Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
έτσι έλεγε ο κόκκαλης εδώ και πολά χρόνια...
Μια πάμε για τσου λου, μαι για ουέφα αλλά γαμημένο κοντομάνικο ακόμα δεν έχετε φορέσει με το σήμα της ΟΥΕΦΑ.....

Πες τα στον θείο ρε φίλε τότε.
Μην κάνεις παράθεση σε δικό μου μήνυμα και λες ό,τι σου κατέβει, απευθυνόμενος σε μένα.
Εγώ ίσα ίσα του τα ΧΩΝΩ, παραδέχομαι την πορεία σου πέρσι και λέω ότι γράφω σταρχίδια μου το επιθετικό ποδόσφαιρο για την δική μου ομάδα, γιατί δεν μπορώ να το παίξω με ομάδες επιπέδου Μπορντό και με αυτά τα γαμημένα παιχτάκια που έχω σήμερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ξέχασα πέρσι εσείς παίζατε επιθετικό ποδόσφαιρο τύπου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα...
Ρε φίλε έχεις ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ από το θέμα.
Κιεγώ πέρσι μαζί σου ήμουν και ΜΑΓΚΙΑ σου που προχώρησες.
Το θέμα μας όμως εδώ είναι άλλο. Χώστα εκεί που σε παίρνει και όχι σε μένα.
Ούτε κάφρος είμαι, ούτε είπα ότι με παίρνει με το υπάρχον ρόστερ να παίξω επιθετικά.
Αυτό είπα και εσύ άρχιζες να φιλοσοφείς ότι καμία ομάδα που δεν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο δεν κερδίζει το Τσάμπιονς Λιγκ!!! Πάω για Τσάμπιονς Λιγκ ρε φίλε?? Απάντησε μου μόνο σαυτό για να καταλάβω τι μου λες και άσε τις ειρωνίες περί περαστικών κ.λ.π. κ.λ.π.

Άσε φίλε μην την ψαχνεις.Δεν βγάζεις άκρη.Θα τρελλαθείς εντελώς.Καλά τα λες εσύ,αλλά με λάθος άνθρώπο κάνεις διάλογο.Άλλη ομάδα είναι το πρωί,άλλη το μεσημέρι,άλλη το βράδυ.

Εδώ γύφτο τρελλαίνει,εσύ θα την γλιτώσεις;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εμενα μου κανει εντυπωση που κανενας μαλακας στην ελλαδα δεν ασχολειται με το γιουροπα...
να πει <<Στοχος ειναι η παρουσια καθε χρονο της ομαδας μου στους 8 ή 4 του γιουροπα>>
λες και εχουμε σαρωσει τα ουεφα ολα και θελουμε και τσου.λου....
σα να θελει ο βυζαντας πρωταθλημα ελλαδας.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε φίλε μην την ψαχνεις.Δεν βγάζεις άκρη.Θα τρελλαθείς εντελώς.Καλά τα λες εσύ,αλλά με λάθος άνθρώπο κάνεις διάλογο.Άλλη ομάδα είναι το πρωί,άλλη το μεσημέρι,άλλη το βράδυ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μέρσι ρε

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πες τα στον θείο ρε φίλε τότε.
Μην κάνεις παράθεση σε δικό μου μήνυμα και λες ό,τι σου κατέβει, απευθυνόμενος σε μένα.
Εγώ ίσα ίσα του τα ΧΩΝΩ, παραδέχομαι την πορεία σου πέρσι και λέω ότι γράφω σταρχίδια μου το επιθετικό ποδόσφαιρο για την δική μου ομάδα, γιατί δεν μπορώ να το παίξω με ομάδες επιπέδου Μπορντό και με αυτά τα γαμημένα παιχτάκια που έχω σήμερα.

Μην σε ανησυχεί αυτό φίλε μου...εδώ βρίζονται-μαλώνουν-κλείνουν ραντεβού θανάτου (αυτό μόνο ένας το κάνει...μην αδικώ)-αμφισβητούν τα ''αυτονόητα''.... αλλά κατά βάθος συμφωνούν.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

τί ατάκα ήταν αυτή ρε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
μην το γελας καθολου    εχει το πιο ευκολο προγραμμα

Με Άρη στο Χαριλάου δύσκολα, με την αήττητη Άεκ στην Τούμπα δύσκολα, με Καβάλα μέσα επικίνδυνα, άσε που με Ξάνθη (αλλαγή προπονητή-καίγονται έστω για 1 πόντο) είναι ντέρμπι. Το πιο εύκολο πρόγραμμα το έχει ο Ολυμπιακός.
Θα γίνουν αρκετές γκέλες ακόμα.. Εδώ η ομάδα μοντέλο του πρωταθλήματος δεν έβαλε γκολ στην Καβάλα και έφαγε 2 εντός έδρας...Μην την ψάχνεις όλα παίζονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με Άρη στο Χαριλάου δύσκολα, με την αήττητη Άεκ στην Τούμπα δύσκολα, με Καβάλα μέσα επικίνδυνα, άσε που με Ξάνθη (αλλαγή προπονητή-καίγονται έστω για 1 πόντο) είναι ντέρμπι. Το πιο εύκολο πρόγραμμα το έχει ο Ολυμπιακός.
Θα γίνουν αρκετές γκέλες ακόμα.. Εδώ η ομάδα μοντέλο του πρωταθλήματος δεν έβαλε γκολ στην Καβάλα και έφαγε 2 εντός έδρας...Μην την ψάχνεις όλα παίζονται.

έτσι.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ειναι τρελος
ειναι παναθηναικος(νομιζω τουλαχιστον :-)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεκολλάτε ρε και μην ασχολείστε μαζί μας.
Ομάδα μοντέλο είστε φέτος και θα πάρετε την κούπα και το κύπελλο και το Ουέφα...
Μετά την πίπα με την Καβάλα εμείς τι έπρεπε να γράφαμε στο θρεντ σας ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η φωτεινούλα είναι πολύ μικρούλα για να μου τη λέει....
μαλακα περσονα κανονισε να μην το παρεις
και να το σηκωσει η μπαοκ... >:( >:( >:( >:(
θα πεσω στα σκληρα
στην μασχαλη θα τις χτυπαω :-

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166