χριστοφοράκο άμα πάρεις πίσω το "Αδέλφια" στους τουρκαλάδες ξαναγίνομαι κρυφογάβρος.
αυτην την δηλωση θα την κρατησουμε για παντα..
για να την θυμομαστε...
χριστοφοράκο άμα πάρεις πίσω το "Αδέλφια" στους τουρκαλάδες ξαναγίνομαι κρυφογάβρος.
Ήμαρτον Βαγγελίστρα μου !
Αγιε μου Γιώργη Παπανδρέου φώτισε τον αμαρτωλό !
αυτην την δηλωση θα την κρατησουμε για παντα..
για να την θυμομαστε...
Ήμαρτον Βαγγελίστρα μου !
Αγιε μου Γιώργη Παπανδρέου φώτισε τον αμαρτωλό !
Ποιοι δικοι μας γαυροι ρε αδερφε? Μαλλον δεν ακουσες τι ειπε ο μεθυστακας... Παοκαρα λεει απο τα γενοφασκια μου... Λες και δεν τον ξερουμε τα τον μαλακομπουγατσα!! Τον Ολυμπιακο κυριε Μηρτσο μαλακα κανενας δεν μπορει να τον λυπηθει!! Τον ευατο του μονο να λυπατε το αποβρασμα !!
Εκεί βγάζει φράγκα ρε στρατηγέ...εκεί γλύφει! ;)Ποιοι δικοι μας γαυροι ρε αδερφε? Μαλλον δεν ακουσες τι ειπε ο μεθυστακας... Παοκαρα λεει απο τα γενοφασκια μου... Λες και δεν τον ξερουμε τα τον μαλακομπουγατσα!! Τον Ολυμπιακο κυριε Μηρτσο μαλακα κανενας δεν μπορει να τον λυπηθει!! Τον ευατο του μονο να λυπατε το αποβρασμα !!
Ποιοι δικοι μας γαυροι ρε αδερφε? Μαλλον δεν ακουσες τι ειπε ο μεθυστακας... Παοκαρα λεει απο τα γενοφασκια μου... Λες και δεν τον ξερουμε τα τον μαλακομπουγατσα!! Τον Ολυμπιακο κυριε Μηρτσο μαλακα κανενας δεν μπορει να τον λυπηθει!! Τον ευατο του μονο να λυπατε το αποβρασμα !!
Εσενα πλεον δεν σου απανταω... Η αρρωστεια σου ειναι ανιατη φιλε!! Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τον Γκαγκατση και τον παοκ,και ποσο εχουν αλλαξει τα κοζια θα δουμε την Κυριακη,ολη την βδομαδα!!ακου που σου λεω ..
αν δεν μας αποδειξει ο γκαγκατσης την κυριακη οτι αλλαξε αφεντικο..
τι παοκ τι ολυμπιακος...
ιδιας ποιοτητας φιλαθλοι ειστε...ιδια ψυχασθενεια..
αν ο παοκ ειναι και παραρτημα του ολυμπιακου λογω γκαγκατση ειστε και ιδιες ομαδες.
μενει να αποδειχθει..
η να διαψευθει την κυριακη..
δεν μπορει να κρυφτει κανενας απο αυτο το ματς..
ευχομαι να δουλευει πια για βγενοπουλο ;)
Σιγά ρε βάζελοι εσείς είστε του πανεπιστημίου όλοι:;;; Τι σχέση έχουμε ρε με τον γαύρο;;ακου που σου λεω ..
αν δεν μας αποδειξει ο γκαγκατσης την κυριακη οτι αλλαξε αφεντικο..
τι παοκ τι ολυμπιακος...
ιδιας ποιοτητας φιλαθλοι ειστε...ιδια ψυχασθενεια..
αν ο παοκ ειναι και παραρτημα του ολυμπιακου λογω γκαγκατση ειστε και ιδιες ομαδες.
μενει να αποδειχθει..
η να διαψευθει την κυριακη..
δεν μπορει να κρυφτει κανενας απο αυτο το ματς..
ευχομαι να δουλευει πια για βγενοπουλο ;)
Ε όχι και κανείς δεν μιλάει. Η κοκκινη στον Γκαρσία ήταν βγαλμένη από άλλο παραμύθι. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι ακομα και οι γαυροι έλεγαν ότι καλα έκανε που έβγαλε τον Ουρουγουανό. Φαίνεται πως η γροθιά στο γυφτάκι πόνεσε. Αλήθεια ο φιογκο θα ανέβει ναο:;;;;Εσενα πλεον δεν σου απανταω... Η αρρωστεια σου ειναι ανιατη φιλε!! Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τον Γκαγκατση και τον παοκ,και ποσο εχουν αλλαξει τα κοζια θα δουμε την Κυριακη,ολη την βδομαδα!!
Δεν μας λες ομως καθε χρονο τις περαντζαδες τις φιλικες που κανει το μπουρδελο σου μεσα στην Τουμπα... Και κανεις δεν μιλαει εκει πανω!!
Παρα μονο γραφεις τις παπαριες σου!!
Γιατι να μην δεν ανεβει? Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑλήθεια ο φιογκο θα ανέβει ναο:;;;;
Πάντως έχε υπόψη σου κοκπιτ ότι για τους γαύρους είσαι παράρτημα του Παναθηναικού και για τα βαζέλια είσαι παράρτημα του Ολυμπιακού!Οι ΑΕΚτζήδες όπως πάντα είμαστε ανάμεικτοι!