το κρυβω ξεκαθαρο συμπερασμα δεν εχω βγαλει ακομη...
δεν εχει καμια σημασια παντως...
σε ενα ματς στο οποιο παιζεις εντος και εισαι ακινδυνος μεχρι το 87',δε νομιζω πως σε παιρνει να μιλας για μια φαση που ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια..
η μπορντω χτες περασε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ απο την εδρα του πρωταθλητη των τελευταιων 13 χρονων(με τον εναν ή τον αλλον τροπο,ηταν πρωτος)...
και ειναι η πρωταθλητρια γαλλιας,οχι ιταλιας ή γερμανιας...
για ισπανοαγγλους δεν το συζητω καν...
Χαος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ma αν υμάμαι καλά την φάση ο τερματοφύλακας σε παίχτη της Μπορντό πέφτει. Αν είδε φάουλ ο ρέφερι θα το είδε από τον ντερμπυσαιρ στον γάλλο αμυντικό και όχι στον τερματοφύλακα.
προφανως ο ρεφερι θεωρησε οτι ο νταρμπι εμποδισε το τερμα να βγει στη μπαλα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

ρε συ στεκόμαστε σε μία φάση που ακόμα και στο βίντεο άκρη δεν βγάζεις...και σιγά την μαλακία...έχεις τα @@???Πήγαινε εκεί και κέρδισε...δεν έχεις???Ακόμα και με...2-1 έχεις αποκλειστεί...

και εγώ ολυμπιακός είμαι και χθές ήμουν εκεί...αλλά μην τρελλαθούμε κι'όλας...ότι έγινε-έγινε...δες τώρα αν μπορείς να κάνεις κάτι...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε συ στεκόμαστε σε μία φάση που ακόμα και στο βίντεο άκρη δεν βγάζεις...και σιγά την μαλακία...έχεις τα @@???Πήγαινε εκεί και κέρδισε...δεν έχεις???Ακόμα και με...2-1 έχεις αποκλειστεί...

και εγώ ολυμπιακός είμαι και χθές ήμουν εκεί...αλλά μην τρελλαθούμε κι'όλας...ότι έγινε-έγινε...δες τώρα αν μπορείς να κάνεις κάτι...

Τεσπα... Οι γάλλοι έπαιξαν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο που εχω δει έως τώρα και παρόλα αυτά πήραν το ματσάκιον. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και οι γαυροι αποκοιμήθηκαν και θυμήθηκαν να ξυπνήσουν στις καθυστερήσεις. Αν το είχαν κάνει νωρίτερα μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό και το παιχνίδι όχι σούπα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Τεσπα... Οι γάλλοι έπαιξαν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο που εχω δει έως τώρα και παρόλα αυτά πήραν το ματσάκιον. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και οι γαυροι αποκοιμήθηκαν και θυμήθηκαν να ξυπνήσουν στις καθυστερήσεις. Αν το είχαν κάνει νωρίτερα μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό και το παιχνίδι όχι σούπα.

ακριβώς ετσι νεοκλή

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

δεν υπάρχει ρε συ βοήθεια απο τον πάγκο...καμία...ούτε σε παίχτες (που να αλλάξουν την ροη του αγώνα) ούτε σε ιδέες απο τον προπονητή...

και εγώ συμφωνώ ότι οι γάλλοι χθες δεν έδειξαν κάτι σπουδαίο...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπάρχει ρε συ βοήθεια απο τον πάγκο...καμία...ούτε σε παίχτες (που να αλλάξουν την ροη του αγώνα) ούτε σε ιδέες απο τον προπονητή...

εστω τον στολτιδη δεν τον λυπηθηκε ρε πουστη μου, ή να τραβηξει εξω το μαρεσκα που μας εσπασε τον πουτσο  :headbang:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
και εγώ συμφωνώ ότι οι γάλλοι χθες δεν έδειξαν κάτι σπουδαίο...
ναι, δεν θυμιζε καθολου την ομαδα που κερδισε μπαγερν και γιουβε
στη Γαλλια ομως θα δειξει αλλο προσωπο και θα παιξει πιο επιθετικα
λογικα θα παιζει και ο ντιαρα που κανει πολυ δουλεια στο κεντρο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καποιος στο φαφουτη εδωσε μια εξηγηση για το οτι δεν ηταν η τρομερη ομαδα που εδειχνε ως τωρα...
πρωτη φορα περασε στους 16 στην ιστορια της, και πηγε απλα για να παρει το ματς. στο κατω κατω εκτος εδρας επαιζε και μαγκια της στην τελικη

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
... ή να τραβηξει εξω το μαρεσκα που μας εσπασε τον πουτσο  :headbang:

Τον Ντραγκουτίνοβιτς η Σεβίλλη δεν τον έδεινε με τίποτα!Και ας ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία...τον Μαρέσκα τον έδωσε και μας έκανε και το τραπέζι  :think: ...τώρα καταλαβαίνω το γιατί...στην Γαλλία πρέπει να είναι πάγκο...με Στολτίδη-Λεντέσμα-Τόρο στα χαφ...για να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία....και αυτός ο λύκος ρε παιδί μου...2 ταχύτητες πιο κάτω.... :helpplea: :headbang:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Πίστευω ότι επεδίωξαν να μην παίξουν ποδόσφαιρο και να το πάνε σε αυτό το εκνευριστικά αργό τέμπο. Ισως η έλλειψη εμπειρίας και η έδρα, να θέλησαν να πάρουν το παιχνίδι στα κουφά. Στους ομίλους ήταν πιο ανέμελοι και πιο φορμαρισμένοι. Από εδώ και πέρα όμως οι μαλακίες πληρώνονται γ αυτό κ μάλλον έπαιξαν έτσι. Αν τους έτρχαν οι γαύροι όμως θα αναγκαζόντουσαν να κάνουν κ αυτοί το ίδιο. Δεν το έκαναν και βρωμιάρηδες πήραν άνετα το ματσάκι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καποιος στο φαφουτη εδωσε μια εξηγηση για το οτι δεν ηταν η τρομερη ομαδα που εδειχνε ως τωρα...
πρωτη φορα περασε στους 16 στην ιστορια της, και πηγε απλα για να παρει το ματς. στο κατω κατω εκτος εδρας επαιζε και μαγκια της στην τελικη

έχει επενδύσει ο Πλατινί στο μαγαζί.....
είναι καιρός να περάσει τελικό τσουλου ομάδα από τη γαλλία.
όταν ακουσα ότι η γαλλική ομοσπονδία ανέβαλε το παίγνιο του πρωταθλήματος για να παίξει η μπορντώ με το γάβρο κατάλαβα ότι φέτος ο πλατινί έχει ένα όνειρο τρελλό...........
φρονώ ότι η μπορντώ θα είναι σίγουρα στους 4..........

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σίγουρα δεν ξέρω, αλλά καλή ομάδα για να το κάνει έχει.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Όταν στο κέντρο έχω 3 χαφ που ο ένας συναγωνίζεται με τον άλλον ποιος είναι πιο αργός...δεν περιμένω αποτέλεσμα.
Ο Στολτίδης είναι ο πιο φιλότιμος παίχτης του ηλιακού συστήματος, παίζει με ένα πόδι, με έναν πνεύμονα και κάνει δουλειά για άλλους 3.
Η Μπορντό μπορεί να μην είναι η ομάδα που θα σου κάνει 10 ευκαιρίες, αλλά ρε μάγκες είναι ΟΜΑΔΑ. Τα χαφ της θυμίζουν σπριντερ..Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν τρέχεις απλά την γάμησες.
Ο Μαρέσκα δεν φταίει που δεν μπορεί να παίξει. Δεν είναι αμυντικό χαφ ξεκολλάτε. Και γιαυτό ο Θείος τον πήρε για ένα κομμάτι ψωμί.
Ο Λεντέσμα ξέρει πολύ μπάλα, αλλά είναι πιο αργός από τον καρβουνιάρη.
Ο Όλαφ και πάλι ξεχώριζε σαν τη μύγα.
Ο Αβραάμ κάλός,
Από Τόρο περιμένω περισσότερα, αλλά τον προτιμώ στα χαφ, με τέτοια χαφ που έχουμε.
Και κάτι τελευταίο, μεγάλος παίχτης είναι ο Ντάρμπισάιρ, μπορεί να μοιάζει φυματικός, αλλά το παλλουκάρι τρέχει σαν παλαβός και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και έχει να παίξει και κάτι αιώνες μπάλα.
Εγώ έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα. Ο Ζαιρί ήταν σκέτη απογοήτευση, τον περίμενα καλύτερο, έστω και αν έπαιξε σαν αλλαγή για λίγα λεπτά.  

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν τους έτρχαν οι γαύροι όμως θα αναγκαζόντουσαν να κάνουν κ αυτοί το ίδιο. Δεν το έκαναν και βρωμιάρηδες πήραν άνετα το ματσάκι.

με ποιον να τους τρεξουμε ρε? :grin: με μητρογλου μπροστα, και με αυτα τα χαφ? τι να τρεξουμε, θα φευγαμε μπροστα, θα ειχαμε μετα αργες επιστροφες και κλαφτα χαραλαμπε  :rolleyes:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως σίγουρα,η Μπορντώ δεν είναι εκείνη η δαιμονισμένη η Λιόν ,που έπαιζε μπάλλα κ χάζευες.Μάλιστα κατά την γνώμη μου,για 2 χρόνια,έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη τότε.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
με ποιον να τους τρεξουμε ρε? :grin: με μητρογλου μπροστα, και με αυτα τα χαφ? τι να τρεξουμε, θα φευγαμε μπροστα, θα ειχαμε μετα αργες επιστροφες και κλαφτα χαραλαμπε  :rolleyes:

Στα τελευταία λεπτά πως το έκανες??? Και δεν λέω σε όλο το παιχνίδι αλλά τρέξε, πίεσε, κόψε ρυθμό να πάρεις ανάσες κ ξανά μανα τα ίδια. Στην έδρα σου παίζεις.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ποιος νοιάζεται για το επιθετκό ποδόσφαιρο...
Ταχύτητα θέλω, επιθετική άμυνα, πίεση παντού, αλληλοκάλυψη.
Να είμαι πίσω μπετόν και να κάνω 4-5 φάσεις.
Αυτό είναι ποδόσφαιρο.
Τα άλλα είναι για μανατζερ λιγκ και πλειστέσιον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom