You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λοιπον για να τελειωνει το ζητημα με το θρεντ μας....
οταν μπαινουν και γραφουν στο θρεντ μας "οπαδοι" αλλων ομαδων ας προσεχουν τι γραφουν και πως τπ γραφουν.....
οταν προκαλουν - βριζουν ,οπως ο πανθηρας(ροζ?), εχθες θα πληρωνετε με το καταλληλο νομισμα....
οποιος βριζει, θα τον βριζουν
οσο για τα συγχαρητήρια, συμφωνω με τον φιλο Vanvog
να τα δινετε οταν κανουμε και αναλογες εμφανισεις που δεν συνοδευτικαν απο νικες
αλλα να τα δινετε και οταν ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ αλλα
και οταν το σηκωνουμε καθε ΜΑΗ !!!!!
και τοτε θα δεχομαστε τα συγχαρητηρια ευχαριστως
οταν μπαινουν και γραφουν στο θρεντ μας "οπαδοι" αλλων ομαδων ας προσεχουν τι γραφουν και πως τπ γραφουν.....
οταν προκαλουν - βριζουν ,οπως ο πανθηρας(ροζ?), εχθες θα πληρωνετε με το καταλληλο νομισμα....
να τα δινετε οταν κανουμε και αναλογες εμφανισεις που δεν συνοδευτικαν απο νικες
Επισκέπτης
και μονο απο οσους δεν βριζουν νεκρους..Λοιπον για να τελειωνει το ζητημα με το θρεντ μας....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτοι που βριζουν νεκρους δεν ειναι ουτε ΑΝΤΡΕΣ αλλα ουτε καν ΑΝΘΡΩΠΟΙκαι μονο απο οσους δεν βριζουν νεκρους..
οποτε τους αντιμετωπιζουμε σαν σκουπιδια και ποντικια που ειναι,,,,
οσο κανω διαλογο με ενα ποντικι αλλο τοσο με αυτους
αλεξανδρε μιας και εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο τοπικ πες μου αν θες κατι για αυτο το ποστ..τεσπα...εγω φιλε δεν ανοιγω τα θρεντ αλλων ομαδων...δεν υπαρχει λογος...εγω ειμαι θρυλος κ θρυλιμπαν μαζι...δεν ασχολουμαι μαζι σας...σας γαζωνω 2 φορες ολο το χρονο το αεκακι κ 2 φορες το βαζελο κ πατε στα κοτετσια κ τα λαγουμια σας....απο πισω κ απο μπρος γαζωνω...δηλαδη εντος κ εκτος....ειστε πολυ πισω για να μιλαμε.....ειστε πολυ λιγοι...σε κουπες....εγω θα ειμαι εδω κ μονο εδω....
Υ/Γ---> κ οι αλλοι θρυλιμπαν ας πουν οτι δν γουσταρουν νταλαβερι επιτελους με τους 3ους κ 2ους...κ ας μεινουμε ολοι μαζι μονο στο δικο μας θρεντ...δεν χρειαζεται ν'ασχολουμαστε...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε παιδιά,τι γίνετε τελικά με τον Σχορτς;άκουσα χθες στο ράδιο ότι παίζει να σταματήσει κ το μπάσκετ;;Αληθεύει;;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νομιζω ειμαι σαφης υπαρχει ελευθερια αποψεων....αλεξανδρε μιας και εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο τοπικ πες μου αν θες κατι για αυτο το ποστ..
οποιος βριζει θα τον βριζουν
ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα μου πει κανείς για τον Σχορτσιανίτη;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν ρωτας "εμενα"εσυ θες κουβεντες με εμενα και με αλλους γενικοτερα?
θα απαντησω οτι βεβαιως και θελω και κουβεντες και τα παντα
αρκει να μην προσβαλεις τον Ολυμπιακο,
που απο οτι θα εχεις καταλαβει ειμαι αρρωστος μαζι του...
βεβαια θα συπληρωσω οτι δεν ειναι και ηθικα σωστο
την μια μερα να βριζεις τον Ολυμπιακο σε ενα θρεντ και την απομενη να θες να κανουμε κουβεντα
σε αυτο το θρεντ
υποθετικα μιλαω.....
αφου μιλας υποθετικα οκ!!!!αν ρωτας "εμενα"
θα απαντησω οτι βεβαιως και θελω και κουβεντες και τα παντα
αρκει να μην προσβαλεις τον Ολυμπιακο,
που απο οτι θα εχεις καταλαβει ειμαι αρρωστος μαζι του...
βεβαια θα συπληρωσω οτι δεν ειναι και ηθικα σωστο
την μια μερα να βριζεις τον Ολυμπιακο σε ενα θρεντ και την απομενη να θες να κανουμε κουβεντα
σε αυτο το θρεντ
υποθετικα μιλαω.....
νομιζω οτι οι διαλογοι που εχουμε κανει ειναι πολυ καλυτεροι απο τις διαμαχες που καναμε...ετσι θελω να συνεχισουμε!!!βεβαιος και σεβομαι και τον μακλειν που δεν θελει κουβεντες μαζι μας...
σκεψου οτι ολα τα σημερινα ξεκινησαν απο τον διαλογο εμενα και του rodman....
Επισκέπτης
η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο..περαστε να θαυμασετε ρεεεεεεε..
η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο..περαστε να θαυμασετε ρεεεεεεε..
Έχεις κάτι συγκεκριμένο και το λες???
Επισκέπτης
οχι βεβαια..απο το μυαλο μου τα βγαζω..τι συγκεκριμμενο μπορει να εχει ενα παιδακι???ενας που τον δερνει η γυναικα του???ενας γραφικος???ενας που δεν γραφει με αστερακια???Έχεις κάτι συγκεκριμένο και το λες???
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και τον Τζάκσον.Γάτα ο Εβραίος.
οχι βεβαια..απο το μυαλο μου τα βγαζω..τι συγκεκριμμενο μπορει να εχει ενα παιδακι???ενας που τον δερνει η γυναικα του???ενας γραφικος???ενας που δεν γραφει με αστερακια???
Δυστηχώς δείχνεις για ακόμα μια φορά τι πραγματικά γουστάρεις να κάνεις εδώ μέσα και το πόσο κοντά βλέπεις.....ο κύριος σκοπός σου από όταν μπήκες είναι να γαμήσεις ΟΛΑ τα οπαδικά thread τη στιγμή που όλοι τα πηγαιναν μια χαρά, αλλά το κυριότερο και το σοβαρότερο είναι η αδυναμία και και η επιμμονή σου να ΜΗΝ θέλεις να καταλάβεις ότι και κάποιοι άλλοι που ΔΕΝ είναι Ολυμπιακοί θέλουν να συζητήσουν για την ομάδα σου και να πούνε απόψεις. Θα σου συνηστούσα λοιπόν να διαβάσεις προσεκτικά τι είπε ο Αλέξανδρος πριν γιατί σου ταιριάζουν πλήρως και σταμάτα να κυνηγάς φαντάσματα!!! Αυτά και καλή σου μέρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις