Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τόσο άμπαλοι είστε εκεί χάμω. Αλλά λογικό αθλητική κυριακή βλέπετε μόνο για τις ομαδίτσες σας σας λένε. Αν μιλήσουμε για διαιτησία είμαστε γραφικοί. Όμως η κοοκινη του Βύντρα με τους Ελβετύς ήταν ο λόγος που δεν πάμε μουντιάλ. Τόσο βλάκες δημοσιογράφους έχετε και τόσο τους ακούτε και εστερνίζεστε τις απόψεις τους. Λογικό αυτοί να πουλήσουν θέλουν
Δεν πας μουντιαλ γιατι εισαι ανυπαρκτος....Κοψε τις μαλακιες..

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τόσο άμπαλοι είστε εκεί χάμω. Αλλά λογικό αθλητική κυριακή βλέπετε μόνο για τις ομαδίτσες σας σας λένε. Αν μιλήσουμε για διαιτησία είμαστε γραφικοί. Όμως η κοοκινη του Βύντρα με τους Ελβετύς ήταν ο λόγος που δεν πάμε μουντιάλ. Τόσο βλάκες δημοσιογράφους έχετε και τόσο τους ακούτε και εστερνίζεστε τις απόψεις τους. Λογικό αυτοί να πουλήσουν θέλουν
καλα σας λεει το παιδι ακουστε ραπτοπουλο να ενημερωθειτε και τα αλλα ραδιογιουσουφακια, Μινο θεε συνεχισε να μας κανεις να γελαμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.790
Πόντοι
42.697
Ζίροου.......

αυτό είναι σωστό μοντερέισιον....
μας αφήνεις να σκυλοβριζόμαστε, μετά τα βρίσκουμε και όταν πας να επέμβεις σου φρεζάρουμε το κωλάντερο.......
:uglystupid: :uglystupid:

Ακου να κλειδώσεις το θρεντ  :birdman:

Aυτό κάνω ρε παπάρα
καιρό τώρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Σημαντική ήταν κι η επιστροφή του Στολτίδη κι ελπίζουμε σε γρήγορη επανάκαμψη του.
Έλα ρε Άκη! :rockon:

856798_b.jpg

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Γουστάρετε που τον τρώμε ε?Ευτυχώς έχουμε τον θρύλο για να παίρνουμε πόντους στην Ευρώπη

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
καποια τζιτζικακια λεγανε τοσες μερες για 2 αλκμααρ να κονομησουν και τετοια...υποθετω κονομησανε τα αρχ@@@ μου και κρυφτηκανε με τα πρωτοβροχια λογω κι οθωμανικου δικοαιου αλλωστε!!!!ε ρε γλεντια ο οθωμανος..το χαρηκε παντως η τεν κατουλα ειναι η αληθεια!!!!τρελλη εσυ!!!!
ασε τα αλλα τα ανυπαρκτα αρθρα με το παραμυθι που φαγανε απο τις φυλλαδες νομιζαν οτι θα χτυπησουν και τιτλο φετος..και ερχεται η φαπα απο την τελευταια της πρεμιερ!!!και τωρα??θα φταιει παλι ο βατραχος,ο γκαγκατσης, και τα γνωστα..καληνυχτα και ονειρα γλυκα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως ο κόκκαλης έγραψε πάλι,έδειξε τη πυγμή του και μπράβο του.Πραγματικά πρόεδρος με αρχίδια!Ελπίζω ο ζίκο να δουλέψει εκεί αριστερά με τον σοιλέδη και να βγάλει έναν παίκτη που όλοι ελπίζουμε να μεγαλουργήσει με τον ολυμπιακό.Επίσης εξω ο ντιόγκο,αυτό το ντυμένο άμπαλο ξύλο,μεσα ο μητρογλου και ο ματ.Μπράβο στην ομάδα που έδειξε ψυχή σε μιά άθλια για αυτήν συγκυρία.Όλοι γνωρίζουμε ότι εαν παιζαμε με μια ελαφρως καλυτερη ομαδα θα χαναμε χθες,αλλά και άλλες φορές με καλύτερη ομάδα και τρώγμαε 3 απο μακάμπες,μόλντε και τα συναφή...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
το πολυ ενθαρρυντικο στοιχειο κι αυτο που κραταω απο χτες μονο ειναι η ΨΥΧΗ!!!!μπραβο τους..τ αλλα ελπιζω να τα βολεψουμε και να διορθωθουν καπως... :sunglasses:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Γιατι κατι μου λεει οτι σε λιγες μερες κατι ανθρωπακια με πρασινα και κιτρινα θα μου γλυφουν ξανα τα αρχιδια και τη χυμενη πουτσα μου ..... για πειτε μου γιατι ???????????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το πολυ ενθαρρυντικο στοιχειο κι αυτο που κραταω απο χτες μονο ειναι η ΨΥΧΗ!!!!μπραβο τους..τ αλλα ελπιζω να τα βολεψουμε και να διορθωθουν καπως... :sunglasses:

ας γυρίσουν και οι τραυματίες μαρέσκα,γκαλέτι και ματ και πιστεύω θα παίξουμε καλύτερα.Το κακό είναι πώς αυτόν τον μαρέσκα τον βλέπω πολύ αργοκούνητο..και ξερει μπαλλα ο κερατάς.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γιατι κατι μου λεει οτι σε λιγες μερες κατι ανθρωπακια με πρασινα και κιτρινα θα μου γλυφουν ξανα τα αρχιδια και τη χυμενη πουτσα μου ..... για πειτε μου γιατι ???????????

γιατι μου λεει οτι αν ολα πανε καλα, κατι ανθρωπακια με λευκα και μαυρα θα χυνουνε

στην μαπα της θυρας 7? :2funny: :2funny:

εκτος αν τα βρηκανε γκαγκατσης κροκους εξωγηπεδικα.εκει αλλαζει το πραγμα.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
θελω να μιλησω στοιχηματικα. Μετα την κονομα που επεσε χτες με το διπλο της Αλκμααρ, σημερα οι συμπαθεις κατα τα αλλα κομπλεξικοι φιλοι, ναι αυτοι που αφηνουν τον Μπολτ 10 μετρα πισω στο κατοσταρι, τα πιασανε χοντρα με τον ασσο του πρεσβη. Καλοφαγωτα ...ΟΠΑΠ!
Παντως μου αρεσουν πολυ οι μεταδοσεις του ΑΝΤ1. Οπρεσβης αρπαξε 3 , το [sub]αεκ[/sub] επιασε το extra 3 απο το ημιχρονο και δεν τρεχει τιποτα. Ο Γιαννακης ο Γκουμας στην απογευματινη επιθεωρηση εκοβε και ο σπικερ εραβε. Βαλθηκαν οι αθεοφοβοι να μας πεισουν οτι εφταιγε η τυχη (ειναι θρασσος να μιλανε οι κωλοφαρδοι για τυχη αλλα δε γαμιεται..) με τον Γιαννακη μαλιστα να πεταει σε καποια φαση το θεικο "ενταξει μονο μην μπει κι αλλο" :jerking:
Απο την αλλη στην τσοντα που τωρα εχει ημιχρονο ο μαγκας με το μικροφωνο διεγνωσε οτι απλα το [sub]αεκ[/sub] δεν μπορεσε να ακολουθησει τον ρυθμο της τελευταιας ομαδας της πρεμιερ.

Τα αποτελεσματα αναμενομενα για μενα, αλλα η διαφορα αντιμετωπισης απο τους δημοσιορουφιανους εμφανης. Απλα καταγραφεται για ακομα μια φορα.

ΥΓ Τι εμονη κι αυτη η σημερινη του ΑΝΤ1 με τις Τουρκικες ομαδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom