Γεια σας αδερφια,
θελω να μιλησω στοιχηματικα. Μετα την κονομα που επεσε χτες με το διπλο της Αλκμααρ, σημερα οι συμπαθεις κατα τα αλλα κομπλεξικοι φιλοι, ναι αυτοι που αφηνουν τον Μπολτ 10 μετρα πισω στο κατοσταρι, τα πιασανε χοντρα με τον ασσο του πρεσβη. Καλοφαγωτα ...ΟΠΑΠ!
Παντως μου αρεσουν πολυ οι μεταδοσεις του ΑΝΤ1. Οπρεσβης αρπαξε 3 , το [sub]αεκ[/sub] επιασε το extra 3 απο το ημιχρονο και δεν τρεχει τιποτα. Ο Γιαννακης ο Γκουμας στην απογευματινη επιθεωρηση εκοβε και ο σπικερ εραβε. Βαλθηκαν οι αθεοφοβοι να μας πεισουν οτι εφταιγε η τυχη (ειναι θρασσος να μιλανε οι κωλοφαρδοι για τυχη αλλα δε γαμιεται..) με τον Γιαννακη μαλιστα να πεταει σε καποια φαση το θεικο "ενταξει μονο μην μπει κι αλλο"
Απο την αλλη στην τσοντα που τωρα εχει ημιχρονο ο μαγκας με το μικροφωνο διεγνωσε οτι απλα το [sub]αεκ[/sub] δεν μπορεσε να ακολουθησει τον ρυθμο της τελευταιας ομαδας της πρεμιερ.
Τα αποτελεσματα αναμενομενα για μενα, αλλα η διαφορα αντιμετωπισης απο τους δημοσιορουφιανους εμφανης. Απλα καταγραφεται για ακομα μια φορα.
ΥΓ Τι εμονη κι αυτη η σημερινη του ΑΝΤ1 με τις Τουρκικες ομαδες?
ειπαμε στον Αντ1 τρομπαρουνε... ανησυχουνε για το προιον τους..
δεν βλεπουνε τις τρυπες στην αμυνα και την απειρια των αμυντικων.παρεα με τον περσονα κανουν κι αυτοι. ;)
γλυψιμο στο γλυψιμο ρε πουστη μου ακομα και μετα απο 3ρες..
οσο για το οτι εφταιγε η ρημαδα η τυχη ..η δεν εφταιγε ο ενας .δεν εφταιγε ο αλλος..
ενα εχω να πω..
οι εγκληματιες που αφησαν την αμυνα μπουρδελο απο το καλοκαιρι
παρεα μαζι με τα γλυφτρονια που υποστηριζουν αυτην την επιλογη(βλεπε γραφικους τυπου περσονα)
θα πρεπε να φυγουν με τις κλωτσιες απο την οικογενεια του παναθηναικου.
το πρωταθλημα μπορει να το παρουμε
αλλα τα σουργελα στην αμυνα δεν αντεχονται πια.
ο παναθηναικος εκει που παλιοτερα ειχε αμυνα "μοντελο"
τωρα εχει αμυνα "μπουρδελο" ;)