Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
δεν σε βλεπω  να ευχεσαι κ το ιδιο για το γκαγκατση ομως, που ειχε ακριβως τον ιδιο ρολο...τα καλα και συμφεροντα...

ρε δε παει να γαμηθει ο Γκαγκατσης, αφου πιστευετε οτι θελαμε τον Γκαγκατση για να παρουμε πρωταθλημα απο τον Καραγκουνη και τον Μπασινα εισαστε ολοι αξιοι της μοιρας σας..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε δε παει να γαμηθει ο Γκαγκατσης, αφου πιστευετε οτι θελαμε τον Γκαγκατση για να παρουμε πρωταθλημα απο τον Καραγκουνη και τον Μπασινα εισαστε ολοι αξιοι της μοιρας σας..

Ενώ εσείς θέλετε να περάσετε την Μπορντώ με τον Νταρμπισαιρ και τον Στολτίδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενα θα πω οχι οτι φταει το παιδι αλλα δεν τραβαει ρε παιδι μου αλλο!! 35 χρονων ανθρωπος στο 60 εκανε ζουμ η καμερα πανο του και δεν μπορουσε να πάρει ανασα ,,εχει προσφέρει εχει βαλει γκολ εχει κανει εχει ρανει αλλα δεν μπορει αλλο!! Ο λογος για τον ιερο!!!
αν δεν έχεις μάθει να παίζεις με κάτω την μπάλα , να κάνεις σωστές πάσες και να έχεις και έναν προπονητή στον πάγκο με 4 αρχίδια και όχι με 2.

αυτός ο ολυμπιακός έτσι όπως στήνεται πρέπει να έχει 4 σαν τον ιέρο, 1 επίθεση έναν κέντρο και έναν άμυνα και έναν στον πάγκο για αλλαγές εναλλάξ για να μην κουράζεται κανείς.

μπράβω στην άθλια αγωνιστική μας κατάσταση που δίνει λίγη χαρά έως πολύ στους βάζελους μιας και δέχτηκαν 2 πίκρες αυτό το σουκου.

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενω ο πλατινι εχει βαλει σκοπο της ζωης του να αδικησει το ευρωπαικο μεγαθηριο ολυμπιακο....ΕΛΕΟΣ λεμε...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αν δεν ήσουν πορωμένος δεν θα τα έλεγες αυτά. Γιατί ο ίδιος ο σπήκερ έχει αποκαλέσει παλτό τον Σισσέ και φορ του μέλλοντος τον Μήτρογλου :2funny: :2funny:
΄Οσο για τον ρεφερι σου χάρισε κίτρινη που έδωσε στον αραπάκο της μπορντό και για το γκολ μάλλον κάνει φάουλ ο νταρμπισαιρ στον αμυντικό κ όχι στον τερματοφύλακα.
΄Οσο για την οικογένεια του Πλατινί, εδώ και 15 χρόνια τις ίδιες κατάρες δέχεστε για τα συνεχή εγκλήματα...

εχει αποκαλεσει ο Μενδρινος του ΜΕΓΚΑ παλτο το Σισε? ασε μας ρε φιλε..
Στ' αρχιδια μου τι ευχεστε τοσα χρονια, αν εισαι παιδι του Πλατινι και φοβασαι τις καταρες, παλι στ'αρχιδια μου...
Επισης κι ο Βασιλακοπουλος στο μπασκετ τα ακουει αλλα ακομα ζει ..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ενω ο πλατινι εχει βαλει σκοπο της ζωης του να αδικησει το ευρωπαικο μεγαθηριο ολυμπιακο....ΕΛΕΟΣ λεμε...

Παλι μαλακιες λες...
Δεν ειναι ποια ομαδα θελει να αδικησει αλλα ποια να ευνοησει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αν δεν έχεις μάθει να παίζεις με κάτω την μπάλα , να κάνεις σωστές πάσες και να έχεις και έναν προπονητή στον πάγκο με 4 αρχίδια και όχι με 2.

αυτός ο ολυμπιακός έτσι όπως στήνεται πρέπει να έχει 4 σαν τον ιέρο, 1 επίθεση έναν κέντρο και έναν άμυνα και έναν στον πάγκο για αλλαγές εναλλάξ για να μην κουράζεται κανείς.

μπράβω στην άθλια αγωνιστική μας κατάσταση που δίνει λίγη χαρά έως πολύ στους βάζελους μιας και δέχτηκαν 2 πίκρες αυτό το σουκου.

Στ αρχίδια μας σας έχουμε γραμμένους, νομίζετε ότι όλοι με εσάς ασχολούμαστε??? :jerking: :jerking:
Κοίτα λίγο και στο δικό μας θρέντ τι πανηγύρια κάνατε πριν την ρόμα και τελικά βάλατε τις πίτσες στο κωλο σας :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν την παλεύουν, άστους :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στ' αρχιδια μου τι ευχεστε τοσα χρονια, αν εισαι παιδι του Πλατινι και φοβασαι τις καταρες, παλι στ'αρχιδια μου...
:priest:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 17

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ρε άσε τα παλιά...
Παλιά έπαιζες με Τζώρτζεβιτς, Στολτίδη στα καλά τους, Γιαννακόπουλο, Καρεμπέ, Ριβάλντο, Τζιοβάννι και δε συμμαζεύεται, τί ανάγκη είχες το Γκαγκάτση;
Τώρα κοίτα με τί παίζεις...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σπήκερ έγραψα...
Στ αρχίδια μου τι εύχεστε κ σεις. Οτι κάνετε το έχετε λάβει στην ευρώπη. Και έχετε πολλά γραμμάτια να εξοφλήσετε ακόμη :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χαχα ο φαφουτης κράζει την μπορντο :2funny: :2funny: :2funny:

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παλι μαλακιες λες...
Δεν ειναι ποια ομαδα θελει να αδικησει αλλα ποια να ευνοησει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

η μπορντω που εκανε προπονηση με μπαγερν κ γιουβεντους χρειαστηκε βοηθεια πλατινι για το παιχνιδι με τον γαβρο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.η μαλλον δεν ειναι για γελια....για κλαματα ειναι....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Σπήκερ έγραψα...
Στ αρχίδια μου τι εύχεστε κ σεις. Οτι κάνετε το έχετε λάβει στην ευρώπη. Και έχετε πολλά γραμμάτια να εξοφλήσετε ακόμη :2funny: :2funny: :2funny:

Το προβλημα παλι σε σας καταληγει βεβαια..
Γιατι τις Ευρωπαικες μας σφαλιαρες τις πληρωνετε εσεις με εγχωριες πουτσες  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom