Επισκέπτης
άντε τον Μάιο καλή προετοιμασία για το Βαλκανικό κύπελλο.
αυτο τωρα τι ειναι χιουμορ?άντε τον Μάιο καλή προετοιμασία για το Βαλκανικό κύπελλο.
α μπράβο! κοντεύει χρόνος απο τότε που έγραψα και για τις 3 κασέτες που έβγαλε ο ζούγκλας, 1 για κάθε ομάδα, αλλά γαμώ τις γαργάρες έριξαν.ποια κασσετα αυτη που εδειχνε τον διαιτητη "παπιλια" να χρηματιζεται απο τον μελισσανιδη-τιγρη???
γιατι εγω αυτη θυμαμαι....
Μάλλον εννοείς πρωταπριλιά γιατί σαν ψέμα θα σας φαίνεται...Φέτος δεν έχει Μάη!!!!Την πατήσατε!Τον Απρίλιο βγαίνει ο πρωταθλητής!!!
Αλλά τον Μάη Θα είναι ωραία στον Περαία...γιατί θα παίζετε στα πλει-οφ για την προνομιούχο δεύτερη θέση!
γεια σου φιλαρακι!!!!!πραγματι ησουνα τυχερος εσυ και οι υπολοιποι που εισασταν μεσα!!!και φοβερη ατμοσφαιρα και ωραια μπαλα!!!Καλησπερα!Δεν ξερω τι εκανε ο Βασαρας κι ουτε με νοιαζει..κατι πηρε απλως το αφτι μου...Ενα εχω να πω...ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ,κι αυτο που ειδα με γεμισε χαρα και περηφανια...Λιγοι το χουν δει μεσα σ αυτο το γηπεδο...Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!!
Μας αδικησε η διαιτησιααν ειναι δυνατον ρε πουστη να διαμαρτυρονται και οι γαυροι για διαιτησιες και για σφαγες...
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ρε...
αντε μπατακια ολοι, αν ειναι δυνατον ρε...φρικαρω οταν ακουω γαυρο να μιλαει για διαιτησια...
Φίλε είσαι ολόσωστος εγκρίνω και επαυξάνω....αν ειναι δυνατον ρε πουστη να διαμαρτυρονται και οι γαυροι για διαιτησιες και για σφαγες...
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ρε...
αντε μπατακια ολοι, αν ειναι δυνατον ρε...φρικαρω οταν ακουω γαυρο να μιλαει για διαιτησια...
Η Φιέστα όμως θα γίνει τον Μάιο ...στο Καραϊσκάκη .... Έλα και συ μωρη ΑΕΚαρα ....για το φιλικόΦιλαράκι μου φέτος το πρωτάθλημα τελειώνει Απρίλιο ΄Ελα μωρή Αεκάρα