Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες οπαδοι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ Ελληνικου Συλλογου!!!!
Εφευρετης ο κυρος και ο βοηθος....
1.Πετσινο πεναλντι στον εργοτελη
2.δεν πεναλτι στον Νταρκο
3. δινει οφσαιντ εκει που θα γινοταν το 2-4....

ξερουν τι κανουν τα γνωστα κεντρα ηξεραν οτι θα υπαρχει κουραση και εξαντληση και εδρασαν...
και η παρεα τους οι δημοσιογραφοι σιγονταρουν...
μια ματια στα πρωτοσελιδα θα καταλαβετε γιατι μιλαω.....
οτι και να κανετε ομως στο ναο θα πληρωσετε και μετα βλεπουμε....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο Ολυμπιακός χάνει για το προσεχές διάστημα ίσως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του. Ο Παρασκευάς Άντζας αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο διεθνής αμυντικός υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων. Αν αυτές επαληθευτούν, ο αμυντικός ογκόλιθος των «ερυθρολεύκων» θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τη Λάρισα για το Σούπερ Καπ, τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κύρου Βασσάρα και των συνεργατών του έχουν στον Ολυμπιακό. Ο Ίλια Ίβιτς συνάντησε το διαιτητικό τρίο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και εξέφρασε τα παράπονά του λέγοντας πως «… δεν μπορώ να δεχτώ πώς διεθνείς διαιτητές σαν κι εσάς κάνουν τέτοια λάθη. Αυτά μας στοίχισαν δύο βαθμούς». Επίσης μετά το τέλος του αγώνα ο δεύτερος βοηθός του Θεσσαλονικιού ρέφερι, κ. Σαραϊδάρης, παραδέχθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, πως έκανε λάθος στη φάση του Λεονέλ Νούνιες και κακώς σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ.

θα απαντησει κανεις ?
υπαρχει παραγκα η οχι???????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλημέρα και απο εμένα....Άλεξ...μην αγχώνεσαι...η κωλοφαρδία,η αδικία και το πίτσι-πίτσι μιάς ομάδας δεν μπορούν να συνεχιστούν.....εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου...έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα.....αν και πιστεύω πως ίσως έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι....ρόστερ υπάρχει και είναι πλούσιο....μεγάλη απώλεια ο Άντζας....εμάς,αντί να γίνει το πεντακάθαρο 2-4(Νούνιες) με ένα σούτ που πέρασε 10 πόδια κατέληξε στην γωνία...ο άλλος της Ξάνθης μόνος εντελώς το έχασε....για διατησία δεν μιλάω....είμαι καλύτερος και με κόντρα και την διατησία θα το πάρω.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κύρου Βασσάρα και των συνεργατών του έχουν στον Ολυμπιακό. Ο Ίλια Ίβιτς συνάντησε το διαιτητικό τρίο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και εξέφρασε τα παράπονά του λέγοντας πως «… δεν μπορώ να δεχτώ πώς διεθνείς διαιτητές σαν κι εσάς κάνουν τέτοια λάθη. Αυτά μας στοίχισαν δύο βαθμούς». Επίσης μετά το τέλος του αγώνα ο δεύτερος βοηθός του Θεσσαλονικιού ρέφερι, κ. Σαραϊδάρης, παραδέχθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, πως έκανε λάθος στη φάση του Λεονέλ Νούνιες και κακώς σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ.

θα απαντησει κανεις ?
υπαρχει παραγκα η οχι???????

Σου απαντάω εγώ αν θες ,ειλικρεινά όπως εγώ το βλέπω.Καταρχάς καλημέρα.Τώρα για την ταμπακέρα.Παράγκα υπήρχε.ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ.Ελπίζω πια να μην υπάρχει για κανέναν.
Τώρα στο χθεσινό ματς.Έγιναν τραγικά λάθη από τον Βασσάρα εις βάρος κ των 2.Πιο πολύ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός,κατ'εμέ.Τα σφυρίγματα του Βασσάρα δεν ήταν απόρροια της όποιας του προσπάθειας να αλλοιώσει το αποτέλεσμα,αλλά της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.Το έχω γράψει πολλάκις κ το ξαναγράφω.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΥΡΟΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.Κάνει τραγικά λάθη και διαιτητεύει λόγω του πατέρα του κ των καλών δημοσίων σχέσεων.Μέχρι κ στην εκπομπή αυτής της μουνάρας της Βίκυς Φλέσσα έχει βγει και έχει μιλήσει.Για κατι τέτοιο μπορεί να κάνει.ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΧΙ.Αυτά τα ολίγα και με καθε ειλικρίνεια από μένα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παράγκα υπήρχε.ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ.Ελπίζω πια να μην υπάρχει για κανέναν.
AAAAAAAAAAAA τωρα δεν υπαρχει? η ελπιζεις να μην υπαρχει και αν δεν υπαρχη τι εγινε και εξαφανιστικε? Μηπως επειδη ειναι πρωτη η αεκ? και αν ξαναπερασει πρωτος καποια στιγμη ο ολυμπιακος θα ξανα επιστρεψει και η παραγκα?

Επισκέπτης
AAAAAAAAAAAA τωρα δεν υπαρχει? η ελπιζεις να μην υπαρχει και αν δεν υπαρχη τι εγινε και εξαφανιστικε? Μηπως επειδη ειναι πρωτη η αεκ? και αν ξαναπερασει πρωτος καποια στιγμη ο ολυμπιακος θα ξανα επιστρεψει και η παραγκα?
μην ασχολεισαι με φαιδρους κωλοτουμπες φιλε μου..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θεωρώ ότι δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.Υπήρχε κάποτε.Ελπίζω να έπαψε τελικά εδώ και κάποια χρόνια και όχι από φέτος.Τώρα αν κάποιος διαιτητης αβαντάρησε κάποια ομάδα από μόνος του,δικό του θέμα.Και πάλι θεωρώ ότι μέχρι στιγμής η βαθμολογία είναι ΔΙΚΑΙΗ κ δεν έχει αλλοιωθεί από την διαιτησία ιδιαίτερα.
Καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε με την καθίζηση της ομάδας σας μετά το 2-3,που προφανώς εύκολα θα τον καθαρίζατε,αν θέλατε τον Εργοτέλη με 5 και όχι να ασχολείστε με την διαιτησία.Αυτό έχει να κάνει κ με μένα.Σε μια μελλοντική κακή διαιτησία της ΑΕΚ ,πρέπει να ασχοληθώ με το τι μπορώ να κάνω έγώ ως ΑΕΚ για να κερδίσω και τον αντίπαλο και τον διαιτητη.
Χθες ο Ολυμπιακός αδικήθηκε καθαρά.Έχει όμως ευνοηθεί χιλιάδες άλλες φορές από την διαιτησία.Μην ξεχνάς ότι ο ίδιος διατητής πέρσι με τα σφυρίγματά του,σου έδωσε το ματς στο ΚαραΙσκάκη εναντίον της ΑΕΚ.Τα συμπεράσματα δικά σας.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα και απο εμενα
στην ταμπακερα οπως ειπες και εσυ....
Πότε υπηρχε παραγκα θες να ξεκαθαρισουμε?
και τι εγινε και διαλυθηκε αν υπηρξε...
και ποιος ευνοηθηκε απο αυτη???

Επισκέπτης
παρακαλουνται οι "μερακληδες" του φορουμ να συνεχισουν τα ποσταρισματα τους εκει που ανηκουν..επαναλαμβανω..εδω δεν γαμαμε αγορακια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την Τέταρτη υπάρχει το super cap στον Ναο στο Καραϊσκάκη...
8 το απογευμα....
ΟΛΟΙ εκει!!!! διπλά στην ομάδα μας ....
να δείξουμε οτι εμείς δεν τον αφήνουμε μόνο όταν τον σφάζουν…..
εμείς θα περιφρουρήσουμε τον Ολυμπιακό μας από τον κάθε καλοθελητή…..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οταν δεν τραβαγε στην ευρωπη ο Ολυμπιακος και πανυγηριζανε αεκτζηδες και βαζελοι εγω τους ελεγα οτι κανονικα θα επρεπε να παρακαλανε να παει καλα ο Ολυμπιακος στην ευρωπη μπας και δουνε πρωταθλημα και η απαντηση ηταν... πιο πρωταθλημα μωρε?
Τωρα πανηγυριζουν απο την εκτη αγωνιστικη.Φαντασου να το παρουν κιολας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα και απο εμενα
στην ταμπακερα οπως ειπες και εσυ....
Πότε υπηρχε παραγκα θες να ξεκαθαρισουμε?
και τι εγινε και διαλυθηκε αν υπηρξε...
και ποιος ευνοηθηκε απο αυτη???

Ειλικρεινά πλάκα μου κάνεις.και ειλικρείνά δεν θα κάτσω μετά από τόσα χρόνια να μιλήσω για την παράγκα.Σε παραπέμπω στις κασσέτες του Τριανατφυλλόπουλου.

Και σε παρακαλώ,μάζεψε τον φίλο σου πως μιλάει γιατί αγοράκια μπορώ να απαυτώσω κ εγώ κ ας μην είναι του γούστου μου.Και απαντάω σε ερώτηση που θεώρησα ότι μπορώ να την απαντήσω,΄'οπως την έθεσε ο Αλέξανδρος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παράγκα συνεχίζει να υπάρχει. Απλώς άλλαξε το αφεντικό. Γι'αυτό άλλωστε και το Αιγάλεω βρέθηκε στη Β' Εθνική.
Και ο Dark έχει δίκιο. Ο Βασσάρας δεν είχε βάλει στο μάτι τον Ολυμπιακό. Απλώς είναι Α-Ν-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Σ. Αν ήθελε να αδικήσει τον Ολυμπιακό τότε γιατί δεν σφύριξε το επιθετικό του Λούα Λούα στο γκολ του Κοβάσεβιτς; Και γιατί έδωσε το κωμικό ''πέναλτι'' στον Τοροσίδη;
τι μας λες ρε φιλε?
ανακαλυψες και επιθετικο του Λουα στο γκολ του Νταρκο???
και οτι δεν ηταν πεναλτι του Τορο????
ουτε ο κυρος να ησουν.....
μαλλον οπως γουσταρεις τα γραφεις.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε παραπέμπω στις κασσέτες του Τριανατφυλλόπουλου.

ποια κασσετα αυτη που εδειχνε τον διαιτητη "παπιλια" να χρηματιζεται  απο τον μελισσανιδη-τιγρη???
γιατι εγω αυτη θυμαμαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom