Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέρφια...μετά από(πόσες :think:???) μέρες.....Γερά αύριο και ότι βγεί....είδα τον αγώνα της Ρεάλ με Εσπανιόλ....παίζεται.....αλλά δεν παύει να είναι...Ρεάλ.....δυνατά και ότι βγεί.....εγώ πάντως έχω την ίδια αισιοδοξία που είχα πρίν την Βέρντερ ;)......για να δούμε....

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
[move]''ΓΚΑΛΛΕΤΙ ΑΛΗΤΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ''[/move]
[move]:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:[/move]
 

Επισκέπτης
Καλησπέρα αδέρφια...μετά από(πόσες :think:???) μέρες.....Γερά αύριο και ότι βγεί....είδα τον αγώνα της Ρεάλ με Εσπανιόλ....παίζεται.....αλλά δεν παύει να είναι...Ρεάλ.....δυνατά και ότι βγεί.....εγώ πάντως έχω την ίδια αισιοδοξία που είχα πρίν την Βέρντερ ;)......για να δούμε....

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
[move]''ΓΚΑΛΛΕΤΙ ΑΛΗΤΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ''[/move]
[move]:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:[/move]
καλησπεραααααααααααααααα..
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο στην Μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος
επαιξε με 10 παιχτες 75 λεπτα την ρεαλ ΣΤΑ ΙΣΙΑ!!!!!
εκανε ευκαιριες εβαλε 2 γκολ μπορουσε και την νικη!!!!
η μονη Ελληνικη  ομαδα αυτου του επιπεδου εκανε την ρεαλ ομαδουλα!!!!

ας βγουνε οι γνωστοι αντιΟλυμπιακοι  τωρα να κανουν κηδεια με ξενα κολυβα....
να ξερουν ομως οτι οι δικες τους ομαδουλες με λιγοτερα απο 4 εν φευγουν απο το καραισκακη....

Τελικα ποιος προπονητης θα απολυθει πρωτος????

 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Α ρε Τοροσίδη..................
Μπράβο στα παλικάρια. 75+ λεπτά με 10. Μόνο μπράβο........
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αδικια το αποτελεσμα, μπραβο στα παιδια απο τα καλυτερα
στην ιστορια του ολυμπιακου.

Το σκορ δε λεει τιποτα κατω απ αυτες τις συνθηκες
το παιχνιδι αποψε ηταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ειχα καιρο να δω τετοιο ματς.

Και παλι μπραβο. :rockon: :rockon:


 

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.564
Κριτικές
75
Like
8.561
Πόντοι
21.585
νιωθω αφανταστη περηφανεια που υποστηριζω την καλυτερη ομαδα της Ελλαδος και μαλιστα με διαφορα απο τη δευτερη
το Χ θα ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα σημερα αλλα για εμενα και φανταζομαι για ολους τους Ελληνες ποδοσφαιροφιλους ο Ολυμπιακος εφυγε σημερα νικητης απο τη μαδριτη
και τελευταιοι στον ομιλο να τερματισουμε εγω βλεπω οτι γινεται προσπαθεια
πραγματικα το παιχνιδι ηταν φανταστικο σημερα
μπραβο στα παιδια και μπραβο στον τακη και τους οπαδους μας που ταξιδεψαν στη μαδριτη
θελουμε 1-2 παικτες τον ιανουαριο πιστευω
αυτο το @#$@%$^%$#^%&@@ το νορβηγο τι του καναμε και σφυραγε ετσι
η ρεαλ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν θελει σπρωξιμο απο τα κορακια ..... για αλλη μια φορα
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
στα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ μας η Ρεάλ χρειάζεται την εύνοια! αυτό λέει πολλά!!
πρώτη φορά που χάνουμε και αισθάνομαι χαρούμενος!
 

Επισκέπτης
καλημερα αδελφια..
ΕΥΓΕ σε ολους..

«Ικερ,Ικερ,Ικερ»
Ενας τεράστιος Ολυμπιακός ανάγκασε 70 χιλιάδες Μαδριλένους να αποθεώνουν τον τερματοφύλακά (!!!) τους Κασίγιας που στέρησε ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο 15λεπτο.
Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός του «Μπερναμπέου»…ένα σύνολο δέκα ηρώων που έπαιζαν εναντίον 11 “καλύτερων”,μίας καυτής έδρας και ενός αντάξιου της Ρεάλ διαιτητάκου…
MΠΡΑΒΟ και μόνο ΜΠΡΑΒΟ υπάρχει για τον σημερινό Ολυμπιακό.

Ο λαός μας το λέει σοφά.«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»..

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε επί 80 λεπτά μέσα στο «Μπερναμπέου»,ανέτρεψε το σκορ προηγούμενος με 1-2 και βρέθηκε..μία τρίχα από την ισοφάριση σε 3-3 στο 92ο λεπτό.

Η ..τρίχα ήταν στα χέρια του Ικερ Κασίγιας που κράτησε το σκορ στο 2-2 (σουτ του Τζόρτζεβιτς στο 79’) και στέρησε από τον Ολυμπιακό την ισοφάριση στο 88’ (κεφαλιά Νούνιες) και στο 92’ (γυριστό Κοβάσεβιτς).
Τα «λίγα λόγια» είναι η αποθέωση που γνώρισε ο τερματοφύλακας από 70 χιλιάδες Ισπανών με το «Ικερ-Ικερ» να σκεπάζει ακόμα και τους πανηγυρισμούς για το 4-2 του Μπαλμπόα…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού,όχι μόνο ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ την ήττα,αλλά ΕΠΡΕΠΕ να ΝΙΚΗΣΟΥΝ.Και ελπίζουμε να απαντήσουν στο 4-2 με τον κατάλληλο τρόπο μετά από δεκαπέντε βράδια.

Βεβαίως,ακόμα και στο «Γ. Καραϊσκάκης»,ο Ολυμπιακός θα παίζει με έναν παίκτη λιγότερο,αυτόν τον «κύριο με τα μαύρα» που έχει ΠΑΝΤΑ η Ρεάλ κοντά της στις δύσκολες στιγμές.
Διότι ο Νορβηγός διαιτητάκος που σφύριξε σήμερα μπορεί να έδωσε ένα σωστό πέναλτι και μία επίσης σωστή αποβολή στον Τοροσίδη, αλλά δεν απέφυγε σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού να παίξει 80-20 υπέρ των Ισπανών.

Και αυτό φάνηκε καθαρά στις μικρές φάσεις που θεωρούνται λεπτομέρειες..Τα απλά φάουλ που πρέπει να δίνονται στο κέντρο,τα στημένα που «έβρισκε» έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού,τα φάουλ στις σέντρες των Ισπανών που δεν ήθελε να δώσει και κάποιες κίτρινες που αρνήθηκε στη Ρεάλ ενώ μοίρασε με..όρεξη στους «ερυθρόλευκους».

Όμως,αυτοί που έκλεψαν την παράσταση σήμερα ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού.Ενός αγνώριστου Ευρωπαίου Ολυμπιακού.

Οι δέκα παίκτες που αγωνίστηκαν,συν τις δύο αλλαγές,έδωσαν το 150% των δυνάμεών τους απέναντι σε ΟΛΕΣ τις συνθήκες,αντέχοντας όχι μόνο να ανατρέψουν το σκορ αλλά και να απειλούν,στα ίσια,τη Ρεάλ με ήττα.

Δεν έχει μεγάλη σημασία ποιος ήταν ο καλύτερος,ποιος ο λιγότερο καλός. Σημασία έχει ότι με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των παικτών που διαθέτει ο φετινός Ολυμπιακός,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ να προσπαθεί,οπουδήποτε κι αν παίζει.
Δεν σταματάει να μαρκάρει,να τρέχει,να κάνει ευκαιρίες,να σκοράρει,να ΠΑΛΕΥΕΙ.

Και αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που «ονειρευόμαστε»,κατά το σύνθημα.
Αυτή η ομάδα που ακόμα και μέσα στο «Μπερναμπέου» τα δίνει ΟΛΑ και αδικείται από το σκορ…

Λίγα λόγια για το «αύριο» που θα ξημερώσει σε λίγο.

Οι ΦΥΛΛΑΔΕΣ που περίμεναν πως και πως την ήττα του Ολυμπιακού θα ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ για μία ακόμα φορά με δήθεν όπλο την «τεσσάρα».
Αγνοήστε τους (εμείς όχι,θα τους περιποιηθούμε…).

Μέσα τους,“πράσινοι” και “κίτρινοι”,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τι τους περιμένει και θα περιμένουν να «ποτίσουν» τον κόσμο τους με ανόητες ειρωνείες και υποσχέσεις για θριάμβους επί καφενείων της Ευρώπης για να κρύψουν τον τρόμο τους.
Γιατί αυτός ο Ολυμπιακός τους έχει κάνει να τρίβουν τα μάτια τους και να ανακαλύπτουν την Εκκλησία μετά από χρόνια,για τα απαραίτητα …τάματα.

Αύριο όμως θα ξημερώσει και η επόμενη μέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι..αυτό που μας έχουν στερήσει ΔΥΟ βαθμούς οι εγκληματίες (διαιτητής και επόπτης) του αγώνα με τη Λάτσιο και άλλους ΕΝΑ ή ΔΥΟ ένας τερματοφύλακας…

Αυτή τη στιγμή,ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος στον όμιλο,έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια και ένα εκτός με την (θεωρητικά) ασθενέστερη ομάδα.
Για να δούμε λοιπόν,ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ακόμα θα μας ταξιδέψει αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ που έχουν φτιάξει φέτος οι Λεμονής,Ιβιτς και οι διοικούντες…

Ρεάλ 7 βαθμοί ( 8-5 γκολ)
Ολυμπιακός 4 βαθμοί (6-6 γκολ)
Βέρντερ Βρ. 3 βαθμοί (4-6 γκολ)
Λάτσιο 2 βαθμοί (4-5 γκολ)

Και συνεχίζουμε,ακόμα ΠΙΟ ΓΕΡΑ !

Μ.Σ. Και μην ξεχάσετε,τα τάματα...

 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
υγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση κ ότι είδατε την Ρεάλ στα ίσα κ δεν την φοβηθήκατε.Στοίχισε βέβαια η απειρία του Τοροσίδη ,θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στην φάση που αποβλήθηκε.
 

Επισκέπτης
«Αξίζαμε περισσότερα»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Μπερναμπέου» όλοι σχεδόν οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Λουτσιάνο Γκαλέτι:
«Είμαι υπερήφανος γι’αυτό που έδειξε ο Ολυμπιακός σε αυτό το γήπεδο.Πατήσαμε καλά τα πόδια μας και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.Εχω παίξει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου στο Μπερναμπέου.Αξίζαμε να ισοφαρίσουμε.Τους περιμένουμε τώρα στο Καραϊσκάκη.Αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε καλύτερα από τη Ρεάλ μέσα στο γήπεδο.Στο Καραϊσκάκη,με τον κόσμο στο πλευρό μας θα κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Αντώνης Νικοπολίδης:
«Η ομάδα κερδίζει αυτοπεποίθηση.Αντιστέκεται,κοιτάζει τον αντίπαλο στα μάτια.Χτίζουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ.Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μια καλή παρουσία εκτός έδρας,η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές της.Μας βοήθησε το διπλό στη Βρέμη.Tόνωσε το ηθικό μας.Πιστεύουμε στην ομάδα μας και δουλεύουμε για το μέλλον.Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε μέχρι τέλους.Στο τέλος δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και γι’αυτό ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε.Ενας καλός Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ και στο Καραϊσκάκη».

Ντάρκο Κοβάσεβιτς:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει τους τρεις βαθμούς στον Κασίγιας.Είναι μεταξύ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου.Ακόμη και με δέκα παίκτες παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες,που δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε.Ελπίζουμε πλέον να νικήσουμε τη Ρεάλ στην Αθήνα».

Ραούλ Μπράβο:
«Ο Ρομπίνιο άλλαξε τη ροή του αγώνα.Εμείς παρά το αριθμητικό μας μειονέκτημα είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε την ισοπαλία ή ακόμη και τη νίκη.Στο τέλος ο Κασίγιας ήταν εκπληκτικός.Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πώς απέκρουσε το σουτ του Κοβάσεβιτς.Παρά την ήττα φεύγουμε ικανοποιημένοι για την εικόνα που δείξαμε αγωνιζόμενοι με δέκα παίκτες.Μίλησα με τους παλιούς μου συμπαίκτες και τους προειδοποίησα πως θα υποφέρουν στην Αθήνα.Ο κόσμος μάς δίνει ώθηση,έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση και δεν θέλουμε να τη χάσουμε».

Iεροκλής Στολτίδης:
«Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι,από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες.Όταν παίζει στην έδρα της Ρεάλ είναι πραγματικά δύσκολο να αντέξεις.Πάντως,είχαμε σωστές αντιδράσεις και αν ήμασταν πιο τυχεροί,ίσως να μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι.Ο προπονητής μας,μας έχει περάσει τη φιλοσοφία να χαιρόμαστε το παιχνίδι και αυτό κάνουμε.Μπαίνουμε για να κερδίσουμε όποια ομάδα έχουμε απέναντί μας.Με σωστή άμυνα και προϋποθέσεις για πολλά γκολ.Η διαφορά είναι τεράστια σε σχέση με πέρυσι».

Μίχαλ Ζεβλάκοφ:
«Μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε κάτι καλό.Είχαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε και μένει η απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα.Για 70 λεπτά είχαμε δύναμη και ενέργεια,αλλά μείναμε και η Ρεάλ το εκμεταλλεύτηκε.Φέτος παίζουμε επιθετικά ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.Οι οπαδοί μας θα κάνουν πολύ θόρυβο στο Καραϊσκάκη και πιστεύω ότι εκεί μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ».

Ίκερ Κασίγιας:
«Αξίζαμε τη νίκη,αλλά στο τέλος κινδυνεύσαμε.Μερικές φορές είμαστε λίγο αφελείς,αφού μετά το 3-2 βγήκαμε μπροστά για να πετύχουμε και τέταρτο γκολ ξέροντας πως μπορούμε να δεχτούμε την ισοφάριση.Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σήμερα,αλλά ευτυχώς κερδίσαμε.Χαίρομαι που ο κόσμος με χειροκρότησε και φώναζε το όνομά μου,γιατί αυτό σημαίνει πως αναγνωρίζεται η δουλειά μου».

Σαλγκάδο:
«Παίξαμε πολύ άσχημα.Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις.Για μία ακόμα φορά μας έσωσε ο Κασίγιας αλλά αυτό δεν θα γίνεται για πάντα.Αν θέλαμε να είμαστε ειλικρινής είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ άτυχος ο αντίπαλος.Είναι απίστευτο.Μας έκαναν να τα χάσουμε σε αρκετές στιγμές.Παίξανε με τρομερή ψυχή.Συγχαρητήρια».

Μέτσελντερ:
«Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Ράμος.Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Η δυναμική του Ολυμπιακού μας απορύθμισε.Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό,αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλους παίκτες και δύο από αυτούς,Ρομπίνιο και Κασίγιας μας ξελάσπωσαν».
 

Επισκέπτης
«Περήφανοι εμείς κι ο κόσμος»

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Τάκη Λεμονή το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Μπερναμπέου».«Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.Από την άλλη,ο τρόπος που παίξαμε ήταν τέτοιος που μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι και εμείς και ο κόσμος»,δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τάκης Λεμονής:

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα.Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.Από την άλλη,ο τρόπος που παίξαμε ήταν τέτοιος που μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι και εμείς και ο κόσμος.Θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε,κάναμε καλή προσπάθεια,αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα.

Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι παίξαμε με 10 και αυτό δεν είναι εύκολο στο Μπερναμπέου.Δεν φοβηθήκαμε την Ρεάλ,αλλά την προβληματίσαμε.Διεκδικήσαμε το βαθμό,αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.Χωρίς την αποβολή θα μπορούσαμε να επιτεθούμε καλύτερα.

Ξέραμε ότι αν δεν βάζαμε γκολ στο Μπερναμπέου,θα ήταν δύσκολα.Είμαστε σε καλό δρόμο,είμαστε μια σοβαρή ομάδα.Γίνονται λάθη,αλλά προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε.Με απασχολεί μόνο το παιχνίδι με την Ρεάλ και όχι τα υπόλοιπα του ομίλου.Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι.Η βαθμολογία θα είναι χαμηλά.

Ξεκινώντας τη δεύτερη φάση δείχνουμε ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό.Ίσως είναι διαφορετικά τα δεδομένα στο Καραϊσκάκη.Η λογική επιθετικότητα που θα δείξουμε,θα είναι χαρακτηριστική του αγώνα».

"Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι για να παίξουμε με 11 παίκτες,όμως η αποβολή δεν μας επέτρεψε να παίξουμε με τον τρόπο που θέλαμε.Δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ρεάλ.Στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε πιο πλήρη εικόνα για την ισπανική ομάδα.Μερικές φορές,η αίσθηση που σου αφήνει κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετική από το αποτέλεσμα.Υπάρχουν παιχνίδια που τα κερδίζουμε αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας και άλλα που χάνουμε και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια.Δεν μπορώ να περιγράψω με δυό ή τρεις λέξεις αυτό που έγινε σήμερα.Θα σας πω όμως αυτό που είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια,ότι είμαι πολύ υπερήφανος και θα πρέπει και εκείνοι να είναι υπερήφανοι για την ομάδα".

Μπέρντ Σούστερ:

«Οταν ρισκάρεις και κερδίζεις είναι καλό.Ηταν αυτό που χρειαζόμασταν,γιατί αυτοί οι 3 βαθμοί θα μας δώσουν ώθηση για τη συνέχεια.
Μετά το 3-2,ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.Εμείς ψάξαμε για το 4ο γκολ και αυτό βοήθηκε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει ευκαιρίες.Αλλά εδώ φαίνεται η έλλειψη εμπειρίας.Σήμερα φάνηκε το πιο άσχημο πρόσωπό μας,αλλά δείξαμε χαρακτήρα.Μου άρεσε που ξεκινήσαμε δυνατά,πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ,αλλά ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε αμέσως γκολ,στη συνέχεια χάσαμε το πέναλτι και φάνηκε σαν η μπάλα να μην ήθελε να μπει στα δίχτυα.Αλλά από αυτό μπορούμε να πάρουμε ένα καλό μάθημα,αν και μας λείπει ακόμα λίγη εμπειρία.
Μπορούμε να τερματίσουμε στην 1η θέση,αλλά χρειάζεται να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι.Θεωρώ ότι η Βέρντερ,ο Ολυμπιακός και εμείς θα παλέψουμε για τις δύο πρώτες θέσεις».
 

Επισκέπτης
"Υποκλίθηκε" και στη Ντιναμό Καζάν ο Ολυμπιακός..

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς του Γ΄ ομίλου του Champions League υπέστη την Τετάρτη (24/10) ο Ολυμπιακός με επακόλουθο ο δρόμος για την επόμενη φάση να μετατρέπεται σε…κακοτράχαλο.

Έχοντας ελάχιστους οπαδούς στο πλευρό τους,οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ από τη Ντιναμό Καζάν,που ήταν τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη και έκανε επίδειξη δύναμης,διπλασιάζοντας παράλληλα τα θετικά της αποτελέσματα.

Και στα τρία σετ η ελληνική ομάδα βρισκόταν από νωρίς να ακολουθεί στο σκορ και με κάποιες μικρές «αναλαμπές» απλά μείωνε τη διαφορά.Αυτές όμως δεν ήταν αρκετές για να την κάνουν να απειλήσει ουσιαστικά την πρωταθλήτρια Ρωσίας,που ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και έφτασε φυσιολογικά στο διπλό.

Τα σετ:18-25,19-25,23-25.

Ολυμπιακός:Χριστοφιδέλης 4,Σουλτανόπουλος,Τσέργας,Κουρνέτας,Κουζούνης,Χατζηαντωνίου,Μάρκες 3,Ρουμελιώτης 4,Καρυπίδης 8,Παπαδημητρίου (λ-58%),Γιορντάνοφ 18,Γκαϊντάρσκι 5.
Ντιναμό: Μπολ 5,Μποφντούι 8,Τετιούκιν 12,Ερμάκοφ (λ-74%),Απαλίκοφ 8,Στάνλεϊ 8,Εγκότσεφ 10,Γκερασίμοφ 2,Μπάμπιτσεφ.

Σωτήρης Δρίκος:«Κάναμε πολλά λάθη στην αρχή και βρεθήκαμε να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ,κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.Η Ντιναμό έχει περισσότερα προσόντα από εμάς.Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και συνεχίζουμε αν και πλέον έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης.Ήταν μια άσχημη ήττα γιατί αν νικούσαμε θα αναγκάζαμε τη Ντιναμό να χρειάζεται νίκες στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της ενώ τώρα τις θέλουμε εμείς»..
 

Επισκέπτης
.....
 

Συνημμένα

  • protathlitis_l.jpg
    protathlitis_l.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Μπράβο και πάλι μπράβο,τέτοια εμφάνιση απέναντι σ'ένα σύλλογο του μεγέθους της Ρεαλ,μέσα στο Μπερναμπέου και με 10 για 80' δεν έχω ξαναδεί όχι μόνο από Ελληνική ομάδα αλλά και από Ευρωπαική!!!!
Τέτοια ποδοσφαιρική βραδυά,με τόσες συγκινήσεις,τέτοια έκρηξη αδρεναλίνης έχω πολλά χρόνια να ζήσω!!!
Ευχαριστώ αυτή την ομάδα για το θέαμα που προσέφερε!!!
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πραγματικα η χθεσινη βραδυα ηταν απολαυστική για την ομαδα μας.Μας άφησε άφωνους η τρομερα συγκηνιτική προσπάθεια των 10 εναπομεινάντων παικτων να παίξουν επιτέλους ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και πραγματικά μπράβο τους.Ηταν ενα παιχνίδι καταιγιστικό που δεν ήθελες να τελειωσει.Απίστευτο να παιζεις με 10 παικτες στο μπερναμπεου και να ανταποδίδεις 2 γκολ σε εναν ποδοσφαιρικο κολοσσο.Φυσικά για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις ποδοσφαιριστές πολυ μεγαλης ποιοτητας απο τη μεση και μπροστα κατι που ο ολυμπιακος φετος το εχει,αλλα εχει επιπροσθετα και κατι αλλο...τον εγωισμο και την τρομερη θεληση και συμπνοια ολου του ποδοσφαιρικου τμηματος για να το επιτυχει.Εχω πραγματικά τρελλαθει με ορισμενους ποδοσφαιριστες που δεν τους ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση ως προς το επιθετικο μερος του παιχνιδιου οπως π.χ. τον στολτιδαρο....παιζει απιστευτα για τις δυνατοτητες του στο κεντρο σε αντιθεση με αυτον τον λεντεσμα που χθες ηταν παραφωνια στο ολο παιχνιδι μας μαζι με τον ραουλ μπραβο(επιθετικα εννοω).Ο Γκαλετι εντυπωσιακος,το ιδιο και ο τζολε,καλος ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ οντας απελπιστικα μονος του,εξαιρετικος ο στολτιδης και ο αντζας παρα το λαθος του βοηθησε πολυ.Πολυ καλος αν εξαιρεσουμε καποια αβιαστα λαθη που μας στοιχισαν και ο πατσατζογλου που επιθετικα εχει προσοντα και φαινεται οταν βγαζει την ομαδα μπροστα.
Ο Νικοπολίδης αρκετα καλος μας εσωσε αρκετες φορες αλλα στα πολυ κρισιμα σημεια φανηκε οτι δεν ειναι τερματοφυλακας μιας μεγαλης κλασης(απλα ενας καλος τερματοφυλακας που πιανει αυτα που μπορει γιατι καποιοι αλλοι πιανουν τα απιστευτα.).Σε γενικες γραμμες παντως πρεπει να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι που η ομαδα δειχνει οτι προοδευει επιτελους μετα απο την λειψυδρια απο το 1999 και μετα(γιατι και το 2004 που αποκλειστηκαμε στο παρα πεντε παιζαμε πολυ παθητικο ποδοσφαιρο που δεν προσφερε θεαμα αλλα τελικα ουτε και ουσια αφου στο κρισιμο σημειο λυγισαμε χαρακτηριστικα βλ.λιβερπουλ).Αν παρουμε 5 ποντους στα επομενα 3 ματς πιστευω οτι θα προκριθουμε γιατι θεωρω πολυ δυσκολο ειτε η λατσιο ειτε η βερντερ να κερδισουν 2 στα 3 επομενα ματς.Αν νικησουμε την ρεαλ χτυπαμε και την πρωτη θεση ανετα.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Ελπίζω τώρα να καταλάβατε την πίκρα και να μην χλευάσετε ξανά τα ευρωπαϊκά όνειρα που πάλαι ποτέ ζούσαμε και εμείς.
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας μαγκες συγγαυροι μετα απο αρκετες μερες.
Για το παιχνιδι με την PUTA τα ειπατε νομιζω ολα. Εγω ενα εχω μονο,
ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
και ο φετινος Θρυλος αυτο ακριβως κανει.

Σε λιγο η ομαδα παιζει με τους γνησιους Κρητικους, ελπιζω μετα τη Ρεαλ να μη δειξει ιχνος χαλαρωσης. Ειναι αμαρτια να κανει γκελες στην Ελλαδα η ομαδα γιατι και μπαλα παιζει και τεραστια διαφορα στο ροστερ απο τους αλλους εχει. Κι οσο για τον κοσμο οι πληροφοριες λενε οτι το ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ θα φανει σημερα στην πραξη.

Την ιδια ωρα παιζουμε με τα σκουληκια μπασκετ. Η ομαδα εχει πολυ καλλο υλικο ειναι ομως ασυνδετη ακομα κι αυτο στοιχιζει στην αμυνα. Κατι μου λεει οτι πολλα θα δουνε τα ματια μας απο τα κορακια αλλα μην ψαρωσετε και κατηγορησετε τα αρειανα. Απο αλλου θα εχουν υπηρεσια. Με αυτα που περασαν στον ΕΣΑΚΕ για τον 5ο τελικο η απωλεια της πρωτιας θα σημανει και απωλεια τιτλου για την Ντροπη του ελληνικου αθλητισμου. Η προσπαθεια τους για την 1η θεση θα αρχισει σημερα αλλα οχι μεσω Αρη.Αυτοι φορανε παντελονια και παιζουν για παρτι τους. Τα κορακια παιζουν για αλλους...

Χτες στο βολει χασαμε με κατω τα χερια. Η ομαδα ειναι κακη αλλα αυτα τα ματς ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τα παλευει. Ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Α, και καποιοι χτες ημασταν εκει... το γηπεδο ομως δεν γεμισε. Αν θελουμε να κανουμε κριτικη καλλο θα ειναι να εχουμε κανει τουλαχιστον το χρεος μας στηριζοντας την ομαδα.


Ρωμη ετοιμασου ... ερχεται η σειρα σου...



Και για να μην ξεχναμε τον σημερινο εορτασμο που ειναι βεβαια το σημαντικοτερο γεγονος σημερα, κατι για να προβληματισει τον Νεοελληνα και να αναζητησει μεσα του χαμενα η ελπιζω κοιμησμενα ιδανικα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ                                                            ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Το 1940 οι παππουδες μας το ειχαν μεσα τους και χαρη σ΄αυτους καποιοι σημερα μπορουν να καινε τη σημαια για την οποια εκεινοι πολεμησαν ελευθερα. Στην μνημη εκεινων που σκοτωθηκαν αξιζει κατι καλυτερο απο μια συναυλια η μια διαδηλωση διπλα απο την προς τιμη τους καταθεση στεφανων η και παρελαση.Ε? Δημοκρατες αντιρατσιστες και <<Συριζονεολαιοι>>?????????




ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα Μαγκες η ομαδα τα εβαλε με ολους και ολα και τελικα πηρε ισοπαλια....
κουραση - λανθασμενες επιλογες  ατυχια και διαιτησια διαμορφωσαν το αποτελεσμα....
ο εφευρετης κυρος εδωσε διαλεξη για το πως το 0-3 γινεται 3-3...
ειμαι σιγουρος ομως οτι δεν θα γινεται για πολυ αυτο....

γελασε και ο καθε πικραμενος..
τωρα εχει "παραγκα" η οχι???
χαιρομστε την "μπαλα" και συνεχιζουμε
οτι και να γινει στο ναο θα φατε 4 ....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom