Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γράφει: sportdog team
Με δυσκολία κράτησε τα δάκρυά του στο «αντίο» του προς του παίκτες του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου μπήκε χθες στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της προπόνησης και φανερά στεναχωρημένος μίλησε για τελευταία φορά στους «ερυθρόλευκους», ζητώντας τους να του κάνουν ως τελευταίο δώρο τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Σέβομαι την απόφαση του προπονητή που θέλει να δουλέψει μόνος του. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και όποτε μπορώ θα έρχομαι για να σας βλέπω. Αυτό που θέλω από εσάς, έτσι, ως τελευταίο χατίρι, είναι να πάτε και να κερδίσετε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θέλω να κάνετε τα πάντα, ώστε να μου δώσετε αυτή τη χαρά», ήταν τα λόγια του Σάββα προς στους παίκτες.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, οι «ερυθρόλευκοι» χειροκρότησαν τον Σάββα Θεοδωρίδη και λίγο αργότερα άπαντες πέρασαν και τον αγκάλιασαν…

Αει στα διαλα πρωι πρωι....Με συγκινησατε αλητοπαιδα... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ωχ-ωχ-ωχ..
θ' αρχισουν τα τελια..
δουκακος κλπ ρουφιανοι θ' αρχισουν απο σημερα το θαψιμο..
δεν βγαζει παρελαση ο μπακαλογατος..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωχ-ωχ-ωχ..
θ' αρχισουν τα τελια..
δουκακος κλπ ρουφιανοι θ' αρχισουν απο σημερα το θαψιμο..
δεν βγαζει παρελαση ο μπακαλογατος..
Οντως φαουλ του ζικο η απομακρυνση σαββα....Λες να αρχισε η αντιστροφη μετρηση??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οντως φαουλ του ζικο η απομακρυνση σαββα....Λες να αρχισε η αντιστροφη μετρηση??? :2funny: :2funny: :2funny:
στανταρακι..
η γαγγραινα του ΘΡΥΛΟΥ ηταν,ειναι & θα ειναι,οι ολυμπιακαρες..

Βαγγελης Δουκακος

Ο κύριος Δουκακος είναι ένας ακόμα που ανήκει στην επικίνδυνη και γραφική συντεχνία των αθλητικογράφων. Πολλοί τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα, χαρακτηρισμός που εμένα προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Αφενός μεν το physique του κυρίου Δουκακου δεν κάνει για γυμνοσάλιαγκας (200 κιλά άνθρωπος) και αφετέρου δεν έχω δει ποτέ γυμνοσάλιαγκα με τόσο άσχημα βαμμένο μαλλί. Ας πάμε παρακατω: Εδω και μερικά χρόνια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει βρει στέγη στο τηλεοπτικό σταθμό Ματζικ. Και σαν καλός υπάλληλος φροντίζει να επαινεί ότι στραβό και ανάποδο συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Για τα καλά, δεν κάνω σχόλιο γιατί στα καλά χαιρόμαστε πολύ και πολλοί. Η αξιοπιστία, η σοβαρότητα, η ντομπροσύνη και ο ανδρισμός ενός δημοσιογράφου φαίνονται όταν μπορεί να εντοπίσει τα κακώς κείμενα και μέσα από τη δύναμη που έχει να πιέσει προκειμένου να αλλάξουν.

Αλλα αλήθεια ποιος είναι αυτός ο όψιμος Ολυμπιακαρας; Αυτός ο Ολυμπιακαρας του σήμερα, ο δήθεν υπερασπιστής της ομάδας, πριν 10 χρόνια από την συχνότητα του New Channel τότε καθύβριζε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, έκανε λόγο για μαϊμούδες, για Παπουτσελιδες, για παράγκες, για το Θωμά και κάλπικα πρωταθλήματα! Αυτός είναι ο Δουκακος!

Δουκακο......οι νέοι μπορεί να μην σε ξέρουν και να μη σε θυμούνται. Εμεις δεν σε ξεχνάμε και δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσουμε τη χολή που έχεις ρίξει για τον Ολυμπιακό!!! Εχουν γνώση οι φύλακες!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θείο, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο κοντοπούτανος καράφλας, έχει κρεμάσει τα παπούτσια του ή οχι??

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια!!!!
Φοβερο διημερο Μετα την Νικη του Θρυλου
ηρθαν και οι ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στους δευτεροτριτους.....
Οι ευχες μου επιασαν Τοπο και πρασινοκιτρινοι ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!

Μοναδικη Παραφωνια η απομακρυνση του Σαββα , του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ανθρωπου που ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους για την Ελληνικη Διαιτησια....
Ζικο η 25η Μαρτιου ειναι Μακρια ακομα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
:grin:

Συνημμένα

• timour-feugei2.jpg
    timour-feugei2.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 14
  • rdnewspaper140909.jpg
    rdnewspaper140909.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • LastDanceKetsbaia.jpg
    LastDanceKetsbaia.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 17
  • zico_olympiakos.jpg
    zico_olympiakos.jpg
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 32

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αυτη την παιχταρα τον "Μαρινο" πως την Τσιμπησε ο βαζελος ???
εκανε ανω κατω τα παραρτηματα του για τον φερει στην παιανια !!!!!!!
αξιζε  ο κοπος παντως στο Πρωτο γκολ των Τουρκων δινει Ρεστα!!!
monoantresfront.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θερμο επεισοδιο εχθες.....
Οι Τουρκοι παραβιασαν την υφαλο-"τρυπιδα" του βαζελου......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

fuckpao

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ηταν 1 αγγλος ,1 ιταλος και ενας ποντιος..ααα οχι αλλο ανεκδοτο ηθελα να πω!! ηταν 1 πρεσβης ενας προξενος και ενας τουριστας! ο αυτοαποκαλουμενος πρεσβης πηγε και εφαγε 3...ο προξενος μαζευει ακομα απο τα 4 και ο τουριστας πηγε για καμπινγκ εριξε ενα τεμαχιο και ολα καλα!!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
στανταρακι..
η γαγγραινα του ΘΡΥΛΟΥ ηταν,ειναι & θα ειναι,οι ολυμπιακαρες..

Βαγγελης Δουκακος

Ο κύριος Δουκακος είναι ένας ακόμα που ανήκει στην επικίνδυνη και γραφική συντεχνία των αθλητικογράφων. Πολλοί τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα, χαρακτηρισμός που εμένα προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Αφενός μεν το physique του κυρίου Δουκακου δεν κάνει για γυμνοσάλιαγκας (200 κιλά άνθρωπος) και αφετέρου δεν έχω δει ποτέ γυμνοσάλιαγκα με τόσο άσχημα βαμμένο μαλλί. Ας πάμε παρακατω: Εδω και μερικά χρόνια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει βρει στέγη στο τηλεοπτικό σταθμό Ματζικ. Και σαν καλός υπάλληλος φροντίζει να επαινεί ότι στραβό και ανάποδο συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Για τα καλά, δεν κάνω σχόλιο γιατί στα καλά χαιρόμαστε πολύ και πολλοί. Η αξιοπιστία, η σοβαρότητα, η ντομπροσύνη και ο ανδρισμός ενός δημοσιογράφου φαίνονται όταν μπορεί να εντοπίσει τα κακώς κείμενα και μέσα από τη δύναμη που έχει να πιέσει προκειμένου να αλλάξουν.

Αλλα αλήθεια ποιος είναι αυτός ο όψιμος Ολυμπιακαρας; Αυτός ο Ολυμπιακαρας του σήμερα, ο δήθεν υπερασπιστής της ομάδας, πριν 10 χρόνια από την συχνότητα του New Channel τότε καθύβριζε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, έκανε λόγο για μαϊμούδες, για Παπουτσελιδες, για παράγκες, για το Θωμά και κάλπικα πρωταθλήματα! Αυτός είναι ο Δουκακος!

Δουκακο......οι νέοι μπορεί να μην σε ξέρουν και να μη σε θυμούνται. Εμεις δεν σε ξεχνάμε και δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσουμε τη χολή που έχεις ρίξει για τον Ολυμπιακό!!! Εχουν γνώση οι φύλακες!

ετσι ειναι. Απορω πως αυτη η σαλαμανδρα τρωει ψωμι απο τον προεδρο. Αυτοι ολοι και ρακενδυτοι χωρις φαι να φανε να ερθουν οχι δουλεια , αλλα πατημα στο κεφαλι πρεπει να τρωνε.    ...και δεν ειναι μονο αυτος..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Stories

Νέο!