@#$%^&*Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι χθές με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός που ήθελε να πάρει το ΟΥΕΦΑ φέτος σύμφωνα με τις δηλώσεις των λαλίστατων παικτών του, άρπαξε τα 3 από την ομάδα του αντίστοιχου Αγίου Φανουρίου της Γαλλίας και πλέον ψάχνουν να βρουν πως θα συνδέσουν τα ψιψιψίνια με τα χοκοψόψα για να μην διασυρθούν και μέσα στην Γαλλία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Απ΄το στόμα μου το πήρες!@#$%^&*
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην προκαλείς γιατί θα τους ξαναμολήσουμε!Η παρελαση τον κλωνον δεν ειχαν ποιον να κραξουν στο τσαντιρι και ηρθαν εδω.
Δεν χάρηκα που κέρδισε η Σαιντ Ετιέν τον γαύρο και οι πουσταράδες οι Γάλλοι.
Άμα κάποιος έλληνας έχει ζήσει στο εξωτερικό θα καταλαβαίνει τι εννοώ.
Όμως αυτό το θέατρο με το στημένο πρωτάθλημα κάνει κακό και στον Ολυμπιακό γιατί ακόμα και οι πέτρες γελάνε και ξέρουν ότι το πρωτάθλημα ΕΠΟ το απονέμει η ΕΠΟ και είναι κωμωδία.
Εύχομαι να ρίξει και 10 γκολ στους Γάλλους αλλά χλωμό.
Άμα κάποιος έλληνας έχει ζήσει στο εξωτερικό θα καταλαβαίνει τι εννοώ.
Όμως αυτό το θέατρο με το στημένο πρωτάθλημα κάνει κακό και στον Ολυμπιακό γιατί ακόμα και οι πέτρες γελάνε και ξέρουν ότι το πρωτάθλημα ΕΠΟ το απονέμει η ΕΠΟ και είναι κωμωδία.
Εύχομαι να ρίξει και 10 γκολ στους Γάλλους αλλά χλωμό.
Επισκέπτης
Μου άρεσε η δήλωση του Γκαλέτι χθες ότι με μια νίκη με 2 γκολ διαφορά περνάνε!
Θέλω να λήξει 0-2 για να πανηγυρίζει μόνος του!
Με 2-4, 3-5 περναμε ρε παιξτο οβερ.Μου άρεσε η δήλωση του Γκαλέτι χθες ότι με μια νίκη με 2 γκολ διαφορά περνάνε!
Επισκέπτης
Κομπίνα για Ελληνοποίηση είναι.Μου άρεσε η δήλωση του Γκαλέτι χθες ότι με μια νίκη με 2 γκολ διαφορά περνάνε!
Έχω άκρη στο ληξιαρχείο. Του χρόνου θα παίζει σαν Γκαλετίδης.
Επισκέπτης
Το βρηκα τυχαια στο ιντερνετ εχθες και σε θυμηθηκα.Είπα και στον dori πως δεν είναι αυτό!!!
Παπαρίδη που το θυμήθηκες μετά απο 1 μήνα!
ΑσΕ σαπια ρε αυτο ειναι ΨΕΥΤΕΣ!!!!
Σήμερα πραγματικά για άλλη 1 φορά...φάνηκε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο...άνθρωποι...βάζελοι-παόκια-αεκτζήδες (λιγότερο αυτοί καθώς την είχα φάει απο Ξάνθη)...άνθρωποι...που δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη...είχαν διάθεση για πείραγμα...όταν όλη τη χρονιά είναι στη πίεση,στη πίπα και στο γαμήσι...αλλά αυτό είναι και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτής της ομάδας!!!
Να χαίρονται με την αποτυχία σου...για την οποία όμως αποτυχία σου να μην ευθύνεται η....ομάδα τους!!!
Φιλάκια...και του χρόνου!!!!
Να χαίρονται με την αποτυχία σου...για την οποία όμως αποτυχία σου να μην ευθύνεται η....ομάδα τους!!!
Επισκέπτης
Να σου πω εγώ κάτι καλύτερο!Σήμερα πραγματικά για άλλη 1 φορά...φάνηκε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο...άνθρωποι...βάζελοι-παόκια-αεκτζήδες (λιγότερο αυτοί καθώς την είχα φάει απο Ξάνθη)...άνθρωποι...που δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη...είχαν διάθεση για πείραγμα...όταν όλη τη χρονιά είναι στη πίεση,στη πίπα και στο γαμήσι...αλλά αυτό είναι και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτής της ομάδας!!!
Αφού μου απαντήσεις σε μια ερώτηση πρώτα, είσαι ολυμπιακός ή εεεεεεεεε?
Να σου πω εγώ κάτι καλύτερο!
Αφού μου απαντήσεις σε μια ερώτηση πρώτα, είσαι ολυμπιακός ή εεεεεεεεε?
Ότι και να πείς φίλτατε....καταλαβαίνεις...άρα...πείς δεν πείς...το ίδιο μου κάνει...
Επισκέπτης
Δες πμ και άσε τα mind games σε εμένα!Ότι και να πείς φίλτατε....καταλαβαίνεις...άρα...πείς δεν πείς...το ίδιο μου κάνει...
Δεν πιανουν σε εσενα ε?Δες πμ και άσε τα [size=13pt]mind games [/size] σε εμένα!
Επισκέπτης
Για αυτό το έγραψα, δεν υπάρχει στόχος!
Και εγω ειμαι ο Χριστος.Φιλαράκο και εγώ ΠΑΟ είμαι , αλλά καλά θα κάνουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί να μη μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μας έχει ξεπατώσει όλα αυτά τα χρόνια και η μόνη μας χαρά είναι οι ευρωπαϊκές ήττες του. Παντού είναι καλύτερος και καλά θα κάνουμε να φτιάξουμε ομάδα και μετά να μιλάμε για τον Ολυμπιακό, γιατί θυμάμαι την περσινή 4αρα στο Καραϊσκάκη και τρέμω.
Και το ρεσιταλ μαλακιας και ψεμματος συνεχιζεται.Η ξεφτίλα της Ελλάδας είναι ο ΠΑΟ , μια ευκαιρία κάθε τρια ματς!!!
Μυρωδια ο Παναθηναικος εχει την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα.ΞΥΠΝΑ!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ναι παναθηναϊκός είσαι!Ρε παιδιά , μην ασχολείστε τώρα με τον κάθε έναν που βγάζει τη χολή του. Μην απαντάτε
Αστους, τον αποκλεισμό του πρωταθλητή περιμένουν κάθε χρόνο να χαρούν, μην τους το χαλάτε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις