Επισκέπτης
ωχ-ωχ-ωχ..Γράφει: sportdog team
Με δυσκολία κράτησε τα δάκρυά του στο «αντίο» του προς του παίκτες του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου μπήκε χθες στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της προπόνησης και φανερά στεναχωρημένος μίλησε για τελευταία φορά στους «ερυθρόλευκους», ζητώντας τους να του κάνουν ως τελευταίο δώρο τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Σέβομαι την απόφαση του προπονητή που θέλει να δουλέψει μόνος του. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και όποτε μπορώ θα έρχομαι για να σας βλέπω. Αυτό που θέλω από εσάς, έτσι, ως τελευταίο χατίρι, είναι να πάτε και να κερδίσετε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θέλω να κάνετε τα πάντα, ώστε να μου δώσετε αυτή τη χαρά», ήταν τα λόγια του Σάββα προς στους παίκτες.
Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, οι «ερυθρόλευκοι» χειροκρότησαν τον Σάββα Θεοδωρίδη και λίγο αργότερα άπαντες πέρασαν και τον αγκάλιασαν…
Αει στα διαλα πρωι πρωι....Με συγκινησατε αλητοπαιδα... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
θ' αρχισουν τα τελια..
δουκακος κλπ ρουφιανοι θ' αρχισουν απο σημερα το θαψιμο..
δεν βγαζει παρελαση ο μπακαλογατος..