pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
καληνυκτα παιδια ;)
Για τους χουλιγκανς του forum
εσύ ένα ποστάρισμα και μαλακία...Για τους χουλιγκανς του forum
εσύ ένα ποστάρισμα και μαλακία...
τόση μαλακία κουβαλάνε ορισμένοι άνθρωποι. Γι'αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα, γιατί το IQ ορισμένων αξαντλείτε στο πως θα σηκώσουν ένα στηλιάρι για να χτυπήσουν ανθρώπους.
εχεις δικιο φιλε... σορρυ...Μόλις καταλάβουν....μούτσοι,βίκτορ και κάθε είδους μαλάκας...ότι η αλητεία ΔΕΝ έχει χρώμα...μόλις καταλάβουν...ότι είναι οι λίγοι...και ότι κάποια στιγμή θα βρούν απέναντί τους, τους πολλούς...τότε θα είναι καλύτερα για εμάς και χειρότερα για τα αποβράσματα αυτά....
Αι στο διάολο πιά...σας σιχαθήκαμε....
εχεις δικιο φιλε... σορρυ...
παρασυρθηκα και του απαντησα στο ιδιο μηκος κυματος
δεν επρεπε να του απαντησω καν.
καλα κανεις και τρελενεσαι...αυτο ειναι το φυσιολογικο...Δεκτή...σόρρυ και απο εμένα...αλλά τρελλαίνομαι με τέτοιες μαλακίες...ανεξαρτήτου χρώματος...
KAI ΣΤΟ ΤΟΦΑΛΟΣ
ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΡΥΦΤΟ
MΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΑΖΙ
TΡΕΞΙΜΟ ΕΔΩ
TΡΕΞΙΜΟ ΕΚΕΙ
KAI ΣΑΣ ΠΙΑΝΑΜΕ
ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΓΑΜΕΕΕ
ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
AIMATA AΠΟ ΕΚΕΙ
KOKKINOI ΛAΓOI!
Μόλις καταλάβουν....κομπε,βίκτορ και κάθε είδους μαλάκας...ότι η αλητεία ΔΕΝ έχει χρώμα...μόλις καταλάβουν...ότι είναι οι λίγοι...και ότι κάποια στιγμή θα βρούν απέναντί τους, τους πολλούς...τότε θα είναι καλύτερα για εμάς και χειρότερα για τα αποβράσματα αυτά....
Αι στο διάολο πιά...σας σιχαθήκαμε....
αστα αυτα τον σφαξατε χθες τον αρη το κοροιδο κανειςΔεκτή...σόρρυ και απο εμένα...αλλά τρελλαίνομαι με τέτοιες μαλακίες...ανεξαρτήτου χρώματος...
Τουλαχιστον εγω, σαν Αρειανος, σημερα πιστευω οτι οι παικτες μου ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ οσο περισσοτερο μπορουσαν, επιτελους φετος.....
με κιαλια θα μασ βλεπουνΚαι η διαφορά...ανεβαίνει!!!!
και ας αδικηθηκες παλι χθες με τον αρηΚαι η διαφορά...ανεβαίνει!!!!
Μια ερώτηση φίλε Αρειανέ - γιατί με τον βάζελο τα ανοίξατε τα μπουτάκια και με μας παίξατε λες και σας είχαν βάλει νέφτι ?
Από που πηγάζει τόσο κόμπλεξ ?
γιατι τωρα παιζει καλαη ομαδα γενικα δεν επαιζε καλα εκεινο το διαστημα.
κι αν δεν εδινε το πεναλτυ μην εισαι σιγουρος οτι θα τρωγαμε 4.
και ας αδικηθηκες παλι χθες με τον αρη
η ομαδα γενικα δεν επαιζε καλα εκεινο το διαστημα.
γιατι τωρα παιζει καλα
ειμουν στο γηπεδο καλο ματσακι ηταν ;)καλυτερα απο πριν σιγουρα παντως,το ειδες και χθεσ μονος σου