Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά φίλοι του Ολυμπιακού τρελλά γέλια.Έβλεπα πριν 2-3 μέρες MAGIC και είχε πλάνα από τον αγιασμό στο μπάσκετ του Ολυμπιακού.Προφανώς κ πήγε παππάς για τον αγιασμό.Έπρεπε να βλέπατε την φάτσα του Γκερσον στον αγιασμό κ πώς στραβομουτσούνιαζε όταν τον πλησίαζε ο παππάς.Έτοιμος να τον σταυρώσει ήταν.Τρελλό γέλιο.

Επισκέπτης
Δυστηχώς δείχνεις για ακόμα μια φορά τι πραγματικά γουστάρεις να κάνεις εδώ μέσα και το πόσο κοντά βλέπεις.....ο κύριος σκοπός σου από όταν μπήκες είναι να γαμήσεις ΟΛΑ τα οπαδικά thread τη στιγμή που όλοι τα πηγαιναν μια χαρά, αλλά το κυριότερο και το σοβαρότερο είναι η αδυναμία και και η επιμμονή σου να ΜΗΝ θέλεις να καταλάβεις ότι και κάποιοι άλλοι που ΔΕΝ είναι Ολυμπιακοί θέλουν να συζητήσουν για την ομάδα σου και να πούνε απόψεις. Θα σου συνηστούσα λοιπόν να διαβάσεις προσεκτικά τι είπε ο Αλέξανδρος πριν γιατί σου ταιριάζουν πλήρως και σταμάτα να κυνηγάς φαντάσματα!!! Αυτά και καλή σου μέρα.
τις διαβαζω τις αποψεις & τις γνωμες σας για τον ΘΡΥΛΟ,στα δικα σας θρεντ καθημερινα και ειναι εμετικες..γι αυτο εξαλλου και εγραψα πριν τα περι υποκρισιας..σχετικα με τις προθεσεις μου επαναλαμβανω οτι εχω χορτασει απο ψυχαναλυτες του ιντερνετ..μην κουραζεσαι και κυριως μην επαναλαμβανεσαι..παρα τα οσα γραφεις-πιστευεις σου ξαναλεω οτι τα πιανω με την πρωτη,δεν χρειαζεται να μου τα λες συνεχεια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τις διαβαζω τις αποψεις & τις γνωμες σας για τον ΘΡΥΛΟ,στα δικα σας θρεντ καθημερινα και ειναι εμετικες..γι αυτο εξαλλου και εγραψα πριν τα περι υποκρισιας..σχετικα με τις προθεσεις μου επαναλαμβανω οτι εχω χορτασει απο ψυχαναλυτες του ιντερνετ..μην κουραζεσαι και κυριως μην επαναλαμβανεσαι..παρα τα οσα γραφεις-πιστευεις σου ξαναλεω οτι τα πιανω με την πρωτη,δεν χρειαζεται να μου τα λες συνεχεια..
Aυτο που γραφει ο Pleasuregiver εννοουσα πριν....
την υποκρισια....
δεν μπορει καποιος να χυνει χολη ,να βριζει , να κοροιδευει σε αλλα θρεντ
και μετα να ερχεται εδω για να κανουμε "κουβεντα"
τι κουβεντα να κανουμε?????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και για να τελειωνουμε το ξαναλεω παλι....

στο "δικο" σας θρεντ ακομα και αν δεν βριζετε εσεις υπαρχουν "Αλλοι"
που βριζουν τον Ολυμπιακο και εσεις η συμφωνειτε η τους αφηνετε να βριζουν.....
ΤΑ ΙΔΙΑ λοιπον θα υσχυουν και ΕΔΩ!!!!!!
Το παρον ΘΡΕΝΤ ειναι για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και μετραει ΠΡΩΤΑ η δικη τους γνωμη......

Επισκέπτης
Aυτο που γραφει ο Pleasuregiver εννοουσα πριν....
την υποκρισια....
δεν μπορει καποιος να χυνει χολη ,να βριζει , να κοροιδευει σε αλλα θρεντ
και μετα να ερχεται εδω για να κανουμε "κουβεντα"
τι κουβεντα να κανουμε?????
αααααααα,μην γινεσαι γραφικος..μηπως σε δερνει η γυναικα σου???το δημοτικο το εχεις τελειωσει???την κρεμουλα σου την εφαγες???και βεβαια συνεχιζε να μιλας με ολους αυτους τους φαρισαιους που μιλας αδελφε αλεξανδρε..εγω με ανθρωπους που πριν ενα μηνα εβριζαν νεκρους(πλαγιως παντα)δεν μιλαω..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αααααααα,μην γινεσαι γραφικος..μηπως σε δερνει η γυναικα σου???το δημοτικο το εχεις τελειωσει???την κρεμουλα σου την εφαγες???και βεβαια συνεχιζε να μιλας με ολους αυτους τους φαρισαιους που μιλας αδελφε αλεξανδρε..

σε καλυπτει η απαντηση μου?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΩΣ Πειραιώτης που σας φιλοξενώ στα μέρη μου,μετράει κ η δική μου γνώμη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε καλυπτει η απαντηση μου?

δεν παιζει ρολο τι με καλυπτει εμενα..τους αλλοθρησκους παντως το μονο που τους καλυπτει ειναι η απεραντη υποκρισια τους..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το auto του  Λουα Λουα .....

Συνημμένα

• sport24lualuacar2_b.jpg
    sport24lualuacar2_b.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
α και για να μην ξεχνιομαστε..τι ρολο παιζει η δικη μου γνωμη οταν εμενα με βριζουν μεχρι και οι ολυμπιακοι(κατα τα λεγομενα των συνομιλητων σου)???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Αδερφέ βρέστα με τον εαυτό σου και μετά ξαναμιλάμε.....πραγματικά είσαι αξιοπρόσεχτος και για λύπηση. Keep posting!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
α και για να μην ξεχνιομαστε..τι ρολο παιζει η δικη μου γνωμη οταν εμενα με βριζουν μεχρι και οι ολυμπιακοι(κατα τα λεγομενα των συνομιλητων σου)???
Eλπιζω να μην εννοεις εμενα γιατι θα επρεπε να εχει καταλαβει την αρρωστια μου για τον ΘΡΥΛΟ και την εκτιμηση μου για εσενα !!!!
εξαλλου εχω πει οτι 99% συμφωνω με οτι λες για τον Θρυλο!!!!!

Επισκέπτης
Αδερφέ βρέστα με τον εαυτό σου και μετά ξαναμιλάμε.....πραγματικά είσαι αξιοπρόσεχτος και για λύπηση. Keep posting!!!
εχεις το δικαιωμα να λες οτι παπαρια θελεις μονο που με αυτα που γραφεις αυτοξεφτιλιζεσαι..συνεχισε να με χαρακτηριζεις με διαφορα κοσμητικα..ουτως η αλλως για εσενα προφανως δεν ισχυουν οι κανονες του φορουμ..και που εισαι???την επομενη φορα που δεν θα σου αρεσει κατι απο αυτα που λεω δεν χρειαζεται να φωναξεις αλλον mod για να με σουταρει..καντο μονος σου..τι μπλεκεις τους αλλους???υποτιθεται οτι οι κρητικοι φορανε παντελονια επειδη ειναι αντρες..λαθος εχω καταλαβει???

Επισκέπτης
Eλπιζω να μην εννοεις εμενα γιατι θα επρεπε να εχει καταλαβει την αρρωστια μου για τον ΘΡΥΛΟ και την εκτιμηση μου για εσενα !!!!
εξαλλου εχω πει οτι 99% συμφωνω με οτι λες για τον Θρυλο!!!!!
ρωτα αυτους που το εχουν γραψει..δεν εχω μαθει να ρουφιανευω..αν ηταν αντρες θα στο ελεγαν μονοι τους,αλλα που..εδω δεν εχουν τα αρχιδια να παραδεχτουν σοβαροτερα πραγματα,αυτο θα παραδεχτουν???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε sony γιατι αυτη η επιθεση???
γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι???
εχει αδικο?
θελεις να σου βρω 1000!!!!!!! υβριστικα ποσταρισματα εναντιον του Ολυμπιακου σε αλλα Θρεντ?????
δεν ειναι δικαιωμα του να μιλαει σε ΟΠΟΙΟΝ γουσταρει??????
και με εμενα στην αρχη ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια γινοντουσαν......μην ξεχνας.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εχεις το δικαιωμα να λες οτι παπαρια θελεις μονο που με αυτα που γραφεις αυτοξεφτιλιζεσαι..συνεχισε να με χαρακτηριζεις με διαφορα κοσμητικα..ουτως η αλλως για εσενα προφανως δεν ισχυουν οι κανονες του φορουμ..και που εισαι???την επομενη φορα που δεν θα σου αρεσει κατι απο αυτα που λεω δεν χρειαζεται να φωναξεις αλλον mod για να με σουταρει..καντο μονος σου..τι μπλεκεις τους αλλους???υποτιθεται οτι οι κρητικοι φορανε παντελονια επειδη ειναι αντρες..λαθος εχω καταλαβει???

Και βέβαια φοράνε παντελόνια αλλά είσαι μακριά για να τα δείς ;) Για να καταλάβεις πόσο γελείος είσαι, κανείς δεν φώναξε άλλον μοντ αλλά που να δεις ότι ήμουν offline με τις παροπίδες που φοράς. Να είσαι σίγουρος ότι θα είχες άλλο χρωματάκι τώρα αν σε πετύχαινα εγώ τότε. Τεσπά, γύρνα στη μίζερη ιντερνετική ζωή σου, στα πέτσινα πρωταθλήματα σου, γράφε ότι παπαριά θες αλλά μην σε πετύχει κανείς να ξαναπροκαλέσεις. Αυτά τα ολίγα από Χανιά....μπορείς να έρθεις άμα θες να σου πάρω μέτρα για κάνα παντελονάκι όπως αυτά που φοράμε εμείς εδώ, όχι τα capri που φοράς εσύ, τέλος ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε sony γιατι αυτη η επιθεση???
γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι???
εχει αδικο?
θελεις να σου βρω 1000!!!!!!! υβριστικα ποσταρισματα εναντιον του Ολυμπιακου σε αλλα Θρεντ?????
δεν ειναι δικαιωμα του να μιλαει σε ΟΠΟΙΟΝ γουσταρει??????
και με εμενα στην αρχη ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια γινοντουσαν......μην ξεχνας.....

Αλέξανδρε εμείς κάπου σταματήσαμε όμως αναγνωρίζοντας κάποια πράγματα, ο συγκεκριμένος ΔΕΝ καταλαβαίνει κανένα. Από το 1ο του ποστ άρχισε να παπαρολογεί και να προκαλει τους πάντες. Ειλικρινά δεν ασχολούμαι άλλο. Καλή σας μέρα.

Επισκέπτης
Και βέβαια φοράνε παντελόνια αλλά είσαι μακριά για να τα δείς ;) Για να καταλάβεις πόσο γελείος είσαι, κανείς δεν φώναξε άλλον μοντ αλλά που να δεις ότι ήμουν offline με τις παροπίδες που φοράς. Να είσαι σίγουρος ότι θα είχες άλλο χρωματάκι τώρα αν σε πετύχαινα εγώ τότε. Τεσπά, γύρνα στη μίζερη ιντερνετική ζωή σου, στα πέτσινα πρωταθλήματα σου, γράφε ότι παπαριά θες αλλά μην σε πετύχει κανείς να ξαναπροκαλέσεις. Αυτά τα ολίγα από Χανιά....μπορείς να έρθεις άμα θες να σου πάρω μέτρα για κάνα παντελονάκι όπως αυτά που φοράμε εμείς εδώ, όχι τα capri που φοράς εσύ, τέλος ;)
ο αυτοεξεφτελισμος σε ολο του το μεγαλειο συνεπικουρουμενος απο απειλες..αλλος ενας τρομοκρατης των πληκτρων..λιγο διαφορετικος βεβαια αφου εχει την ασυλια να γραφει οτι του κατεβει..ΕΥΓΕ..συνεχισε..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντως επειδη εχω μαθει να λεω την γνωμη μου
θα στην πω και παρτην οπως θελεις!!!!!!
αν σου μιλαγε ο Pleasure οπως του μιλας εσυ στα τελευταια ποσταρισματα θα τον ειχες banαρει ηδη!!!!!!!

οπως και αν η γνωμη σου ειναι οτι ο Θρυλος εχει παρει πετσινα πρωταθληματα
θα πρεπει να σου θυμισω
1. Γιδοπουλος.....
2. Καρρας
3. Μελισανιδης(τιγρης)
4. Αρθρο 44....

αυτα τα ολιγα!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Pleasuregiver επιτηδες το κανουν για να σε πρασινισουν μην δινεις σημασια αντε να  φυγει και αυτη η πρασινη μαλακια απο πανο σου. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom