Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εμείς δεν έχουμε τον έλληνα "Πλατινί"...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
η μπορντω που εκανε προπονηση με μπαγερν κ γιουβεντους χρειαστηκε βοηθεια πλατινι για το παιχνιδι με τον γαβρο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.η μαλλον δεν ειναι για γελια....για κλαματα ειναι....

Αυτη η Μπορντο σημερα δεν ηρθε στο γηπεδο, οπως και δεν εμφανιζεται τον τελευταιο μηνα στο γηπεδο και χρειαστηκε το πουτανας γεννημα που ανελαβε την ΟΥΕΦΑ, για να κερδισει.. τον χρησιμοποιησε μαλιστα και στην Γαλλια για να περασει το δικο της...

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η Μπορντο σημερα δεν ηρθε στο γηπεδο, οπως και δεν εμφανιζεται τον τελευταιο μηνα στο γηπεδο και χρειαστηκε το πουτανας γεννημα που ανελαβε την ΟΥΕΦΑ, για να κερδισει.. τον χρησιμοποιησε μαλιστα και στην Γαλλια για να περασει το δικο της...

και ετσι να ναι, ακομα και με 1 1 ΔΕΝ περναγες. μη τρελαθουμε κιολας...με δυο ολες κ ολες φασεις που εκανες...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το προβλημα παλι σε σας καταληγει βεβαια..
Γιατι τις Ευρωπαικες μας σφαλιαρες τις πληρωνετε εσεις εγχωριες πουτσες  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :fuck1: :fuck1:
ναι γιατί δεν τους φτάνουν αυτές που τρώνε στην ευρώπη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
και ετσι να ναι, ακομα και με 1 1 ΔΕΝ περναγες. μη τρελαθουμε κιολας...με δυο ολες κ ολες φασεις που εκανες...

δεν μιλησα για προκριση. και με 1-1 στα ιδια θα 'μασταν, θα πρεπει να βαλουμε γκολ εκει. Εγω ειπα οτι μας κλεψανε το ματς οχι την προκριση. Στο κατω κατω μπορει εκει μεσα να δουμε τη γνωριμη Μπορντο και να τελειωσει το πανηγυρι...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν μιλησα για προκριση. και με 1-1 στα ιδια θα 'μασταν, θα πρεπει να βαλουμε γκολ εκει. Εγω ειπα οτι μας κλεψανε το ματς οχι την προκριση. Στο κατω κατω μπορει εκει μεσα να δουμε τη γνωριμη Μπορντο και να τελειωσει το πανηγυρι...
φιλε μου τραγικοι ημασταν, οσες φασεις καναμε ηταν απο μπαλιε απο την αμυνα, τα χαφ ανυπαρκτα, η μαλακιες του κοκκαλη το καλοκαιρι αποδιδουν καρπους, με μπελουτσι αποψε παρτυ θα καναμε με αυτην την μπορντο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πίτσα ρώμα και για σένα (και όλα τα παρελκόμενα)... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η πίτσα θα γίνει πούτσα.... γι' αυτό ευχαριστήσου το τώρα που είναι νωρίς.

η δικιά μας άθλια αθλητική κατάσταση σας κάνει να ξεχνάτε τις πούτσες που έχετε φάει φέτος.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε δε παει να γαμηθει ο Γκαγκατσης, αφου πιστευετε οτι θελαμε τον Γκαγκατση για να παρουμε πρωταθλημα απο τον Καραγκουνη και τον Μπασινα εισαστε ολοι αξιοι της μοιρας σας..

κι ομως τον θελατε. τετοια ξεφτιλα.. :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

σας το κλεψανε ε?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε οι financial times κανουν πλακα μαζι σας...

αχαχαααααααααααααααααα

αρε αγγλια..κερδοσκοοοοοοοοοοοοοοοποιιιιιιιιι....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε γαμώτο ...σας αδίκησε ο διαιτητής...

κριμα τα παιδια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ειναι ωραια..

ετσι θελω και στο οακα. να κερδισουμε με πεναλτι η με γκολ οφσαιντ. η να τους ακυρωσουν γκολ και να χτυπιουνται. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τοτε θα ποναει. τοτε θα καταλαβουν. :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καμια σχεση η μπορντο με την ομαδα των ομιλων.Πολυ καλος ο θρυλος.Αμφισβητουμενο το φαουλ (αν εκανε)του νταρμπι στον αμυντικο ο τερμας του εκανε ΣΙΓΟΥΡΑ πεναλτι.
Βαζελες σκουπιστε τα χυσια του μητρογλου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Υ.Γ διαβαστε equip εκει ειναι ποιο αντικειμενικοι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ

ΛΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (μυριζεις κακα)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οπως πολυ σωστα λενε τωρα στο mega το δικαιο αποτελεσμα θα ηταν το χ

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μόλις γύρισα.

Από τα παιχνίδια που πραγματικά φεύγεις και λες "ρε πούστη μου δε ξαναπάω γήπεδο"!
[size=9pt]Άσχετα αν ξέρεις ότι θα ξαναπάς, η αρρώστεια που λέγεται ΘΡΥΛΟΣ δε κόβεται εύκολα.[/size]

Πάμε στα υπόλοιπα. Αξίζαμε για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς και έτσι όπως έγιναν οι φάσεις. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και άλλες φορές με τις ίδιες φάσεις θα είχαμε βάλει τουλάχιστον 2 μπαλάκια.

Όμως θα το ξαναπώ ο φετεινός Ολυμπιακός δεν είναι έτσι όπως τον θέλουμε, μου θυμίζει όλο και πιο πολύ τη μπαλλα που παίζαμε στη γειτονιά. Ο καθένας παίρνει τη μπάλλα και κάνει του κεφαλιού του, ό,τι του κατέβει. Ο Μπράβο ρε παιδιά τι δουλειά έχει να κατεβάζει μπάλλα σαν μέσα δεξιά??? και το έκανε πάνω από μια φορά! (και να αφήνει μια τεράαααστια τρύπα βέβαια στα αριστερά??). Όμως δε ήταν ο χειρότερος, αυτό το τίτλο θα τον δώσω στους Στολτίδη - Λεντέσμα. Ο πρώτος δεν έβγαλε ούτε μια σωστή πάσα (μα ούτε μία!), ο δεύτερος απλά δεν υπήρχε.

Αντίθετα οι Μέλμπεργκ - Λούα Λούα έχουν θέση στον Ολυμπιακό που θέλω. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω....

Και όντως η 7 ήταν χάρμα σήμερα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom