gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι η διάνοια των δημοσιογράφων!Δεν τον αφήνουν να μας διαφωτίσει!Δεν μπορεί που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν τον αφήνουν κιόλας εκεί οι χαμουτζήδες
Ναι η διάνοια των δημοσιογράφων!Δεν τον αφήνουν να μας διαφωτίσει!Δεν μπορεί που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν τον αφήνουν κιόλας εκεί οι χαμουτζήδες
Δεν πας μουντιαλ γιατι εισαι ανυπαρκτος....Κοψε τις μαλακιες..
Τόσο άμπαλοι είστε εκεί χάμω. Αλλά λογικό αθλητική κυριακή βλέπετε μόνο για τις ομαδίτσες σας σας λένε. Αν μιλήσουμε για διαιτησία είμαστε γραφικοί. Όμως η κοοκινη του Βύντρα με τους Ελβετύς ήταν ο λόγος που δεν πάμε μουντιάλ. Τόσο βλάκες δημοσιογράφους έχετε και τόσο τους ακούτε και εστερνίζεστε τις απόψεις τους. Λογικό αυτοί να πουλήσουν θέλουν
καλα σας λεει το παιδι ακουστε ραπτοπουλο να ενημερωθειτε και τα αλλα ραδιογιουσουφακια, Μινο θεε συνεχισε να μας κανεις να γελαμε
Τόσο άμπαλοι είστε εκεί χάμω. Αλλά λογικό αθλητική κυριακή βλέπετε μόνο για τις ομαδίτσες σας σας λένε. Αν μιλήσουμε για διαιτησία είμαστε γραφικοί. Όμως η κοοκινη του Βύντρα με τους Ελβετύς ήταν ο λόγος που δεν πάμε μουντιάλ. Τόσο βλάκες δημοσιογράφους έχετε και τόσο τους ακούτε και εστερνίζεστε τις απόψεις τους. Λογικό αυτοί να πουλήσουν θέλουν
Ζίροου.......
αυτό είναι σωστό μοντερέισιον....
μας αφήνεις να σκυλοβριζόμαστε, μετά τα βρίσκουμε και όταν πας να επέμβεις σου φρεζάρουμε το κωλάντερο.......
Ακου να κλειδώσεις το θρεντ
Aυτό κάνω ρε παπάρα
καιρό τώρα
Μάλλον δεν διέκρινες την ειρωνία μου....Δεν πας μουντιαλ γιατι εισαι ανυπαρκτος....Κοψε τις μαλακιες..
οσο για τον μελμπεργ,ουτε στο δεξι αρχιδι του βουλη δεν φτανει..
τρεμει η ψυχη μου λεμε..
πολλα τσαφ,πολυ τρεμουλο..
σε ολους τους αγωνες..
Α ρε καύλα απόψε ...
κράτα τη για σε ψωλοχύσει το μπαόκι το σκ......
το πολυ ενθαρρυντικο στοιχειο κι αυτο που κραταω απο χτες μονο ειναι η ΨΥΧΗ!!!!μπραβο τους..τ αλλα ελπιζω να τα βολεψουμε και να διορθωθουν καπως...
Γιατι κατι μου λεει οτι σε λιγες μερες κατι ανθρωπακια με πρασινα και κιτρινα θα μου γλυφουν ξανα τα αρχιδια και τη χυμενη πουτσα μου ..... για πειτε μου γιατι ???????????
γιατι μου λεει οτι αν ολα πανε καλα, κατι ανθρωπακια με λευκα και μαυρα θα χυνουνε
στην μαπα της θυρας 7?